Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 10:34:02
|
|
|
|
Kaja08
|
Včeri sem pa za kosilo jedla rizibizi in sem Žigatu dala en rižek za probat....kremžu se je tolk, da sem skor crknla od smeha zraven Ima pa dons par mozoljčkov po bradi, pa mal flekcev po trebuhu...od rižeka Upam, da ne....če ne pa ups, ne bomo več Aja, bejbe, kako kej diete napredujejo?? Moja super! V ponedeljek sem začela in sem se danes stehtala - 0,7 kg manj pa še spodnjo majico in štumfe sem imela viška gor - zadnjič sem se samo v gatah stehtala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 10:34:17
|
|
|
|
Kaja08
|
oooooouuuuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 10:46:16
|
|
|
|
babysolza
|
bravo kaja za rezultate diete! A zaupaš recept?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 10:49:26
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza: od 8eur naprej, nekje do 12 Mojca - ti si pa kukr en tržni inšpektor, maš super pregled nad cenami. Babysolza - a pol danes čvek odpade? Hvala Mojca. Ja, se dobimo nasldnji teden. Sam ti vremenarji so prou pajaci - kje je zdaj ta nevihta in nalivi? Daisy, čimporej se pozdravi! Živa, vse najboljše!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 11:16:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza bravo kaja za rezultate diete! A zaupaš recept? ločevalna dieta dons mam čokolado za večerjo jeeeejjj
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 11:19:25
|
|
|
|
lunca14
|
kaja..... za dieto,samo tako naprej in vse naj,naj Žigatu za 5 mesec .....veselo potiskaj svojga bučmana še v mojem imenu
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 11:20:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
Go Kaja go Kaja Ločevalna dieta je bila tudi pri meni edina uspešna... Žigi vse naj naj najboljše
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 13:50:21
|
|
|
|
RMRM
|
Vse naj,naj Anja, Žiga, Tia in Hana. Kaja08 - za uspešen začetek. Meni pa ful manjka volje Sem malo prej prišla domov, je mela tavelka frajla frizerja, pa sva še v BC zavile. Sem gledala pametnega kužka, pa me zanima, tiste ki ga imate, ali se ga splača kupit, ali je otročkom zanimiv? Meni je všeč ravno zarad tega, ker veliko govori in poje, ni neka dolgočasna igračka, ker ropotuljice našemu niso ravno zanimive. Pa stajice sem mal gledala, so mel take luštne, oranžne, bo počasi treba nabavit.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 14:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše za 6 mesecev Eva2008-Tia, Hana Vse najboljše za 5 mesecev Tina 28-Anja Kaja08 -Žiga
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 14:59:18
|
|
|
|
polma
|
za male RDje!!!!! Sem se morala kar javit na eni temi o dojenju in alkoholu- ene se tolk zgražajo, jaz pa s takim guštom spijem kako pivo. Pih...sem pač primitivka !!!! Mi mamo se fajn...se stiskamo da si gremo že na živce . HB za počitnice, naši šolarji jih nujno rabijo, da si mal oddahnejo. Uživajte...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 15:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem malo prej prišla domov, je mela tavelka frajla frizerja, pa sva še v BC zavile. Sem gledala pametnega kužka, pa me zanima, tiste ki ga imate, ali se ga splača kupit, ali je otročkom zanimiv? Meni je všeč ravno zarad tega, ker veliko govori in poje, ni neka dolgočasna igračka, ker ropotuljice našemu niso ravno zanimive. pri nas ga bo verjetno dobila za božička
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 15:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Vse najboljše za 6 mesecev Eva2008-Tia, Hana Vse najboljše za 5 mesecev Tina 28-Anja Kaja08 -Žiga čestitke vsem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 15:32:02
|
|
|
|
babysolza
|
Živa, vse najboljše! Sori Žiga, sem nate mislila. Še enkrat vse naj naj, tudi tebi Anja! Polma, na zdravje! Jaz tudi kak pirček zvrnem, pa sem potli kar hitro mal v oblakih. Zadnjič sem se ene par minut režala ko blesava po koščku rumovega peciva. Bejbe, prosim za nasvet oz. če katera opaža podobno: Sabini včasih med dojenjem ful trza glava - sam za kako sekundo al dve, tako ful na hitro. Se mi zdi, da ona sploh ne zamirka oz. je ne moti, sam mene pa mal skrbi, kaj je to. A se kateri podobno godi? Pa še neki - a še katero boli zapestje? Mene sam levo in to ful. A se da kako pomagat? Neobremenjevanje seveda ne pride v poštev. Kuham kosilce do konca, zdajle pride kmalu moj s službe. Popoldne bova sami, tako da se še kej tipkamo! Čavči!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 15:33:55
|
|
|
|
babysolza
|
Sem malo prej prišla domov, je mela tavelka frajla frizerja, pa sva še v BC zavile. Sem gledala pametnega kužka, pa me zanima, tiste ki ga imate, ali se ga splača kupit, ali je otročkom zanimiv? Meni je všeč ravno zarad tega, ker veliko govori in poje, ni neka dolgočasna igračka, ker ropotuljice našemu niso ravno zanimive. pri nas ga bo verjetno dobila za božička Jaz sem pa danes Sabini naročila 2 pajacka za spanje in kavbojke. Na tajno, ati bo sam plaču. Sam super za praznike, ji bo vse neumnosti lahko prinesel al Miklavž, al Božiček, al Dedek Mraz al pa Novo Leto!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 15:48:46
|
|
|
|
RMRM
|
Nam je božiček namignil, da mu bo prinesel tole žogo, zdej pa iščem razlog za nujen nakup pametnega kužka . Sem mal prebrala po forumu, pa ga ful pohvalijo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 16:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem obmesečnikom. Mi smo pa danes pridni, spimo, jemo, sračkamo, spimo.... V Hoferju bodo ful luštkani pajacki plišasti (body+jopica s kapuco) za 8€ od 3.11. naprej. Pa ful so lepi. Pa zimski kombinezončki tudi. Tiste ki nimate, pojdite iskat, se splača, ker je ful kvalitetno. Vsaj jaz kupim precej tam kar se tiče bodijev in žabic... http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_03_11_2008.htm?WT.z_src=main
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2008 16:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 16:28:53
|
|
|
|
alea01
|
vsem za tini mini rojstne dneve..... kak hitr gre čas..... tik tak pa bomo morale v službo pametni kuža- mi smo ga dobili. Zanimivo je zaenkrat le to, da ga vlačimo v usta in kamor koli ga prime se takoj spremeni besedilo in nič nj do konca... in mi že gre na živce . Se ga pa ful razveseli ko ji pokažem, seveda zraven pojem..... ja, je kul, ampak mislim da bolj kasneje pride pa res v poštev.... trenutno je le igračka, ki roma v usta
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 16:57:29
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Pa še neki - a še katero boli zapestje? Mene sam levo in to ful. A se da kako pomagat? Neobremenjevanje seveda ne pride v poštev. Ja, mene tud. Baje pomaga, če si drgneš z ledom in namažeš s ketonal ali naklofen kremo. Ena moja prijateljica je šla k zdravniku, ker jo že tako močno bolijo in je dobila napotnico za neke laserske terapije. Jst si zdej mažem s ketonalom, pa zaenkrat še nič ne pomaga
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 16:58:16
|
|
|
|
Kaja08
|
Mi imamo tudi pametnega kužka in je super. Se Žiga vedno ful smeje zraven, ko ga prižgem. Zdej že sam z roko tolče po njem in pol skoz spreminja besedilo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 17:08:16
|
|
|
|
D.anna 76
|
Mi smo pa danes avtosedež kupili in sicer Maxi Cosi PrioriFix v rdeči barvi. Je Maks v lupinci že čist stisnjen, samo bomo počakali ša kake dva meseca, da ga prestavimo v ta novga.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 17:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo Saro že skor 1 mesec v Brevi sedežu. V lupinici je bla tolk utesnjena. Sicer pa tud v tem avtosedežu dviguje glavo, tak, da je vseeno kje sedi. Njena buča je več pokonci kot naslonjena.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 18:01:12
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, nikakor nisem mogla prej priti na rr, da vam poročam za včerajšnjo noč. Najprej hvala vsem za pikapoke. No ob 2.20 se je zbudil, nekajkrat sem mu dala dudo in potem ni več zalegla. Nato sem mu dala čajeka, spil ga je okrog 90 ml nato sem ga dala spat in je seveda malo mrckal. Potem je končno zaspal in se zbudil ob 4 in je jedel. Upam, da bo danes spet kaj boljše. Se priporočam za pikapoke. Tudi jaz imam že danes 9 dan ločevalne diete. Koliko sem shujšala nimam pojma, ker sem rekla, da se bom zvagala ko bom hujšala 14 dni. Imam pa občutek, da sem shujšala sploh okoli trebuha. Vidim po oblačilih. Kaja - čestitke ob uspešnem hujšanju - vsem ki imajo danes mini rojstne dneve.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 18:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Pa še neki - a še katero boli zapestje? Mene sam levo in to ful. A se da kako pomagat? Neobremenjevanje seveda ne pride v poštev. Ja, mene tud. Baje pomaga, če si drgneš z ledom in namažeš s ketonal ali naklofen kremo. Ena moja prijateljica je šla k zdravniku, ker jo že tako močno bolijo in je dobila napotnico za neke laserske terapije. Jst si zdej mažem s ketonalom, pa zaenkrat še nič ne pomaga A se spomnite, kako je mene rama bolela, pa pol cela roka - jokala sem celo noč od bolečin - sem šla potem k zdravniku, mi je dala naklofen gel, pa lekadol. Pa ne si drgnit z ledom, probaj segrevat - torej si zavij v kakšno volneno zadevo - meni je to veliko bolj pomagalo kot hladni obkladki - pa naklofen mi je tud pomagal.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 29.10.2008 19:46:45
|
|
|
|
l.daisy
|
hejj... najprej dober večer... samo toliko, da ne pademo na drugo stran... zdaj grem pa brat, imam občutek, da moram ful komentirat...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......