|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
28.10.2008 8:45:56   
limma
Jutro,

pri nas je pa krasen sonček ta trenutek, ampak Pohorje je že zavito v črne oblake, tako da ne vem, če bo kaj s sprehodom user posted image
Mi smo vstali ob 5.20, tako da bi se vama, Lunca in Triš, lahko pridružila pri zgodnjem čveku user posted image Sva pa tudi midva šla včeraj spat ob 21h... in sem kar naspana, pijem kavico...

Lunca in mml, hvala za napotke za pitje po slamici... bova danes spet malo povadili user posted image
Lunca - hvala za link od Hoferja, vedno nas tako prijazno obvestiš user posted image
mml - super za avtosedeža user posted image Mi ga moramo pa Neži počasi kupit, še prej pa jih grem pogledat v BC.

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Matic tudi občasno pluva hrano kar tako, ker mu je všeč user posted image , po tem ga pa grdo pogledam in "nakregam" in je mogoče malo bolje....

user posted image user posted image Saj to je to, Neža tudi pljuva, ker ji je všeč user posted image user posted image , pa tudi to, da se jaz jezim.. jo "kregam", ona se mi pa smeje user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

limma očitno je Neža pravi borec samo ne vem kako bo v vrtcuuser posted image

Neža res zgleda nežno in milo, ampak je kar odločna... se včasih tako razjezi, če ni TAKOJ po njeno, da je čisto rdeča user posted image Prav kriči.. AAAAAAAAAA user posted image V vrtec še ne gre, jo bo pazila teta od user posted image , pa vseeno... grizenja pri nas ne bo.... mogoče bi bilo v vrtcu še lažje, bi jo kdo ugriznil nazaj, bi 5 minut jokala in bi bilo s tem konec.

Hvala še za čestitke za Nežinih 9. mesecev user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
28.10.2008 8:55:34   
Anchikaa
No pa je le nekaj sončka tudi v našo grabo posvetilo,tak da ne bo živčnega.Zdaj še samo jaz kavo spijem,dam juhico kuhat,pol pa grema pujske nahranit pa naju ni noter do pol dvanajstih,ko gre mala amo amo pa ajo ajo.

LP,
Anchikaa

< Sporočilo je popravil Anchikaa -- 28.10.2008 8:56:06 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.10.2008 8:57:14   
limma
2. del, da ne bom klepetki in nani delala konkurence user posted image

dašabina - user posted image za Mihca in slamico user posted image , sem spregledala, da to že znate...
Pa user posted image tudi zate, za hitro hojo... danes moraš spet it, da ti ne pride z navade, v vsakem vremenu user posted image To ti jaz govorim, ki bom lepo doma ... user posted image

Sunny, super, da tečeš.. meni je tudi tek fajn, ne vem, kdaj se ga bom resno lotila user posted image user posted image

mala pikica - kako lepo, da boš lahko izbirala med dvema službama user posted image Upam, da boš zadovoljna in da ti pisanje diplome čim bolj steče.. user posted image

nana -naj ti dan v službi hitro mine user posted image

klepetka - svet je pa res mali user posted image Ko boste prišli, se bomo še z Nejčijem in ženo zmenili za kavo user posted image

----------------------------------------

Spet vidim Pohorje user posted image , mogoče naju pa sonček počaka user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.10.2008 9:09:15   
Lusa
...pa sem končno prišla z branjem do konca...

Lana-super ,da si spet doma user posted image

piškamiška-zdaj pa user posted image  ,ko sem prebrala tvoje sporočilo.In tud jaz sem isto napisala spodaj za 1.nov.Ampak čeprav je minilo že več kot dve leti kar nimamo ajše ob sebi ,je meni še vedno vsak dan neverjetno hudo ,ne vem ,če je kaj bolečina manjšauser posted image ....

dašabina-user posted image za lepe fotke in lepe otročke

triš-spet si nekaj novega izvedela ,glede nočnega hranjenauser posted image

mala pikica-mi tud vstajamo med 5.15 in 6.00 ,mama pa bi še tako spaaala.Je pa res ,da gre že ob ok.18.30 spat in ponoči ji kake 2x dam dudo noter in spi naprej.

golobček-mala Nina je pravi cukerček in takšnega nasmeška iz srca ne vidiš prav pogosto

intruder-mi imamo tud 10kapljic AD3

nussy-dvomim ,da bi se rada preselila v naše konce,pri nas so normalene cene proti lj

..jaz sem pa spet vsa user posted image ,ker se bliža 1.november ,zame je to takoooo žalosten dan ,da ga ne morem opisat...zdaj par dni do 1.nov .pa se grem zamotit z ikebanami ...za dašo pa sem komaj neko varstvo našla...zdaj pa šibam pospravljat ,likat ,...pol ob 14 pa sem že med rožicamiuser posted image

...veliki in mali slavljenčki vse najboljše!!!..

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.10.2008 9:12:41   
ljubljana
mml en izpuščaj je res podoben temu drugi pa so rdeči po vsej površini in nesimetrični in se po celi površini luščijo, na vrhu so suhi in usnjasti.user posted image  Se nič po sprednjem delu prsi ne umivam in se je umirilo.

copatki a je že kaj znano, kje so dobim za prevzem copatkov in koliko pride?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.10.2008 9:25:16   
Alfabeta
Dan!

Jaz se samo na hitro javim (kot vednouser posted image ), kaj več upam da napišem zvečer.

Zdajle samo tole prilimam, ker sem pospravljala pa sem našla eno slikico, ki smo jo hoteli uporabiti v marketinške namene, pa je potem nismouser posted image . Je pa to sin, pri starosti 1 leto
user posted image

No, pa še dokaz da Ajda kobaca..
bo hitro red naredila, ji ni všeč razporeduser posted image
user posted image  

lp A.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 28.10.2008 9:29:30 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.10.2008 9:41:49   
klepetka
Jutrčka,

mi smo pa danes  spali superuser posted image .Sice rje bilo bolj zgodnje bujenje, ampak proti nekaterim  januarčkom se nimam kaj pritoževat. Lana je šla spat ob pol osmih, ponoči 1x bujenje na hitrco, in spala do pol sedmih zjutraj.Zdaj pa spet spiuser posted image .Sva bili pa že ob osmih pri tašči na kofetuuser posted image

sani, kaj imaš ti to bon za kakšen popust pri nakupu očal ali za pregled? KEr pregled bo pri meni zastonj, ker moram it z napotnico in KZZ.Kakšen popust pri  očalih bi pa prav prišeluser posted image  DRugače pa, hvala tiuser posted image

mml, super da zna Matic že po slamci pituser posted image . Pa kakšen sok mu pa to daš iz tetrapaka? BOm tud jaz poskusila, hvala za idejo. ker se nisem spomnilauser posted image

limma, ja, tudi jaz sem imela v mislih, da ko pridemo v vaše konce, da se dobimo tud z Nejcem in  M. SAj imam njeno številko, pa jo bom takrat kontaktirala, če se prej nič tukaj ne vidimouser posted image

Lusa, verajmem da si še bolj  žalostna, zdaj  ko prihajajo tiel dnevi.user posted image NAmreč tud jaz sem ; kamlu bo 2 leti , odkar je umrl ati. Ampak spomini so še tako živiuser posted image .Kot bi bilo včeraj in pravzaprav, če dobro pomislim,  še zdaj nisem prav dobro dojela, da ga ni več.Upam da bo  sčasoma lažje.user posted image

Še en user posted image  zate.

alfabeta, jaz pa ne vidim slik; mi jih ne odpreuser posted image .
Aha, zdaj pa vidimuser posted image . Ttaprvo sliko od Filipa  bi po moje z veseljem kupil FRutek za tisto reklamo "režemo, ribamo , seklajmo,....."al kaj je žeuser posted image
Ja, punce so pa zato, da red naredijo. Meni je danes že navsezgodaj Lana že iz ene velike rože pridno zemljo ven kopalauser posted image . user posted image
Skratka, suepr slikceuser posted image

nusy, super da si se oglasilauser posted image . Večkrat pomislim nate in na  mOnio. Glede stanovanja pa ; pri nas sicer večkrat zasledim, da je naprodaj kakšno stanovanje , ampak dvomim ,da bi prišla iz "velemesta živet na vas".Ali pač

tako, na hitrco prispevek od mene, grem zdaj še perilo obesit , potem b opa po moje že bujenje in greva v trgovino.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.10.2008 9:45:28 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.10.2008 9:48:12   
Alfabeta
klepetka...mišljeno je bilo kot reklama za hrenovkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.10.2008 9:52:21   
klepetka
no suepr, jaz že korenje vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.10.2008 10:03:52   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

no suepr, jaz že korenje vidimuser posted image user posted image user posted image

sem šla pogledat, če bi lahko bilo korenje....In ti je oproščeno....res ni jasno povsem kaj je.user posted image user posted image

Torej sin drži v roki hrenovkouser posted image user posted image user posted image !!!!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 28.10.2008 10:04:16 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.10.2008 10:12:31   
Katrin
Dan user posted image

Z Anžetom se javljava, da nas ne boste čisto pozabili user posted image

Imamo prave krompirjeve počinice, ker smo vsi 4je doma user posted image  Anže pa je iz dneva v dan bolj nabrit user posted image  Pride povsod, se dviguje, pomaha v slovo, "poje" pesmice z nami, pleše, pokaže kako je velik in močen, ... skratka je mala facauser posted image  in naš sonček. Čisto je nor na Kajo in sedaj se že skupaj zaigrata na tleh (zdržita nekje 20 min user posted image ).

Želim vam lep teden in veliko sonca user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.10.2008 10:12:56   
Alfabeta
bom poskušala na hitro

mala pikica user posted image user posted image user posted image   za job!!!!

mml user posted image user posted image user posted image  za avtosedeža

grizenje to pa naša obvlada. Me je včeraj ko sem bila premalo pozorna tako vgriznila v roko, da sem imela vse modro. No, sicer pa še vedno zaleže strogi NE!!!

pitjeuser posted image  tud niste opazile, da naša pije iz steklenice na nastavek. Jano pije. Sem jaz sliko prilepila in Dašabina, pa niste videle. No, saj je vseeno. V glavnem...naša ni hotla pit iz ničesar, kot samo od mene. Potem pa sem ji za foro kupila (opleg vseh Mamovih, Nukovih in Aventovih ki smo jih sprobali) še stekleničeno vodo Jano z nastavkom, Junior in jo pije da se kar davi, da ko hitiuser posted image

pljuvanje hrane....naša sicer tega ne počne, ampak kot ji dam karkoli mlečnega zvije jeziček in počaka da samo odkaplja dol iz jezika, da se ne bi slučajno dotaknilo neba in bi potem to morala pojestuser posted image user posted image

vrtec user posted image user posted image user posted image  mi smo dobili željenega in bosta z bratcem v istem vrtcu

dašabina user posted image user posted image user posted image  za hitro hojo. Zdaj pa samo naj te ne mine, pa bo. Aja, pa še nekaj....sploh mi ne gre iz glave tista tvoja slika, veš katera a ne?user posted image

sunny, user posted image user posted image user posted image  tud zate in za tvojo voljo do tekanjauser posted image

zdaj pa res grem....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.10.2008 10:51:18   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Triš, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ne boš preveč jezila na dragega.

kolikor jo poznam se bo malo jezila na možeka, potem pa sama našraufalauser posted image user posted image user posted image

Ne,ne je kar zjutraj šraufaluser posted image user posted image user posted image user posted image
Alfabetauser posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdouser posted image user posted image user posted image user posted image .Filip je pa tako lep s hrenovkicouser posted image

Lusa sem v mislih s tebojuser posted image user posted image user posted image

TOLE PA JE NAŠ NOVI HODNIKuser posted image
(barva je bolj na peščeno)
user posted image

Sedaj pa bi še nekaj rada delila z vami.Danes sem oblekla kavbojkeuser posted image .Shujšala sem 5 kguser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem hitro pečt rižev narastek ,ker ga Matic obožuje in ga že komaj čakamo da ga user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.10.2008 10:52:02 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.10.2008 10:53:21   
Alfabeta
BRAVO TRIŠ user posted image user posted image user posted image   za hujšanje!!!! In zelo lep hodnik imate!

No, mi pa imamo novo pridobitev, v vsej svoji belini! 7 zobek je končnoooo zunaj!!!!!!!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.10.2008 10:56:21   
martinca
dobro jutro!

vsem hvala za čestitke in lepe želje za moj rojstni dan!v zahvalo pa vam pošiljam rožice user posted image in user posted image user posted image user posted image

klaja, upam, da bolečine čimprej minejo.user posted image user posted image

piškamiška, user posted image zate.

limma, uhh to pa je moralo bit hudo ko je Neža atija ugriznila. je verjetno kar zvezde videl.

klepetka, zdaj je malo miru pri hiši. user posted image no pa tudi to se bo kmalu končalo, ko prideta jutri Maruša in Domen nazaj.
glede kuhinje - meni pa ni všeč ta otok na sredini. saj prostor bi še nekak bil, samo mi to res ni všeč. pa vseeno hvala. user posted image

dašabina, bi te pa še vseeno prosila za kakšno sliko kuhinje, ker mi je tudi postavitev zelo dobra. meni je pač všeč tako na U, kot jo ima tudi triš.

vaney, upam, da se je današnji dan boljše začel, kot včerajšnji. user posted image

mala pikica, to pa si pridna. mislil za pisanje diplome. pa super, da se boš lahko odločala za bolj ugodno službo.

alfabeta, user posted image da ste dobili željeni vrtec.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.10.2008 10:58:42   
Alfabeta
triš,  še tole ...imaš zs

Drugače sem pa jaz zadnjič rekla možu, da bi jaz tud sama pobarvala stene, ker malarjev od nikoder ni....Pa bolje da ne povem kaka je bila reakcija.... No, saj je vseeno.... Oči so mu padle ven, prijel se je za glavo in rekel: "Ja, samo potem bom moral pa jaz z "Kerharjem" prit pospravit za tabo"user posted image user posted image user posted image  tako, da mi ne pusti, da bi jaz kaj počela.. Hec!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.10.2008 11:25:49   
mml
Dan,

ena dobra in ena slaba novica za vse...copatki so končno tukaj user posted image ...je pa za plačat še nekaj carine user posted image ...tako da sem ravno preračunala in pridejo dodatni stroški (poštnina + carina) nekje 1,55€ na copatke...upam, da niste prehudo razočarane in vam stroški niso previsoki, samo jaz sem res čisto pozabila, da bo prišla še carina...no ja je kar je..za moje pojme so copatki še vedno zeloooo ugodni...

...tako da Ljubljančanke in okoliške čveke, če vam je OK, bi se dobile v četrtek, da vam razdelim copatke, ostale jih pa dobite po pošti.
triš tebi jih pošljem za D+BK navezo, koala tebi pa za štajerski konec user posted image , po tem bosta pa naprej razdeljevali, lusa in lutiropan vi2 jih dobita pa po pošti, razen če lutiropan prideš v četrtek na kavo v LJ user posted image

Pri nas imam kašljalnico, ker Matic kreha kot za stavo, sploh ko leži in zato ne more spati in je cela katastrofa...ne pomaga niti sesanje noska...pojma nimam kaj bom...user posted image

triš čestitke za izgubljene kg, naj te nikoli več ne najdejo in seveda za lepo pobravan hodnik user posted image

alfabeta super fotke in bravo za Ajdo, da jo takole šiba in pije iz steklenice user posted image

dašabina super, da Miha lepo pije po slamici user posted image , Nubyev lonček s slamico se pa krasno obnese

nussy upam, da boste našli kakšno stanovanje po normalnih cenah...

lunca jaz sem naročila za Manco Cybex solution X, ki je bil na testih 2008 zelo dobro ocenjen. Izgleda pa takole
user posted image  sani super, da je Manji všeč v sedežu, jaz sem danes Matica tudi poskusno peljala v Mancinem in je bil tudi kar navdušen...samo naekrat se mi je zdel tako majhen in izgubljen v avtosedežu, sem navajena v njem Mance user posted image  mala pikica upam, da ti gre pisanje diplome dobro od roke user posted image . Jaz bi se morala lotit enega članka, pa se mi čisto ne da...bom novembra user posted image  vaney upam, da je današnji dan boljši od včerajšnjega user posted image  klepetka jaz dajem Maticu praviloma jabolčni sok, ponavadi kupim 100% jabolčni Fruktalov sok, doma mu pa jabolčni sok redčim z vodo nekje v razmerju 3:1 v korist vode....tako da pije bolj homeopatski odmerek soka user posted image  katrin super, da uživate počitnice user posted image  lusa zate in za vse tvoje princeske user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.10.2008 11:43:42   
koala
mml kak fensi sedež ima Manca, mi je fuul všeč.user posted image user posted image user posted image

Za dodatne stroške za copatke pa sploh ni panike, ko sem gledala kaj podobnega v trgovini je bila cena konkretno višja. Aja, koliko pa jih bo priromalo na moj naslov? Da vem koliko denarja pripravit. Saj naslov pa imaš ne?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.10.2008 12:06:10   
mml
Še ena napaka user posted image , sem pozabila prej prištet poštnino, sem napisala samo carino...tako da je 2,4€ na copat...se oproščam....

koala tvoj naslov imam, denar mi boš pa poslala, ko ti bodo punce plačale, tako da ni panike, nima smisla pošiljat po povzetju, ker so to samo še dodatni stroški...tako da po moje bo najbolje, da tebi in triš sporočim številko TRR in mi po tem nakažeta, bom pa za vsako zapakirala copatke posebaj in napisala gor znesek, da ne bo zmede user posted image . A velja?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.10.2008 12:07:50   
koala
Triš, sem prej pozabila pohvalit hodnik, ful je lep. Si dobra da ti to znese z tremi otroci.user posted image user posted image user posted image

Alfabeta, slikica za komercialne namene pa je fenomenalna, pa tista na kateri Ajda pospravlja tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
28.10.2008 12:09:50   
TRIŠ
mml pa ti si krasnauser posted image user posted image user posted image bi te objela v živo in te kušnila.Zlata si,glede carine pa so še vedno zeloooooo ugodniiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
28.10.2008 12:10:59   
TRIŠ
Joj sedaj pa se kar vsem zahvaljujem glede pohval hodnika.Mi je kar malo nerodnouser posted image .Ampak jaz z vami delim vse grdo zato moram tudi lepouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
28.10.2008 12:13:13   
mala pikica
Jaz sem tako padla v pisanje diplome, da sem zdaj kar debelo pogledala, koliko je že ura user posted image

Pri nas je do sedaj sijal sonček, zdaj pa se je tudi že pooblačilo. Mislim, da bo kmalu kakšna kapljica pricurljala user posted image

Zdaj pa grem v mesto. Imam UZ kolen, pa Gašperju grem kocke kupit. Smo zadnjič ugotovili, s kakšnim veseljem podre stolp iz kock, ampak imamo samo tri user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
28.10.2008 12:17:02   
lutiropan
razen če lutiropan prideš v četrtek na kavo v LJ

Kje se pa boste dobile? Jaz sem bolj tko tko po Ljubljani.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.10.2008 12:17:07   
mala pikica
Sem ugotovila, da mi je vmes pogorelo v kaminu, sem pozabila drva nalagat user posted image Zdaj bo pa treba še enkrat vse pripravit... Uh, ta diploma....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.