|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
29.10.2008 12:22:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Na UZ kolen ni šlo ravno najbolje, v obeh kolenih je voda user posted image

Joj. Upam, da boš uspela brez dodatnih težav porihtat. user posted image

majra user posted image . Saj bo bolje. Sedež pa tudi bo, samo ne se preveč razburjat, je brezveze.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
En mesec sem se zredila celo 7,5 kg,me je ginek samo debelo pogledaluser posted image

Si pa res uživala v hrani. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny, mi mora uspet, ker zdaj sem spet v tisti fazi, ko vem, da je bilo vsega preveč in da ne smem imet več izgovorov, že zaradi mojih sončkov, ki morajo imet zdravo in gibčno mamicouser posted image user posted image

Bom vseeno držala pesti, da bi ti lepo šlo dol. user posted image za odločitev.

vaney imej se fletno v Ljubljani. Res izkoristi dan zase.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Meni je v dobrih treh mesecih uspelo shujšati 25 kg.

Mater ste pridne. Jaz uspem shujšat 2-3kg in me potem vse mine. user posted image

klaja upam, da ti pleskanje rata po načrtih.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Žan je pa spal v avtu,ko sva z Lano zapravljale.

Upam, da ni bil sam v avtu. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
no naš mali pa še kar spi user posted image

In ti si vsa nesrečna. user posted image

TRIŠ za bazen bom razmislila, ker je najbrž gužva.

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa
jaz sem dobla kečap teden

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
no pa da vam še te tu povemuser posted image . midva z Urošem sva se odločila, da Patrik dobi bratca ali sestrico.user posted image no zdaj pa vse veste. user posted image

JUPI! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daša user posted image za konkretne mere.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
29.10.2008 12:25:19   
Sunny Morning
mamica URSULINA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.10.2008 12:35:31   
lutiropan
Lunca1 hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.10.2008 12:37:09   
TRIŠ
Anita mi se vsi pripravljamo na noč čarovnicuser posted image .Otroci pri tem tako uživajo da je kar veselje pogledatuser posted image Mačehice sva že pred mesecem dni posadila v korita tako da sedaj že lepo polno cvetejo.Pomagal pa mi je Žanuser posted image

user posted image

ŠE MALO PORIHTAMO PA BOuser posted image
user posted image

URSULINA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.10.2008 12:44:04   
katee
Ursulina: vse najboljše mamica!!!

Martinca: čestitke za odločitev!

mml: še enkrat hvala za copatke!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.10.2008 13:00:11   
lutiropan
Ursulina user posted image user posted image user posted image   vse najboljše

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.10.2008 13:02:37   
lutiropan
 Jan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.10.2008 13:09:19   
martinca
ančika, user posted image za Dašine mere. je že prava babika. kak je pa to P mislila če se ne bo na noge postavla? to pa res čudno. a Daša se še ne postavlja na nogice?

triš, lepe slike. pa kako pridnega pomagača si imela.user posted image Žan in mami.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.10.2008 13:16:46   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

ančika, user posted image za Dašine mere. je že prava babika. kak je pa to P mislila če se ne bo na noge postavla? to pa res čudno. a Daša se še ne postavlja na nogice?

Sama se še ne.Probava se ampak je rita pretežka in ne ve kako se naj postavi.Ko pa jo recimo oblačim in ji hlače gor vlečem,jo postavim na nogice in ona lepo stoji.P pa bi rada vedla,če se sama postavi na nogice.Sicer pa je Daša bolj lene sorte.Zadnje čase se probava vsest,ampak ona bi se kar gor dvignila,brez da bi si rokice oprla nekam.Ko sedi nekje,pa če ji ne paše se začne dret,dok je ne prestaviš recimo.

Morem it,se je zbudla.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.10.2008 13:47:09   
ljubljana
Jaz pa zdajle buhtljne s čokolado in marmelado pečem sigurno bojo mmmmmmmm

Martinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi bomo sigurno počakali vsaj do aprila, potem bomo pa videli. Še rajši pa do aprila 2010. Da bo Jakob vsaj 3 leta star. Ampak pustimo načrte ob strani saj se vedno kaj drugače obrne.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.10.2008 13:48:56   
ljubljana
Triš vi pa imate vrtnarja 1A user posted image user posted image user posted image

Mala pikica držim pesti, da ne boš imela resnejših komplikacij. user posted image user posted image user posted image user posted image

mml hvala za diagnozo user posted image user posted image  no glede na to, verjetno še kar lep čas ne bom bazena videla. Koliko časa pa običajno traja, da se zadeva umiri ?

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 29.10.2008 13:51:01 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
29.10.2008 14:11:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Mi bomo sigurno počakali vsaj do aprila, potem bomo pa videli. Še rajši pa do aprila 2010. Da bo Jakob vsaj 3 leta star. Ampak pustimo načrte ob strani saj se vedno kaj drugače obrne.

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav zelooo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
29.10.2008 14:56:28   
mml
No tako dopoldne sem preklepetala, Matic je bil nerga, ker je bil zaspan, je mrknil v CP za pol ure in sem mislila, da bo imel zadosti za nekaj časa, ampak je bil doma tako zaspan, da ni mogel niti Obstgartna pojesti do konca, zdaj se pa baše z banano, no vsaj upam, da gre kaj v usta in ne samo po tleh user posted image . Počasi greva po Manco, po tem bomo pa videli kako in kaj, tale sprememba ure je prav zoprna, ker ni nič več popoldneva...

martinca user posted image user posted image

ljubljana ni panike, upam, da bo kmalu boljše user posted image , sicer pa suepr odločitev za april user posted image

mala pikica se je meni ves čas zdelo, da kolen in križa ne moreš dati na skupni imenovalec...upam, da končno pogruntajo kaj je s tabo in te pozdravijo user posted image

triš krasne fokte, krasnega fantiča user posted image

jan vse najboljše
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
29.10.2008 15:02:14   
lutiropan
Sta včeraj kaj lepega naredili tvoji sončici na delavnicah?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
29.10.2008 15:44:48   
TRIŠ
Jaz pa sem se zaljubila v ene lepe škornje in eno krasno torbicouser posted image .Torbica mi ne da miru ampak je precej draga,škornje pa itak rabim,tako da draaaaaaaaaaaaaaaaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image .

Nekaj si moram kupit za nagrado user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
29.10.2008 15:49:36   
sani1
Dober dan!

Da bi vi videle kako je Manja zdej pojedla jabolko...user posted image user posted image user posted image Po koščkih je na tleh v njenem trebuhu pa po mojem nič...

Vreme je pa aprilsko in ne oktobersko...user posted image   pri nas je malo sonce in malo dež. Tako, da se midve slačiva in oblačiva za ven.user posted image Zdej pa bova lepo kar doma ostali...

mml- še enkrat hvala za copatke in ves tvoj trud, ki ga ni malo... user posted image Res so super. Hvala za vožnjo do doma. Bi naju sigurno nekje na sredini dež ujel. Pa ne samo sprememba ure ampak tudi luna vpliva na naše user posted image ...  Jutri se pa slišiva...

katee- hvala za kavico.

martinca- tudi z moje strani naj vse poteka kot je treba... Čestitke!

triš- ti pa si vsekala mimo. Jaz pa med suhimi...user posted image user posted image user posted image

No zdej je treba it zabavat našo malo nagajivko če ne bo vse narobe...user posted image   Kuham cvetačo, a vohate kako smrdi ampak solatka bo pa super...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
29.10.2008 15:52:24   
sani1
triš- ti za nagrado kaj pa jaz naj rečem svojmu dragemu? Tudi jaz si moram kupit ene škornje torbico pa itak kupujem že celo večnost. Bo treba iti malo pogledat kaj imajo zdej. Pa če prej ne za božička...user posted image   Kje si pa gledala škornje?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
29.10.2008 16:24:32   
Anonimen
Triš joj kako je tvoj Žan priden, da ti tako pomaga. Sej meni je danes tudi Jan. BTW kdaj se bomo kaj videle, lahk bi se kaj drugi tedn? Jutri pa žal ne morem iti s tabo, ker bo dragi doma in gremo verjetno v LJ mal v shopping.

Ursulina VSE NAJ NAJ!

Dragi moj Janček, danes praznuješ 9.mes. in ti zato želim vse naj naj, predvsem pa bi ti rada povedala, da sem presrečna ker si moj sonček!!!

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.10.2008 16:25:29   
Anonimen
Vaney a si fajn izkoristila "free day"?

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.10.2008 16:59:05   
nana35
Pozdravljene!!

Najprej sunny m.Hvala za CD-je,toliko da veš,sem jih dobila,so me že čakali na omarici v predsobiuser posted image .Moraš mi povedati,če ti lahko pošljem 2 prazna CD-ja, jaz bi ti ju poslala,da si bova vsaj malo kvit,pa tudi znamke si kupila.Res si prijazna,še 1x hvala hvala.

Lunca,za martinco jaz sicer nisem čekirala po forumih,mislim pa da vem,kaj je pisala,ker mi je prijazno zaupala zadnjič,ko je bila pri meni.user posted image

triš,če je krompir za pujseke,potem sem pa jaz pujsika,ker je krompir moja najljubša jed.user posted image

Glede operila sem vprašala 1x v lekarni,pa mi je tam teta odsvetovala,ne vem zakaj,v glavnem mi je rekla,da naj dajem fiziološko r.Sicer jaz bi operil dala,če bi mi mml rekla,da lahkouser posted image user posted image .

mml,ali lahko dam kapljice operila Klemnu??

ljubljana ,zelo lepe slikice,kot jih zmeraj narediš.

martinca,"veselo" te obveščam,da je naš otrok od včeraj prehlajen,sem sama kriva,da ne boš mislila,da sta vidva s Patrikom,pa še Luka je ves teden prehlajen,tako da bom njega okrivila,da Klemen ni spal ponoči in je jokal,ker je hotel imeti v ustih dudo,pa skozi nos ni mogel dihati.Tako tudi jaz nisem nič spala,zjutraj pa delatuser posted image .
Zdaj pa sem sama in namesto,da bi šla malo dremuckat čepim tukaj.

katee,upam,da boste potem res lepše živeli in vam držim pesti,da se splača zaradi lepšega in večjega stanovanja.Da se le splača.

Ursulina vse naj...naj.

Zdaj pa moram po moja dva..zvečer se beremo.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.10.2008 17:07:14   
TRIŠ
JAN VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sani Škornji so od Mustanga in
ravno niso moj model so pa udobni,kar je sedaj pri treh otrocih najbolj pomembnouser posted image

Anita lahko se dogovoriva za drug teden ker tega tedna je že konecuser posted image .

Sva se pa danes srečale z Vaney v Asji in njenim Anžetom ter pestunjo Gregorjemuser posted image .Prav lepo vas je bilo videtiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.10.2008 17:08:06   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Ah, vidim, da sem pozabila pohvalit Triš in Dašabino glede izgubljenih kg. Sama sem izgubila vseh 15 kg, kisem jih pridobila v nosečnosti, za kaj več, pa sem kr lena. Bo treba na spomlad zopet začet kolesarit, pa sedaj komaj čakam, da zapade sneg, da grem po 2 sezonah zopet lahko smučat!
vidm, da nisem razumljivo napisalauser posted image , 35 kg sem izgubila v letu 2002 in takrat je bilo potem v Jani neko tekmovanje, kamor sem se prijavila za preobrazbo in sem res bila izbrana in obljavljena v reviji - polepšana, z novo barvo a la Alfabeta in to je to..... teh 45 kg pa je cilj izgubiti sedajuser posted image  hvala vsem za podporo, grem spet hodit zvečer, če ob treba z marelo, pa z marelo....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.10.2008 17:13:30   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Jaz pa zdajle buhtljne s čokolado in marmelado pečem sigurno bojo mmmmmmmm

Martinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

vau a misliš na 4. dete, jjeeee jaz tud gruntam en tak cajt...user posted image user posted image user posted image

Martinca jupi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO, NAJ VAMA ČIMPREJ RATA!!!!user posted image user posted image

Ursulina, vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jan, vse naj, naj,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
29.10.2008 17:14:41   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Sta včeraj kaj lepega naredili tvoji sončici na delavnicah?
ja delali so mavčne odlitke in sta zelo uživali, novembra bo spet, takrat delajo... ne vem na pamet...

Neposredna povezava do sporočila: 3599
29.10.2008 17:15:47   
TRIŠ
dašabina kako lepo bi nama bilo če bi bližje stanovali.Bi lahjko skupaj hodili pa še čvekaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

alfabeta a greste pol jutri.Kako je z malo lepotičko Ajdo.Upam da ni hujšega.Mi smo že spakirani.Lana si je pripravila kot da gtremo za tri dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.