|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
28.10.2008 20:27:10   
katee
Čer še iz moje strani!

Žan Luka tudi že spi. Je danes spal 2×, enkrat za eno uro in pol, popoldne pa za eno uro.

user posted image  je tudi že doma. So se imeli fino, čeprav so imeli vsak dan nekj sestankov na ladji. Je pa tako, kot da ne bi prišel nazaj, ker ga itak ni nič doma. Pa še takrat ko pride, je to za uro ali še manj, da skuham kosilo in ga skupaj pojeva. No, včeraj je bil od 16h doma, ker sem imela aerobiko. Včasih sem tako utrujena, da bi tudi meni pasalo par dni biti sama, da si napolnim baterije. Pa kaj bi se pritoževala, tako pač je.

Ljubljančanke: a za jutri velja?

Zdaj grem pa pod tuš. Upam, da dragi kmalu pride, drugače bom šla spet sama spatuser posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
28.10.2008 20:34:53   
sani1
martinca- si me nasmejala s temi smajliji...  Najbolj všeč mi je seveda tisti za taščo. Je moja tudi sitna ko muha. Zdej, ko je dež ona mene vabi k njej na kavo, ko točno ve, da ne moreva iz hiše....

katee- ja nekako velja za jutri. Bo še mml sporočila.  Pa sej bo kmalu vikend in se bomo vsi cartljali...

Gledam kmetijo in se smejem zraven...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.10.2008 20:37:08   
sani1
katrin- tudi jaz sem imela že prvi roditeljski sestanek. Pa sem ugotovila, da sem najbrž zopet jaz ena izmed čudnih mama...  HB da sem že navajena na to, da sem čudna...user posted image   Super, da si zadovoljna.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
28.10.2008 20:39:43   
Lunca1
Lutiropan, če imate lupino in kakšen manjši vozek greva lahko tudi skupaj. Ti napišem telefon na zs.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.10.2008 20:44:36   
mml
Ja upam, da za jutri velja, ker sicer ne vem, kaj bom s copatki user posted image , moj user posted image  me pa že zeza, če sem postala diler za copate...

So pa copatki že posortirani in čakajo na lastnike in lastnice user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
28.10.2008 20:45:06   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: limma

2. del, da ne bom klepetki in nani delala konkurence user posted image

dašabina - user posted image za Mihca in slamico user posted image , sem spregledala, da to že znate...
Pa user posted image tudi zate, za hitro hojo... danes moraš spet it, da ti ne pride z navade, v vsakem vremenu user posted image To ti jaz govorim, ki bom lepo doma ... user posted image

HVALA  aza spodbudo, sem bila zunaj in to celo z user posted image , me je gnal ko hudiča in sem zgledala ko na pol crknjena kobilauser posted image user posted image , sva še bolj hitro hodila, ker sva vse tri lubčke doma pustila, pa so bili tako pridni,user posted image je taveča pestvala Mihata ko sva prišla nazaj, tako da jjutri ponovi vajjo, če bo dež, pa z marelouser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
28.10.2008 20:50:02   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

dašabina user posted image user posted image user posted image  za hitro hojo. Zdaj pa samo naj te ne mine, pa bo. Aja, pa še nekaj....sploh mi ne gre iz glave tista tvoja slika, veš katera a ne?user posted image

draga moja, to je cilj, a veš kok je to minusa.................- 45kg, to bom  naredila v enem letu!!!user posted image user posted image Prinesem enkrat to Jano na srečanje!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
28.10.2008 21:01:02   
klepetka
Dober večer,

mi smo spet v popolni zasedbiuser posted image

mml, super da so copatki prišli.IN nič hudega, če so prišli malo dražje, ker so res še vseeno precej ugodneje.Hvala ti še enkart, zlata si.user posted image
Vidi mpa da je za jutri predviden prevzem le -teh, amapk jaz na žalost ne bom mogla priti. zato, če želiš, da ne boš nalašč na pošto hodila, mi samo javiš tvoj TRR, pa ti nakažem, copatke pa lahko enkart  ob priliki  prevzamem. Kakor želišuser posted image

trišuser posted image  za - kile. In ti lepo modro tiho in hujšaš, medve s sani pa lapava na polno o najini dieti, pa nič od ničuser posted image user posted image  . In ja, res bi znalo bit hudo zabavno,  če bi bili midve sodelavkiuser posted image .Bi kakšno tud na temo malanja rekle, bi me ti podučila in mogoče bi tudi jaz bila enkrat pripravljena za kakšen  tovrsten poseg na stene.Ker zdaj mi  je edini poseg vsake kvatre s cunjo okol štekarjev pobrisatuser posted image user posted image .PA fenomenalna barva hodnika.user posted image Ti, pa veš kaj me še razsvetli, prosim; ok, sem blond , amapk da pa tako pa spet nisem vedela.  Hodnik je pobarvan na rdečo, napisala pa si da je peščen ; bolj ko razmišljam tole , manj mi ej jasnouser posted image user posted image .Kaj ni peščena tista svetlo rjavo- bež-siva barva?user posted image
alfabeta,ja itak, logično-hrenovka.user posted image  Saj mi je bilo takoj čudno, kako bi zelenjavo pokoristila v reklamne namene za mesnico.Ampak sem si rekla, ok, oni že vejouser posted image

mala pikica, si pa res pridna s pisanjem diplome.user posted image

mml, Manca bo pa imela res fensi sedež. Mi imamo pa podobnega za Domna,  sam ni od Cibexa.
SEm pa danes tud jaz probala Lani  dat po slamici piti, pa ji ni bilo čisto nič jasno, akj zdaj hočem od njeuser posted image .Pa gled esoka; sem ji tud dala fructalovega danes; do zdaj sem namreč dajala hippovega, ekr sem mislila, da  še ne smejo kakšenga drugegauser posted image .
Za prehlajenčke pri vas doma pa polno user posted image

piškamiška, user posted image  da Nejček spi cel onoč. Zobkov imate pa že skoraj polno škatlicouser posted image user posted image

martinca, polnouser posted image  za malega špaargeljčka Patrika

......pošiljam 1.del

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
28.10.2008 21:04:47   
ursalara
Punce moje zlate časa mi zmanjkuje na polno,kako je dragocen tisti čas ko prideš iz službe in si z svojim sončkom da res ni časa za druge stvari!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
28.10.2008 21:07:47   
klepetka
sani, še tukaj najlepša  ti hvalauser posted image

dašabina, pridna si  user posted image .Amapk tale tvojuser posted image  je pa kar malo krut, da te tako terauser posted image . O kakšni sliki je nekaj govora?user posted image user posted image  SEm en majčken firbcauser posted image

nana, se opazi po pisanju postov, kdaj si v službi, ekr tisti dan se zelo malo javiš tukaj. Kar pa je razumljivo, da moraš poleg službe še vse ostalo postoriti in še krompirčku in user posted image   se posvetiti. user posted image

ursalara, pa že tako  včeraj kot danes sem se večkrat  spomnila nate in na to kako si preživela prvi delovni dan. In res je pikica na prvem mestu, razumljivouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.10.2008 21:09:42 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
28.10.2008 21:18:55   
katee
Mml: sem se pogovarjala s Klepetko pa jutri prinesi še njene copatke, ker se bomo med prazniki videli in ji bom jaz dostavila. Hvala

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
28.10.2008 21:20:38   
dašabina
Alfabeta, krasno puzate, user posted image user posted image pa s Filipom sta si tudi podobna, dobra je tale s hrenovko, so bile fine, res hvalauser posted image
Lu[a user posted image user posted image user posted image
Limma, na[ Miha spu[;a iste glasove, kateri voyi;ek imate ydaj_

hudi;, nekdo je nekaj [aral po tipkovnici in mi iyklju;u [umnikeuser posted image user posted image

Alfabeta user posted image user posted image  ya pitje in Ajdin nov yobek!
Tri[ bravo ya kilce in hud hodnikuser posted image user posted image

Martinca, grem slikat [e kuhinjo samo yateuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
28.10.2008 21:25:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
dašabina user posted image user posted image user posted image  za hitro hojo. Zdaj pa samo naj te ne mine, pa bo. Aja, pa še nekaj....sploh mi ne gre iz glave tista tvoja slika, veš katera a ne?user posted image

draga moja, to je cilj, a veš kok je to minusa.................- 45kg, to bom  naredila v enem letu!!!user posted image user posted image Prinesem enkrat to Jano na srečanje!!!

Jaz sem tudi user posted image povedala za sliko, kako je bila čisto druga oseba. Držim pesti, da ti rata.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
28.10.2008 21:26:35   
Sunny Morning
dašabina user posted image user posted image user posted image  dobro šaranje po tipkovnici.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
28.10.2008 21:26:38   
mala pikica
Na UZ kolen ni šlo ravno najbolje, v obeh kolenih je voda user posted image Ni pa vedel povedati od česa. Zdaj imam napotnico za kirurga, bom videla, kaj bodo tam povedali. Jaz pa se čudim, zakaj že pol leta ne morem poklekniti user posted image user posted image user posted image Izvide iz MR za križ pa dobim jutri. Očitno gre za dva ločena problema. So mi danes povedali, da zaradi križa sigurno nimam vode v kolenih. Torej je v kolenih nekaj drugega...

triš hodnik je fenomenalen user posted image Mislim, da bomo mi pri naslednjem barvanju tudi zbirali bolj živahne barve. Pa hvala, ker si mislila name user posted image Ja, kamin je zakon, ga ne zamenjam za nič na svetu. Lepo prasketa še lepše pa ga je za pogledat user posted image

golobček pa to mora človek res znoreti zraven naše države. Potem pa bi radi, da bi rodnost naraščala, sami pa ne naredijo niti toliko kot je črnega za nohtom user posted image

lusa user posted image user posted image user posted image

piškamiška user posted image user posted image user posted image
za Nejca, ker doma pridno telovadi. Zobki pa res rastejo kot gobe po dežju user posted image

martinca si me pa nasmejala s temi smajliji user posted image Upam, da boste lepo spali in da se Patrik hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image Pri nas je tudi nosek zamašen zadnji dve noči, pa nekako rešiva stvar s kapljicami. Brisat pa ga tudi Gašper nikakor ne pusti.

dašabina levo spodaj na ekranu ti verjetno piše EN. Klikni z levo miško na EN, potem pa odkljukaj slovenščino. Mislim, da je tukaj problem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
28.10.2008 21:26:40   
majra
Čer!

Danes sem pa srečala Triš in Lano v Baby centru. Sorry, Triš, nisem bila preveč komunikativna, sploh nisem vprašala kje imaš Žana, nič. Grozna sem. Sem bila tako fokusirana na nakup, sem si celo pot ponavljala vprašanja, da ne bi pozabila user posted image . In sem kupila sedež za Katjo? Figo. V trgovini nimajo nobenega, na skladišču nimajo nobenega, v drugih trgovinah ne odstopijo razen tistih, ki so grozne barve. Ful sem jezna! Kao ne bodo sedaj naročali starih barv, ker je za novo leto nova paleta barv. Saj ne da je do novega leta še 2 meseca user posted image  Pa ne vejo ali bodo dobili pošiljko čez 2 tedna, 1 mesec ali po novem letu user posted image  Ok, res da vedno odlašam in čakam zadnji trenutek z nakupom, ampak to je pa višek. Kdo bi si mislil, da imajo tak sistem. Ne naročajo zaradi novih barv. Kaj, a letošnje niso moderne več ali kajuser posted image

Zdaj mi je pa še gonilnik na računalniku na pol crknu user posted image
Boljš, da grem spat, da se še kaj hujšega ne zgodi user posted image

Lahko noč, bom jutri brala in komentirala

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
28.10.2008 21:27:10   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana nisem jedla riževega narastkauser posted image .Sem si spekla piščančje zrezke s sojino omakico in skleda motovilčkauser posted image  

user posted image

piškamiška,user posted image za zobek inuser posted image za spanje vso noč.Kaj naj rečem...

sani,zakaj ti bom jaz vzor za hujšanje?? Jaz sem res shujšala vse kar sem se zredila,ampak ko sem zanosila,sem si dala obljubo,da vse spravim dol,da pa si bom v nosečnosti dala duška in pojedla vse,kar si zaželim.In tako sem tudi naredila in uživala v hrani 100 na urouser posted image .En mesec sem se zredila celo 7,5 kg,me je ginek samo debelo pogledaluser posted image .Samo mislim,da sem dor nisem napisala,da vas ne bi kap zadela.
Pa saj boš tudi ti shujšala,če imaš voljo in močno željo.Če pa se počutiš ok,pa je tudi vredu,jaz zase vem,da če ne bi,bi bila zeloooo nesrečna in nikamor ne bi šla,ne na morje,ne nikamor.Pri meni bi bila samozavest na nuli,ker sem takšen človek.Tudi če sem suha se suho ne počutim,kaj češ,takšna sem. Občudujem vse,ki se s tem ne obremenjujejo in bi bila vesela če bi bila ena od njih.A žal...

katee,tvoj možek pa je res veliko odsoten,upam,da nisi preveč žalostna zato.A poleti tudi,ko greste na morje,hodiš sama z Žan Luko ali gre tvoj user posted image s teboj?

klepetka,res se pozna ja da me ni na RR zdaj ko delam,ampak še pride moj čas...user posted image pa vseeno skoraj vse spravim noter.Sem pa dobila mail na incredi mail,če pošlješ na gmail mi avtomatsko pošle tudi tja.Tole pač tako deluje. Tale incredimail je samo za zabavo,email naslov pa je valjda isti.In sem dobila tvojo razlago za skype,sicer pa sem ti na kratko odpisala.

Evo,drage moje,grem še snemat preko nerota,zdaj ko znam,me še dol ne dobiš večuser posted image .Ne,saj se hecam,ampak samo takrat imam čas,ko gre Klemen spančkat,mojega ni doma,je šel pozdravit ona dva,ki sta tekmovala z vodnimi skuterji v Ameriki in je eden osvojil prvo mesto,jaz pa sem se potepala pri prijateljici in prijatelju(njenem bratu),ki je prišel na obisk iz Londona.Sem povabljena na obisk,seveda z družino,kaj pa druga,ima sobo za otroke urejeno,ker ima sam nečaka in pride tja na obisk.Veste kakoooo bi šla,upam,da mi bo kdaj v bližnji prihodnosti uspelo odleteti v London,ker obožujem star mesta,pa vse kar je povezano z njimi...

Zdaj pa res,lahko noč.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
28.10.2008 21:32:59   
ljubljana
mml jutri pridem user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
28.10.2008 21:40:03   
dašabina
Katrin bravo da ste vsi domauser posted image
MMl za copatkeuser posted image  men se ne zdi veliko....
Mala pikica dobro opravi UZ...
Piškamiška za nove zobkeuser posted image  in da je Nejc priden telovadecuser posted image

Katrin, v katerem krajju pa je tako malo otrok???
Martinca, naj se Patrik hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Sunny, mi mora uspet, ker zdaj sem spet v tisti fazi, ko vem, da je bilo vsega preveč in da ne smem imet več izgovorov, že zaradi mojih sončkov, ki morajo imet zdravo in gibčno mamicouser posted image user posted image , upam ,da ti ni bilo preveč dolgčas z Nejo zaradi vremena, pošlji mi na ZS številko, midva z Mihcem sva večkrat v NM, pa se lahko kdaj na hitrco zmeniva....

Golobček user posted image user posted image
Mala pikica hvala za nasvet,očitno sem nekaj sama pritisnila, ker zdaj delauser posted image
Majra user posted image user posted image

Nana, tvoji maili pa enkrat priletijo, včasih pa neuser posted image user posted image , na gmailu ni še nič...
U glavnem, moje dete se je zbudilo pred pol ure in vsi zaupijejo mami, jaz pa nazaj, a nima ta otrok tud očita in je taku teku....pol pa me kliče da noče spat mali, ja seveda ne, če sta se začela pogovarjat, oči se pa reži ko pečen maček zraven...user posted image user posted image user posted image  bosta že zaspala....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.10.2008 21:43:38   
klepetka
mala pikica, user posted image  saj bo. Bodo točno ugotolvili kaj je stvojimi koleni in križem, predpisali ustrezno terapijo pa bo šlo na boljeuser posted image
vaney, kak opa si ti danes ? Si bolje? Upam da jauser posted image

katee, user posted image zlata si , pa saj  to že tako in tako veš.

majra, ja pa res, le kdo bi jih razumeluser posted image .Bi razumela , da bo spremenjena oblika , .... ampak samo nova barva...user posted image .Kater sedež pa si to hotela kupit?

nana, upam da vas enkrat zanese pot tud do Londonauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

U glavnem, moje dete se je zbudilo pred pol ure in vsi zaupijejo mami, jaz pa nazaj, a nima ta otrok tud očita in je taku teku....pol pa me kliče da noče spat mali, ja seveda ne, če sta se začela pogovarjat, oči se pa reži ko pečen maček zraven...user posted image user posted image user posted image  bosta že zaspala....

uuu, tole mi je pa zelooo znano, jauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.10.2008 21:45:23 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.10.2008 21:49:17   
ljubljana
Evo še nekaj vtisov z našega nedeljskega potepanja po Vremščici

user posted image  V gozdu  user posted image čarobno sonce

user posted image Mladiček osliček  user posted image Midva sva najlepši par

user posted image Sprehod v troje  user posted image ...

user posted image gobe "sluzavke"  user posted image lovec

user posted image na vrhu   user posted image ujeti obrazi

user posted image jabolko je zakon  user posted image v zraku

Še kakšen teden bo album odklenjen, potem ga bom pa zaklenila tako da pohitite z ogledomuser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.10.2008 21:52:47 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.10.2008 21:50:09   
vaney
tako, ženske...danes je malo boljši dan, sploh zato, ker sem si izborila 2 dni dopusta in sem do ponedeljka doma. Jutri gremo vsi 3 malo po opravkih, v četrtek pa imam cel dan zase...z najboljšo kolegico greva malo v Ljubljano, na kosilo, po trgovinah...si vzet čas zase in pavzo od vsakodnevne norišnice v službi in doma...po moje bo kar pasalouser posted image

majrauser posted image

triš, zelo lep hodnikuser posted image kdor zna zna
si dobila pošiljko od tašče? kako se bomo pa za copatke zmenile? bomo šle na kavo ali boš uporabila tašča servis? meni paše eno in drugo, seveda pa rajši vidim tebe in Žanauser posted image user posted image

mml, hvala za ves truduser posted image

grem jest in spat (kot dojenček) - bognedaj, da bi jaz morala na shujševalno brez večerjeuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.10.2008 21:54:57   
sani1
dašabina- si se kje prijavila za hujšanje? Res držim pesti, da ti uspe. Meni je v dobrih treh mesecih uspelo shujšati 25 kg. Tako,da ne dvomim vate in bo teh 45kg kar padlo dol iz tebe, če lahko tako rečem. Ti pa drži pesti, da tudi meni uspe...user posted image

nana- ja sej kjer je volja in moč uspe. Bo bo počasi tudi meni... user posted image

mala pikica- ja to pa je tudi smola. In zdej boš imela punktiranje al kaj so ti rekli? No res držim pesti, da se tvoja koleni čimprej spravijo v red...user posted image user posted image user posted image user posted image

majra- ja to pa je naš sistem. Pa si pogledala še kje drugje za avtosedež, recimo na sončkovi spletni strani. Imajo tudi kdaj pa kdaj kaj ugodnega. Želim ti čimboljši nakup.

Zdej pa grem spat...

nočko...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
28.10.2008 22:01:01   
mala pikica
ljubljana slike so prečudovite!!! Se kar ne morem nagledati albuma, res! Meni ste tako luškana družina, sploh pa te že od nekdaj občudujem, ker res nikoli pri nobeni stvari ne komplicirate user posted image Upam, da bo pri tretjem otroku tudi pri nas tako user posted image Zdaj pa si res že želim, da te končno spoznam!

Zdaj pa grem tudi jaz pankat! Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
28.10.2008 22:24:08   
klaja
Uf ste dosti napisale, na hitrco sem vse preletela, ker mi malo primanjkuje časa, kriva pa si ti Alfabeta, si mi dala navdih za ustvarjanje,user posted image pa še Triš me je malo zapeljala s tem pleskanjem.  Se bom jutri lotila dveh sten v dnevni in ju prebarvala v temno rdečo, moj sicer ni navdušen nad barvnimi stenami, ampak bo že moral sprejet, upam da uspe.

Mala pikica upam da čim prej ugotovijo zakaj se nabira voda v kolenih in da se stanje izboljša.

Martinca sem malo čekirala po forumih in sem sedaj skapirala zakaj se še ne boš sekirala zaradi službeuser posted image .

Ljubljana lepe fotke!

Lusa user posted image

Drugače pa je moja hrbtenica boljša, so vaše pike poke pomagale, hvala!

Spet me nekaj jezi, sem vam še dolžna slike mojih lustrov, pa mi na shrani.si nekaj nagaja in nikakor ne morem prilepit slike sem, eh bom že ugotovila kaj je narobe.

< Sporočilo je popravil klaja -- 28.10.2008 22:25:35 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.