|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2008 10:56:02   
an_angel
Ahoj user posted image

včeraj sva imela morfološki pregled in dete je po vseh normativih, ima vse žilce in vse organe ima razvite tako kot je treba. Med pregledom pa smo tudi zagledali, da imamo fantka user posted image . Danes sem tako skočila v trgovino in kupila prvo oblekico za našega pikca v modri barvi.

Zanima pa me, če je kje na netu kakšen seznam otroških imen. Z možem se nikakor ne moreva zmenit pa bi rabila ša kakšno idejo za ime. Hvala že v naprej.

Lep dan user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
30.10.2008 11:00:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

naja30 zdaj si me pa prestrašla.ne g mi nikoli nič ne reče...PDP mam pa 23.3.

Ma ne, nisem te hotla prestrašit. Jaz se s tem ne hecam, ker imam že slabe izkušnje za sabo zarad pritiska. Tako da zdaj jemljem tudi aspirin, ki znižuje pritisk in poskušam bit ful mirna.
Meri si pritisk nekaj dni po 3x na dan, da vidiš če je povišan trenutno ali ves čas.

tasa_m, si se ti zmotila s svojim pritiskom ali imaš tako visokega?

an_angel, poglej po forumu Imena. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 30.10.2008 11:01:05 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.10.2008 11:03:01   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: an_angel

Ahoj user posted image

včeraj sva imela morfološki pregled in dete je po vseh normativih, ima vse žilce in vse organe ima razvite tako kot je treba. Med pregledom pa smo tudi zagledali, da imamo fantka user posted image . Danes sem tako skočila v trgovino in kupila prvo oblekico za našega pikca v modri barvi.

Zanima pa me, če je kje na netu kakšen seznam otroških imen. Z možem se nikakor ne moreva zmenit pa bi rabila ša kakšno idejo za ime. Hvala že v naprej.

Lep dan user posted image

Čestitke za pregled in user posted image . Zgleda, da bo marec 2009 fantovski mesec.

Prosim, da mi posreduješ nas. podatke, ki ti še manjkajo na seznamu. Thnx.

Seznamov imen maš pa nešteto. vpiši baby names ali pa otroška imena v iskalnik in maš full spletnih strani.

(odgovor članu an_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
30.10.2008 11:18:56   
jjasna85
Samo res niste normalne s tem pisanjemuser posted image  vsak post, ki sm ga hotla pokomentirat sm dala ''citiraj''... zdej se mi jih je spodaj nabralo ene 25!! tako da mislim, da nima smisla, da prow na vse odgovorimuser posted image  čveke čvekasteuser posted image user posted image

Pa pejmo...
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi
Zanima koliko kaj tehtajo vaši malčki. Naš je imel na zadnjem pregledu 396 g (20 tednov in 2 dneva). Meni se zdi, da je pravi korenjak za svojo starost. Kaj pravite?

Steffi najprej dobrodošlauser posted image  bi blo res lepo, če se nam tudi ti pridružiš na tortici v torek!
Drugače pa bla lih včeraj na pregledu in ma tamali 536g (23.teden), v 19. tednu (prejšnji pregled) pa jih je mel 250... samo informativno... nebi pa znala definirat če sta oba debelinkota al neuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica
Samo punce mene pa sedaj vse mal čudi, kako to, da sem imela jaz morfologijo že  konec 18 tedna oziroma 19 teden, ve jo imate pa tako pozno....sicer kako piše da se dela med 20-24 tednom...upam, da je vse ok, ker mi jo je tko prej naredila, ker mogoče bi se sedaj ozirom akasneje kaj bolje vse videlo?'' kaj pravite tiste ki ste jo že imele.

Js sm mela morfologijo tudi v 19. tednu... (sicer sm mela UZ tudi včeraj - 23.teden),ampak sej takrat tudi vse vidi... en teden gor al dol mislim, da nebi smelo bit panike...

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Bom kar naredila seznam za srečanje primork v torek, 4.11. ob 17h v slaščičarni Triglav (sicer ne vem točno, kje to je, pa bom že našla, če pravite da nasproti KP tržnice):

mama_milchy + user posted image
jjasna85
pocka
Piruri
Naja30 + user posted image

Ni panike.. js pridem z veseljem... bi pa prosla samo eno izmed vas, če mi lahko pošlje GSM številko na ZS. Sej ne bom nobene kej preveč gnjavlauser posted image  fora je samo v tem, da sm tajnica tle na občini... in dokler je šefe tu, moram bit tudi js... sej načeloma bi se do 17:00 že mogu skipat... samo za vsaj slučaj... nebi rada, da zamujam ful, pa nobena ne ve da nism js krivauser posted image  alpa, če se slučajno kam preselite...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
30.10.2008 11:47:01   
mediuhec
MB in okolica: Ilich bo v redu (ne vem če sem tam torto jedla 1x?, najljubša mi je pohorska kavarna).
zdaj rabimo samo še datum. kdaj bi vam pasalo? ja, pa popoldan bo v redu, po 16.00.

joj, kok ste napisale! komaj folgam brat.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
30.10.2008 11:59:51   
janaja
Ojla babuške

jest sem pa prov super spala danes ponoč že dva dni spim kot user posted image .

No da vam povem ideje za današnji dan, ki sem jih seveda forwardirala mojmu možku:

Danes bo moj dragi

user posted image    , mogoče mu na tak dan ne bi škodovalo če bi bil user posted image . ker bo njegova draga user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
30.10.2008 12:04:08   
dana
janaja si pa lušne slikce nalimalauser posted image  Tvoj dragi je potem vse v enem.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
30.10.2008 12:21:32   
spps
ojla!
marčevke ste/smo pa vedno bolj pridne v čvekanju,si moram spet čas vzet in vse prečekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image še dobr,da imam zdaj net,da sem sedaj bolj na tekočem,da mi sedaj mrkne ,bi pa bila čist v r....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
30.10.2008 12:22:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

janaja si pa lušne slikce nalimalauser posted image  Tvoj dragi je potem vse v enem.
ne bi bilo slabo....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
30.10.2008 12:29:49   
tasa_m
Jaz sem za Ilicha, datum pa izberite ve. Meni je vsak dan ok sploh ker je po 16 uri.

Naja30 na zadnje sem imela 105/60. Malo sem se zmotla ja...ups user posted image .

Grem zdaj na drink z kolegicami, se tipkamo zvečer, če nebom dol padla.

papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
30.10.2008 12:37:32   
Pupa7
tasa_m - tako visok pritisk je lahko nevaren tudi če nisi noseča, jaz bi na tvojem mestu kar šla do zdravnika (ker je visok pritisk eden od znakov preeklampsije, nočem te strašit ampak previdnost ni nikoli odveč). Jaz sem še vedno med nizkimi 55/97 povprečje, tko da sm matasta non stop, je pa to baje dobro za user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
30.10.2008 12:38:25   
mihaela01
Pozdravljene sonosečke

Tudi jaz se že dva tedna obadam s tem kako spati...na trebuhu mi več ne gre, čeprav se včasih spozabim in vležem direkt na trebuh, ampak mi je zelo neudobno...Prakticiram pa pol na trebuhu, pol na boku...dokler še bom lahko.

Naja30: kako vesel novorojenček, temu otročku med porodom ni bilo prehudo:), upam, da bodo naši otročički tudi takšni veseljački
Ob gledanju na posnetek sem se prav od srca nasmejala...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
30.10.2008 12:48:18   
janaja
No sem dobila odgovor na mail od mojga dragega ( komentar na zgornje slike)...

Dragi pravi: A ti to resno misliš?!, pomoje bo danes popolne full gužva pred prazniki, bodo nadure...user posted image user posted image

Tako da pomoje z mojimi plani ne bo ničuser posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
30.10.2008 12:54:38   
Naja30
Jaz sem pa malo cotke za novorojenčka gledala... user posted image  Ma sej ne morem verjet, da je bila tako majhna, zdaj je pa tak vražiček mali. user posted image  Malo sem posortirala manjše/večje, da se ve, kje je kaj. In našla sem polno takih malih čeveljčkov, cotakov... joj kako so mali! user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
30.10.2008 12:57:17   
pondelak
in nosečke že mate imena za svoje pikice?jaz sem mela ime za user posted image zdaj mi pa nič ne koristi ker mamouser posted image .vsa imena,ki so mi lepa majo al bližnji sorodniki,al pa sosede...user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.10.2008 13:07:34   
babyg
Pozdravljene!

Zame je danes čudovit dan,čeprav dežuje. Bila sem namreč na pregledu. Naše dete se lepo razvija in po vsej verjetnosti bo user posted image ,ni pa želel trditi z gotovostjo. Dali naj ti sporoči podatke:
12.12. imam pregled
+9kg(vse skupaj od začetka)-sem pojamrala,zakaj se tako redim,če pazim kaj jem,pa mi je g rekel,da so to lahko tudi hormoni,voda... Hvala g,vsaj potolažena sem bilauser posted image !

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.10.2008 13:11:28   
Zasanjana
Pozdravljene punce!

Kolk čvekate! Mi je uspelo prebrat zadnjih 5 strani, pa sem itak že vse pomešala, tako da rajš ne bom nič komentirala.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki imate že otroke in so v vrtcu. Jih boste imele doma, ko boste na porodniški?

Jaz pa res komaj čakam, da bom šla na bolniško in jo raztegnila do konca. Me čisto preveč utruja to delo, ker je preveč tempirano in zadnje dni komaj komaj zdržim 8 ur za računalnikom, me boli vse...od križa, do medenice. Šef mi je obljubil, da grem lahko čez 3 tedne na bolniško, do takrat moram pa še novo pripravnico uvajat. Sem si že vse lepo splanirala, kaj bo treba naredit; sortirat cotke, jih oprat, pripravit voziček, itd. Same luštne stvari.

Bodite fajn!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.10.2008 13:20:11   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Pozdravljene!

Zame je danes čudovit dan,čeprav dežuje. Bila sem namreč na pregledu. Naše dete se lepo razvija in po vsej verjetnosti bo user posted image ,ni pa želel trditi z gotovostjo. Dali naj ti sporoči podatke:
12.12. imam pregled
+9kg(vse skupaj od začetka)-sem pojamrala,zakaj se tako redim,če pazim kaj jem,pa mi je g rekel,da so to lahko tudi hormoni,voda... Hvala g,vsaj potolažena sem bilauser posted image !

Čestitam za pregled. Si imela morfologijo?

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.10.2008 13:26:14   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

in nosečke že mate imena za svoje pikice?jaz sem mela ime za user posted image zdaj mi pa nič ne koristi ker mamouser posted image .vsa imena,ki so mi lepa majo al bližnji sorodniki,al pa sosede...user posted image

Se mi zdi, da je za punčko veliko lažje izbrat ime kot za fantka. Si je vredno sposoditi leksikon imen ali pa pobrskat na netu, saj je tega še preveč.

Mi dva z možem sva pa itak prava kalibra za imena. Tisto, ki je meni lepo, njemu ni in obratno. No, končno sva se ujela pri dveh imenih: Adrien in Chris. Jaz si sicer blazno želim user posted image dat ime Domen, ampak tu s tem imenom ne prideš daleč, ker so ti Francozi glede tega res matasti. Že mi imamo skoz probleme z imeni.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.10.2008 13:30:59   
helimaša
Zasanjana jst jo bom mela v vrtcu ko bom na porodniški.....sej ne bom zmogla oba pedenat.....sploh pa naša bejba k je tok hiperaktivna.....tko da me vsi sprašujejo kako zdržim......men prov pa še da je v vrtcu....
mene je pa moj zdle pelu na kosilo.....tko da sm sita.....njami.....pol grem k mojmu OZ.....se morm še z mojo mami zment če bi mela jutr Mašo....mava plan it v Avstrijo mal pogledat.....sm nč za bebija.....mogoče če bo kej časa za Mašo bundico.....bomo vidl....je že vse prerasla.....mam tok cunj za dojenčka da ne bom čist nč kupovala....samo nov kompletek za v porodnišnico....in to je to....bomo potem vidl.....če bo fantek bo sicer treba kšno stvar kupit.....če bo pa še ena bejba(kar mam občutek da bo) pa ne bo treba nč.....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.10.2008 13:32:38   
Dali*
Zasanjana, no zadnji čas, da greš v bolniško, da se boš malo več oglasila na formu. user posted image

Leksikona imen se ne splača sposodit, no jaz sem ga po dveh dneh nesla nazaj, ker maš na netu full več imen.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.10.2008 13:34:39   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki imate že otroke in so v vrtcu. Jih boste imele doma, ko boste na porodniški?

mi zaenkrat razmišljamo,da bi jo imeli kar v vrtcu, bomo pa videli sproti kako bo sprejela vse skupaj, pa kako bo kaj z zdravjem...čez poletje jo bom imela pa doma 2 meseca, ker nam vrtec zaprejo čez počitnice in je ne bomo vozili dol v mesto.

kafetek - jaz načeloma lahko v torek, bom pa verjetno prišla sama, ker ima mala cepljenje in je pol nebi rada vozila okoli, če pa ne bo cepljena (trenutno kašlja), jo pa mogoče pripeljem s sabo, če bodo tudi drugi otročki tam. A je v triglavski kaj placa z otročke,ker nisem še bila tam (kaj takega kot v Kapitaniji), ker naša ne bo glih pri mizi sedela user posted image ?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
30.10.2008 13:38:55   
pondelak
sej mam leksikon imen,pa mi ni nič všeč.zej glih malo po spletu iščem,samo ta imena ko so mi še kar vredu pa mojemu niso všeč...pa saj se bo našlo pravo...user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.10.2008 13:42:09   
pondelak
zdaj sem našla alina,aneli,isabel,lily,neli...kak se vam zdijo??

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.10.2008 13:43:33   
Nina00
Infinity1 v letu 2009 moraš izkoristit dva tedna dopusta (10 delovnih dni, če delaš po 5 dni na teden), sicer ti ta dva tedna propadeta - se ne preneseta  v leto 2010! No, izjeme so tisti delodajalci, ki ti pogledajo skozi prste, a takih je malo, da bi kršili zakon delavcu v prid. Rajši se pozanimaj, ker je škoda, da ti propade. Jaz bom ta dva tedna izkoristila pred začetkom porodniške. Bo kar pasalo user posted image  
No, sedaj berem, da bi morala izkoristit 12 dni - se bom pozanimala na naši kadrovski, ko bo čas.
čebeica maja letošnjega lahko koristiš do konca junija drugega leta. Tako da, če se gre on tako, pa ti lepo pred porodniško izkoristi še dopust za leto 2008 in 2009. Ga bo morala firma plačat, medtem ko bolniško čez 30 dni dobi povrnjeno, pa še ti boš dobila več denarja, kot od bolniške.

jadrnica čestitke za morfologijo! Super tudi za železo. Še naprej bodi pridna.

Priuri upam, da bo tvoja pupa kmalu boljše.

Sedaj grem pa nekaj pojest in, če se mali ne zbudi, vas berem naprej. Enkrat bom že prišla na čisto user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!