klepetka
|
Jutrčka, mi smo pa danes spali super .Sice rje bilo bolj zgodnje bujenje, ampak proti nekaterim januarčkom se nimam kaj pritoževat. Lana je šla spat ob pol osmih, ponoči 1x bujenje na hitrco, in spala do pol sedmih zjutraj.Zdaj pa spet spi .Sva bili pa že ob osmih pri tašči na kofetu sani, kaj imaš ti to bon za kakšen popust pri nakupu očal ali za pregled? KEr pregled bo pri meni zastonj, ker moram it z napotnico in KZZ.Kakšen popust pri očalih bi pa prav prišel DRugače pa, hvala ti mml, super da zna Matic že po slamci pit . Pa kakšen sok mu pa to daš iz tetrapaka? BOm tud jaz poskusila, hvala za idejo. ker se nisem spomnila limma, ja, tudi jaz sem imela v mislih, da ko pridemo v vaše konce, da se dobimo tud z Nejcem in M. SAj imam njeno številko, pa jo bom takrat kontaktirala, če se prej nič tukaj ne vidimo Lusa, verajmem da si še bolj žalostna, zdaj ko prihajajo tiel dnevi. NAmreč tud jaz sem ; kamlu bo 2 leti , odkar je umrl ati. Ampak spomini so še tako živi .Kot bi bilo včeraj in pravzaprav, če dobro pomislim, še zdaj nisem prav dobro dojela, da ga ni več.Upam da bo sčasoma lažje. Še en zate. alfabeta, jaz pa ne vidim slik; mi jih ne odpre . Aha, zdaj pa vidim . Ttaprvo sliko od Filipa bi po moje z veseljem kupil FRutek za tisto reklamo "režemo, ribamo , seklajmo,....."al kaj je že Ja, punce so pa zato, da red naredijo. Meni je danes že navsezgodaj Lana že iz ene velike rože pridno zemljo ven kopala . Skratka, suepr slikce nusy, super da si se oglasila . Večkrat pomislim nate in na mOnio. Glede stanovanja pa ; pri nas sicer večkrat zasledim, da je naprodaj kakšno stanovanje , ampak dvomim ,da bi prišla iz "velemesta živet na vas".Ali pač tako, na hitrco prispevek od mene, grem zdaj še perilo obesit , potem b opa po moje že bujenje in greva v trgovino.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.10.2008 9:45:28 >