Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:06:28
|
|
|
|
NinKa
|
Punce, jaz sem blontna glede teh albumov...čeprav sem rjavolaska. Pa do malo prej se imela v glavi občutek da se kaj spoznam na računalnike. Ma ne gre in ne gre. Bom še možeku zatežila, da mi razloži. Sem pa jezna ko na vreme, sem glih Nicka naštimala, da grema ven, pa se je vsipal dež.....po drugi strani pa avtohiša še dans ne bo vrnila avta, ko bi ga naj že v petek dobila. Ne boste verjele od konc junija, ko je bla prva toča pa do danes sem imela svoj avto celih 15 dni. Groza. No saj imam od začetka septembra že nadomestnega, ampakraje ne vprašajte kakega... Aja, glede Patronažke pa ...k nam bi še naj prišla enkrat, ampak bi jo mogla poklicat. In ker se gospa ne zna sezut, vreme ni več kaj prida lepo, mi pa nove svetle tepihe po stanovanju imam za njo več dela ko koristi in zato ne bo prišla razlagat kako se korenček v vodi prekuhava in z vilico pretučka. Ne, ker sem že po kopanju imela več dela za njo, ko sem mogla tepih pucat, pa še celo stanovanje mi je prešnoflala. Ker najprej si je hotela roke umit, pol je mogla na WC, potem valda še Patrickovo sobo prečekirat, v Nickovi je opravila svoje delo. Na koncu pa se je mogla z menoj pogovoriti v jedilnici, da je ja pregledala še vse ostalo, česa pri vhodu še ni. Eh, dan je taki......pa še imam. In to že 4x po porodu. Ko smo že pri tem, a je normalno, da so prve parkrat menstre po porodu malo močnejše, pol se pa normalizira???
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:20:00
|
|
|
|
babysolza
|
iiii drug tede mamo mi spet kontolo in cepljenje+rotarix..že??me prav zanima kolk kg ima.. mi tudi. Ni kaj, pridno rastemo! Sam mene vmes firbec pa jo kar peljem mal stehtat še enkrat vmes, med pregledi. Sam zdej bom pa nehala, da me ne bodo mele vrh glave tam v ZD. Kaj je zdaj to bejbe? A bomo z anaj (in d.anno, če bo vreme ) same čvekale? Jaz pa nalč v mesto na čvek, pa me sploh ne šmirglate. Hec. Sam bi blo res lepo, da pride še katera. D mor, d merier.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:21:43
|
|
|
|
l.daisy
|
aja, btw.... zavarovanje krije 6 obiskov patronažne: 2 sta namenjena mamici, 4 pa dojenčku.... torej pri nas bi jih moralo biti 10, pa mislim da je bila samo ene 3x, 4x (ne vem več)...
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja čestitke vsem za 5.mesečnico
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:50:47
|
|
|
|
babysolza
|
aja, mi smo danes stari 5 mesecev čestitke pa tudi Luku (sasa.vracko) in Maksu (pikica_30)
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 14:55:48
|
|
|
|
anaj22
|
čestitke vsem za mini rd
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ZA 5 MESECEV sasa.vracko-Luka l.daisy -Anžej, Ažbe pikica_30 -Maks ZA 4 MESECE NajaG -Staš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ZA 5 MESECEV sasa.vracko-Luka l.daisy -Anžej, Ažbe pikica_30 -Maks ZA 4 MESECE NajaG -Staš čestitke vsem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:14:51
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, jaz sem pa dala včeraj Taju zraven aptamila zvečer še dve žlički kašice za lahko noč. In je spal do 1,30 nato sem mu prvič dala čajeka namesto hrane in nato je spal do 4.15. Tako, da mi je malo ratalo no.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:15:58
|
|
|
|
*anamor*
|
sicer pa vsa čast, da se vam ljubi delat albume... ja res vsa čast
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
NinKa- kaj pa ti dela probleme pri albumih?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:54:59
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hvala bogu mi je zaspala, ker mi čez dan zelo malo spi zadnje čase (mogoče zaradi zobov, ker požrla bi tud moj nos , si vse tlači v usta). Po vsakem obroku jo vzame za 30-45 minut, včasih prespi več kot urco. In to je to. Če računam je dnevnega spanja samo 3 ure skupaj. Razen ko vozičkamo in tresljaji podaljšajo spanje. ????? Haloooo??? Naš čez dan spi ene trikrat po pol urce
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 15:56:08
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, pa vsem čestitke za tini mini rojstne dneve mi ga imamo jutri babysolza, naju z Žigijem jutri ne bo, ker greva najprej k dedku v službo se važt, pol sva pa zmenjena z babi in še z enim kompletom (sinko, mami in babi) na kavi...pa kdaj drugič!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 16:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sasa.vracko - še vedno velja za Ikeo?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 16:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša sitnoba je popustila. In danes bolje spi čez dan. Je pa za izogibat se njenim ustam, ker takoj najde nos (moj) in me užre. Tako hudičevo zaboli. Nas je patronažna že obiskala, mene ni bilo doma. Je vse moj dragi zrihtal. Imamo pa jutri 2 pikico pa se bojim, da ne bo cepljena, ker precej še hrčka v nosu, kljub večkratnemu pucanju z baby vacom. Jaz jo že od vsega začetka priklopim na sesalec. Malo dretja, pa mine in spet nasmešek. Kaja, ti praviš, da je to veliko spanja? Ja, pri tej sitnobi je to pri nas malo spanja. No, bilo. Vedno je spala več kot uro po obroku, okoli 12 je ponavadi spala cele 2 uri, torej v povprečju čez dan 5 ur. Je pa res, da vsakič manj spijo čez dan. Očitno je bila pri nas kriva sitnoba. Pa čestitke mesečnikom.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 16:38:52
|
|
|
|
babysolza
|
pupe, zdejle sem šla gledat vreme in bodo baje jutri neki hudi nalivi, plohe in nevihte. V takem mi ravno ni za hodit v Lj. A se zmenimo za naslednji teden, če bo kaj lepše vreme? Jaz v ponedeljek ne morem, ker imava cepljenje, potem pa kadarkoli. Povejte kako ste s časom, pa dejmo dogovort!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 16:47:23
|
|
|
|
*Mojca*
|
babysolza jaz še nimam planov za drug teden
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 16:51:57
|
|
|
|
anaj22
|
midva sva čist prilagodljiva k poste rekle bova pa pršla
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 17:52:14
|
|
|
|
Kaja08
|
babysolza, midva tudi še nimava planov za drug teden Mojca, a se men sam zdi, al nam Lukec na eni sliki kaže THE FINGER??
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 18:16:34
|
|
|
|
*Mojca*
|
hahahah pa res ga sploh nisem opazla
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 18:35:12
|
|
|
|
babysolza
|
joj, zdej je pa lubija en kolega klicu in mu mora jutri neki pomagat, kr pomeni da bo šel v službo z avtom in bom jutri tako ali tako brez avta. Ta čvek jutri mi res ni usojen. A se potli zmenmo za v torek ali sredo? Sem šla mal gledat vreme in zaenkrat kaže bolje za torek. Katera je za?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla kaj naj nardim...ob 13-tih sma pojedla banano in pol,potem je spal 3 ure...ko se zbudi ga dvignem da ga previjem k je bil pokakan on pa bruhne v loku..ogromne količine res...pa mine spet čas za hranjenje in mu dam AM,po eni uri bruhne ful spet v loku..kej tazga še nisem vidla...zdej je jedu sam 120ml..če bo še bruhnu ga peljem koj na urgenco..kr to ni normalno...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:33:56
|
|
|
|
anaj22
|
tanika mogoče se je preveč najedu pa ni prebavu pa je bruhnu, dej mu sam tekočino blag čaj da ne bo dehidrirov če ful bruha. Sam ne ga silt z hrano razen če nov mel želje po hrani, ker ma mogoče mal razdražen trebušček. Sam moje mnenje.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 28.10.2008 19:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
dehidriran ni,glede hrane je pa tko..naš Žan nima nikol dost jst sem pa mogoče malo pretiravala danes s banano..sej jo je že jedel pa nikol ni blo hudega..je pa res da je danes več pojedel..sem se ful ustrašla,grozno,ko je bruhcal par momentov kr dihal ni in sem misla da me bo pobralo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......