Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:26:29
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca, a greva skupaj k Nyi v čet. na tortico? Lahko te pridem iskat, če ti ustreza?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:28:07
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka bo pa počakala, ko bo Luka dobil sestrico. a je to vaše stanovanje na zadnji fotki - res lepo, sodobno, pa kakšna novoletna jelka - ta prava! Jap, naše stanovanje, sva se šele lani vselila, pa se mi zdi, da še danes ni vse dokončano, sej veš kako je to. Sploh, ko Alea objavi fotke svojga popolnega stanovanja, mi kar nerodno postane! Ja, jelka je pa taprava, ker sem jaz to mela lani decembra cel projekt, ko sem kupovala okraske in celga hudiča zapravla... Joj, kaj bo letos fajn, ko bo naš škratek zraven!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:28:52
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si! Kok ti rata?! .to se tud jaz sprašujem s kakšno samodisplino, vztrajnostjo al pa športanjem ziher ne, ker to niso ravno moji aduti. ma, zgleda da sem sorte take !?!?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:30:30
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca14 - hvala tud teb ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! Dej se prjav, bod faca! pod tole se tud jaz podpišem! go Lunca, go Lunca....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:35:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko lunca14 - hvala tud teb ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! Dej se prjav, bod faca! Ni blema,samo povej kam,jaz sem vedno za take stvari ...evo moja lunca se je zudila...llllllllaaaaaaaaaaaačččččččččččen
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:46:32
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?! Pred preobrazbo Po preobrazbi z eno besedo SUPER . Pa vsem malčkom za mini rojstne dni.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:53:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 lunca, a greva skupaj k Nyi v čet. na tortico? Lahko te pridem iskat, če ti ustreza? Ja lahko greva skupaj,se pripeljem do tebe,pol greva pa skup................ kolk let,pa že voziš avto
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 23:00:11
|
|
|
|
lunca14
|
Eko mami luna,gre v pančevo ,in samo upam,da me škorci ne zbudijo spet ob 5 zjutraj ,ker je potem tako dolg dan ...............ma sovražim ta premik ure ,poleti mi je super,ker je daljši dan ,zdej je pa kot eksperimentalna pica od a.s.-hvala za prijeten čvek,pa lepo se mejte,pa vzam si zase tiste pol urce na dan Za vse malčke,ki majo danes mini,mini... r.d. Vsem ki rabite
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 23:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
saša super je, seveda se vidi razlika
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:12:00
|
|
|
|
mtinca1
|
tina, sem ravno na tej strani naročila, pa so mi naslednji dan poslali e-mail, da je knjiga žal razprodana. hvala za tvoj trud.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:12:40
|
|
|
|
mtinca1
|
uuu, sem prva danes. takole za vse!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:16:59
|
|
|
|
mtinca1
|
Ja lahko greva skupaj,se pripeljem do tebe,pol greva pa skup................ kolk let,pa že voziš avto še boljše. izpit mam že krepko več kot desetletje, bom še seštela vozne ure za popolno poročilo , sem pa tak bolj zaspan voznik - počasi pa sigurno . drugače sem pa predlagala, da jaz peljem, ker imam zmontiran sedež, ti pa verjetno lupinico.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:24:14
|
|
|
|
babysolza
|
jutro bejbe, oglaša se vam kapitan Jack Sparrow! Mi imamo namreč še kar komarje in ponoči je eden pikiral direkt v moj lev uč! Tako da danes gledam sam na eno oko, Sabina ma pa tudi ene par pikc - HB majhnih in na ne tako delikatnih mestih. Mate kako rešitev za te , ki ne vključuje raznih kemikalij in pdb.? Grem mal brat, dokler se Sabina še pridno igra.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:40:21
|
|
|
|
babysolza
|
evo, sem vas sčekirala. Da vidim, kaj se spomnem za pokomentirat: sasa.vracko - superca si bila prej, zdaj si pa še bolj! Pa povej, ko boš v cajtngu, da preberemo! anamor - jaz Sabino pustim, če zajokca tam do 3. ure zjutraj (ponavadi med 1 in 2.30, ampak zelo redko), če se pa oglasi po 3. uri, pa jemo, ker ne zaspi nazaj. Pa tudi mamine mlekarne že kar prosijo za odvzem. Midve sicer ponavadi jemo okrog 20.00, zaspimo okrog 20.30, jemo ponoči med 4. in 4.30 in spimo do kake 6.30-7.00. Če bi jutranjo budnico prestavla za kako urco, bi bila čisto zadovoljna. Ma sej tudi tako je čisto ok, se mami kar dobro naspi. Uf, sovražim to vreme. Zdejle se grem malo stilistko. Sabina je še v pajacu in jo moram preobleč. A katera ve, koliko stanejo pajaci za spat v H&M? Jaz tam nič ne kupujem, ker itak pol dobim od tam, pa nič ne poznam cen.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 7:40:56
|
|
|
|
babysolza
|
eh, ti moji samogovori se slišmo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 8:02:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 8:12:09
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12 Mojca - ti si pa kukr en tržni inšpektor, maš super pregled nad cenami. Babysolza - a pol danes čvek odpade?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 8:24:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
D.anna ja večinoma kupujem cunjice za malega v HMu zato vem. Če me vprašaš koliko je žemlja v Mercatorju pa nimam pojma
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 8:48:47
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke sasa.vracko- za preobrazbo . si ful lepa in seksi. V kaj so te pa oblekli? Upam ,da boš pravi cajt sporočila, v kateri jani boš, da si te ogledam in definitivno kratki lasje.... ti zelo pristajao in lepo stanovanje imaš babysolza- jaz sem glih zadnjič v H&M gledala pajacke. Plišasti so 11,90eur. Pa ni bilo številke oz. niti mi niso bili všeč, pa predrago se m ije zdelo in na koncu sem kupila v zari za 10.90eur in mi je bil celo všeč.... ful se pozna... cel euro sem prišparala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.10.2008 8:49:22 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 8:51:14
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... naše spanje je spet tako kot prej vsaj kar se tiče .... jaz se zbujam s polnim nosom in smrkam tristo na uro.... sem se kakšnih 14 dni upirala, zdaj je pa usekalo ven v vsej svoji veličini... upam samo, da ne bosta še tamala fasala...
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 9:18:03
|
|
|
|
l.daisy
|
Anja & Žiga, vse naj naj za 5 mesecev
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 9:19:44
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice Jaka je dons ze iz pod tuša, se je tko pokaku da je šlo vse še po mami d.anna čvek don odpade je prestavljen na drug teden, bo večja udelea pa menda bolše vreme saša super si
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 9:22:35
|
|
|
|
anaj22
|
vse nan naj za mini rd Tia in Hana za 6.mes. Anja in iga za 5.mes.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 10:31:14
|
|
|
|
Kaja08
|
Daaaaannnn!! Ne morem verjet - je Žiga zdele spal uro in pol...ma to se ni zgodil že par mesecev Očitno ve, da ima tini mini rojstni dan in da more bit priden, če hoče dobit darilo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......