|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.10.2008 10:01:06   
pondelak
oj nosečke.pri nas pa že tak fajn sonček sije!joj so me ponoči kar fajn krči v nogah da je blo hudo...user posted image                                                                                                               juj kak mate lepe bušije,vam danes jaz še enega mojega pošlem...sam se morem prvo slikat...                                                                                                                      zaprtost?me precej mantra ja...sej bo minlo          
grem na eno user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
31.10.2008 10:48:12   
Piruri
Helouuu...

Evo, moja dva sta danes ustvarila bučo za svečko...tamala je ordinirala z žlico in se kmalu naveličala...tatko pa je kar notri padel in sedaj sei še z jezikom pomaga, ko skončuje še zadnje detajle...
Ma škoda za to vreme...kako bomo jutri zvečer šli gledat lučke na pokopališče?user posted image

Trebuščki...joj, kako lepe trebuščke imate...moj se je pa komaj začel kazat...sicer še oblečem vse stare hlače...ma kmalu bo gumb v napoto...

Zasanjana...imaš pa fletno majčko/oblekco...mene tudi zanima ultiva?...izkušnja nekoga, ki je to dal čez...

Spanje...jaz spim kot ubita...razen nočni obiski WC-ja me nekako predramijo...sem pa kot stelit po stanovanju...sem pa že razmišljala, kako bi patentirala jogi z luknjo za nosečnice, da bi lahko spale na trebuhu...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
31.10.2008 12:09:36   
tasa_m
heloo..
kaj zdaj nobene tu? Kja se vse pripravljate na današnji dan?
Midva sva se ravnokar napapcala, zdaj pa jaz malo na rač., moj pred tv pol pa greva še v trgovino, da bova ju3 mela kaj za zajtrk, pol pa počasi na pokopališče. Imam toliko, da morava v 2 dneh dat skozi.

bušiji- res imate vse že tako lepe. Sem se slikala tudi jaz pa mi ne gre dat v sporočilo . Saj vem da je to že blo rečeno kako in kaj ampak mi ne prilepi te pa ne vem. Bom dala kr v album. To mi vsaj rata...

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Spanje...jaz spim kot ubita...razen nočni obiski WC-ja me nekako predramijo...sem pa kot stelit po stanovanju...sem pa že razmišljala, kako bi patentirala jogi z luknjo za nosečnice, da bi lahko spale na trebuhu...user posted image user posted image

Joj to nebi blo slabo user posted image . Jaz bi z veseljem imela kakšno lukno v jogiju, da bi lahko spala na trebuščku. Sicer sem danes prvič vso noč na boku in sem ugotovila da tudi gre user posted image . Edino, ko je moj pozbil včeraj budilko vgasnituser posted image in je zvonila ob 6h sem se poskušala dat na trebuh, da zaspim nazaj pa je naš user posted image začel tak bincat, da sem kr spremenila položaj na hrbet.  Upam, da nebo kak jutranji ptič tale naš user posted imageuser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
31.10.2008 12:34:32   
Naja30
Smo šli en krog, pa se je vmes usul dež in je Tija spet po lužah skakala... In spet sem celo preoblekla. Itak. user posted image  Smo misle nabrat suho listje po tleh, ampak suhega mokrega listja pa ne rabim. user posted image
Mi se nič ne pripravljamo na današnji dan. Si misla noč čarovnic, tasa_m? Jutri pa svečke prižgat, ja, to pa ja. Bomo šli proti večeru, ko je tako lepo.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
31.10.2008 12:40:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Mi se nič ne pripravljamo na današnji dan. Si misla noč čarovnic, tasa_m? Jutri pa svečke prižgat, ja, to pa ja. Bomo šli proti večeru, ko je tako lepo.

ja, mislim noč čarovnic. Sem dobila že navsezgodaj sms:

Draga čarovnica! Danes je naš praznik. Zato vabljena na polet z metlo, kot vsako leto.
Ob polnoči na istem mestu. Da jih čimveč spremenimo. Pošlji naprej še ostalim,
da ne pozabijo na ta pomemben dan,.. user posted image

ju3 pa svečke ja, mi je tak lepo ko grem zvečer mal pogledat na pokopališče, pa je vse tak razsvetljeno..

Naja30- sem gledala tvoj album (ne prvič, kar nekaj krat že). Pa mi je tvoja princeska taaak lepa. Prava miss.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
31.10.2008 12:51:54   
Naja30
O hvala, bom predala komplimente naprej, ko se mala miss zbudi. Če bo zaspala, še kar nekaj gode. user posted image
Sem tudi jaz pogledala tvoj album in moram pohvalit tvojo frizuro (tista s kratkimi lasmi, ne?)! Nekaj takega imam v mislih, ko grem nasl. h frizerju. Najraje imam kratke lase, ker je najmanj dela z njim in v najkrajšem času si naredim dobro frizuro. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
31.10.2008 12:55:45   
spps
ojla!
kako ste?
Jaz sem danes malo pospravljala,zdaj se mi perilo pere,drugače pa nič posebnega.
Včeraj zvečer me je tolk kislina pekla,da mi ni preostalo drugega,kot pa da grem malo glavo tiščat v wc školjkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Moja mala je pa tolk navdušena,ker že čuti brcike(da glavo na bušija) in se tolk smeji zravenuser posted image
in kaj boste počele danes?
kar se zaprtja tiče,nimam več težav(trkam na lesuser posted image user posted image ),mogoče je boljše to,ker sem nekaj časa doma,ker takrat ,ko sem v službi ne morem na wcuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
31.10.2008 13:03:16   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

bušiji- res imate vse že tako lepe. Sem se slikala tudi jaz pa mi ne gre dat v sporočilo . Saj vem da je to že blo rečeno kako in kaj ampak mi ne prilepi te pa ne vem. Bom dala kr v album. To mi vsaj rata...

Jaz sem se tudi nekaj trudila...pa mi ni uspelo...bolj izkušene...kako to izvedete? HVALA za odgovor user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
31.10.2008 13:09:00   
tasa_m
spps pozdravljena, naja30 ja tista s kr. frizuro. To imam že od 14 leta in si res ne predstavljam da bi mela dolge lase. Ko mi je si naredim frizuro, drugač pa nan kakšnem pikniku pa itak ni boljše kot kamot. Sem mela neke prebliske,da bi si pustila dolge pa sem se na koncu ko sem sedela pri frizerju brez pomisleka odločila za kr. Ponavadi sem pobarvana na živo rdeče, zdaj med nos. pa se nekako ne morem spravit na rdečo. Ne vem zakaj user posted image mogoče feb.09, ko imata mami in ati čago. Nikol ne veš kaj me prime. user posted image

Ne gre in ne gre mi te dve slikici dat v post. Hmm, no saj bo album tud ok. Bo moral bit..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
31.10.2008 13:09:09   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem se tudi nekaj trudila...pa mi ni uspelo...bolj izkušene...kako to izvedete? HVALA za odgovor user posted image

Najprej moraš shranit v album in potem od tam copy/paste v sporočilo.

tasa_m, jaz sem bila pa v študentskih letih ves čas rdeča. Vse možne odtenke sem imela na glavi. user posted image  Smo se tako barvale veliko, včasih vsak mesec!

spps, jaz nič konstruktivnega ne delam. user posted image  Sedim za rač. in čakam na kosilo. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 31.10.2008 13:10:53 >

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
31.10.2008 13:28:07   
pondelak
oj.sem hodla malo na sprehod z mojim pekinezerjem...nekaj me zanima:ko malo dlje časa hodim (1.5-2 km) me začne v spodnjem delu trebuha bolet...vas tudi kdaj?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
31.10.2008 13:33:56   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Najprej moraš shranit v album in potem od tam copy/paste v sporočilo.

tasa_m, jaz sem bila pa v študentskih letih ves čas rdeča. Vse možne odtenke sem imela na glavi. user posted image  Smo se tako barvale veliko, včasih vsak mesec!

Ok...sem dodala par naših sličic v album...pol še kaj nosečniških user posted image ...

Jaz sem tudi zaprisežena kratkolaska/rdečelaska...le letos me je nekaj prijelo in si las ne postrižem, tudi barve sem začela izbirat bolj jesenske...ma mislim, da bom kmalu šla pod mašinco, ker to ne pelje nikamor-moji lasi povsod....

Zdaj gremo malo ven, pa se pol še kaj javim...

www.by-ab.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
31.10.2008 14:13:16   
Pupa7
pondelak - kolegica je mela s tem težave in ni počivala, kar naprej hodila preveč (če te boli je znak daje preveč) in je bila potem 1 mesec v strogem mirovanju, ker so se preveč raztezale vezi. Tako da skrajšaj sprehode, pa rajši naredi ko se spočiješ še kakšnega krajšega. 

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
31.10.2008 16:28:49   
Naja30
pondelak, te bolečine so dokaj normalne, samo ne pretiravat. Počivaj, če te začne bolet. user posted image

Piruri, luštni ste in tvoja tamala ful! Koliko si rekla, da je stara? Mi tako starejše deluje.

Mi smo pa prejle gledali video posnetke od leta nazaj in ko je bila dojenček. user posted image  Sej ne rečem nič, še vedno je moj mali cuker, ampak takrat je bila pa tak... tak en srček! Kar toplo mi je pri srcu, ko to gledam, tako majhna in nedolžna. user posted image  Zdaj je pa že malo večji lumpek, ni kaj. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
31.10.2008 16:54:57   
Lolita23
Živjo!!!

Vidim, da ste se zelo razpisale.user posted image No jaz trenutno samo čakam ponedeljek in morfo.. Vsi ugibamo kaj imamo, sicer pa jaz imam že nek občutek, bi pa rada da se moj občutek moti, bi bilo bolj zanimivo.user posted image

Od mojega sestrična je danes zgodaj zjutraj povila, kar 54 cm velikega in 4300g težkega Jurijauser posted image , sicer je imela rok za jutri 1.11, ampak hvalabogu je malo pohitel.user posted image

Ej a je kateri kdaj ginekolog na pregledu rekel, da je otrok suh???
Drugače pa sem super, mali veselo brca.
Moti me la ta povečan izcedek, s tem pa res ne bo mira do konca zgleda.In če ne pazim me že začne srbet, pa sem zdaj v pripravljenosti ves čas z Multigynom in Vitagynom(ne vem, če je prav).Nočem spet dobiti glivic.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
31.10.2008 16:58:46   
Zasanjana
Naja, se je lepo spominjat, a ne? Jaz tudi večkrat pogledam slikce od Alekseja in Marca, kok sta bla fletna ko sta pridno pančkala. Zdaj ga je pa vsepovsod polno.

Jaz sem se pa danes prijavila na nosečniško jogo. Komaj čakam, da se bom malo razmigala. Bom pa hodila dopoldne, ko bom na bolniški;  se mi bolj dopade kot popoldne.

Tiste, ki ste spraševale za ultivo. Moja izkušnja je bila super pozitivna, poznam pa punce, ki se jim je totalno zamerila in pravijo, da je boljš it brez. No, dobiš kanilo in nekakšno PCA črpalko in si potem sama vbrizgneš. Največ na 2 minuti, jaz sem sicer manj, recimo vsake 10 minut, potem na koncu, ko je najhuje pa na 5 minut.

Mi gremo pa zdaj vsi skupaj prižgat svečko Alekseju, ker bo jutri preveč gužve. Me že kr mal stiska...

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
31.10.2008 17:13:43   
Naja30
Zasanjana, bodi močna. user posted image  Mi gremo pa jutri.
In ja, fajn se je spominjat. Sploh ko sem njen izbor čeveljčkov našla, pazi! Št 15/16! user posted image  Bom poskusla prpopat sliko.

Evo slika: user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 31.10.2008 17:21:55 >

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
31.10.2008 17:24:21   
spps
ojla!
danes ne morem sedet predolgo za compom,ker mi je nekaj slabo,sem že dvakrat danes objemala školjkouser posted image user posted image user posted image
Naja ,Zasanjana,vrjamem,da bo jutrišnji dan naporen,držita se mi obeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
31.10.2008 17:51:03   
marec2009
Madona ste se razpisale, sem komaj prišla čezuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
31.10.2008 18:10:50   
Piruri
Naja...naša ima 3 leta in skoraj pol user posted image ...ja, je ful gospodičnica...tudi obnašanje je zelo odraslo (z občasnimi izpadi)...je bolj mirna in rada opazuje...tudi zdaj, ko smo ji povedali za dojenčka, se ji kar svetijo učke, ko ji pravim, da mi bo pomagala...ko pride iz vrtca, se gre igrat v svojo sobo-VRTEC...in skrbi za vse otroke...ma neverjetna je...

Čeveljčki in cunjice...joj, kako cartkan spomin...jaz jih imam tudi v eni škatli...cunje pa kar v ene treh vrečah...danes sem eno odprla, začela malo prelagat...in nazaj spravila...čene bi me potegnilo in bi vse ostalo čakalo name...

user posted image  user posted image  za vse mičkene dušice, ki jih ni več med nami...ma kar srce me boli skupaj z vami...oh, to je najhujše, kar se mora zgoditi staršem...

www.by-ab.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
31.10.2008 18:38:08   
tasa_m
Punce pozdravljene. Ravnokar iz pokopališča, smo prižgali svečko po moji strani, ju3 pa še k njegovim.. Mi je taka muka it za 1.nov. grem raje tak,kot sem bolj sama se lahko "pogovorim" z mojo omo in ji povem vse kar se dogaja,..prav tako sestri user posted image
Ampak je pa res da imamo par angelčkov več,ki čuvajo na nas! user posted image

spps- ti pa kr počivaj. Vem kak je to,ko si več na wcju kot kje drugje..user posted image

Jaz grem tudi zdaj na kavč, se mi zdi da sem tak utrujena, se mi kr spi.. očitno pogrešam spanje..

lepo bodite vse, pa se mogoče še kaj beremo in tipkamo..user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
31.10.2008 18:45:00   
Infinity1
Letni dopust: meni se vedno marsikaj ni jasno glede koriščenja dopusta. Če mi zna katera obrazložiti kako lahko jaz izpeljem svojega.
- ostalo mi je 8 dni dopusta za leto 2008
- predvidevam, da bom imela 25 dni dopusta za leto 2009
- odločba iz prejšnjega leta: "Delavec bo izrabil letni dopust do konca leta 2008, najmanj v skupnem trajanju dva tedna. Izrabo letnega dopusta odobri........na podlagi pisne vloge delavca za izrabo letnega dopusta. V primeru, da delavec ne more izrabiti letnega dopusta v letu 2008 zaradi bolezni, poškodbe ali starševskega dopusta, pa je v letu 2008 delal najmanj 6 mesecev, lahko cel odpust izrabi do 30.6.2009. Če delavec v letu 2008 dela zaradi bolezni, poškodbe pri delu oziroma starševskega dopusta manj kot 6 mesecev, lahko do 30.6.2009 izrabi dopust samo v trajanju nad 2 tednoma (nad 10 dni)". - predvidevam, da bo odločba za leto 2009 ista, le z drugimi datumi.
- odločbo o dopustu za leto 2009 dobimo šele v mesecu marcu 2009.

Zanima me, kaj to pomeni, da lahko delavec izrabi do 30.6.2009 dopust samo v trajanju nad 2 tednoma (nad 10 dni). Logično bi mi bilo samo do 2 tedna (do 10 dni), ne pa NAD 2 TEDNA. In ali lahko koristim 12 dni dopusta za leto 2009 tudi pred izdajo odločbe za letni dopust 2009

- 8 dni starega dopusta bom koristila pred začetkom porodniškega dopusta
Hvala in lp

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
31.10.2008 19:36:42   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Zanima me, kaj to pomeni, da lahko delavec izrabi do 30.6.2009 dopust samo v trajanju nad 2 tednoma (nad 10 dni). Logično bi mi bilo samo do 2 tedna (do 10 dni), ne pa NAD 2 TEDNA. In ali lahko koristim 12 dni dopusta za leto 2009 tudi pred izdajo odločbe za letni dopust 2009

- 8 dni starega dopusta bom koristila pred začetkom porodniškega dopusta
Hvala in lp

pomeni točno to kar boš naredila, torej to o čemer smo zadnjič pisale, prvi del dopusta si že izrabila v tekočem letu 2008 (v tvojem primeru si jih pač več kot le 2 tedna), teh 8 dni pa lahko preneseš v naslednje leto, do 30.6. in jih v našem primeru moraš porabit pred porodniško. Nov dopust, za 2009 pa moraš spet izrabiti pred nastopom porodniške, ampak samo dva tedna (to je minimum tj. tisti del,ki ga ne moreš prenesti v 2010, lahko pa vzameš tudi več, ampak nima smisla). Mi tudi dobimo odločbe šele nekje v marcu, ampak vsaj pri nas ne komplicirajo, če vzamem tale 2 tedna, kar je tudi razumljivo v naši situaciji. Upam,da si razumela, ker sem malo zablodla.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
31.10.2008 19:57:18   
pocka
Zdaj pa še kaj malega napišem...

...pri nas smo pa bolančki, je mala zakuhala sredi noči in se je tako drla, da nisem vedela kaj je narobe, pa ful hitro dihala, skratka grozno, midve pa same doma, ker je bil moj v nočniuser posted image , no pol sva se le zrihtale in lepo spale do jutra.

bolečine v spodnjem delu - jaz sicer tokrat ne hodim toliko, me je pa prvič tudi začelo ful bolet,če sem dosti hodila in sem se morala usesti, ker sem mislila,da mi user posted image "ven padel". Zdaj me pa začne tako matrat,če našo pupo nosim predolgo. Malo manjše ture si izberi, pa malo več počivaj.user posted image
piruri - tudi jaz sem prej pogledala tvoj album in mala je res prava lepotička, ma take lepe učkeuser posted image
lolita - čestitke sestrični za korenjaka Jurijauser posted image
Taja je bila v 28. tednu baje presuha za 2 tedna in so mi svetovali naj veliko počivam na levem boku, se strogo izogibam cigaretnemu dimu...no,na koncu sem šla 14 čez rok in rodila 54cm in 3360g težko pupo, ki ni bila prav nič suhcena.

naja30 - iii, ke lepi čeveljčki, kje si dobila take male številkice?

grem kaj pojest, sem danes tak dober kruh spekla,da ga je za vikat user posted image , nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
31.10.2008 21:22:30   
Naja30
pocka, H&M je odgovor na tvoje vprašanje. user posted image  Vsaj tiste roza s pentljico, zeleni čeveljčki in superge, druge dvoje sem pa dobila.

Za mano je pa spet en dooolg dan. Tamala ni spala in popoldan je bila čisto preveč sitna za karkoli tako da sva imeli doma cirkuse. Utrujena sem na ful in bom šla kar spat.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?