|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
28.10.2008 22:26:29   
mtinca1
lunca, a greva skupaj k Nyi v čet. na tortico?
Lahko te pridem iskat, če ti ustreza?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 776
28.10.2008 22:28:07   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka

bo pa počakala, ko bo Luka dobil sestrico.
a je to vaše stanovanje na zadnji fotki - res lepo, sodobno, pa kakšna novoletna jelkauser posted image  - ta prava!

Jap, naše stanovanje, sva se šele lani vselila, pa se mi zdi, da še danes ni vse dokončano, sej veš kako je to. Sploh, ko Alea objavi fotke svojga popolnega stanovanja, mi kar nerodno postane! user posted image  Ja, jelka je pa taprava, ker sem jaz to mela lani decembra cel projekt, ko sem kupovala okraske in celga hudiča zapravla... Joj, kaj bo letos fajn, ko bo naš škratek zraven!user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 777
28.10.2008 22:28:52   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si! Kok ti rata?!

.to se tud jaz sprašujem

s kakšno samodisplino, vztrajnostjo al pa športanjem ziher ne, ker to niso ravno moji aduti.
ma, zgleda da sem sorte take !?!?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 778
28.10.2008 22:30:30   
mtinca1
lunca14 - hvala tud teb ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! Dej se prjav, bod faca!

pod tole se tud jaz podpišem!
go Lunca, go Lunca....

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 779
28.10.2008 22:35:58   
lunca14

lunca14 - hvala tud teb user posted image ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las user posted image ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! user posted image  Dej se prjav, bod faca!user posted image

Ni blema,samo povej kam,jaz sem vedno za take stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image ...evo moja lunca se je zudila...llllllllaaaaaaaaaaaačččččččččččenuser posted image  

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 780
28.10.2008 22:46:32   
RMRM

No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?!

user posted image
Pred preobrazbo

user posted image
Po preobrazbi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z eno besedo SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa vsem malčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mini rojstne dni.

Neposredna povezava do sporočila: 781
28.10.2008 22:53:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lunca, a greva skupaj k Nyi v čet. na tortico?
Lahko te pridem iskat, če ti ustreza?

Ja lahko greva skupaj,se pripeljem do tebe,pol greva pa skup................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk let,pa že voziš avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.10.2008 23:00:11   
lunca14
Eko mami luna,gre v pančevouser posted image ,in samo upam,da me škorci ne zbudijo spet ob 5 zjutrajuser posted image ,ker je potem tako dolg danuser posted image ...............ma sovražim ta premik ureuser posted image ,poleti mi je super,ker je daljši dan ,zdej je pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot eksperimentalna pica od a.s.-hvala za prijeten čvek,pa lepo se mejte,pa vzam si zase tiste pol urce na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse malčke,ki majo danes mini,mini...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image r.d.
Vsem ki rabiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 783
28.10.2008 23:01:17   
Anonimen
saša user posted image user posted image user posted image user posted image super je, seveda se vidi razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
29.10.2008 0:01:53   
Tina 28
MTINCAuser posted image user posted image user posted image

http://test.cyberki.com/knjigarna/otroska-literatura/najstniki-in-mladina/leksikoni/Cudovita_mala_enciklopedija_-_Zabava_ob_znanju_stripi_kvizi_dejavnosti.php

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 29.10.2008 0:02:17 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 785
29.10.2008 7:12:00   
mtinca1
tina, sem ravno na tej strani naročila, pa so mi naslednji dan poslali e-mail, da je knjiga žal razprodana. hvala za tvoj trud.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 786
29.10.2008 7:12:40   
mtinca1
uuu, sem prva danes.
takole user posted image  user posted image  user posted image  za vse!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
29.10.2008 7:16:59   
mtinca1
Ja lahko greva skupaj,se pripeljem do tebe,pol greva pa skup................ kolk let,pa že voziš avto

še boljše. izpit mam že krepko več kot desetletje, bom še seštela vozne ure za popolno poročilo user posted image , sem pa tak bolj zaspan voznik - počasi pa sigurno user posted image .
drugače sem pa predlagala, da jaz peljem, ker imam zmontiran sedež, ti pa verjetno lupinico.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 788
29.10.2008 7:24:14   
babysolza
jutro bejbe, oglaša se vam kapitan Jack Sparrow! user posted image user posted image
Mi imamo namreč še kar komarje in ponoči je eden pikiral direkt v moj lev uč! user posted image user posted image  Tako da danes gledam sam na eno oko, Sabina ma pa tudi ene par pikc - HB majhnih in na ne tako delikatnih mestih. user posted image user posted image

Mate kako rešitev za te user posted image , ki ne vključuje raznih kemikalij in pdb.? user posted image

Grem mal brat, dokler se Sabina še pridno igra. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
29.10.2008 7:40:21   
babysolza
evo, sem vas sčekirala. Da vidim, kaj se spomnem za pokomentirat: user posted image

sasa.vracko - superca si bila prej, zdaj si pa še bolj! user posted image user posted image  Pa povej, ko boš v cajtngu, da preberemo!

anamor - jaz Sabino pustim, če zajokca tam do 3. ure zjutraj (ponavadi med 1 in 2.30, ampak zelo redko), če se pa oglasi po 3. uri, pa jemo, ker ne zaspi nazaj. Pa tudi mamine mlekarne že kar prosijo za odvzem. user posted image user posted image

Midve sicer ponavadi jemo okrog 20.00, zaspimo okrog 20.30, jemo ponoči med 4. in 4.30 in spimo do kake 6.30-7.00. Če bi jutranjo budnico prestavla za kako urco, bi bila čisto zadovoljna. Ma sej tudi tako je čisto ok, se mami kar dobro naspi. user posted image user posted image

Uf, sovražim to vreme. user posted image  user posted image  user posted image

Zdejle se grem malo stilistko. Sabina je še v pajacu in jo moram preobleč.

A katera ve, koliko stanejo pajaci za spat v H&M? Jaz tam nič ne kupujem, ker itak pol dobim od tam, pa nič ne poznam cen. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 790
29.10.2008 7:40:56   
babysolza
eh, ti moji samogovori user posted image  user posted image  user posted image

se slišmo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
29.10.2008 8:02:08   
*Mojca*
babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12 user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 792
29.10.2008 8:12:09   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12 user posted image

Mojca - ti si pa kukr en tržni inšpektor, maš super pregled nad cenami.

Babysolza - a pol danes čvek odpade?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 793
29.10.2008 8:24:03   
*Mojca*
D.anna ja večinoma kupujem cunjice za malega v HMu zato vem. Če me vprašaš koliko je žemlja v Mercatorju pa nimam pojma user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 794
29.10.2008 8:48:47   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

sasa.vracko-user posted image user posted image user posted image user posted image za preobrazbouser posted image user posted image . si ful lepa in seksi. V kaj so te pa oblekli? Upam ,da boš pravi cajt sporočila, v kateri jani boš, da si te ogledam in definitivno kratki lasje.... ti zelo pristajao in lepo stanovanje imašuser posted image

babysolza- jaz sem glih zadnjič v H&M gledala pajacke. Plišasti so 11,90eur. Pa ni bilo številke oz. niti mi niso bili všeč, pa predrago se m ije zdelo in na koncu sem kupila v zari za 10.90eur in mi je bil celo všeč.... ful se pozna... cel euro sem prišparalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.10.2008 8:49:22 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
29.10.2008 8:51:14   
l.daisy
dobro jutro...
user posted image user posted image user posted image

naše spanje je spet tako kot prej user posted image user posted image user posted image user posted image
vsaj kar se tiče user posted image user posted image .... jaz se zbujam s polnim nosom in smrkam tristo na uro.... sem se kakšnih 14 dni upirala, zdaj je pa usekalo ven v vsej svoji veličini... user posted image
upam samo, da ne bosta še tamala fasala...user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
29.10.2008 9:18:03   
l.daisy
Anja & Žiga, vse naj naj za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
29.10.2008 9:19:44   
anaj22
ojla mamice

Jaka je dons ze iz pod tuša, se je tko pokaku da je šlo vse še po mami user posted image

d.anna čvek don odpade je prestavljen na drug teden, bo večja udelea pa menda bolše vreme

saša super si user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 798
29.10.2008 9:22:35   
anaj22
vse nan naj za mini rd

Tia in Hana za 6.mes.
Anja in iga za 5.mes.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 799
29.10.2008 10:31:14   
Kaja08
Daaaaannnn!! Ne morem verjet - je Žiga zdele spal uro in pol...ma to se ni zgodil že par mesecev user posted image user posted image user posted image  Očitno ve, da ima tini mini rojstni dan in da more bit priden, če hoče dobit darilo user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......