|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
28.10.2008 14:06:28   
NinKa
user posted image user posted image Punce, jaz sem blontna glede teh albumov...čeprav sem rjavolaska. Pa do malo prej se imela v glavi občutek da se kaj spoznam na računalnike. Ma ne gre in ne gre.  Bom še možeku zatežila, da mi razloži.

Sem pa jezna ko user posted image  na vreme, sem glih Nicka naštimala, da grema ven, pa se je vsipal dež.....po drugi strani pa user posted image user posted image user posted image  avtohiša še dans ne bo vrnila avta, ko bi ga naj že v petek dobila. Ne boste verjele od konc junija, ko je bla prva toča pa do danes sem imela svoj avto celih 15 dni. Groza. No saj imam od začetka septembra že nadomestnega, ampakraje ne vprašajte kakega...

Aja, glede Patronažke pa ...k nam bi še naj prišla enkrat, ampak bi jo mogla poklicat. In ker se gospa ne zna sezut, vreme ni več kaj prida lepo, mi pa nove svetle tepihe po stanovanju imam za njo več dela ko koristi in zato ne bo prišla razlagat kako se korenček v vodi prekuhava in z vilico pretučka. Ne, ker sem že po kopanju imela več dela za njo, ko sem mogla tepih pucat, pa še celo stanovanje mi je prešnoflala. Ker najprej si je hotela roke umit, pol je mogla na WC, potem valda še Patrickovo sobo prečekirat, v Nickovi je opravila svoje delo. Na koncu pa se je mogla z menoj pogovoriti v jedilnici, da je ja pregledala še vse ostalo, česa pri vhodu še ni.

Eh, dan je taki......pa še user posted image  imam. In to že 4x po porodu. Ko smo že pri tem, a je normalno, da so prve parkrat menstre po porodu malo močnejše, pol se pa normalizira???

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
28.10.2008 14:20:00   
babysolza
iiii drug tede mamo mi spet kontolo in cepljenje+rotarix..že??me prav zanima kolk kg ima..

mi tudi. Ni kaj, pridno rastemo! user posted image  
Sam mene vmes firbec pa jo kar peljem mal stehtat še enkrat vmes, med pregledi. Sam zdej bom pa nehala, da me ne bodo mele vrh glave tam v ZD. user posted image user posted image

Kaj je zdaj to bejbe? A bomo z anaj (in d.anno, če bo vreme user posted image user posted image ) same čvekale? Jaz pa nalč v mesto na čvek, pa me sploh ne šmirglate. user posted image user posted image  Hec. Sam bi blo res lepo, da pride še katera. D mor, d merier. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
28.10.2008 14:20:03   
l.daisy
heja hejj....
včeraj mi je komaj uspelo pogledat vse slikce... fantastične so... sploh poročne fotke... user posted image user posted image user posted image user posted image (pa ne mi več tega pošiljat user posted image user posted image user posted image .... heeecam se, ve kar...)...

sej sploh ne vem več, kaj moram pri kom pohvalit, raje ne bom naštevala, da kaj ne zamešam... user posted image

sicer pa vsa čast, da se vam ljubi delat albume... user posted image

aja, mi smo danes stari 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke pa tudi Luku (sasa.vracko) in Maksu (pikica_30) user posted image user posted image user posted image

šibam...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
28.10.2008 14:21:43   
l.daisy
aja, btw....

zavarovanje krije 6 obiskov patronažne: 2 sta namenjena mamici, 4 pa dojenčku....

torej pri nas bi jih moralo biti 10, pa mislim da je bila samo ene 3x, 4x (ne vem več)...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 729
28.10.2008 14:31:31   
Anonimen
ja čestitke vsem za 5.mesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
28.10.2008 14:50:47   
babysolza
aja, mi smo danes stari 5 mesecev
čestitke pa tudi Luku (sasa.vracko) in Maksu (pikica_30)

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
28.10.2008 14:55:48   
anaj22
čestitke vsem za mini rd user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 732
28.10.2008 15:08:22   
Anonimen
ZA 5 MESECEV
sasa.vracko-Luka

l.daisy -Anžej, Ažbe

pikica_30 -Maks

ZA 4 MESECE
NajaG -Staš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
28.10.2008 15:14:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ZA 5 MESECEV
sasa.vracko-Luka

l.daisy -Anžej, Ažbe

pikica_30 -Maks

ZA 4 MESECE
NajaG -Staš

čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
28.10.2008 15:14:51   
*anamor*
Haj,
jaz sem pa dala včeraj Taju zraven aptamila zvečer še dve žlički kašice za lahko noč. In je spal do 1,30 nato sem mu prvič dala čajeka namesto hrane in nato je spal do 4.15. Tako, da mi je malo ratalo no.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
28.10.2008 15:15:58   
*anamor*
sicer pa vsa čast, da se vam ljubi delat albume...

ja res vsa čast

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 736
28.10.2008 15:17:51   
Anonimen
NinKa- kaj pa ti dela probleme pri albumih?

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
28.10.2008 15:54:59   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Hvala bogu mi je zaspala, ker mi čez dan zelo malo spi zadnje čase (mogoče zaradi zobov, ker požrla bi tud moj nosuser posted image , si vse tlači v usta). Po vsakem obroku jo vzame za 30-45 minut, včasih prespi več kot urco. In to je to. Če računam je dnevnega spanja samo 3 ure skupaj. Razen ko vozičkamo in tresljaji podaljšajo spanje.user posted image

????? Haloooo??? Naš čez dan spi ene trikrat po pol urce user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
28.10.2008 15:56:08   
Kaja08
aja, pa vsem čestitke za tini mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image  mi ga imamo jutri user posted image

babysolza, naju z Žigijem jutri ne bo, ker greva najprej k dedku v službo se važt, pol sva pa zmenjena z babi in še z enim kompletom (sinko, mami in babi) na kavi...pa kdaj drugič!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 739
28.10.2008 16:00:25   
Anonimen
sasa.vracko - še vedno velja za Ikeo?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
28.10.2008 16:30:14   
Anonimen
No, naša sitnoba je popustila. In danes bolje spi čez dan. Je pa za izogibat se njenim ustam, ker takoj najde nos (moj) in me užre. Tako hudičevo zaboli.

Nas je patronažna že obiskala, mene ni bilo doma. Je vse moj dragi zrihtal. Imamo pa jutri 2 pikico pa se bojim, da ne bo cepljena, ker precej še hrčka v nosu, kljub večkratnemu pucanju z baby vacom. Jaz jo že od vsega začetka priklopim na sesalec. Malo dretja, pa mine in spet nasmešek.

Kaja, ti praviš, da je to veliko spanja? Ja, pri tej sitnobi je to pri nas malo spanja. No, bilo. Vedno je spala več kot uro po obroku, okoli 12 je ponavadi spala cele 2 uri, torej v povprečju čez dan 5 ur. Je pa res, da vsakič manj spijo čez dan. Očitno je bila pri nas kriva sitnoba.

Pa čestitke mesečnikom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
28.10.2008 16:38:52   
babysolza
pupe, zdejle sem šla gledat vreme in bodo baje jutri neki hudi nalivi, plohe in nevihte. user posted image user posted image  V takem mi ravno ni za hodit v Lj.
A se zmenimo za naslednji teden, če bo kaj lepše vreme? Jaz v ponedeljek ne morem, ker imava cepljenje, potem pa kadarkoli. Povejte kako ste s časom, pa dejmo dogovort! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
28.10.2008 16:47:23   
*Mojca*
babysolza jaz še nimam planov za drug teden user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 743
28.10.2008 16:51:57   
anaj22
midva sva čist prilagodljiva k poste rekle bova pa pršla

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.10.2008 17:52:14   
Kaja08
babysolza, midva tudi še nimava planov za drug teden

Mojca, a se men sam zdi, al nam Lukec na eni sliki kaže THE FINGER??user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.10.2008 18:16:34   
*Mojca*
hahahah pa res ga user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh nisem opazla user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.10.2008 18:35:12   
babysolza
joj, zdej je pa lubija en kolega klicu in mu mora jutri neki pomagat, kr pomeni da bo šel v službo z avtom in bom jutri tako ali tako brez avta. Ta čvek jutri mi res ni usojen. user posted image user posted image

A se potli zmenmo za v torek ali sredo? Sem šla mal gledat vreme in zaenkrat kaže bolje za torek. Katera je za?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.10.2008 19:26:54   
Anonimen
hojla kaj naj nardim...ob 13-tih sma pojedla banano in pol,potem je spal 3 ure...ko se zbudi ga dvignem da ga previjem k je bil pokakan on pa bruhne v loku..ogromne količine res...pa mine spet čas za hranjenje in mu dam AM,po eni uri bruhne ful spet v loku..kej tazga še nisem vidla...zdej je jedu sam 120ml..če bo še bruhnu ga peljem koj na urgenco..kr to ni normalno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
28.10.2008 19:33:56   
anaj22
tanika mogoče se je preveč najedu pa ni prebavu pa je bruhnu, dej mu sam tekočino blag čaj da ne bo dehidrirov če ful bruha. Sam ne ga silt z hrano razen če nov mel želje po hrani, ker ma mogoče mal razdražen trebušček. Sam moje mnenje.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.10.2008 19:39:14   
Anonimen
dehidriran ni,glede hrane je pa tko..naš Žan nima nikol dost jst sem pa mogoče malo pretiravala danes s banano..sej jo je že jedel pa nikol ni blo hudega..je pa res da je danes več pojedel..sem se ful ustrašla,grozno,ko je bruhcal par momentov kr dihal ni in sem misla da me bo pobralouser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......