Krysia
|
Pozdravljene, čvekice ... sem se komaj prebila skozi vseh ne vem koliko strani ... Men se že cel dan zdi, da je sobota, ker je doma . Tejka pa naty, a sta se vidve slučajno tud poročile na isti dan pa šle k birmi? sam vprašam, ker se vama na iste dneve stvari dogajajo. Zanimivo. Tejka, žal nimam pojma o javi in računalništvu nasploh ... jst sem pedagog Ti pa lahko kaj povem o geometriji, topologiji, elementarni matematiki, ... skratka, se opravičujem, ampak z mano si ne moreš pomagat - vprašaj še tinko14, ona je tudi matematik. Pa se opravičujem za pozen odgovor, ampak me ni blo velik tukaj gor - je imel Rok svoje "žute minute" Anita, Zoja je tko luštna, da se bosta Rok pa Jošt kr stepla za njo Aja, pa Neža od Neže7 je tudi cukrček pa ... čaki, koga sem še vidla na vseh teh straneh Sem si žal zapomnila samo zadnji dve poimensko, ampak so pa vsi naši avgustovčki taki cukrčki ... po moje bomo na srečanju sam njih gledale pa ne bomo mele časa čvekat (ja, se prov bojim, ja) erin, mi zdej ne moremo tud 13.11., ker imamo cepljenje proti rotavirusu ... oziroma odvisno od ure, ker je cepljenje ob 10h, tko da mogoče bi vseen lahko priletela vas pogledat ... Rok je danes (za spremembo od včeraj) spal zelo lepo: 20 - 3 - 6:30, samo kaj, ko se men ob 3h ni več spalo in sem šla tv gledat do 6h ... pol sem bla pa zjutraj vsa zblojena ... no, sama sem si kriva, kaj morem ... cebrca, da ne bi slučajno nehala pisat!! Meni tvoji posti velikokrat polepšajo dan in odgovrijo na kup vprašanj. Pa sej veš - preberemo vse, sam pol ne pokomentiramo, ker al ne vemo, al pozabmo al pa kej tretjega pride vmes ... Drug teden šibamo v Izolo za par dni, samo če bo vreme ... ste mi pa lušte s toplicami naredile ... se bomo kar kam spokali - možek ima itak še kup dopusta (enih 20 dni če se ne motim ...) Evo, to bi blo to na hitro ... Imam še en kup dela, pa tuki gor visim namest da bi delala ... se tipkamo ... uživajte pa upam, da se kaj sonček pokaže, da šibnemo na sprehod, ko je že ravno doma ...
|