|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
29.10.2008 10:34:02   
Kaja08
Včeri sem pa za kosilo jedla rizibizi in sem Žigatu dala en rižek za probat....kremžu se je tolk, da sem skor crknla od smeha zraven user posted image  Ima pa dons par mozoljčkov po bradi, pa mal flekcev po trebuhu...od rižeka user posted image  Upam, da ne....če ne pa ups, ne bomo več user posted image

Aja, bejbe, kako kej diete napredujejo?? Moja super! V ponedeljek sem začela in sem se danes stehtala - 0,7 kg manj user posted image user posted image user posted image  pa še spodnjo majico in štumfe sem imela viška gor - zadnjič sem se samo v gatah stehtala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 801
29.10.2008 10:34:17   
Kaja08
oooooouuuuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaa

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.10.2008 10:46:16   
babysolza
bravo kaja za rezultate diete! user posted image user posted image user posted image

A zaupaš recept?user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.10.2008 10:49:26   
babysolza
babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12

Mojca - ti si pa kukr en tržni inšpektor, maš super pregled nad cenami.

Babysolza - a pol danes čvek odpade?

Hvala Mojca. user posted image

Ja, se dobimo nasldnji teden. Sam ti vremenarji so prou pajaci - kje je zdaj ta nevihta in nalivi?user posted image user posted image

Daisy, čimporej se pozdravi!user posted image user posted image

Živa, vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.10.2008 11:16:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

bravo kaja za rezultate diete! user posted image user posted image user posted image

A zaupaš recept?user posted image user posted image

ločevalna dieta user posted image  dons mam čokolado za večerjo user posted image user posted image user posted image  jeeeejjjuser posted image

Žiga je car!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.10.2008 11:19:25   
lunca14
kaja.....user posted image user posted image user posted image user posted image za dieto,samo tako naprej in vse naj,naj Žigatu za 5 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image .....veselo potiskaj svojga bučmana še v mojem imenuuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 806
29.10.2008 11:20:59   
*Mojca*
Go Kaja go Kaja user posted image user posted image user posted image Ločevalna dieta je bila tudi pri meni edina uspešna...

Žigi vse naj naj najboljše user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 807
29.10.2008 13:50:21   
RMRM
Vse naj,naj Anja, Žiga, Tia in Hana. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja08 - user posted image user posted image user posted image  za uspešen začetek. Meni pa ful manjka voljeuser posted image

Sem malo prej prišla domov, je mela tavelka frajla frizerja, pa sva še v BC zavile. Sem gledala pametnega kužka, pa me zanima, tiste ki ga imate, ali se ga splača kupit, ali je otročkom zanimiv? Meni je všeč ravno zarad tega, ker veliko govori in poje, ni neka dolgočasna igračka, ker ropotuljice našemu niso ravno zanimive.

Pa stajice sem mal gledala, so mel take luštne, oranžne, bo počasi treba nabavit.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
29.10.2008 14:16:59   
Anonimen
Vse najboljše za 6 mesecev
Eva2008-Tia, Hana

Vse najboljše za 5 mesecev

Tina 28-Anja
Kaja08 -Žiga

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
29.10.2008 14:59:18   
polma
user posted image user posted image user posted image za male RDje!!!!!

Sem se morala kar javit na eni temi o dojenju in alkoholu- ene se tolk zgražajo, jaz pa s takim guštom spijem kako pivo. Pih...sem pač primitivkauser posted image user posted image user posted image !!!!
Mi mamo se fajn...se stiskamo da si gremo že na živceuser posted image . HB za počitnice, naši šolarji jih nujno rabijo, da si mal oddahnejo.

Uživajte...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.10.2008 15:29:35   
Anonimen
Sem malo prej prišla domov, je mela tavelka frajla frizerja, pa sva še v BC zavile. Sem gledala pametnega kužka, pa me zanima, tiste ki ga imate, ali se ga splača kupit, ali je otročkom zanimiv? Meni je všeč ravno zarad tega, ker veliko govori in poje, ni neka dolgočasna igračka, ker ropotuljice našemu niso ravno zanimive.

pri nas ga bo verjetno dobila za božičkauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
29.10.2008 15:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Vse najboljše za 6 mesecev
Eva2008-Tia, Hana

Vse najboljše za 5 mesecev

Tina 28-Anja
Kaja08 -Žiga

čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
29.10.2008 15:32:02   
babysolza
Živa, vse najboljše!

Sori Žiga, sem nate mislila. user posted image user posted image  Še enkrat vse naj naj, tudi tebi Anja! user posted image user posted image

Polma, na zdravje! Jaz tudi kak pirček zvrnem, pa sem potli kar hitro mal v oblakih. Zadnjič sem se ene par minut režala ko blesava po koščku rumovega peciva. user posted image user posted image

Bejbe, prosim za nasvet oz. če katera opaža podobno: Sabini včasih med dojenjem ful trza glava - sam za kako sekundo al dve, tako ful na hitro. Se mi zdi, da ona sploh ne zamirka oz. je ne moti, sam mene pa mal skrbi, kaj je to. A se kateri podobno godi? user posted image user posted image

Pa še neki - a še katero boli zapestje? Mene sam levo in to ful. A se da kako pomagat? Neobremenjevanje seveda ne pride v poštev. user posted image user posted image

Kuham kosilce do konca, zdajle pride kmalu moj s službe. Popoldne bova sami, tako da se še kej tipkamo! user posted image user posted image  Čavči!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.10.2008 15:33:55   
babysolza

pri nas ga bo verjetno dobila za božička

Jaz sem pa danes Sabini naročila 2 pajacka za spanje in kavbojke. user posted image user posted image  Na tajno, ati bo sam plaču. user posted image user posted image  Sam super za praznike, ji bo vse neumnosti lahko prinesel al Miklavž, al Božiček, al Dedek Mraz al pa Novo Leto! user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
29.10.2008 15:48:46   
RMRM
user posted image Nam je božiček namignil, da mu bo prinesel tole žogo, zdej pa iščem razlog za nujen nakup pametnega kužkauser posted image user posted image . Sem mal prebrala po forumu, pa ga ful pohvalijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.10.2008 16:12:49   
Anonimen
Čestitke vsem obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes pridni, spimo, jemo, sračkamo, spimo....user posted image

V Hoferju bodo ful luštkani pajacki plišasti (body+jopica s kapuco) za 8€ od 3.11. naprej. Pa ful so lepi.user posted image
Pa zimski kombinezončki tudi.user posted image Tiste ki nimate, pojdite iskat, se splača, ker je ful kvalitetno. Vsaj jaz kupim precej tam kar se tiče bodijev in žabic...

http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_03_11_2008.htm?WT.z_src=main

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 16:20:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
29.10.2008 16:28:53   
alea01
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za tini mini rojstne dneve..... kak hitr gre čas..... tik tak pa bomo morale v službouser posted image

pametni kuža- mi smo ga dobili. Zanimivo je zaenkrat le to, da ga vlačimo v usta in kamor koli ga prime se takoj spremeni besedilo in nič nj do konca... in mi že gre na živceuser posted image . Se ga pa ful razveseli ko ji pokažem, seveda zraven pojem..... ja, je kul, ampak mislim da bolj kasneje pride pa res v poštev.... trenutno je le igračka, ki roma v ustauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 818
29.10.2008 16:57:29   
Kaja08

Pa še neki - a še katero boli zapestje? Mene sam levo in to ful. A se da kako pomagat? Neobremenjevanje seveda ne pride v poštev. user posted image user posted image

Ja, mene tud. Baje pomaga, če si drgneš z ledom in namažeš s ketonal ali naklofen kremo. Ena moja prijateljica je šla k zdravniku, ker jo že tako močno bolijo in je dobila napotnico za neke laserske terapije. Jst si zdej mažem s ketonalom, pa zaenkrat še nič ne pomaga user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 819
29.10.2008 16:58:16   
Kaja08
Mi imamo tudi pametnega kužka in je super. Se Žiga vedno ful smeje zraven, ko ga prižgem. Zdej že sam z roko tolče po njem in pol skoz spreminja besedilo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.10.2008 17:08:16   
D.anna 76
Mi smo pa danes avtosedež kupili in sicer Maxi Cosi PrioriFix v rdeči barvi.

Je Maks v lupinci že čist stisnjen, samo bomo počakali ša kake dva meseca, da ga prestavimo v ta novga.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.10.2008 17:52:17   
Anonimen
Mi mamo Saro že skor 1 mesec v Brevi sedežu.user posted image V lupinici je bla tolk utesnjena. Sicer pa tud v tem avtosedežu dviguje glavo, tak, da je vseeno kje sedi.  Njena buča je več pokonci kot naslonjena.user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
29.10.2008 18:01:12   
*anamor*
Haj,
nikakor nisem mogla prej priti na rr, da vam poročam za včerajšnjo noč. Najprej hvala vsem za pikapoke. No ob 2.20 se je zbudil, nekajkrat sem mu dala dudo in potem ni več zalegla. Nato sem mu dala čajeka, spil ga je okrog 90 ml nato sem ga dala spat in je seveda malo mrckal. Potem je končno zaspal in se zbudil ob 4 in je jedel. Upam, da bo danes spet kaj boljše. Se priporočam za pikapoke.
Tudi jaz imam že danes 9 dan ločevalne diete. Koliko sem shujšala nimam pojma, ker sem rekla, da se bom zvagala ko bom hujšala 14 dni. Imam pa občutek, da sem shujšala sploh okoli trebuha. Vidim po oblačilih.
Kaja - čestitke ob uspešnem hujšanju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - vsem ki imajo danes mini rojstne dneve.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.10.2008 18:19:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ja, mene tud. Baje pomaga, če si drgneš z ledom in namažeš s ketonal ali naklofen kremo. Ena moja prijateljica je šla k zdravniku, ker jo že tako močno bolijo in je dobila napotnico za neke laserske terapije. Jst si zdej mažem s ketonalom, pa zaenkrat še nič ne pomaga user posted image

A se spomnite, kako je mene rama bolela, pa pol cela roka - jokala sem celo noč od bolečin - sem šla potem k zdravniku, mi je dala naklofen gel, pa lekadol. Pa ne si drgnit z ledom, probaj segrevat - torej si zavij v kakšno volneno zadevo - meni je to veliko bolj pomagalo kot hladni obkladki - pa naklofen mi je tud pomagal.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
29.10.2008 19:46:45   
l.daisy
hejj...
najprej dober večer... samo toliko, da ne pademo na drugo stran...
zdaj grem pa brat, imam občutek, da moram ful komentirat... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......