|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
28.10.2008 12:22:06   
mml
lutiropan po mojem se bomo dobile v CityParku...je najlažje za parkirat, sploh če je slabo vreme user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.10.2008 12:36:34   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

samo zaupaj mi še v kakšnem stanju so garderobe??? A se da noramlno stuširat ali je vse bolj tako tako...

Hmmm jaz se sicer vedno tam tuširam, ampak počakam, da gredo vse prej domov. Garderoba je za moje pojme mala, tuša sta pa samo dva, ampak se nobena ne tušira tamuser posted image  oz. redkokatera. Jaz ti predlagam, da greš prvič samo probat, poveš na recepciji, da si prišla probat in da če ti bo všeč, boš po vadbi plačala, če ti pa ni, potem pa ne. Če potekata dve vadbi naenkrat, je v garderobi kar gužva. Zato ti jaz predlagam, da greš najprej probat, potem pa se odloči.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.10.2008 12:55:10   
TRIŠ
Mala pikica upam da si dobro OPRAVILA UZuser posted image user posted image user posted image .Pa kako lepo je ko imate kaminček.Jaz bi ga tudiuser posted image .Mi je tako lepo ko drva presketajo.No sem že v romantiko padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.10.2008 14:07:54   
Lunca1
Lusa tudi tebi user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi mislila, da je hrenovkauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.10.2008 14:10:22   
katarinas
Dan!

Lara pančka, jaz kuham kosilo oz. imam kosilo skuhano, zdaj pa čakam ljudi, da se zberejo na kupu...kako to ne maram, da jih moram čakat, ko pa vejo da je kosilo že fertikuser posted image

No mi smo tudi dobili željeni vrtec, včeraj je končno prišla odločba. No jaz sem dobila kar dveuser posted image , so pomotoma poslali še eno za eno drugo žensko z mojim naslovomuser posted image . No položnice so poslali pa praveuser posted image

Mml super za copatke, nič hudega če pride malo več, še vedno so precej poceniuser posted image

Nekam čudno vreme je danes, vsake 5 min pada dež. Sem prej Laro pustila zunaj v vozičku, ko je spala. Sem šla v hišo na kavo in tako sedim in gledam čez okno kako pada dež...in mi šele čez nekaj časa kapne: Lara spi zunaj!!!!user posted image user posted image  No k sreči je bila vsa zavita tako, da ni bila mokrauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.10.2008 14:20:42   
sani1
Dober dan!

No danes pa sem bila pravi poštar...  Sem oddala vse pošiljke na vse konce Slovenije...

Zjutraj je bil sonček in sva midve maširali malo ven in na poti domov naju je že ujel dež. Zdej pa dežuje kaj pa češ...

triš-  super, da si zgubila 5 kg. Jaz tudi delam še na tem projektu ampak zaeenkrat kg kar nekaj stojijo in nočejo dol...user posted image   se me držijo ko klop...   Super si pobarvala hodnik. Bi prišla še k nam? Povej samo koliko računaš...user posted image

dašabina- tudi tebe moram pohvalit za hitro hojo.user posted image To je že začetek. Si pridna. Pohvalno.

sunny- pa tri tudi nekaj trimčkaš...  Sem ugotovila, da bomo počasi vse začele delat pa je treba priti nazaj v formo...user posted image

nana- delaš, da se bolj malo javljaš? Pa si pozabila mi dat malo spodbude za hujšanje...user posted image

alfabeta- ravno iz tega razloga še nisem spekla buhtlov, ker jih ne smem jest. Za Manjo se pa ne splača user posted image pa doma ni. Tako, da bodo ko bodo...  A tvoj je tudi imel komentarje, moj tudi, ko sem mu povedala za našo triš kako ona barva je rekel, da se nebi česa podobnega spomnila še jaz...user posted image
Sem pa jaz videla in prebrala, da tvoja Ajda edino iz te flaše pije. Sem pa pozabila pokomentirat. user posted image Ajda...  Sem probala tudi jaz in gre tudi Manji super ta nastavek...  So zanimivi ti naši user posted image . Mi pa kupujemo neke drage zadeve oni so pa zadovoljni z najpreprostejšim...

mml- pa bo lepo vreme v četrtek?  Povej koliko denarja ti moramo prinest, da se ne bomo potem tam lovile s tem drobižem...

mala pikica- no vidiš pa vsaj čas mine, ko tako lepo pišeš diplomo... Vreme je itak samo za spanje...

lunca- ko sem že pri spanju. Jaz zaspim prej, ko Manja in se kasneje zbudim. Ona se pred spanjem še malo sama  s sabo pogovarja pol se pa igra in malo muzilo naštima jaz pa potegnem še par minut...  Si morem naskladiščit spanja, ker ko začnem delat to ne bo ravno mogoče...user posted image

To bo zdej prvi del....user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.10.2008 14:22:54   
Lunca1
Mml meni četrtek ne ustreza, ker imam službo. Kaj pa jutri?

Mi imamo tudi Cybexa za Pino, smo ga pa kupili v Rutarju.

Bravo Triš user posted image user posted image user posted image . Jaz bi tud.user posted image . Pa nimam volje. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.10.2008 14:27:31   
Lunca1
Mml a lahko napišeš po koliko so bile cene copatk? Zdaj so 8,03. A je bila ista cena?

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 28.10.2008 14:34:40 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.10.2008 14:31:22   
sani1
No drugi del ne bo mogoč ker je user posted image   pri hiši...

zvečer...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.10.2008 14:34:09   
mml
lunca kar se men tiče lahko tudi jutri, samo upam, da bo lahko večina Ljubljančank prišla, se mi je pa zdelo, da imaš ti v četrtkih službo...
Nisem vedela da Cybex prodajajo tudi v Rutarju, no pa saj zdaj je vseeno user posted image

sani upam, da ni nič hujšega...

cene copatk...nisem še čisto natančno preračunala, ker se bom tega lotila, ko bodo vreče s copatki doma...trenutno so še na pošti, upam, da jih bom dvignila na poti iz vrtca domov

< Sporočilo je popravil mml -- 28.10.2008 14:35:38 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.10.2008 14:36:26   
Lunca1
Če so druge za četrtek, potem se jaz še vedno lahko oglasim drugič pri tebi. Drugače greva dane szvečer na en obisk v Lj in se lahko eventuelno mimogrede oglasim pri tebi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.10.2008 14:41:57   
nana35
Pozdravljene!

Jaz sem doma iz službe,vsak dan je kar pestro,tako da hitro mine okoli kosila pa je zatišje in zato lahko grem okoli 13h domov.HB!!Potem še skočim v trgovino in domov kuhat,pa eveda se stisnit k mojemu zlatemu otročku.

Lusa,tudi zate en user posted image .

Alfabeta,jaz sem opazila,da Ajda pije vodo iz flaše,ampak sem mislila,da samo "tako za foro".In user posted image za zobek.

Triš,lepa rdeča barva hodnika.In user posted image  za shujšanjeuser posted image .Pridna,samo riževega narastka upam,da se nisi preveč napokala.

mml,copatki so vseeno ugodni in bomo že preživeleuser posted image ,nič se sekirat,vse je prav.Jaz sem dala za shoo ahoos 23€ s poštnino vred,tako da mislim,da so vseeno poceni glede na tele.Hvala za tvoj trud.Avtosedež pa izgleda super dobro.In če je še dobro ocenjen,potem je pa itak vse super.

sani,hujšaj...hujšaj...Malo spodbude??Poglej si trišuser posted image  user posted image  user posted image .Bolj malo se javljam,ja zato hodim delatuser posted image .

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.10.2008 15:03:00   
mml
Ljubljančanke in okolica po tem se dobimo pa jutri okrog 9.30 v Rustiki v CityParku

sani, če bo deževalo, vaju pelejva z Maticem..Manja v avtosedežu, Matic v lupinici pa bo...jaz bom vzela Zappa in bo šel še Manjin voziček v prtlajžnik...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.10.2008 15:42:46   
TRIŠ
Nana nisem jedla riževega narastkauser posted image .Sem si spekla piščančje zrezke s sojino omakico in skleda motovilčkauser posted image

Sani in Alfabeta jaz se barvanja najraje lotim sama.Barvam počasi in vsako kaplico sproti pobrišem in ko je pobarvano je tudi vse čisto.Sem pa danes še en del hodnika kjer se gre v kopalnico na oker vrgla,tako da sedaj je pa dovolj za eno letouser posted image .Sani glede hujšanja pa mislim da ga nisi potrebna,meni pa res ni bilo več nič prav.Bi si mogla kupit 44 številkouser posted image .No rada pa bi jih dala dol še vsaj 5 in bom zadovoljnauser posted image

Sedaj pa gre Maticuser posted image .Ga je mogel it user posted image iskat iz službe ,ker je župnik pozabiluser posted image .Joj sem bila jezna, ampak  vse naredimo da so otroci srečniuser posted image .Vrjamem v to da si mi bo povrnilouser posted image

mml super avtosedež si kupilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.10.2008 15:45:39   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

no suepr, jaz že korenje vidimuser posted image user posted image user posted image

No se vidi da včasih prehitro berem.Tole sem ispustila,sem se pa sedaj nasmejala spet naši klepetki.Ti bi mogla bit moja sodelavka pa bi bilo prav zanimivo v službo hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.10.2008 15:46:33   
piškamiška
Pozdravljene!

Mi2 z Nejcem sva ravno iz Ljubljane prišla. Sva bila na fizioterapiji. Spet je jokal oz. malo trmaril, pa sva ga že navajeni z fizioterapevtko, da noče tam nič sodelovati. Zato pa doma tolk bolj intenzivno telovadiva.user posted image

Aha, copatki so prišli. SUPER!!!!!!!!!! En velik user posted image za mml, ki se je tako potrudila.
Glede jutrišnje kavice s copatki v glavni vlogi, pa jaz še ne vem, kakšna bo situacija. K sva že danes bila v LJ. user posted image   Mogoče bo prišel po copatke pa user posted image , hmm moram še mal preverit. Mogoče pa celo midva z Nejcem prideva......

aja...spet je en zobek zunaj...mislim, da jih ima že osem (enice in dvojke). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
In ...tata tattttatattaaa...... (to je bil un tuš).....spet smo spali celo noč! Juhu!!!!!!!!!!!!!!!!

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.10.2008 16:01:48   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Ljubljančanke in okolica po tem se dobimo pa jutri okrog 9.30 v Rustiki v CityParku

Dobro, pridemo!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.10.2008 17:23:00   
TRIŠ
Piškamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca.Kako je priden ko spi celo nočuser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.10.2008 18:41:26   
Sunny Morning
TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ful lep hodnik.

Alfabeta kot bi gledala Ajdo, res sta si podobna.

mml copatki so kljub carini in poštnini še vedno zelo zelo ugodni.

katarinas user posted image za vrtec.

sani blagor tebi, da se Manja sama pogovarja. Pri nas to ni nikoli palilo. Zdaj se pa itak takoj vstane v posteljici, jaz bi pa še tako spala. user posted image

Ajda user posted image za zobek.

Nejc user posted image za zobek.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3519
28.10.2008 18:53:49   
Golobček
Najprej en lep pozdravček !

Me včeraj cel ni bilo na RR ker ni bilo časa, zato želim včerajšnjim in današnjim slavljenčkom vse najboljše za obmesečnice
user posted image

Vse najboljše pa tudi tebi  Martinca, čeprav z zamudo pa iz srca.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.10.2008 18:59:17   
Golobček
Sunny ti si zadnjič spraševala kako je z podaljšanjem porodniške, glede na to da imava z Nino težave s kolki.

Mislim da mi nič ne pripada ker ne dobivam porodniške ampak starševski dodatek.Ker tudi če imš tri otroke ali več dobiš zraven en mesec porodniške jaz pa tega ne dobim ker mi ne pripada, ker je starševski fiksn.user posted image  Takšna je pač naša sociala in država pol ti pa vsi pravijo, da je fajn če imaš veliko otrok, nobeden pa se ne zaveda da jih je treba spravit do kruha!!!!!!

Triš full dobra barva hodnika, jaz bi tud, pa nimam volje.

Hvala pa vsem za pohvale slikic moje Nine, res je pravi srček in dobrovoljček, ko pa je skupaj za Janom in Nikom je pa tudi pravi hudičekuser posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
28.10.2008 19:00:12   
martinca
mml, Patrik tudi tako kašlja kot stari ded, pa še prehlajen je. mu samo iz nosa teče. še sesalec ne bi rabila, da mu nos posesamuser posted image no upam,da bo Matic kmalu bolje. ti pa verjamem kako je hudo ko ponoči ne spi. oziroma se kar nekaj prebuja.
triš, super za izgubljene kguser posted image , to je bilo verjetno zaradi skrbi glede Lane. ali si namerno hujšala?

lusa, user posted image user posted image user posted image da ti bo vsaj malo lažje za praznike.

katarinas, user posted image za vrtec.

golobček, hvala da si spomnila name.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.10.2008 19:29:29   
sani1
No evo pa smo prišli do drugega dela...user posted image

mml- nič ni bilo hudega. Popoldan enostavno ni in ni hotela spat in sem jo pustila v posteljici pa je bil user posted image ...  Katastrofa... Super no če bo jutri dež te čakava za blokom ( ti zaviješ pri Bitu not) in te midve tam čakava. Sicer se pa še itak beremo in slišimo prej. Ok?

triš- sem mogla it dvakrat brat kaj si napisala. Tudi jaz bom pristala na 44 če ne dam še kakšne kile dol...user posted image   Bi rada dala kar malo več kot 5 kg ampak počasi se mi nikamor ne mudi...user posted image  

sunny- ja sej se moja tudi vstane pa pol malo potelovadi pa se smeje pa malo cmevka ampak jaz se kar delam da spim in da me nič kaj preveč ne moti...user posted image

nana- pridna si pridna...  Hvala za spodbudo.user posted image   Se bom zgledovala po triš ti mi boš pa še vedno vzor...user posted image

martinca- mislim, da je to kar namerno, ker si triš posebej peče zrezke. Rižev narastek ni ravno v dietah...user posted image

piškamiška- super, da Nejc vsaj doma telovadi. Bomo videli kaj bo nam zdej rekla, ko bomo imeli kontrolo...  Ampak zobki mu pa rastejo da je kaj...user posted image

luša- tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image da ti bo lažje zdej, ko pridejo ti prazniki.

No se še oglesim...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
28.10.2008 20:16:13   
martinca
Patrik spi, to je prvič, da je šel tako hitro spat. danes je samo enkrat spal čez dan in to je bilo uro in pol. bom videla kako bo kaj ponoči, ker imauser posted image   pa šeuser posted image .  moj mali špargeljček je bolan. je siten sto na uro. si ne pusti nosa obrisat pa da ga....sem tak user posted image no potem pa še me tašča takole user posted image , ampak jaz se ji ne pustim user posted image bi jo pa včasih najraje user posted image

no zdaj pa grem se k možu še malouser posted image , potem pauser posted image , sam Bog ve kakšna bo noč.upam, da čimbolj mirna.

lahko nočuser posted image

no zdaj pa sem se še jaz malo s temi smajliji poigrala

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
28.10.2008 20:17:06   
Katrin
Čer user posted image

mml: hvala user posted image

No, naša pikca spita user posted image  Sem pozabila dopoldne napisat, da smo imeli danes 1.rod.sestanek v vrtcu za Anžeta. S ponedeljkom se odpre nova skupina, ko pride prva punčka, decemra še ena in januarja Anže ... Do aprila se bo tako "nabralo" 8 otrok user posted image  Vzgojiteljica je mlada in simpatična, no bomo videli ...

Mirno noč vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.