Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 12:22:06
|
|
|
|
mml
|
lutiropan po mojem se bomo dobile v CityParku...je najlažje za parkirat, sploh če je slabo vreme
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 12:36:34
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml samo zaupaj mi še v kakšnem stanju so garderobe??? A se da noramlno stuširat ali je vse bolj tako tako... Hmmm jaz se sicer vedno tam tuširam, ampak počakam, da gredo vse prej domov. Garderoba je za moje pojme mala, tuša sta pa samo dva, ampak se nobena ne tušira tam oz. redkokatera. Jaz ti predlagam, da greš prvič samo probat, poveš na recepciji, da si prišla probat in da če ti bo všeč, boš po vadbi plačala, če ti pa ni, potem pa ne. Če potekata dve vadbi naenkrat, je v garderobi kar gužva. Zato ti jaz predlagam, da greš najprej probat, potem pa se odloči.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 12:55:10
|
|
|
|
TRIŠ
|
Mala pikica upam da si dobro OPRAVILA UZ .Pa kako lepo je ko imate kaminček.Jaz bi ga tudi .Mi je tako lepo ko drva presketajo.No sem že v romantiko padla
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:07:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Lusa tudi tebi jaz sem tudi mislila, da je hrenovka
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:10:22
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Lara pančka, jaz kuham kosilo oz. imam kosilo skuhano, zdaj pa čakam ljudi, da se zberejo na kupu...kako to ne maram, da jih moram čakat, ko pa vejo da je kosilo že fertik No mi smo tudi dobili željeni vrtec, včeraj je končno prišla odločba. No jaz sem dobila kar dve , so pomotoma poslali še eno za eno drugo žensko z mojim naslovom . No položnice so poslali pa prave Mml super za copatke, nič hudega če pride malo več, še vedno so precej poceni Nekam čudno vreme je danes, vsake 5 min pada dež. Sem prej Laro pustila zunaj v vozičku, ko je spala. Sem šla v hišo na kavo in tako sedim in gledam čez okno kako pada dež...in mi šele čez nekaj časa kapne: Lara spi zunaj!!!! No k sreči je bila vsa zavita tako, da ni bila mokra
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:20:42
|
|
|
|
sani1
|
Dober dan! No danes pa sem bila pravi poštar... Sem oddala vse pošiljke na vse konce Slovenije... Zjutraj je bil sonček in sva midve maširali malo ven in na poti domov naju je že ujel dež. Zdej pa dežuje kaj pa češ... triš- super, da si zgubila 5 kg. Jaz tudi delam še na tem projektu ampak zaeenkrat kg kar nekaj stojijo in nočejo dol... se me držijo ko klop... Super si pobarvala hodnik. Bi prišla še k nam? Povej samo koliko računaš... dašabina- tudi tebe moram pohvalit za hitro hojo. To je že začetek. Si pridna. Pohvalno. sunny- pa tri tudi nekaj trimčkaš... Sem ugotovila, da bomo počasi vse začele delat pa je treba priti nazaj v formo... nana- delaš, da se bolj malo javljaš? Pa si pozabila mi dat malo spodbude za hujšanje... alfabeta- ravno iz tega razloga še nisem spekla buhtlov, ker jih ne smem jest. Za Manjo se pa ne splača pa doma ni. Tako, da bodo ko bodo... A tvoj je tudi imel komentarje, moj tudi, ko sem mu povedala za našo triš kako ona barva je rekel, da se nebi česa podobnega spomnila še jaz... Sem pa jaz videla in prebrala, da tvoja Ajda edino iz te flaše pije. Sem pa pozabila pokomentirat. Ajda... Sem probala tudi jaz in gre tudi Manji super ta nastavek... So zanimivi ti naši . Mi pa kupujemo neke drage zadeve oni so pa zadovoljni z najpreprostejšim... mml- pa bo lepo vreme v četrtek? Povej koliko denarja ti moramo prinest, da se ne bomo potem tam lovile s tem drobižem... mala pikica- no vidiš pa vsaj čas mine, ko tako lepo pišeš diplomo... Vreme je itak samo za spanje... lunca- ko sem že pri spanju. Jaz zaspim prej, ko Manja in se kasneje zbudim. Ona se pred spanjem še malo sama s sabo pogovarja pol se pa igra in malo muzilo naštima jaz pa potegnem še par minut... Si morem naskladiščit spanja, ker ko začnem delat to ne bo ravno mogoče... To bo zdej prvi del....
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:22:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Mml meni četrtek ne ustreza, ker imam službo. Kaj pa jutri? Mi imamo tudi Cybexa za Pino, smo ga pa kupili v Rutarju. Bravo Triš . Jaz bi tud. . Pa nimam volje.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:27:31
|
|
|
|
Lunca1
|
Mml a lahko napišeš po koliko so bile cene copatk? Zdaj so 8,03. A je bila ista cena?
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 28.10.2008 14:34:40 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:31:22
|
|
|
|
sani1
|
No drugi del ne bo mogoč ker je pri hiši... zvečer...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:34:09
|
|
|
|
mml
|
lunca kar se men tiče lahko tudi jutri, samo upam, da bo lahko večina Ljubljančank prišla, se mi je pa zdelo, da imaš ti v četrtkih službo... Nisem vedela da Cybex prodajajo tudi v Rutarju, no pa saj zdaj je vseeno sani upam, da ni nič hujšega... cene copatk...nisem še čisto natančno preračunala, ker se bom tega lotila, ko bodo vreče s copatki doma...trenutno so še na pošti, upam, da jih bom dvignila na poti iz vrtca domov
< Sporočilo je popravil mml -- 28.10.2008 14:35:38 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:36:26
|
|
|
|
Lunca1
|
Če so druge za četrtek, potem se jaz še vedno lahko oglasim drugič pri tebi. Drugače greva dane szvečer na en obisk v Lj in se lahko eventuelno mimogrede oglasim pri tebi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 14:41:57
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene! Jaz sem doma iz službe,vsak dan je kar pestro,tako da hitro mine okoli kosila pa je zatišje in zato lahko grem okoli 13h domov.HB!!Potem še skočim v trgovino in domov kuhat,pa eveda se stisnit k mojemu zlatemu otročku. Lusa,tudi zate en . Alfabeta,jaz sem opazila,da Ajda pije vodo iz flaše,ampak sem mislila,da samo "tako za foro".In za zobek. Triš,lepa rdeča barva hodnika.In za shujšanje .Pridna,samo riževega narastka upam,da se nisi preveč napokala. mml,copatki so vseeno ugodni in bomo že preživele ,nič se sekirat,vse je prav.Jaz sem dala za shoo ahoos 23€ s poštnino vred,tako da mislim,da so vseeno poceni glede na tele.Hvala za tvoj trud.Avtosedež pa izgleda super dobro.In če je še dobro ocenjen,potem je pa itak vse super. sani,hujšaj...hujšaj...Malo spodbude??Poglej si triš .Bolj malo se javljam,ja zato hodim delat .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 15:03:00
|
|
|
|
mml
|
Ljubljančanke in okolica po tem se dobimo pa jutri okrog 9.30 v Rustiki v CityParku sani, če bo deževalo, vaju pelejva z Maticem..Manja v avtosedežu, Matic v lupinici pa bo...jaz bom vzela Zappa in bo šel še Manjin voziček v prtlajžnik...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 15:42:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
Nana nisem jedla riževega narastka .Sem si spekla piščančje zrezke s sojino omakico in skleda motovilčka Sani in Alfabeta jaz se barvanja najraje lotim sama.Barvam počasi in vsako kaplico sproti pobrišem in ko je pobarvano je tudi vse čisto.Sem pa danes še en del hodnika kjer se gre v kopalnico na oker vrgla,tako da sedaj je pa dovolj za eno leto .Sani glede hujšanja pa mislim da ga nisi potrebna,meni pa res ni bilo več nič prav.Bi si mogla kupit 44 številko .No rada pa bi jih dala dol še vsaj 5 in bom zadovoljna Sedaj pa gre Matic .Ga je mogel it iskat iz službe ,ker je župnik pozabil .Joj sem bila jezna, ampak vse naredimo da so otroci srečni .Vrjamem v to da si mi bo povrnilo mml super avtosedež si kupila
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 15:45:39
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka no suepr, jaz že korenje vidim No se vidi da včasih prehitro berem.Tole sem ispustila,sem se pa sedaj nasmejala spet naši klepetki.Ti bi mogla bit moja sodelavka pa bi bilo prav zanimivo v službo hodit
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 15:46:33
|
|
|
|
piškamiška
|
Pozdravljene! Mi2 z Nejcem sva ravno iz Ljubljane prišla. Sva bila na fizioterapiji. Spet je jokal oz. malo trmaril, pa sva ga že navajeni z fizioterapevtko, da noče tam nič sodelovati. Zato pa doma tolk bolj intenzivno telovadiva. Aha, copatki so prišli. SUPER!!!!!!!!!! En velik za mml, ki se je tako potrudila. Glede jutrišnje kavice s copatki v glavni vlogi, pa jaz še ne vem, kakšna bo situacija. K sva že danes bila v LJ. Mogoče bo prišel po copatke pa , hmm moram še mal preverit. Mogoče pa celo midva z Nejcem prideva...... aja...spet je en zobek zunaj...mislim, da jih ima že osem (enice in dvojke). In ...tata tattttatattaaa...... (to je bil un tuš).....spet smo spali celo noč! Juhu!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 16:01:48
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Ljubljančanke in okolica po tem se dobimo pa jutri okrog 9.30 v Rustiki v CityParku Dobro, pridemo!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 17:23:00
|
|
|
|
TRIŠ
|
Piškamiška za Nejca.Kako je priden ko spi celo noč
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 18:41:26
|
|
|
|
Sunny Morning
|
TRIŠ Pa ful lep hodnik. Alfabeta kot bi gledala Ajdo, res sta si podobna. mml copatki so kljub carini in poštnini še vedno zelo zelo ugodni. katarinas za vrtec. sani blagor tebi, da se Manja sama pogovarja. Pri nas to ni nikoli palilo. Zdaj se pa itak takoj vstane v posteljici, jaz bi pa še tako spala. Ajda za zobek. Nejc za zobek.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 18:53:49
|
|
|
|
Golobček
|
Najprej en lep pozdravček ! Me včeraj cel ni bilo na RR ker ni bilo časa, zato želim včerajšnjim in današnjim slavljenčkom vse najboljše za obmesečnice Vse najboljše pa tudi tebi Martinca, čeprav z zamudo pa iz srca.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 18:59:17
|
|
|
|
Golobček
|
Sunny ti si zadnjič spraševala kako je z podaljšanjem porodniške, glede na to da imava z Nino težave s kolki. Mislim da mi nič ne pripada ker ne dobivam porodniške ampak starševski dodatek.Ker tudi če imš tri otroke ali več dobiš zraven en mesec porodniške jaz pa tega ne dobim ker mi ne pripada, ker je starševski fiksn. Takšna je pač naša sociala in država pol ti pa vsi pravijo, da je fajn če imaš veliko otrok, nobeden pa se ne zaveda da jih je treba spravit do kruha!!!!!! Triš full dobra barva hodnika, jaz bi tud, pa nimam volje. Hvala pa vsem za pohvale slikic moje Nine, res je pravi srček in dobrovoljček, ko pa je skupaj za Janom in Nikom je pa tudi pravi hudiček
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 19:00:12
|
|
|
|
martinca
|
mml, Patrik tudi tako kašlja kot stari ded, pa še prehlajen je. mu samo iz nosa teče. še sesalec ne bi rabila, da mu nos posesam no upam,da bo Matic kmalu bolje. ti pa verjamem kako je hudo ko ponoči ne spi. oziroma se kar nekaj prebuja. triš, super za izgubljene kg , to je bilo verjetno zaradi skrbi glede Lane. ali si namerno hujšala? lusa, da ti bo vsaj malo lažje za praznike. katarinas, za vrtec. golobček, hvala da si spomnila name.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 19:29:29
|
|
|
|
sani1
|
No evo pa smo prišli do drugega dela... mml- nič ni bilo hudega. Popoldan enostavno ni in ni hotela spat in sem jo pustila v posteljici pa je bil ... Katastrofa... Super no če bo jutri dež te čakava za blokom ( ti zaviješ pri Bitu not) in te midve tam čakava. Sicer se pa še itak beremo in slišimo prej. Ok? triš- sem mogla it dvakrat brat kaj si napisala. Tudi jaz bom pristala na 44 če ne dam še kakšne kile dol... Bi rada dala kar malo več kot 5 kg ampak počasi se mi nikamor ne mudi... sunny- ja sej se moja tudi vstane pa pol malo potelovadi pa se smeje pa malo cmevka ampak jaz se kar delam da spim in da me nič kaj preveč ne moti... nana- pridna si pridna... Hvala za spodbudo. Se bom zgledovala po triš ti mi boš pa še vedno vzor... martinca- mislim, da je to kar namerno, ker si triš posebej peče zrezke. Rižev narastek ni ravno v dietah... piškamiška- super, da Nejc vsaj doma telovadi. Bomo videli kaj bo nam zdej rekla, ko bomo imeli kontrolo... Ampak zobki mu pa rastejo da je kaj... luša- tudi jaz ti pošiljam da ti bo lažje zdej, ko pridejo ti prazniki. No se še oglesim...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 20:16:13
|
|
|
|
martinca
|
Patrik spi, to je prvič, da je šel tako hitro spat. danes je samo enkrat spal čez dan in to je bilo uro in pol. bom videla kako bo kaj ponoči, ker ima pa še . moj mali špargeljček je bolan. je siten sto na uro. si ne pusti nosa obrisat pa da ga....sem tak no potem pa še me tašča takole , ampak jaz se ji ne pustim bi jo pa včasih najraje no zdaj pa grem se k možu še malo , potem pa , sam Bog ve kakšna bo noč.upam, da čimbolj mirna. lahko noč no zdaj pa sem se še jaz malo s temi smajliji poigrala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 20:17:06
|
|
|
|
Katrin
|
Čer mml: hvala No, naša pikca spita Sem pozabila dopoldne napisat, da smo imeli danes 1.rod.sestanek v vrtcu za Anžeta. S ponedeljkom se odpre nova skupina, ko pride prva punčka, decemra še ena in januarja Anže ... Do aprila se bo tako "nabralo" 8 otrok Vzgojiteljica je mlada in simpatična, no bomo videli ... Mirno noč vsem
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.