Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:07:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Nya, jaz bi takoj prišla, če bi bila kje bližje. A se bomo me kaj dobile, RMRM in Tina? , ti sam določi čas in kraj, pridevaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:08:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* nya jaz ne hujšam in se javim da pojem celo torto ninny lušne slikce ta je pa originalna Drugač sem pa jaz za zajtrk kavo z mlekom in leibniz piškotke, sej ti ne redijo a ne?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:09:17
|
|
|
|
RMRM
|
oouuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , nova stran
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:11:16
|
|
|
|
RMRM
|
ups, kaj sem pa zdej naredila Drugač pa pogledala slikce . Super ko imate vse na CD. jaz jih od mojih tavelkih nimam, takrat še ni blo digitalcov , mam same taprave fotke. Bom pa probala kar slike poslikat, če bo šlo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:14:05
|
|
|
|
RMRM
|
zdej pa zgleda jaz zvezdice nabiram , mam samogovore. Pa likalnik me nevzdržno kliče, jaz pa kar bluzim tukaj gor
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:21:36
|
|
|
|
mtinca1
|
Prav, bom pa v četrtek sama torto jedla, k se ni še nbena prfočkala . jaz se priporočam za en kos !
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:22:43
|
|
|
|
mtinca1
|
koliko spijo vaši na dan. naša spi povprečno na dan 11 ur.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:26:25
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM - toplice so pasale, a ne? pa taka luštna mamica si, ful simpatična, pa otroc tudi jasno a obstajajo slikce?-jaz bi jih tudi pogledala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:34:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 RMRM - toplice so pasale, a ne? pa taka luštna mamica si, ful simpatična, pa otroc tudi jasno a obstajajo slikce?-jaz bi jih tudi pogledala. pasale, pasale . mtinca1, sem ti poslala vabilo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 10:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Super- torej: Mojca, mtinca, lunca -še kdo?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 11:03:40
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM- prisrčna family ste! pa Lukas-kakšne učke, pravi zapeljivček. in barva vozička mi je ful všeč. Zdaj pa grem počasi z vozičkom v Milerja po plenice. Upam, da bo Lana zaspala v vozičku, ker zdaj ga je že dvakrat nekaj sračkala...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 11:07:51
|
|
|
|
alea01
|
ti . Sploh mi ni posta objavil od zjutraj . Sem šele sedaj vidla jutrček mamičke ninny- super za ameriko. no, zdaj sem se te pa ogledala. Lepo, da si še sebe zraven dala . Maša je pa ista Ema oz. Ema je cela Maša nya- jaz bi prišla na nutela torto, kajti to je edina torta, ki jo jem . ko si pa taaaaaaaaako daaaaaaaaaleč. ej, celjanke...... kaj pa naš randi???????? Izabela spi ene 16ur . Včasih več, včasih manj. Sem prejšnji teden uvedla nov ritem hranjenja in ure, ker se je zdaj ura prestavila, smo ulovili prejšnji rotem in prejšnje ure. Tudi prav. sam da je ritem
< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.10.2008 11:09:29 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 11:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 nya- jaz bi prišla na nutela torto, kajti to je edina torta, ki jo jem . ko si pa taaaaaaaaako daaaaaaaaaleč. Sploh ne - če si premisliš, še vedno lahko prideš.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 11:36:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Prav, bom pa v četrtek sama torto jedla, k se ni še nbena prfočkala . Sm pa pogledala slikce, lušni kot vedno pridem,na kafe in torto
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 11:49:16
|
|
|
|
lonapo
|
jutro.. Čestitke za tretji del res ste bile dejavne čez vikend. No mi smo zdravi (zaenkrat, že trkam), edino Žiga ga mi sračka, ker noče mleka pit-spije cca 70-100 ml na obrok . Pomoje se tolk goste hrane naje, da mu je mleko čist odveč. Pojedu bi pa vse kar vidi, kar vriska ko zagleda žličko. Grem sesat pa kuhat, popoldan pa še malo ven na zrak preden začne deže vat. lp
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 12:47:28
|
|
|
|
anaj22
|
pogledala sem slikce ninny Ema se mi zdi de je ful maši podobna ful sta obe luštni lunca vsi tvoji fantje su ful simatični tina kok si pa ti dobra "turšica" Nejc je pa tud daprav frajer moj medo Jaka spi je dop. spal sam pol urce je zdele omagu, upam da bo spal do ene treh pol ga nafutram in grem lohk mirno na masažo čvek/kofetkanje sem čist pozabla jest jutr ne morm lohk pa druge dni
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:01:23
|
|
|
|
Tina 28
|
Hvala za komplimente...ja Nejc je res car...glede na situacije, ki jih je mogel skoz dat je ostal pravi pozitivček, čeprav zdaj mal za pozornost biksa. Sposoben fantek....z atijem sva mu skoz pravlaNejc stare, mojster za vse....zdaj si pa kar sam tko reče . Park dinozavrov...smo bli v Avstriji, ker je Nejc nor nanje...ne le za igrat...tud leksikone mu moram brat in vse nanstveno ozadnje tistega časa ga zanima. Ma res rad vse možne otroške enciklopedije...njrajš od dinozavrov. Moram priznat da do Nejca nisem vedla nič o njih, razen tega, da so živeli...zdaj pa tud jaz vem veliko . Smo bili tam tri dni...obstajajo paketi za počitnice. Spali v drevesni hiški...notr sam dva pograda od stene do stene...take robinzonske počitnice. Je se zunaj v taki luštni leseni hiški in zadaj je obhod skoi razvoj dinozavra...od prvih..do zadnjih. Res je fajn za družine, ki ne marajo hotelov. Priporočam vsem, ki majo fantine nore na dinozavre. Pa tud za punce. http://www.styrassicpark.at/cms/?page_id=136 Je nad štajerskim koncem...tko da za tiste je tud enodneven izlet čist BTW. Priporočam...zelo fajn dogodivščina malo rugače
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:20:36
|
|
|
|
Tina 28
|
Navte verjele...še en albumček...čist tini mini. Sem dala slikce dol, ko sem dans na kavi slikala Nejca z bratcem in Anjo. Aja..pa še stolček, ki smo ga podedoval smo mogli sprobat, čeprav nas bo mogla reva mala še kakšen dober teden ali dva le gledat, kako jemo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:26:18
|
|
|
|
mtinca1
|
Ma res rad vse možne otroške enciklopedije... tina, si me spomnila... mi lahko priporočiš kako knigo (najraje enciklopedijo) za darilo za fantka; star je skoraj 5 let, ampak ful brihten, tko da rajš kaj bolj zahtevnega kot manj.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 27.10.2008 13:36:23 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:30:23
|
|
|
|
anaj22
|
Tina sem pogledala slikce kok so fletni tamalčki kok je star bratec od Nejca k se mi zdi da je Anja večja
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:35:55
|
|
|
|
mtinca1
|
tina, pogledala fotke. anja je prava lepotička in prav fleten parček sta z nejčevim bratcem ! super ste, ker ste ena taka "big happy family"!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina, pogledala fotke. anja je prava lepotička in prav fleten parček sta z nejčevim bratcem ! super ste, ker ste ena taka "big happy family"! Bejbe, naš ma dans spalni dan. Zjutraj se je zbudil ob 8h, ob 10h je zaspal, prej ob 13h je neki jamral, sem ga dvignila, ga podojila, pa je spet zaspal - očitno ga je včerajšnji dan zdelal - smo bli na kosilu, pa ni čez poldne spal v svoji posteljici.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:55:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Nejčev brat je mesec dni starejši...sta enakovelika sam da ma Anja potegnjene starše...bratec pa manj, saj je ati od Nejca pikeno manjši od mene...mamica od bratca pa manjša od njega. Geni...tu pa zgleda večja, ker je bratec bolj mehek in se bolj že k nogicam drži...Anja pa skoz tko zategnjena...me že mal skrbi, ko je skoz tko ravna. Mtinca... DEFINITIVNO JE ZA 5 LET NAJBOLJŠA...VSAJ nEJC MI JE ZDAJ SVETOVAL KERA MU JE NAJBOLJ VŠEČ, PA DA JE VSE NOTR ČUDOVITA mala ENCIKLOPEDIJA / Tehniška založba Slovenije......kar to kup nič ne razmišljaj...ker vse ki jih mamo in kar sem jih vidla...je ta super (vmes je tu pa tma kak poskus, malo vprašanj, lepe slike sicer so male tiskane...in ravno prav napisano za petletnika...ni zakomplicirana)...pokriva pa vse....vesolje, Zemlja, Znanost, Živali, Zgodovina) Drugače pa je tud zlo obširna in fajn zapisana Moja prva enciklopedija/ Larousse.... Ta je tud zlo dobra, sam so še striposke slike notr..informativno pa fino zapisana. Vprašaj prijatelja googla pa ti bo povedal...mogoč pa še kero boljšo dobiš.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina, pogledala fotke. anja je prava lepotička in prav fleten parček sta z nejčevim bratcem ! super ste, ker ste ena taka "big happy family"! se podpišem pod tole..bolje nebi mogla povedat ..hvala za slikice
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 27.10.2008 13:59:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Mtinca...sem že jaz vprašala googla in je clo ocena naravoslovcev te enciklopedije...sem mal preletela in vidim, da sem ti pravo svetovala to mi je zadel iskalnik DOC] Univerza v LjubljaniOblika datoteke: Microsoft Word - V obliki HTML Pregledali in kritično ocenili smo otroško poljudno naravoslovno literaturo z naslovom ČUDOVITA MALA ENCIKLOPEDIJA. Razdelili smo si jo na tri dele in sicer ... www-f1.ijs.si/~rovsek/pef/DF2/pregled_lit/CudovMalaEncikl_KalanOmahenTrontelj.doc - Podobne strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......