l.daisy
|
no, tako.... sasa.vracko, VAAAAAAAAAAUUUUUUU , hudoooooooooooooooooooo frizuro so ti zadel v piko, za make up se pa vidi, da je profi... samo da bi pa to vsak dan furala, je pa premal časa, ane? jaz sem bila enkrat na eni promociji ličenja, ja pomoje da me je več kot eno uro ličila, pa ene štiri različne barve pudra, pa barvice take in onake, pa ne vem kaj še vse.... taanikaa, upam, da je z Žanom vse ok... najbrž se je res prenajedel, ker ena banana in pol.... mah, saj ne vem.... moja dva sta danes za malico pojedla vsak en jabolček (seveda kot kašo) s plasmon piškotkom...... eno jabolko se mi sicer zdi veliko, ampak ko ga pa skuhaš in zmiksaš je pa za dve jedilni žlici, več ne..... pametni kuža: definitivno priporočam.... jaz priznaaaaaaaaaaaaam (in verjetno bi se najdla kakšna, ki bi mi rekla, da sem slaba mama - če bi objavila to v posebni temi ), da sem ju kupila v prvi vrsti zato, da mi ni treba non stop govorit s tamalima, da se lahko malo oddahnem in da se zamotita sama z njim...... imata vsak svojega in lahko si predstavljate, kako pri nas zgleda roka, zelena roka, pa že ti ušesa res visijo, bingljajo sem ter tja, pa se že sliši trebušček, to pa žgečka, to je zabavno.... skratka, vse pomešano... edino, kar poslušata do konca je pa tista pesmica na levi roki pridi sem, pridi sem mojster pek, speci kolaček za dober tek... kaja, bravo za dieto