lilka
|
Haj, haj.... Evo mene, enostavno nisem mogla na računalnik, doma itak veste, da ga niti ne prižgem, v službi je blo pa ta teden noro, noro noro, v torek smo imeli socialno inšpekcijo me je masirala 4 ure , v sredo pa smo dobili goste iz avstrije, danes zvečer grejo nazaj, spet noro, noro.... Vikend:božansko. Če si želite predstavljati kako je izgledalo tam, v brskalnik napišite SONČNA HIŠA BANOVCI in boste vidle, v kakšnih sobah smo spale(jaz sem v sobi z imenom spomini na morje, hiša ima samo 5 sob in svoj velnes, v savni smo bile čisto same,..sprejeli so nas z vrhunsko penino, potem pa smo bile cel dan v kopalnih plaščih, pa se savnale, pa pile buteljke, pa zvečer nam je naročila maserja, pa dobro večerjo smo imele, pa v đakuziju smo ble, v glavnem eno samo razvajanje, tako mi je pasalo in to sem rabila, sem moža kar naskočila ko sem prišla domov, tako sem se sprostila Plačale smo pa samo 30 evrov za večerjo in to je vse, če pa boste pogledale cenik vas bo pa kap, vikend paket za dva ni pod 700 evrov, čeprav si glede na to kaj in kako ponujajo to tudi zaslužijo, res so vrhunski, posebni..... Aja pa kupili smo nov avto, Citroen xara picaso.... Thumbelina: joj samo da sta vedve vredu, to da imaš otroka v avtu in se ti kaj takšnega zgodi je res hudo, pa kakor koli že..... zdravje: Tinka je spet kašljala, amapak so zgleda inhalacije pomagale in se ji že lušči, upam da bo vsaj nekaj časa boljše, joj sem že naveličana tega, ker ko naša začne kašljat celo noč, se že vidim v bolnici, tako pač je ko se ti enkrat to naredi te je potem vedno strah, amapk zgleda da inhalacije res pomagajo. kahlica: je še sploh nismo kupili, bo treba it v nabavo, jaz jo proti večeru pustim brez plenice in greva na školjko ko želi, samo ne lula, eh sej imamo še čas govor: joj jaz ji sploh ne sledim tako hitro ga razvija, pa že ve kako je vzgojiteljici ime, pa ko gre po stopnicah, šteje ena, dva tri, pet, osem...., pa ko ji kaj rečeš npr. zdej se bova pa previle ona pa meni : ne pol mami...... taška30: joj posrečena zgodba, upam, da vam bo uspelo brez dude, je pa to odvajanje težek proces za starše in otroke, kot vsaka druga odvisnost zgleda, naša je čez dan čisto brez, pa v vrtcu čisto brez, za spanje jo pa še ima in je ne bom še odvajala., nimam jajc, živcev, časa, zato tebi držim pesti Zdej pa morem šibat..... Lep dan vam želim!!!!