|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2008 9:30:53   
Naja30
Dober dan.

Včeraj je bil en naporen dan, pa sploh ne vem, zakaj. user posted image  Dop. sem nekaj kupovala, pa me je že tisto zmatrala, pop. sem pa kuhinjo čistila... to me je čisto vrglo. Moj me je pa nap.user posted image  namesto da bi bil vesel. Ah no, sej vem, da sem pretiravala.
Danes sem se ponoči ful naspala. Hehe, že pred 22h sem bila v postelji.

jjasna85, lahko torek. Se pravi torek, 4.11. Ura pa? Popoldan po šihtu,  a ne? Npr. ob 17h, če pocki paše tako? In mama_milchy? Piruri, lahko slaščičarna, ker imam po izračunu od jadrnice še 3 kile fore! user posted image user posted image
Ma ne vem, če bo Tija prišla z mano. Se malo bojim potem jo lovit vsepovsod. Bom še vidla, kako in kaj.
Vidim, da imamo eno novo marčevko Steffi, ki tudi na obali živi. Še ti se nam pridruži. Sicer nisem iz prekmurja, sem pa priseljena štajerka. user posted image

Dali, ti bom poslala mail, pa če mi prosim pošlješ to muziko. Sicer nekaj imam, ker sem že Tiji dajala za poslušat. Za majhne user posted image  ima Lap fuuuul lepe uspavanke. Poznaš?

spps, meni še ne leze popek ven. Imam dovolj špehca, da najprej ta ven zleze. user posted image  Pri Tiji mi je šele zadnji mesec ven pogledal popek.

tasa_m, razdalja S/F pomeni razdalja od sramne kosti in vrha maternice. Ponavadi je to toliko cm kot si tednov noseča. In ne sekiraj se zarad UZ. Glej na to tako, da je z otrokom vse ok in ga ni treba ves čas kontrolirat.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.10.2008 9:38:31   
Naja30
Punce, poglejte to.

http://www.youtube.com/watch?v=rhohOlfOoK0&feature=related

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
30.10.2008 9:40:47   
KOKICA32
končno sonček v MB! pa te jesenske barve, ful lepo.

srečanje MB: tasa_m, persida. še katera kandidatka (trezika ali kokica32)? jaz imam pa pregled 10.11. kaj potem bi se dobile tisti teden po pregledih, popoldan?

No, mediuhec, sedaj pa se je že v MB sonček skril ne? Pa full piha in že malo dežuje...

Ja, seveda, tudi jaz bi bila za srečanje MB user posted image . Sicer nisem iz MB, v MB imam le službo, tak, da če se boste zmenile po 16 h (takrat končam s službo) sem ZA! Morfologijo pa ima jaz šele 18.11.

Dobrodošle vse nove user posted image ! Marčevke razturamo! Le tako naprej!

Sicer pa tudi jaz nimam pojma kolio tehta moj fantek, upam, da bom kaj več zvedela na M!

No, ko se že tako na veliko pogovarjate o sladicah... Ima katera kakšne dober recept za kakšno sladico, kjer je potrebna sladka smetana..cca 05,0 litra? Sem delala Nutella torto pa mi je še smetana ostala...pa da je glih ne zavržem...Pa recept naj ne bo za torto,,te sama poznam..? Ha?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
30.10.2008 9:42:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

mediuhec - blagor vam štajerkam ko mate sonček, tu pa dežuje in piha kot za stavo user posted image

Ravnokar se je tud pri nam tak vlilo, da kr joj. Ne, zdaj pa mi ni nič jasno user posted image Pogledam ven, poiščem tvoj post pa pogledam spet ven in ne dežuje več nič.
Saj pa nisem še nič pila, da nebi vedela ali je deževalo ali ne user posted image ohjoj.

Ja mediuhec, lahko se dobimo po tistem tednu, se pravi po 11.11. Verjetno bomo vse imele takrat že M. in se bomo lahko malo primerjali. Heheuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.10.2008 9:46:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, seveda, tudi jaz bi bila za srečanje MB user posted image . Sicer nisem iz MB, v MB imam le službo, tak, da če se boste zmenile po 16 h (takrat končam s službo) sem ZA! Morfologijo pa ima jaz šele 18.11.

No, pol pa smo že 4. Bomo že tako nardile, da boš tudi ti lahko prišla na pijačko oz. srečanje...user posted image Mediuhec, Kokica32, Persida,če se ne motim tudi Trezika ter moja malenkost. Uh, nas je že kot ena dobra sol. družina...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
30.10.2008 9:46:31   
KOKICA32
Za seznam:Kg + 5kg (od začetka nosečnosti), obseg 91 cm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
30.10.2008 9:49:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pol pa smo že 4. Bomo že tako nardile, da boš tudi ti lahko prišla na pijačko oz. srečanje...user posted image Mediuhec, Kokica32, Persida,če se ne motim tudi Trezika ter moja malenkost. Uh, nas je že kot ena dobra sol. družina...user posted image

Super! Bomo tudi me šle na tortico? K Ilich-u? Tam imajo dobre!  No, vsaj meni!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.10.2008 9:50:46   
pondelak
živjo pupe.jaz se pa vam po dolgem dolgem času spet oglašam...(računalnik sem mela na popravilu...)joj se vas je kar nekaj nabralo!lepo lepo...sem mela včeraj g. pa mamo hčerkico.vse je dobro,brca že tudi malo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.10.2008 9:56:08   
pondelak
sej res morem vam povedat za seznam.pregled mam  26.11.  zredila sem se pa 6 kg...ujoj sem že kar široka...fajn bomo doj spravlale po porodu...aja rodila bom pa v murski soboti...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
30.10.2008 9:56:28   
Pupa7

mediuhec - blagor vam štajerkam ko mate sonček, tu pa dežuje in piha kot za stavo user posted image

Ravnokar se je tud pri nam tak vlilo, da kr joj. Ne, zdaj pa mi ni nič jasno user posted image Pogledam ven, poiščem tvoj post pa pogledam spet ven in ne dežuje več nič.
Saj pa nisem še nič pila, da nebi vedela ali je deževalo ali ne user posted image ohjoj.

Ja mediuhec, lahko se dobimo po tistem tednu, se pravi po 11.11. Verjetno bomo vse imele takrat že M. in se bomo lahko malo primerjali. Heheuser posted image

hahaha, potem pa kadarkoli dežuje poglej post, pa bo sonček user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
30.10.2008 9:57:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Super! Bomo tudi me šle na tortico? K Ilich-u? Tam imajo dobre!  No, vsaj meni! Tudi meni ima Ilich dobre tortice. Ponavadi izberem največjo pol pa rečem, če mi lahko za zraven zavije. user posted image Same oči so me.

Lahko ja, pol pa se bomo z primorkami šle, kira so imele boljše tortice. user posted image Malo se hecam, ker sem kr dobre volje postala, ko mi je moj reko da ne rabim kuhat ker gre na otvoritev avtoceste nekam v prekmurje. Jupi,..več časa za RR.

Grem pa zdaj posesat, da bom lahko mela te praznike samo za mojga user posted image in najinega user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.10.2008 9:58:04   
Pupa7
pondelak - čestitke za pupiko!!! No pa končno tud user posted image seznamček raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.10.2008 10:02:01   
mama_milchy
no, sem napisala sporočilo in me je vrglo ven user posted image

naja30, lahko user posted image  v torek 4.11. ob 17-ih, kaj v triglavski? jaz bom Žigca najbrž s sabo pripeljala, ker je moj user posted image  dnevna in ga ne bi vozla kam v varstvo in tako; upam, da bo priden samo pri njemu se nikoli ne ve.

tasa_m, meni je ta voziček ze prej bil lep; mi je pa OK, ga zložim in gre v avto, je tak pokreten pa komot oziroma prostoren za otročka, zraven ima tdi zimsko vrečo in je prav fajn za sprehode, ko tukaj piha burja.

joooj, to vreme; prejle sem likala in je bil zunaj sonček, sedaj pa tako lije da ni za nikamor samo do trgovine pa moram; evo zdaj grem zrihtat Žigca in še sebe pol pa grem v trgovino; sem mislila it v spar samo kaj ko naš koprski nima pokritega parkinga in pol bi bla vsa mokra; grem kar do mercatorja sej me ne bo user posted image  če bo kdaj pa kdaj tudi tam kaj nakupla,

sem že spraševala pa bom še enkrat: ima katera podobne bolečine kot jaz? mene zagrabi malo nad ta zadnjo in pol gre skozi njo pa vse do stegna, ponavadi je to samo na eni strani, pretežno na desni pa ne vem kaj bi to bilouser posted image  kakšen išijas ali kaj user posted image  včasih pa kr bolečina drži in drži pa nič ne popušča;

če bom danes še pri volji pa bom naredila ledeno torto, za kosilo pa še nimam idej; Žiga pravi da bi jedu špinačo, morda pa res nardim špinačo in pire pa kakšne polpete v omaki, ne vem še....

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.10.2008 10:07:01   
Pupa7
mama milchy- to ni druzga ko išias, na žalost, lahko da bo minilo ali pa ostalo. Pazi na gibe edino to lahko svetujem.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.10.2008 10:10:41   
Naja30
Bom kar naredila seznam za srečanje primork v torek, 4.11. ob 17h v slaščičarni Triglav (sicer ne vem točno, kje to je, pa bom že našla, če pravite da nasproti KP tržnice):

mama_milchy + user posted image
jjasna85
pocka
Piruri
Naja30 + user posted image

Ma ja, bom tudi jaz pripeljala Tijo na tortico. Sej dokler bo jedla, bo mir. user posted image  Če bo pa prevelika štala, bova pač prej šli.

mama_milchy, po moje je pa ta bolečina tista, ko se širijo kosti. Tako je mene bolelo v vsaki nos. že zelo zgodaj, ker sem se hitro redila in je bila teža še bolj obremenilna. Tokrat me tudi kdaj pa kdaj prime, še posebej če sedim z eno nogo čez drugo in potem vstanem in hodim (ponavadi ko grem s kofeta kje vzunaj user posted image ). Ali če dolgo časa ležim in vstanem. Dragi je priden in me masira skor vsak dan. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 30.10.2008 10:12:59 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.10.2008 10:12:40   
tasa_m

mama milchy- to ni druzga ko išias, na žalost, lahko da bo minilo ali pa ostalo. Pazi na gibe edino to lahko svetujem.

ja pupa7 imaš prav. Jaz sem zaradi tega bila ponoči pri dežurnem in mi je rekel da je išias. Mi je bilo tak smešno: pa saj pri 24 nemorem imet išiasa user posted image . Ampak ja, lahko ga imam.
Jaz sem še zdaj vsa boga, sem mislila delat it pa ne gre. En dan delam pa sem pol 5 dni domauser posted image tak da bomo pač na bolniškem. Delam v gostinstvu in tam se moreš kar nekaj krat prepognit. In pol so bolečine, ki bolijo kot user posted image .
Saj ko samo doma sesam je že hudo ampak pol se vležem pa se probam umirit pa gre ven.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.10.2008 10:26:57   
pondelak
drage moje mene pa nekaj zanima...kak mate kaj krvni pritisk?jaz mam zgornjega vedno nad 140,včeraj sem mela 147,je to v nosečnosti normalno??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.10.2008 10:30:27   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

no, sem napisala sporočilo in me je vrglo ven user posted image

Naslednjič uporabi Ctrl+C predno potrdiš, da če te vrže ven, imaš v ozadju kopijo, ki jo pripneš v drugo sporočilo.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
30.10.2008 10:34:35   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3,5 kg, 83 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0)  

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  -5 punčk
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 74 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 30.10.2008 10:47:22 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
30.10.2008 10:34:39   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

drage moje mene pa nekaj zanima...kak mate kaj krvni pritisk?jaz mam zgornjega vedno nad 140,včeraj sem mela 147,je to v nosečnosti normalno??

S pritiskom v nos. se ni za hecat, vsaj jaz se ne smem. user posted image  Nad 140/90 je pri meni že kritično. Ti G nič ni rekla? Jaz ga imam največ 120/80, je pa res da sem ful na izzzzzzzzzi. user posted image  Ne resno, previsok pritisk pomeni, da ima plod zaradi peširokih žil premalo dovoda hranil.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
30.10.2008 10:36:03   
Dali*

sej res morem vam povedat za seznam.pregled mam  26.11.  zredila sem se pa 6 kg...ujoj sem že kar široka...fajn bomo doj spravlale po porodu...aja rodila bom pa v murski soboti...

pondelak - Ejla, dej mi napiši kdaj imaš PDP, ker si na seznamu še vedno pod xx.03. Thnx.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
30.10.2008 10:44:27   
pondelak
naja30 zdaj si me pa prestrašla.ne g mi nikoli nič ne reče...PDP mam pa 23.3.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
30.10.2008 10:48:24   
Dali*

naja30 zdaj si me pa prestrašla.ne g mi nikoli nič ne reče...PDP mam pa 23.3.

Thnx. Urejeno.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
30.10.2008 10:49:04   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Bom kar naredila seznam za srečanje primork v torek, 4.11. ob 17h v slaščičarni Triglav (sicer ne vem točno, kje to je, pa bom že našla, če pravite da nasproti KP tržnice):

mama_milchy + user posted image
jjasna85
pocka
Piruri
Naja30 + user posted image

Ma ja, bom tudi jaz pripeljala Tijo na tortico. Sej dokler bo jedla, bo mir. user posted image  Če bo pa prevelika štala, bova pač prej šli.

Torej je torek dokončen? Naša je šla danes v vrtec, ker smo imeli super noč brez kašlja in ker bodo prazniki in bo doma, bo zdržala do torka...tako, da če bodo vaši otročki, pride tudi moja, če bo imela družbo bo bolj zadovoljna...sicer je zelo pridna...

Vreme...pri nas je skoraj tako kot, da bo danes lep dan...pa ponoči nisem nič čula, da bi kaj treskalo ali deževalo...matr, imamo res fajn okna...več vredna kot cela bajta user posted image  user posted image  user posted image ...

Vozički...meni je nov quinny s 4 kolesi všeč...samo cena???!!!...ma kaj se grejo tej proizvajalci ali bolje rečeno uvozniki in prodajalci? Se spomnem, da mi je enx ena kolegica povedala, da so oni (njen mož je uvoznik-ma ne za otroško opremo) naročili cel kontejner vozičkov iz Kitajske, ker je bil tam tako zeloooo poceni takšen kot si ga je omislila za svojo bebo(ne vem kateri model), da jih je potem tukaj prodajal po nabavni ceni in to je bila ena tretjina cene, ki jo potem nataknejo v trgovini...Mi bomo kar starega ponucali, ABC design...vsaj v štartu, pol pa si bom nabavila kakšnega bolj praktičnega, da ga bo prtljažnik mojega twingiča prenesel in bomo lahko poletje preživeli na obali...

Pritisk...jaz ga imam itak max 100/70...že v prvo je bilo tako...mi je G rekla, da bolje, da parx padem dol user posted image ...kot pa da bi imela previsok pritisk...res fajn tolažba user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
30.10.2008 10:54:21   
tasa_m
jaz imam pritisk stalno nekje 100-120/160-165. Men se stalno tak nekje giblje.

140 pa je že kr visoko ne?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

drugi porod
babyboooom

ali je bil drugi porod lažji od prvega?

da (39%)

ne (22%)

isto (6%)

se ne spomnim (4%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!