|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2008 13:49:40   
mikroB
Pozdrav vsem....

Se že kr nekaj časa nisem oglasila, ful čvekate in že brat ne folgam, ne da bi še kaj napisala user posted image . Drugače sem pa imela veliko dela z obnovo otroške sobe in včeraj sva jo končno do konca prebarvala, te dni enkrat še pa pluto položimo po tleh user posted image . Pol še pa sam omare manjkajo in mami lahk začne gnezdit.... Do zdaj sem se še kar spretno zadrževala, sam sem imela razlog, da stvari nimam kam pospravit. Zdaj pa ne upam več tako trdno trdit kaj bom prnesla iz trgovine....

Drugače zadnjič na pregledu je blo vse ok, ultrazvoka mi sicer ni naredila. Imam pa morfologijo 20.11. Drugač se je pa mal pri moji teži ustavla...user posted image V 16 tednu sem mela + 6 kg, od tega je že več kot 2 tedna in ne upam več na vago stopit. Mi je pa rekla, naj se mal soli izogibam, da pol se tud ne zadržuje tolk vode v telesu.... Čeprav naj še ne bi zatekala user posted image Zdaj jemo bolj kot ne milo, bljak user posted image .

Drugač sem si pa že mogla nabavit nov modrc. Zaenkrat sam enga mal večjega, in sem ga vzela v Mullerju (8€), pa mi je tk čudno, ma neki šivi mi gluh čez bradavice grejo in mi ni najbolj prijetno. Ma sej mogoč se ga morem pa sam mal navadit...

Drugač me pa zanima, če je kera kaj o epiduralni razmišljala? V Slovenj Gradcu je zdaj zastonj in moreš sam en tečaj opravit, pol se pa itak tam odločiš kk in kaj. Jaz bi mal za rezervo nardila tečaj, ker kaj pa če vse skup traja mal dlje...user posted image Po drugi strani pa....

Ma spomin mi že tud mal štrajka, tk da ne vem več kaj bi še mogla omenit.... user posted image

Sem se spomnala, se mi zdi da sem dans zjutri mal velecenjene mehurčke čutla user posted image .

Nč uživite in božite bušije user posted image !

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.10.2008 13:50:01   
buksi
pozdravcek!
Imam koncno malo casa. Sem najprej hlace krajšala, pa mi je tok šivalni stroj nagajal, da sem skor živce zgubla. Ma na koncu je začel delat kot mora.
Pa še kanelone s šunko in sirom sem nardila. Tak da ko pride moj z službe samo še dokončam in solatko pripravim pa bo. Pa še vse cujne prat itd... Po stanovanju bom pa pol po južni pomila, ker se mi pred njo ne splača. Pa še vikend bo potem frej.

Sicer pa imena: ja sva tud zbirala. zdej če bo punčka imava izbrano. Je on izbral. Za fantka pa imava več možnosti inbomo še vidli kaj bo. je kar hecn to zbirat. Bo pa bolj običajno ime in ne ta moderno.

Pritisk?
meni se je zdaj malo zboljšal. ker nazačetku sem mela pa ful nizga. vmes od pregleda do pregleda pa mi recimo dvakrat pade spet na 90/50. KO mi pa zdravnica mer ga mam pa vedno 120/65-Torej normalno.Upam, da bo to dokonca.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.10.2008 13:56:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

kafetek - jaz načeloma lahko v torek, bom pa verjetno prišla sama, ker ima mala cepljenje in je pol nebi rada vozila okoli, če pa ne bo cepljena (trenutno kašlja), jo pa mogoče pripeljem s sabo, če bodo tudi drugi otročki tam. A je v triglavski kaj placa z otročke,ker nisem še bila tam (kaj takega kot v Kapitaniji), ker naša ne bo glih pri mizi sedela user posted image ?

Če se ne motim, je tam pred tem kafičem še cela terasa... sicer je blizu tudi cesta (Pristaniška ulica- una s palmamiuser posted image ), samo dokler bojo otročki do tja prišli, jih bomo lahko že 3x ustavleuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.10.2008 13:57:43   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3,5 kg, 83 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0)  

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  -5 punčk
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 74 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
30.10.2008 13:57:51   
jadrnica
heloo,

jaz sem taka zaspanka od 12 do 11am spim kot topuser posted image user posted image user posted image ...no se premetavam, pa tud lulat grem 2x , samo to je pa tud vse. spim pa samo na boku, že neki časa, pa blazino za hrbtom, včasimh si jo dam pa med kolena.....na trebuhu jaz ne moem več spat, ker ni porstora oziroma, tehnično pri meni ni več mogoče user posted image user posted image user posted image

sem pa spet imela te grozne krče proti jutru v nogah, a se vam tudi to dogaja pogosto user posted image user posted image user posted image user posted image me tolk zategne, da nog sploh ne morem popravit....pa jem neovin plus DHA, všasih tud donat mal posrebam, potem ko imam krče letim po magnesol v kuhno , samo punce, a je to res samo zaradi pomanjkanja magnezija, ker jaz tega prej nisem imela?????

vreme -o tem raje ne bi, sem pa včeraj delala vaje za nosečnice iz nosečniške knjižice, pa so zelo tko na easy pa kr mal tja v en dan...a jih ve tu delate?

Dali - si mi tolk dala lušta z muziko, da jo sedaj doma vedno poslušam ob računalniku, zanima me samo ali v službi, če si dam slušalke, bo isto dobro za dete...ker pač tam ne morem sodelavcev prisilit, da bodo še oni to poslušal, Kaj praviš?  med drgač mozart full sede, pa vivaldi tudi user posted image user posted image user posted image

vsestranske boljšepoloviceuser posted image user posted image user posted image - se moram pa prou pohvalit, da moj srček je pa res tako priden, da mi vse pomaga, če ga prosim, res, čist vse (no straniščne školke še ni spucal, ampak kuha dostikrat, pa tudi lika če je treba, tko da res ve kako se kuhovnica drži) slike so pa mega user posted image user posted image user posted image čeprav rajš po hribih pleza kot po oknih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
30.10.2008 13:59:35   
an_angel
Sem malo prebrskala po netu in našla nekaj imen za user posted image .  Izbrala sem tista, ki so mi všeč in seznam poslala mojemu možičku, ki pa je iz njih naredil svoj izbor. Tako, vsaj upam, sva že bliže imenu za najinega fantiča.

Punce lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.10.2008 13:59:55   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: buksi
Sicer pa imena: ja sva tud zbirala. zdej če bo punčka imava izbrano. Je on izbral. Za fantka pa imava več možnosti inbomo še vidli kaj bo. je kar hecn to zbirat. Bo pa bolj običajno ime in ne ta moderno.

ehhh... zdej si nam pa že vse povedala...
če bo user posted image  bo Marija alpa Jožefa... če bo pa user posted image  bo pa Janezuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 30.10.2008 14:02:12 >

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
30.10.2008 14:01:21   
pocka
dopust - evo,sem skopirala člen,ki to določa, no saj smo že ugotovile,ampak vseeno...

163. člen (izraba letnega dopusta) (1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
30.10.2008 14:04:52   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

kafetek - jaz načeloma lahko v torek, bom pa verjetno prišla sama, ker ima mala cepljenje in je pol nebi rada vozila okoli, če pa ne bo cepljena (trenutno kašlja), jo pa mogoče pripeljem s sabo, če bodo tudi drugi otročki tam. A je v triglavski kaj placa z otročke,ker nisem še bila tam (kaj takega kot v Kapitaniji), ker naša ne bo glih pri mizi sedela user posted image ?

Če se ne motim, je tam pred tem kafičem še cela terasa... sicer je blizu tudi cesta (Pristaniška ulica- una s palmamiuser posted image ), samo dokler bojo otročki do tja prišli, jih bomo lahko že 3x ustavleuser posted image

ma ni takrat že mrzlo in tema za bit zunaj, se mi zdi no, sej ne vem,ker sem že par dni zaprta v bajtiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
30.10.2008 14:07:53   
buksi
jasba 85: no lih ta nanjabolj pogosta pa stara imena pa nisva izbirala. Z običajna sem mislila, da ime ne bo enak ekstra kot se sedaj pojavljajo. . Sej so v redu, pa lustna sam sva se tok odločla.Bo pa ziher slovensko. Marija pa Janez bosta pa itak prvilč dedek pa babica postala.
sva si pa sprintala z neta seznam imen. Pol sm jih pa z eno barvo jst obkrožla, z drugo pa on in tako skrčla izbor.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
30.10.2008 14:09:23   
jadrnica
ampak komaj dohajam , pa sem na forumu gor user posted image user posted image user posted image a imamo me kakšno tekmovanje hitrega tipkanja tle al kaj user posted image user posted image user posted image

imena - meni se zdi, da pa je za fantke tko lažje imena izbrat, da je joj, punce pa nekako težjeuser posted image user posted image , se vidi, da čakajmo punco. ampka midva imava pa kar enak okus glede imen, poleg tega imava za vsak slučaj še eno rezervo za fantka, če slučajno tam na porodni kakšnega lučka zagledamo user posted image user posted image user posted image pa tudi pajacke bom mal bolj v zeleno rumeni barvi nabavila, da bo pol že za naslednje dete pršlo kaj prou. 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
30.10.2008 14:11:15   
jadrnica
ali lahko pls posredujete linke za imena, ki jih tako omenjate, thx

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
30.10.2008 14:12:36   
pocka
midva se niti nekako ne moreva uskladit glede imen, za fantka nam je še od prvič ostalo, zdaj pa moj pravi,da mu ni več tako všeč user posted image , za punčko imava pa čisto drugačne ideje, ah, še dobro,da je še nekaj časa, da se ne bova pol v porodni kregala...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
30.10.2008 14:13:03   
spps
punce dajte mal bušije pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 14:15:16 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.10.2008 14:15:47   
Dali*
spps- Sem si ogledala tvoj novi album, ja. Buškast, ni kaj... Lepouser posted image

Predlagam, da si same Marčevke 2009 organiziramo tekmovanje za miss buši, ker nekatere še nismo imele kaj pokazat user posted image .

< Sporočilo je popravil Dali* -- 30.10.2008 14:17:46 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.10.2008 14:16:25   
čebeica maja
Danuser posted image !
Nina00- porodnisko verjetno nebom imela nič večjo, ker po tistem izračunu od Piruri (par strani nazaj en link)se mi bo gledalo od januarj do decembra, tako da se zartega ne splača  it iz bolniške na dopust pol pa na porodniško. Sem si pa skopirala (nevem od katere)že tisto o dopustu, kolk moraš prej in kolk po porodniški izkoristit. Naslednič ko nesem bolniški list bom šefu pokazala pa zatezila, da  ga bom vsaj tisga po porodniški izkoristla, ker prvič mi ni dovolil, če ne pa grem iz bolniške na dopust in porodniško, da ga mal za je..m, sm žleht ane.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.10.2008 14:18:40   
Piruri
Oh...samo v trgovino sem šla, pa ste natipkale tolikooo...da ne vem, kaj in komu vse sem želela kaj pokomentirat...

Kofetek...hmmmm...veste, da sploh nisem pomislila na kakšen zabavni kotiček za našo mularijo...samo na tortice user posted image ...ma notri je še kar prostora...zunaj pa bo itak tema, tako da dvomim, da jih bomo tam šetkale...kaj pa če bi katera predlagala kakšno reč, kjer imajo mogoče prostor za otroke??? Lokale v KP bolj malo poznam...

Epiduralna...jaz sem v prvo rodila z njo...in sem se odločila da tudi v drugo, če me seveda otrok ne preseneti že v avto in pokuka ven...user posted image ...ma, meni je bil moj porod tako fantastičen...

Vrtec...naša bo sigurno v vrtcu, ker razmišljam tako, da je bilo njej namenjenih celih 24 ur na dan mojega časa, zakaj jih za drugega nebi imela tistih osem uric...da ne bo prikrajšan...no, sej naša je prava mala gospodična, pa tako priden otrok, da tudi, če bi bila doma, mi nebi bilo hudega...ampak vseeno ji manjka družba drugih ljudi in ne da samo gleda to tečno mamo user posted image ....

Močnejša polovica...moj je tako zlat...se tudi vsega loti in pospravlja vse, pa kuha in kar ga prosim...ni da ni...glih danes sva se skregala glede "novega stanovanja", ki je še samo v planih, da bo kopalnica MORALA imeti bide, ker je on tako čist, da ga rabi...meni pa se zdi totalno neuporabna zadeva, pa še prostor požre...in tačas greš lahko pod tuš...

Imena...groza...za fantka imava z mojim prave borbe...na naslednjem pregledu bomo (upam) končno izvedeli spol in pol se bo začelo iskanje in podajanje predlogov, argumentov in odleočitev...jaz jemljem ime za zelo resno stvar, ker te v večini primerov zaznamuje za celo življenje...no vsaj do 18 leta, ko ga lahko spremeniš...user posted image

Zdaj pa grem delat pizzo...

www.by-ab.si

(odgovor članu an_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
30.10.2008 14:19:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps- Sem si ogledala tvoj novi album, ja. Buškast, ni kaj... Lepouser posted image

Predlagam, da si same Marčevke 2009 organiziramo tekmovanje za miss buši, ker nekatere še nismo imele kaj pokazat user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image buškast pa ritkastuser posted image user posted image user posted image grem enakomerno narazen(spredaj in zadaj)-to pa je za boljše ravnotežjeuser posted image user posted image user posted image

p-s. :strije so še stareuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 14:26:33 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
30.10.2008 14:26:25   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

ma ni takrat že mrzlo in tema za bit zunaj, se mi zdi no, sej ne vem,ker sem že par dni zaprta v bajtiuser posted image

Uuuu suser posted image  ... sej res user posted image user posted image user posted image  js sm pa v službi in niti ne porajtam kdaj je šow dan mimo.. ke mona ki smuser posted image  notri pa ne vem kolko prostora bo.. nism bla še nikoli tam...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
30.10.2008 14:30:29   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

jasba 85: no lih ta nanjabolj pogosta pa stara imena pa nisva izbirala. Z običajna sem mislila, da ime ne bo enak ekstra kot se sedaj pojavljajo. . Sej so v redu, pa lustna sam sva se tok odločla.Bo pa ziher slovensko. Marija pa Janez bosta pa itak prvilč dedek pa babica postala.

Malo heca more bit... nism misnla nič resnouser posted image
Imena sm pa vseeno zadela- čeprav od nonotov, ampak neki je user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
30.10.2008 14:31:57   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

punce dajte mal bušije pokazatuser posted image user posted image user posted image

Naj ti bouser posted image

Ta je od prejšnjega tedna:
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
30.10.2008 14:59:06   
čebeica maja
Vrtec- prinas še nevemo kje bo Mihec ko bouser posted image prišel, jaz bi ga že sedaj imela kr doma, pa ga ne smem dvigovat, tako da ga mož vozi k mojim(se je tud prej tam merkal), včasih greva pa kr oba. Po porodu bo pa itak mož doma, pa moji-mami bojo velik pr ns saj tako je blo prvič. So mi moja zlata mami in tašča skor en mesec gospodinile, pa tudi moj če je prišel na vrsto-ga moram tud pohvalt, v prviuser posted image  je proti koncu tud Wc pucov.  Tako da bo Mihec verjetno kr doma, kako se bo pa obneslo pa še nevem.  Septembra pa verjetno v vrtec.

helimaša- sem mal vas febuarke07 čekirala, saj si tud ti tam. Mihcec je tud 2.07, sm mi še nismo imeli takrat internet, pa bi mi takrat prvič kr prov prišel.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
30.10.2008 15:08:11   
Nina00
mediuhec jaz ne bom kupovala "puhovk" za pikico, saj takega malega, ki še ne miga prav veliko lahko fino z dekco zadelaš in ga po potrebi tudi med spanjem razkriješ, da mu ni vroče. Prvič sem šla z malim ven za 15 min, ko je imel 8 dni, pa je bila zima, a lep sončen dan in je prav sedlo user posted image

Piruri in pikapoka12345 mislim, da dr. Kopriva še ni v pokoju!

Andreja, Dali* in Jasna 85 čestitke za pregled!

buksi je čisto normalno, da za sedaj še ne čutiš skoz gibov in brcik (no, saj tudi kasneje otroček tudi počiva). Kar se pa tiče izcedka je normalno, da je povečan, ne sme pa smrdet in ne sme te srbet ali pečt, ker v tem primeru je vnetje. Punce so za to zelo priporočele Vitagyn kremo, ki uravna pH nožnice. Sicer pa omeni na naslednjem pregledu, da boš sigurna in brez skrbi.

Steffi dobrodošla!

spps mam tud jaz občutek, da je moj popek malo "širši". Prav na ven se mi pa v prvo sploh ni obrnil, le tako ven je zlezel.

mama_m tale tvoja bolečina pa najbolj kot išijas zveni. Upam, da ti bodo dale punce z izkušnjami kak dober nasvet.

Punce jaz sploh ne dohajam več. Se mi zdi, da hitrej pišete, kot jaz uspem brat. Sem končno šele do današnjega dne pršla, pa se bo mali vsak čas zbudil, ker že zdaj spi dlje kot običajno.
Sem se pa uspela dogovorit, da imam 18.11., ko imam dopoldne pregled, popoldne še morfologijo, da ne bom 2x v istem tednu po pol dneva v službi manjkala. Pri nas je lažje, če te cel dan ni, kot pa 2x po pol.
Današnji dan bom pa očitno zvečer ali čez praznike brala.
Kar veselo naprej čvekajte. Vsaj nobena ne more rečt, da ji je dolgčas user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.10.2008 15:11:19   
čebeica maja
Epiduralna- prvič sm brez rodila pa je blo kruser posted image , drugič pa bom kr šla na tečaj, pol pa se bom odločila na kncu, kako se bo stvar odvijala.
Imena -pa še ne izberava  nevem zakaj- ker je isto kot pri drugih, kar je meni všeč ni njemu in obratno(sej mislim da po enmu mescu kar socjalna odloči ime, upam da bo kakšno pametnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Trebučke imate pa luškane ste prav luškane user posted image .

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 30.10.2008 15:21:32 >

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.10.2008 15:12:55   
Dali*
Punce, ma dejte zrihtat to vreme, da ne bo tko grozn. danes pa res....sploh ni mrzlo zunaj, ampak vsakih 5 minut full piha in dežuje.

Ma nič, grem rajš kr likat, potem sesat, pa še po tleh pomit, pa pa pa...pospravlat skatka.

Potem bo pa mami spekla palačinke z nutelo. njami...

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!