|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
28.10.2008 19:48:44   
RMRM
taanikaa, jaz tud mislim da se je preveč najedel, če se bo pa ponavljal, pa le pejd do P.

Ne vem kaj user posted image  je s tem RR, pridem na forum, pa sem bla kar prijavljenauser posted image , mi je to kar mal čudno, ker sem se ziher odjavla, pa ponavadi me sam izklop, če me ni na računalnikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.10.2008 19:49:32   
RMRM
ooooooooooooooujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa

punce, a ste gledale vremensko napoved, sploh za četrtek, je z oranžno pobarvan na našem koncu, me je kar grozauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.10.2008 19:55:29   
Anonimen
oranžno?kaj to pomeni?kako vreme bo,kr meni kaže samo dež skoz do drugega četrtka

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
28.10.2008 19:56:47   
*anamor*
oranžna pomeni, da bo velik naliv oz. nevihte. Rdeča pa je krizna barva in pomeni velike nevihte.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.10.2008 19:58:06   
*anamor*
Jaz sem se danes odločila, da bom malega malo pustla ponoči če bo začel jokati. Nebom takoj skočila in mu dala hrano ali pa čajeka. Če pa bo začel jokati pa bo dobil čajeka. Po 4 uri pa hrano. Mislim, da bom danes imela bolj budno noč. Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju. 

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
28.10.2008 19:58:15   
Anonimen
aja?hvala..no mi ko smo imeli poplavo sem jst lani zanosila..tko da ....user posted image
hecam se,ne zanosila sem res takrat ampak bog ne daj spet kake ujme pa to

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
28.10.2008 19:59:48   
Anonimen
anamor probaj samo z dudo brez čajeka...mi smo tko ukinli nočno hranjenje..enkrat vmes mu dam dudo pa jemo prvič ob 6-tih..

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
28.10.2008 20:01:00   
Anonimen
Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju.

če mata dudo,poskusi z dudouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
28.10.2008 20:01:33   
*anamor*
če pa duda nič več ne pomaga. Ko mu je vsega dovolj več ne sprejme dudo. Bom res danes vse poskusila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.10.2008 20:23:53   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Jaz sem se danes odločila, da bom malega malo pustla ponoči če bo začel jokati. Nebom takoj skočila in mu dala hrano ali pa čajeka. Če pa bo začel jokati pa bo dobil čajeka. Po 4 uri pa hrano. Mislim, da bom danes imela bolj budno noč. Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.10.2008 21:06:33   
*Mojca*
anamor jaz sem ga včeraj tako pustila. Ob 2h se je začelo, drl se je 1 uro (10min, 5 min spanja, pa 5 min dretja, 10 min spanja) in je potem zaspal. Sam od sebe, ob 5h se je zbudil in sva jedla. Bomo videli kako bo danes. Srečno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.10.2008 21:13:03   
mtinca1

sasa.vracko - LUKA
marjetica - ANŽEJ & AŽBE
vse naj, naj, naj za 5. mesecev user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  !!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.10.2008 21:48:55   
mtinca1
Tina 28 - veš sem hotela naročit tisto knijigo Mala čudovita enciklopedija preko interneta, pa je že razprodana. Bom še preverila v kakšni knjigarni.
Grem še preverit kako je naslov ta druge, ki si jo predlagala...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
28.10.2008 21:51:38   
sasa.vracko
Čaw babe žabe
Evo mene, sem čist fertig, ker me neki grlo boli. Na preobrazbi sem bla od 12h-16h, ej tam je noro, nas je blo kakih 12 žensk in to gre kot po tekočem traku, najprej te slikajo, pol greš v salon, tam te parkrat prebarvajo, ostrižejo (upoštevajo tud tvoje želje), potem greš vmes s pobarvanimi lasmi k novinarki na čvek, da lahko pol ona članek napiše, pol greš na make up k vizažistki, pol pa ti stilistka izbere oblačilo, zgornji del in nakit, greš na slikanje in potem oblačilo in nakit vrneš user posted image . No, na koncu ti pokaže fotograf fotke na notebooku, da vidiš spremembo prej in potem. Mene so še dodatno mal postrigl, mi stanjšal lase in jih posvetlil. Je blo kar zanimiv, ne vem pa v kateri številki revije Jana bom, ker nas je res blo ful in ne vem kako to potem objavljajo...
Nya - za Ikeo še nisem 100%, ker me nekaj viroza napada, če slučajn ne zdej, greva pa sigurno eno drugo soboto, tko da ti javim

No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?!

user posted image
Pred preobrazbo

user posted image
Po preobrazbi user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.10.2008 21:54:22   
sasa.vracko
Aja, pa hvala za čestitke za 5 mesecev! Jeeeej! Vsak cajt bomo pol leta! Pa čestitke dvojčkoma od I.daisy, Anžeju in Ažbetu in pikici_30, za Maksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 765
28.10.2008 21:57:55   
sasa.vracko
Tina28 - pa sej jaz nisem rekla, da maš dolgocajtno frizuro, teb pašejo blond lasje, ko si tako nežno bitje! Jaz sem sam rekla, da bi te rada na kaki slikci s spuščenimi laski vidla! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
28.10.2008 22:09:57   
sasa.vracko
Pa še ene par starejših slikc, če bo katera pogledala
na tej sva z mojim na Koroškem, ko so bli snežni gradovi...user posted image
user posted image
pa s sodelavkami lani na božičnem Dunaju user posted image
user posted image
pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
28.10.2008 22:12:06   
sasa.vracko
Ok, vidim, da ste že vse zbežale spat, mam samogovore user posted image  Grem jaz tud mal počivat. Se tipkamo jutri... Papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
28.10.2008 22:16:55   
mtinca1
No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?!

ja, razlika je, torej je preobrazba USPEEELA user posted image user posted image user posted image
na prvi slikci si bolj "dnevni look";
na drugi pa kot kakšna filmska diva.

Neposredna povezava do sporočila: 769
28.10.2008 22:20:26   
sasa.vracko
Ja, pa to sem se še pozabla pohvalit, da smo vse na preobrazbi dobile darilo in sicer celo vrečko kozmetike od Manhattan Cosmetics (puder, glos, barvice za oči, senčila, čopič, lak za nohte, odstranjevalec ličil, maskaro, šminko, losjon za telo od Schellerja, odstranjevalec ličil od Schellerja, ma ni da ni.......), pa od Keune šampone, balzame in ene utrjevalce... Super, a ne? No, če že cunj nismo smele domov odnest, hehehehehe....user posted image  Moj me je peljal tja (to je na srednji frizerski), potem pa je šel na servis z avtom, še sreča, ker bi verjetno tiste 4 ure pop.iz.dil!user posted image  Je bil pa ful šokiran, ko me je zagledal, ker se ponavadi zlo mal ličim in je bla kar sprememba, me prav zanima kakšna bom v Jani, pa kaj bo kej ona novinarka napisala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
28.10.2008 22:22:22   
lunca14
saška.............user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuser posted image user posted image ..........sprašuješ,če je kaka sprememba,zelo velika,no tehnično v frizuri ni neke velike spremembe,so te res malo posvetlil in stanjšal,ampak make up,pa je zadetek v polno,zelo te pomladi in osveži,prej si bila mal,tko,meglena-ma ne znam se prav izrazit,sedaj pa kar žariš od energije.DOBER SO TE ZRIHTAL,že prej si bla beyba,sedaj pa si huda beybika.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 771
28.10.2008 22:22:23   
sasa.vracko
No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si!user posted image  Kok ti rata?!

Neposredna povezava do sporočila: 772
28.10.2008 22:23:08   
mtinca1
pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka

bo pa počakala, ko bo Luka dobil sestrico.
a je to vaše stanovanje na zadnji fotki - res lepo, sodobno, pa kakšna novoletna jelkauser posted image  - ta prava!

Neposredna povezava do sporočila: 773
28.10.2008 22:24:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si!user posted image  Kok ti rata?!

.to se tud jaz sprašujemuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 774
28.10.2008 22:25:02   
sasa.vracko
lunca14 - hvala tud teb user posted image ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las user posted image ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! user posted image  Dej se prjav, bod faca!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......