|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
29.10.2008 20:02:20   
l.daisy
no, tako....

sasa.vracko, VAAAAAAAAAAUUUUUUU user posted image , hudoooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image
frizuro so ti zadel v piko, za make up se pa vidi, da je profi... samo da bi pa to vsak dan furala, je pa premal časa, ane? jaz sem bila enkrat na eni promociji ličenja, ja pomoje da me je več kot eno uro ličila, pa ene štiri različne barve pudra, pa barvice take in onake, pa ne  vem kaj še vse....

taanikaa, upam, da je z Žanom vse ok... najbrž se je res prenajedel, ker ena banana in pol.... mah, saj ne vem.... moja dva sta danes za malico pojedla vsak en jabolček (seveda kot kašo) s plasmon piškotkom...... eno jabolko se mi sicer zdi veliko, ampak ko ga pa skuhaš in zmiksaš je pa za dve jedilni žlici, več ne.....

pametni kuža: definitivno priporočam.... jaz priznaaaaaaaaaaaaam user posted image (in verjetno bi se najdla kakšna, ki bi mi rekla, da sem slaba mama - če bi objavila to v posebni temi user posted image ), da sem ju kupila v prvi vrsti zato, da mi ni treba non stop govorit s tamalima, da se lahko malo oddahnem in da se zamotita sama z njim...... imata vsak svojega in lahko si predstavljate, kako pri nas zgleda roka, zelena roka, pa že ti ušesa res visijo, bingljajo sem ter tja, pa se že sliši trebušček, to pa žgečka, to je zabavno.... skratka, vse pomešano...user posted image user posted image user posted image
edino, kar poslušata do konca je pa tista pesmica na levi roki pridi sem, pridi sem mojster pek, speci kolaček za dober tek... user posted image

kaja, bravo za dieto  user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.10.2008 20:03:35   
l.daisy
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.10.2008 20:09:25   
Kaja08
anamor, a ti imaš tisto Rinino knjigo o 90 dneh ločevalne diete, ali si vse na internetu najdla?? Jst imam jutri sadni dan...upam, da bom zdržala samo na sadju. Sicer ga imam ful rada, sam kakšen šnicl bi pa tud pasu user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.10.2008 20:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

anamor, a ti imaš tisto Rinino knjigo o 90 dneh ločevalne diete, ali si vse na internetu najdla?? Jst imam jutri sadni dan...upam, da bom zdržala samo na sadju. Sicer ga imam ful rada, sam kakšen šnicl bi pa tud pasu user posted image

Kaja ko sem jaz bila na tej dieti sem imela kao sadni in zelenjavni dan, da sem lažje zdržala in sem si za kosilo eno tako na easy zelenjavno juho skuhala.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
29.10.2008 20:34:29   
Kaja08
Ninny, hvala....bom probala. Mah bom mogla tisto Rinino knjigo prebrat, ker mi par stvari ni jasnih. Pa je ena na RR napisala, da jo ima na računalniku, pa mi nič ne odgovori, ko sem ji ZS poslala user posted image  Bom mogla kar kupit knjigo. No ja, sej mogoče mi pa prav prišla še po drugem porodu user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.10.2008 20:44:57   
Anonimen
sasa.vracko - če boš slučajno šla - midve potrebujeva 1 stolček, 1 mizico pa dve blazinici - pa to bi prevzela potem mtinca - ji boš poslala zs, da se zmenita, kako in kaj? Hvala. No, če pa ne boš šla, se bomo pa sproti dogovorile

Torej kaj je potem za jutri? Potrdili sta lunca in mtinca. Še kdo? Aleksandra?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
29.10.2008 20:53:27   
mtinca1
babysolza
Bejbe, prosim za nasvet oz. če katera opaža podobno: Sabini včasih med dojenjem ful trza glava - sam za kako sekundo al dve, tako ful na hitro.

se mi zdi, da sem jaz zadnjič tud pri naši opazila, da je trzala s celo glavo. sicer pa trza občasno samo z ustnicami, ko že skoraj spi med dojenjem.

Kaja - ŽIGA - vse naj naj za 5. mesecev user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

Nemirno spanje - včeraj sem slabo spala, oz. sem se non-stop zbujala in sem imela priložnost spremljat Lanino spanje. ne vem če je normalno, ampak naša Lana ful nemirno spi, meče glavo z leve na desno, telovadi,...svašta.. ; sem mislila, da to dela samo zjutraj, ampak očitno tudi ponoči user posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.10.2008 20:56:30   
mtinca1

a že pečeš za jutrijšnjo "požrtijo"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.10.2008 20:58:37   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ninny, hvala....bom probala. Mah bom mogla tisto Rinino knjigo prebrat, ker mi par stvari ni jasnih. Pa je ena na RR napisala, da jo ima na računalniku, pa mi nič ne odgovori, ko sem ji ZS poslala user posted image  Bom mogla kar kupit knjigo. No ja, sej mogoče mi pa prav prišla še po drugem porodu user posted image

http://www.mojplanet.si

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.10.2008 21:03:17   
RMRM
http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

mogoče kaj pride prav. Sem jo pa jaz tud vidla v elektronski obliki, bom še mal poiskala

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.10.2008 21:03:50   
mtinca1
sasa.vracko - če boš slučajno šla - midve potrebujeva 1 stolček, 1 mizico pa dve blazinici - pa to bi prevzela potem mtinca - ji boš poslala zs, da se zmenita, kako in kaj? Hvala. No, če pa ne boš šla, se bomo pa sproti dogovorile

sasa - če boš šla, bi jaz lahko stvari prevzela npr. na bencinski črpalki Tepanje, ko se boš vračala iz Ikee domov. ta petek bom ravno na štajerskem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.10.2008 21:06:03   
mtinca1
no, ve kr čvekajte o dieti, jaz grem pa hladilnik praznit...
pridem nazaj s polnim trebuščkom.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.10.2008 21:07:38   
Kaja08
RMRM, hvala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.10.2008 21:08:18   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

no, ve kr čvekajte o dieti, jaz grem pa hladilnik praznit...
pridem nazaj s polnim trebuščkom.

oh, jst sem danes imela tortico za večerjo, tko da ti nisem nič fouš user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.10.2008 21:20:59   
*anamor*
Kaja ja imam to knjigo in jo tudi full priporočam, res so notri takšni recepti ki so full enostavni in še ideje imaš. Kako dolgo že imaš to dieto. Jutri imaš prvič sadni dan. Saj bo, sploh ni tako hudo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.10.2008 21:21:40   
Anonimen

a že pečeš za jutrijšnjo "požrtijo"?

Zdej grem - lahko noč vsem

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
29.10.2008 21:24:05   
*anamor*
Kaja - na tej strani ena pošilja preko spleta knjigo, poglej če še je aktualno http://www.ringaraja.net/forum/m_1186109/tm.htm

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.10.2008 21:24:26   
mtinca1
oh, jst sem danes imela tortico za večerjo, tko da ti nisem nič fouš

ja, saj se spodobi, ko pa je imel danes Žiga mini rojstni dan! Dobro maš splanirano tole dieto.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.10.2008 21:25:04   
anaj22
čer

sem čist zmatrana, sta bla nečak in nečakinja pr men pa smo buče rezal tko da smo polno pripravljeni na noč čarovnic

d.anna super za nakup avtosedeža user posted image user posted image user posted image  midva se še kr nisva odličla kerga bi

kaja super user posted image user posted image user posted image za dieto in - kg, moja dieta je splavala po vodi sem zvečer vedno lačna

tanika koko je z Žanom

anamor da čum prej prspite noč user posted image user posted image user posted image user posted image

pametni kuža tud mene premika da bi mu ga kupla sem tud razmišlala da bi mu ga božiček  prnesu

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.10.2008 21:26:08   
anaj22
nya nočko user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.10.2008 21:40:10   
Kaja08

oh, jst sem danes imela tortico za večerjo, tko da ti nisem nič fouš

ja, saj se spodobi, ko pa je imel danes Žiga mini rojstni dan! Dobro maš splanirano tole dieto.

knede user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
29.10.2008 21:40:46   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Kaja - na tej strani ena pošilja preko spleta knjigo, poglej če še je aktualno http://www.ringaraja.net/forum/m_1186109/tm.htm

evo, že downloudam, pa bomo vidl, če je to to user posted image  hvala

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.10.2008 21:54:48   
Tina 28
Anja...hvala za čestike...doma so mi pozabl torto speč in čestitat (verjetno zato, ker bi Nejc mal pisan gledal, če bi jaz vsak mesec praznovala...on pa samo enkrat letnouser posted image )...no spravl so skup eno pito...ampak jaz sem se spet le pod nosom obrilasa.
Zdaj mam res težave s to slino...mi tolk teče, da si jo kar mal po obrazu razmažem...obrišem v rokave in po majčki...sicer me mami še ni okregala ampak prebleč me pa more...tko, da upam, da bo to mojo razvado še mal prenašala.
Sem pa napredovala z dudo...si jo vzamem iz ust...mal preložim iz roke v roko in potem se zelo trudim, da bi jo spravila nazaj v usta, pa se ta reč zmeraj narobe postavi...zato jo vržem čez postlo. user posted image Naj se mami matra s temuser posted image .
Tudi obrate obvladam z levo roko (BERI v levostran), pa tud nazaj gre, ker ne vem, kaj naj počnem, če slonim na rokah in pol še igrač ne morem prjemat ne vem kako...v desno bomo še jemali...mogoč jih bom pa presenetla kmal.

Ja zobki...sranje veliko vam rečem..a vi sploh veste, kako sem vam fovš teh vaših zobatih nasmehovuser posted image ...jaz moram pa to trplenje prenašat. Zvečer že zaspim...pol me pa začne kljuvat, ko pr norcih...saj čez dan še gre, ko se vedno kaj dogaja...sam zvečer...user posted image . Upam, da bo kmal, ker drugač se bom tolk drla, da bodo zobki ven pohtel pogledat, kaj se je zgodil. Pa sploh ne vem zakaj jih že rabim, kot, da dobim zajest kaj drugega kot mleko...vsi skoz nekaj jejo, jaz pa lohk sam gledam...krivica vam rečem.

No, tko nekak sem sem do sedaj pogruntala...vem, da če se naglas zasmejim pol vsi prletijo do mene in delajo isto foro ko jo je mami, da bi se še njim...ampak naj si kar svojo najdejo, zato me mine. No saj so vsi kar v redu...se zlo trudijo, da bi se mela fajn...pa upam, da noben v nedeljo ni gledal prispevka šola za očete v oddaji A si ti tud not padu....da me ne bi pogruntal sevedauser posted image user posted image user posted image . Pa lahko noč...jaz se zdaj zlo trudim zaspat...trenutno je ati na vrst,da mi poje in ujsa nogice...jaz pa na vsake tolk časa okregam mamico, ker je spet za računalnikomuser posted image .

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 29.10.2008 22:00:20 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.10.2008 22:04:16   
mtinca1
uuu Tina, tale tvoja Anja je pa tole tako lepo napisala.... talent ima sigurno po tebi user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.10.2008 22:05:42   
anaj22
Anja obvlada zadevo user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?