jjasna85
|
Samo res niste normalne s tem pisanjem vsak post, ki sm ga hotla pokomentirat sm dala ''citiraj''... zdej se mi jih je spodaj nabralo ene 25!! tako da mislim, da nima smisla, da prow na vse odgovorim čveke čvekaste Pa pejmo... IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Zanima koliko kaj tehtajo vaši malčki. Naš je imel na zadnjem pregledu 396 g (20 tednov in 2 dneva). Meni se zdi, da je pravi korenjak za svojo starost. Kaj pravite? Steffi najprej dobrodošla bi blo res lepo, če se nam tudi ti pridružiš na tortici v torek! Drugače pa bla lih včeraj na pregledu in ma tamali 536g (23.teden), v 19. tednu (prejšnji pregled) pa jih je mel 250... samo informativno... nebi pa znala definirat če sta oba debelinkota al ne IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Samo punce mene pa sedaj vse mal čudi, kako to, da sem imela jaz morfologijo že konec 18 tedna oziroma 19 teden, ve jo imate pa tako pozno....sicer kako piše da se dela med 20-24 tednom...upam, da je vse ok, ker mi jo je tko prej naredila, ker mogoče bi se sedaj ozirom akasneje kaj bolje vse videlo?'' kaj pravite tiste ki ste jo že imele. Js sm mela morfologijo tudi v 19. tednu... (sicer sm mela UZ tudi včeraj - 23.teden),ampak sej takrat tudi vse vidi... en teden gor al dol mislim, da nebi smelo bit panike... IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Bom kar naredila seznam za srečanje primork v torek, 4.11. ob 17h v slaščičarni Triglav (sicer ne vem točno, kje to je, pa bom že našla, če pravite da nasproti KP tržnice): mama_milchy + jjasna85 pocka Piruri Naja30 + Ni panike.. js pridem z veseljem... bi pa prosla samo eno izmed vas, če mi lahko pošlje GSM številko na ZS. Sej ne bom nobene kej preveč gnjavla fora je samo v tem, da sm tajnica tle na občini... in dokler je šefe tu, moram bit tudi js... sej načeloma bi se do 17:00 že mogu skipat... samo za vsaj slučaj... nebi rada, da zamujam ful, pa nobena ne ve da nism js kriva alpa, če se slučajno kam preselite...
|