Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:48:44
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, jaz tud mislim da se je preveč najedel, če se bo pa ponavljal, pa le pejd do P. Ne vem kaj je s tem RR, pridem na forum, pa sem bla kar prijavljena , mi je to kar mal čudno, ker sem se ziher odjavla, pa ponavadi me sam izklop, če me ni na računalniku
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:49:32
|
|
|
|
RMRM
|
ooooooooooooooujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa punce, a ste gledale vremensko napoved, sploh za četrtek, je z oranžno pobarvan na našem koncu, me je kar groza
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
oranžno?kaj to pomeni?kako vreme bo,kr meni kaže samo dež skoz do drugega četrtka
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:56:47
|
|
|
|
*anamor*
|
oranžna pomeni, da bo velik naliv oz. nevihte. Rdeča pa je krizna barva in pomeni velike nevihte.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:58:06
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz sem se danes odločila, da bom malega malo pustla ponoči če bo začel jokati. Nebom takoj skočila in mu dala hrano ali pa čajeka. Če pa bo začel jokati pa bo dobil čajeka. Po 4 uri pa hrano. Mislim, da bom danes imela bolj budno noč. Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
aja?hvala..no mi ko smo imeli poplavo sem jst lani zanosila..tko da .... hecam se,ne zanosila sem res takrat ampak bog ne daj spet kake ujme pa to
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
anamor probaj samo z dudo brez čajeka...mi smo tko ukinli nočno hranjenje..enkrat vmes mu dam dudo pa jemo prvič ob 6-tih..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 20:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju. če mata dudo,poskusi z dudo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 20:01:33
|
|
|
|
*anamor*
|
če pa duda nič več ne pomaga. Ko mu je vsega dovolj več ne sprejme dudo. Bom res danes vse poskusila.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 20:23:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Jaz sem se danes odločila, da bom malega malo pustla ponoči če bo začel jokati. Nebom takoj skočila in mu dala hrano ali pa čajeka. Če pa bo začel jokati pa bo dobil čajeka. Po 4 uri pa hrano. Mislim, da bom danes imela bolj budno noč. Punce potrebujem srečo in držite pesti za naju.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 21:06:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
anamor jaz sem ga včeraj tako pustila. Ob 2h se je začelo, drl se je 1 uro (10min, 5 min spanja, pa 5 min dretja, 10 min spanja) in je potem zaspal. Sam od sebe, ob 5h se je zbudil in sva jedla. Bomo videli kako bo danes. Srečno
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 21:48:55
|
|
|
|
mtinca1
|
Tina 28 - veš sem hotela naročit tisto knijigo Mala čudovita enciklopedija preko interneta, pa je že razprodana. Bom še preverila v kakšni knjigarni. Grem še preverit kako je naslov ta druge, ki si jo predlagala...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 21:51:38
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw babe žabe Evo mene, sem čist fertig, ker me neki grlo boli. Na preobrazbi sem bla od 12h-16h, ej tam je noro, nas je blo kakih 12 žensk in to gre kot po tekočem traku, najprej te slikajo, pol greš v salon, tam te parkrat prebarvajo, ostrižejo (upoštevajo tud tvoje želje), potem greš vmes s pobarvanimi lasmi k novinarki na čvek, da lahko pol ona članek napiše, pol greš na make up k vizažistki, pol pa ti stilistka izbere oblačilo, zgornji del in nakit, greš na slikanje in potem oblačilo in nakit vrneš . No, na koncu ti pokaže fotograf fotke na notebooku, da vidiš spremembo prej in potem. Mene so še dodatno mal postrigl, mi stanjšal lase in jih posvetlil. Je blo kar zanimiv, ne vem pa v kateri številki revije Jana bom, ker nas je res blo ful in ne vem kako to potem objavljajo... Nya - za Ikeo še nisem 100%, ker me nekaj viroza napada, če slučajn ne zdej, greva pa sigurno eno drugo soboto, tko da ti javim No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?! Pred preobrazbo Po preobrazbi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 21:54:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Aja, pa hvala za čestitke za 5 mesecev! Jeeeej! Vsak cajt bomo pol leta! Pa čestitke dvojčkoma od I.daisy, Anžeju in Ažbetu in pikici_30, za Maksa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 21:57:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina28 - pa sej jaz nisem rekla, da maš dolgocajtno frizuro, teb pašejo blond lasje, ko si tako nežno bitje! Jaz sem sam rekla, da bi te rada na kaki slikci s spuščenimi laski vidla!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:09:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa še ene par starejših slikc, če bo katera pogledala na tej sva z mojim na Koroškem, ko so bli snežni gradovi... pa s sodelavkami lani na božičnem Dunaju pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:12:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ok, vidim, da ste že vse zbežale spat, mam samogovore Grem jaz tud mal počivat. Se tipkamo jutri... Papa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:16:55
|
|
|
|
mtinca1
|
No, zdej pa primerjajte, če je sploh kaj razlike?! ja, razlika je, torej je preobrazba USPEEELA na prvi slikci si bolj "dnevni look"; na drugi pa kot kakšna filmska diva.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:20:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ja, pa to sem se še pozabla pohvalit, da smo vse na preobrazbi dobile darilo in sicer celo vrečko kozmetike od Manhattan Cosmetics (puder, glos, barvice za oči, senčila, čopič, lak za nohte, odstranjevalec ličil, maskaro, šminko, losjon za telo od Schellerja, odstranjevalec ličil od Schellerja, ma ni da ni.......), pa od Keune šampone, balzame in ene utrjevalce... Super, a ne? No, če že cunj nismo smele domov odnest, hehehehehe.... Moj me je peljal tja (to je na srednji frizerski), potem pa je šel na servis z avtom, še sreča, ker bi verjetno tiste 4 ure pop.iz.dil! Je bil pa ful šokiran, ko me je zagledal, ker se ponavadi zlo mal ličim in je bla kar sprememba, me prav zanima kakšna bom v Jani, pa kaj bo kej ona novinarka napisala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:22:22
|
|
|
|
lunca14
|
saška............. uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaauuuuuuuuu ..........sprašuješ,če je kaka sprememba,zelo velika,no tehnično v frizuri ni neke velike spremembe,so te res malo posvetlil in stanjšal,ampak make up,pa je zadetek v polno,zelo te pomladi in osveži,prej si bila mal,tko,meglena-ma ne znam se prav izrazit,sedaj pa kar žariš od energije.DOBER SO TE ZRIHTAL,že prej si bla beyba,sedaj pa si huda beybika.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:22:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si! Kok ti rata?!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:23:08
|
|
|
|
mtinca1
|
pa še ena božična, ko s ponosom kažem roza majčko, prepričana, da bo punčka bo pa počakala, ko bo Luka dobil sestrico. a je to vaše stanovanje na zadnji fotki - res lepo, sodobno, pa kakšna novoletna jelka - ta prava!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:24:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko No, zdej pa res grem spat... Mtinca1 - hvala! Sej ti si tud ful luškana, pa tolk fajn šlank si! Kok ti rata?! .to se tud jaz sprašujem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 22:25:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lunca14 - hvala tud teb ! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las ), ker bi te lahk spet mal prefarbal, tam bi si pa lohk desetkrat zbirala, ker če ti pol ni všeč, te še enkrat popravljajo! Dej se prjav, bod faca!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......