pocka
|
Jutro, no dober dan je že... Jaz sem bila že pridna, sem danes kopalnico spucala, pa malo po stanovanju pospravila in posesala...zdaj si bom šla pa počasi kaj skuhat. Danes bom imela soficine (mozarella in paradižnik), zraven pa pečen krompir z zelenjavo. nakupovanje za - joj,kako ste ve že pridne z nakupovanji, mi nismo še čisto nič kupili. Res,da imamo že skoraj vse doma, ampak kako malenkost pa bo treba dokupit. Čakamo pregled, da vprašamo za spol. No,saj od večjih stvari že imamo vse, samo jajčko moramo še nabavit. zimski pajac, puhovka - mi ne bomo nič nabavljali, vsaj zaenkrat ne, ker prvič tudi nismo rabili, je bila zimska vreča čisto dovolj. Takt+rat sem imela rok čisto na začetku marca, pa sem šla 14 dni čez rok, tako,da če se spet ponovi (upam,da ne ), bo pa itak že april. plenice - meni je tale zadeva ful zanimiva, ampak ne vem, če bi se mi dalo pol ukvarjat z vsem tem pranjem, ker bo že tako dovlj preila za prat . piruri - glede kašlja ti žal ne znam nič več svetovat, mogoče res probaj še to varijanto,da daš vse pliškote ven iz sobe in podobne stvari. Glede vlaženja zraka, ena skrajnost sicer, ampak vseeno... moja nona živi v ful stari hiši, in ima v stanovanju kar precej vlage. Se spomnim,da je imela ful probleme, je kašljala kot norc, ampak res ful hudo. Pol je pa nabavila vse živo, da "pobira" vlago in zdaj je spet vse ok. A iz Lucije si drugače, mogoče sva se pa že kdaj srečali, jaz sem vsak dan najmanj 1x v Luciji, pa na igrišču stalno visimo zadnje čase, na gusarjih. ...grem kuhat, me je lakota zagrabila...