nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana nisem jedla riževega narastka .Sem si spekla piščančje zrezke s sojino omakico in skleda motovilčka piškamiška, za zobek in za spanje vso noč.Kaj naj rečem... sani,zakaj ti bom jaz vzor za hujšanje?? Jaz sem res shujšala vse kar sem se zredila,ampak ko sem zanosila,sem si dala obljubo,da vse spravim dol,da pa si bom v nosečnosti dala duška in pojedla vse,kar si zaželim.In tako sem tudi naredila in uživala v hrani 100 na uro .En mesec sem se zredila celo 7,5 kg,me je ginek samo debelo pogledal .Samo mislim,da sem dor nisem napisala,da vas ne bi kap zadela. Pa saj boš tudi ti shujšala,če imaš voljo in močno željo.Če pa se počutiš ok,pa je tudi vredu,jaz zase vem,da če ne bi,bi bila zeloooo nesrečna in nikamor ne bi šla,ne na morje,ne nikamor.Pri meni bi bila samozavest na nuli,ker sem takšen človek.Tudi če sem suha se suho ne počutim,kaj češ,takšna sem. Občudujem vse,ki se s tem ne obremenjujejo in bi bila vesela če bi bila ena od njih.A žal... katee,tvoj možek pa je res veliko odsoten,upam,da nisi preveč žalostna zato.A poleti tudi,ko greste na morje,hodiš sama z Žan Luko ali gre tvoj s teboj? klepetka,res se pozna ja da me ni na RR zdaj ko delam,ampak še pride moj čas... pa vseeno skoraj vse spravim noter.Sem pa dobila mail na incredi mail,če pošlješ na gmail mi avtomatsko pošle tudi tja.Tole pač tako deluje. Tale incredimail je samo za zabavo,email naslov pa je valjda isti.In sem dobila tvojo razlago za skype,sicer pa sem ti na kratko odpisala. Evo,drage moje,grem še snemat preko nerota,zdaj ko znam,me še dol ne dobiš več .Ne,saj se hecam,ampak samo takrat imam čas,ko gre Klemen spančkat,mojega ni doma,je šel pozdravit ona dva,ki sta tekmovala z vodnimi skuterji v Ameriki in je eden osvojil prvo mesto,jaz pa sem se potepala pri prijateljici in prijatelju(njenem bratu),ki je prišel na obisk iz Londona.Sem povabljena na obisk,seveda z družino,kaj pa druga,ima sobo za otroke urejeno,ker ima sam nečaka in pride tja na obisk.Veste kakoooo bi šla,upam,da mi bo kdaj v bližnji prihodnosti uspelo odleteti v London,ker obožujem star mesta,pa vse kar je povezano z njimi... Zdaj pa res,lahko noč.