|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
21.10.2008 20:09:53   
marijaa
Od kar se mi je spet šola začela sm tk zaposlena,da vas sploh nimam več cajta brat,kaj šele pista. Samo hitim iz službe,v vrtec,na faks,v trgovino...-
piškotek Ja sirup je ful dobro prijel in glist ni več.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.10.2008 21:51:07   
sabri
No obljuba dela dolg, naša ima slinavko, no se ji že iztekla, zato ni bila cepljena. Velika 82 cm, težka 11,5 kg in kri tako dobro, da je dr rekla, da poka od zdravjauser posted image . Je pa bila zelo pridna. Jaz grem pa kar počivat. Zakaj?! Ker spet ni spala cel dan in je očitno počasi zaključila z dnevnim spanjem. Jaz se pa še nisem navadila. NOčko

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.10.2008 22:08:38   
taška30
Dober večer še od mene,
najprej čestitke vsem, ki hodite na kahlico, pri nas mami še ni zrela za to.user posted image  Ej, ne da se mi tudi pod razno tekat za nago ritjo po stanovanju.user posted image  Že itak skos nekaj tekam za njo, ker non stop kako neumnost počne.

Smo pa pri nas naredili en drug korak in sicer je Julija od nedelje naprej brez DUDE! Prišlo je povsem spontano, bili smo na enem izletu, s sabo imeli le eno (ponavadi imamo vedno vsaj dve) in ko smo šli čez en mostiček, jo je Juli vrgla v vodo.user posted image  In je odplavala. In potem je bila cel dan brez (šli smo še na en obisk do večera), vsakemu ki jo je bil pripravljen poslušat je razlagala: ni duda. pa-pa duda. duda padja odo. iba meja (riba imela) dudo (ta zadnji stavek sem ji jaz podtaknila).user posted image  Nooooo...in ko je prišel čas za spanje, sem si naskrivaj pripravila dudo in hotela dat Julijo spat. Ni klicala dude, le nadaljevala je z monologom: ni dude, iba dudo......le kaj mi je drugega preostalo kot da seem pritrdila njeni zgodbi.user posted image  Drugače me ne bi več nikoli resno jemala.user posted image  No, zdaj me raje ne vprašat kako je, ker sem na momente že na koncu z živci, ampak odločena da je to to. Zvečer ne zaspi več v 10 sekundah, ampak traja pol ure, ne joka za dudo, ampak joka mamii, atiii in ful težko zaspi, v vrtcu danes sploh ni spala skoraj nič, čez dan kar gre, omeni je več ne, razen v zvezi z ribo in to se ji zdi prav zabavno.user posted image  Ja, takle imamo, upam, da bom zdržala, se mi zdi, da v vrtcu niso preveč zadovoljni s tem, pa kaj čmo.user posted image

Ampak Lilka se pa res ne oglasi. Menda ni kar tam ostala.user posted image user posted image

lp

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.10.2008 7:01:01   
aprilčica07
Jutro čveke,

taška: čestitke, pa ste brez dude! ma je faca tale vaša Julija:):):):) saj se bo navadla, tudi pr nas je trajalo par dni, pa se je pol uneslo.. je blo pa tako, da smo mu kupli drugo dudo (ker je bla njegova vsa pogrizena), iste znamke, iste velikosti, pa je enostavno ni hotel imet.. In je ne rabi več.. pa tudi na misel mu ne pride, da bi jo dal v usta.. Se pa potolaži malo težje, ma se da..
sabri:  slinavka? nisem vedla, da imajo to tudi otrociuser posted image važno, da ste že skoraj zdravi, a ne?

Spali smo dobro, enkrat se je zbudil, ma ni blo panike... Se mi zdi, da kadar sva sama spi bolje kot  kadar smo vsi trije (moj  delal nočno tokrat)... Me zanima kašno bo vreme, ker če bo dež in Jakob ne bo mogel it ven, bojo vsi živčni in nervozniuser posted image
Danes je sreda, ta doooooolg dan, ma bo minilo hitro, sem sama, sama samcata za šalterjem (ena sodelavka gre na porodniški in je že doma, druga dela izpit za prekrškovni organ in hodi na predavanja)- no, to čaka tudi mene, žaluser posted image

Zdej pa grem na kafe, pol pa počasi delat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.10.2008 7:16:52   
BarbaraE
Taška - bravo za Julijo. user posted image  V vrtcu se bodo morale že navaditi, da nima več dude in zato posledično težje oz. kasneje zaspi. Saj se bo tudi Julija. Ko smo mi Niko odstavili od dude, je imela v vrtcu tudi kar nekaj težav, da je zaspala, pa je bila stara 2,5 leti takrat. Jaz sedaj pri Nejcu doma čez dan kar skrijem dudo, ker če jo on vidi, jo hoče takoj imeti. Se je pa sedaj na en avtomobilček tako navezal, da ga še spat vzame.

Aja, naš Nejc je včeraj pri kosilu zahteval PIR. user posted image   (beri krompir) user posted image  Kot kaže se mu je začel govor razvijat, ker je začel nekatere stvari poimenovat (pa - pikapolonica, pož - polž, tam - to velikokrat pove, kadar kam hoče it, pir - krompir, pu - pil). Za kaj več, ga bom morala pa kar k Juliji na tečaj peljat. user posted image  Mi je kar malo čudno, ker je ta starejša bila pri tej starosti takšna, kot je Taškina Julija, Nejc pa tak nezgovornež.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.10.2008 8:23:39   
zalbi
Dobro jutro!

Joj kok bi jst zutri spala, pa smo čist ok spal ponoči, ampak bi vseen še spala.

taška - super tole z dudo. Jst Saro vsaj to prepričam, da zutri da dudo v posteljo in reče - duda aja... Zdej pa je dobila eno posebnomanijo da vlači plenico sabo - MICA ji reče. Vglavnem ta njena mica mora zdej povsod z njo - in to kr naenkrat. Danes zutri je bla ful doba. Ko se zudi se iz sobe zadere - mami jutjo -kao mami dobro jutro. Pol se oblečeva, dava dudo ajat, pa greva že vn iz sobe se zadere - mica tut aja (sem si kr odahnila, da ja ne bo spet sabo hotla vlečt plenice). V vrtcu pa od začetka sploh kao niso vedel da ma Sara dudo in ji niso dal dude - tako da spi tam brez dude - zanimivo, doma pa ni šans. eh naša dudomanka...

sabri - e jej  - no važno da gre na bolje.

Mi pa imamo cepljenje (ki bi ga mimogrede moral met pri enem letu), drug teden - če nam bo ratal da bo zdrava...

ja sej res lilka - čakamo da poročaš kako je blo čez vikend?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.10.2008 21:02:30   
thumbelina
Čist na hitrco, ker se mi res ne da pisarit:
-v petek imela prometno nesrečo, ena ženska me je grdo izsilila, in se ni skidala iz križišča, tako da sem trčila vanjo. mOja škodica totalkauser posted image user posted image user posted image , midve s hčerko v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
- danes kupili hyundai accent upam da mi bo služil
- matevž celi pobalinuser posted image user posted image user posted image , al mi hodi po kuhinjski mizi, brazda po sek re tu, raznaša svoje čiste cote po celi bajti, al pa nosi svoje igrače v smeti med vložke in pleniceuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.10.2008 22:14:49   
hariba
thumbelina ojoj ,ampak hvala bogu,da je z vama vse o.k  Zvito pločevino se vseeno lažje preboli kot polomljene kosti ali bog ne daj še kaj hujšega. Ti iz srca želim,da boš imela z acentom več sreče.
taška me je vaša zgodba spomnila na našega Denisa. Njemu  pa je pri 2 letih in malo čez na večernem sprehodu ob obali v morje padla njegova ljubica flaša. Se je začel jokat zdaj jo bodo pa ribe imele,pa sem rekla ja male ribice dojenčki bodo pile na njo in je bil zadovoljen z razlago, se je sprijaznil da je ni več. Sem sicer proti takim lažem,ampak ni zaspal če je ni imel, povsod jo je vlačil s seboj,pol pa kar naenkrat brez problema brez nje. Ja pa bravo za Julijo sevedauser posted image user posted image .
Žiga pa je bil isti kot od aprilčice,nove dude ni hotel,staro kavčukovo je pa dobesedno na pol požrl,čisto lepljiva je že bila,pol je je majnkalo,ko sem mu tisto vzela se je dudam odpovedal za zmeraj.
sabri Jaz sem jih pred leti za Laro naročila preko quele kataloga,za Zojo sem jih gledala v bc,so pa drage. Ampak bom še verjetno kak mesec počakala. Zoja ne zdrži na kahli niti sekunde,včeraj jo je z nago ritjo potiskala po hodniku,v njo pa je dala igrače za kopanje,lužo pa je naredila po tlehuser posted image  Obstajajo pa tudi ene plenice za odvajanje,ki so kot spodnjice. So na gumico,če otrok pove se dajo dol kot navadne hlačke,če se pa recimo pokaka se pa odprejo kot plenice.
Smo danes gledali pohištvo mali princ za Zojo. U je drago,ampak meni je ful všeč.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.10.2008 7:09:07   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Joj, danes pa smo spali tako slabo oz. sploh nismo spali od 2.30 pa do 4.30 user posted image user posted image user posted image  Se je zbudil in se je tako jokal, da je kar hlipal zraven in ko sem ga vzela iz posteljice (ker se v njej ni mogle pomiriti) se me je oprijel z objemom kot klop in me ni spustil. Potem sem ga odnesla k nama in ni mogel nazaj zaspat. No po urah "mučenja" nam je vendarle uspelo zatinit oči še do 6. In itak da sem zdele čisto user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam da bo ura 8, da pride moj user posted image  v službo, da greva na kavo.
Taška30: bravo za Julijo user posted image user posted image user posted image  Jaz pa pojma nimam kako bo zaspal brez dude. Saj čez dan je nima nič ker mu jo skrijem, samo ko pa gre spat se pa kar trese zanjo in točno ve kje jo najde in če jo skrijem je tako dretje user posted image  

Zalbi: upam da vam res že končno uspe izpeljat tole cepljenje user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: o joj, to pa res ni "luštno" ampak kot ti je napisala že Hariba, važno je da sta vidve ok in da ni bilo kaj hujšega, pleh bo pa že, pri novem pa ti želim veliko sreče

Hariba: meni je tudi to pohištvo všeč, samo je res drago user posted image  No, pri nas itak ne bomo kupili sobice v trgovini, ker sta mi moja bratranca že napol naredila sobo - ima omaro za cunje in pa previjalno, ki se ji bo snel zgornji del in bo potem uporabno kot predalnik. Tako da jima bom kmalu naročila še posteljo in pa eno omaro s policami (tako za knjigice in ostale "drobnarije") da bo imel komplet sobico v istih barvah.
Bolančki: pošiljam vam koš zdravja, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Ah, še malo pa bo vikend, komaj čakam.
Želim vam lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.10.2008 7:10:24   
aprilčica07
Jutro,

thumbelina: ojoj, ni prijetno tole. Pomembno pa je, da sta vidve ok in brez poškodb. Te pa itak boli, ko vidiš, da je avto totalka. Naj ti hyundai  dobro teče!
Tud naš Jakob obožuje wc školjko, še posebej metlico in z njo tolče lih kjer mu pade na pamet... Bolj ko pravimo da se tega ne sme, bolj on mlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hariba: sem se nasmejala ko sem si predstavljala kako je Zoja z nago rito skakala okoliuser posted image

Naš je imel včeraj spet vso rito vneto. Ne morem ugotovit kaj mu nardi tako reakcijo. Previjamo ga redno, jedel je normalno, nič posebnega. a ko smo ga zvečer razvili je bla rita taka, da me je kmalu kap. Vse flekasto in rdeče.. Sem fejst namazala z praško pasto, danes pa bom skočila v Italijo kupit eno pasto (pasta di fisan- se mi zdi, da se imenuje) , je še boljša kot praška pasta.. Upam, da mu bo pomagalo. Ker ko je vse rdeče ne pusti previjat, ne pusti očistit, ne pusti umit.. skratka nič. Kr joče in stoka...
Spali smo dobro, neki je sicer jokal, ma ni blo omembe vredno.
Danes popoldan spet zobozdravnik, joj kako ga ne maram. Grem rajši k ginekologu kot k zobotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer je danes četrtek in HB vsaj danes ne bo strank. user posted image

Šibam, lepo se imejte.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.10.2008 7:58:08   
zalbi
Dobro jutro!

Mi smo tut spali ok - vsaj to, če je že cele popoldneve nemogoča, sitna, tečna, jokasta. Včeri si ji prou na silo tlačla vse v usta - tko da res mislim, da jo morijo trojkice, k ji lezejo vn. Danes imava spet fizioterapijo, drug mesec pa razvojno, pol pa bomo vidl, kako naprej... če ej že tolk vredu da ne bo več treba, al bomo še mogl hodt tja.

aprilčica - joj tut sara ima ful vneto ritko, res je zdele dva dni bolj redko kakala in nje takoj na rito to udari - se ji čist takoj vname... tko da je bil še to dodaten problem, se je še pr previjanju drla.

thumbelin - sam da je z vama vse ok...

piškotek - ti si le privošči eno dobro kavico... bo dan koj lepši, a ne.

sabri - kako je z malo?

zdaj pa moj trenutek za kavo, mmm...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.10.2008 18:35:12   
sabri
Oj zatišje tukaj, na hitro, naša je zdrava, od slinavke se ji pozna samo par posušenih pikic, drugače okuser posted image . Misija gatke in kahla je bila neuspešna danes, je kakala v gatke in tudi omenila ni, ponavadi vsaj potem pove, danes ne bu ne muuser posted image . Joj, pa tako lepe gatke ima, pa so bile taaaake rjave potem..user posted image Jutri spet probamo. Kuham mlečni riž, grem mešat, da se ne prismodi.
thumbelia: samo da ste vi ok, pleh bo že.
aprilčica: naši se je začela vnemat ko dobiva kak zob, ampak to par dni na polno vneta, pol pa izgine. Ji pa takrat maže z domačim ognjičem-mazilo.
hariba: v našem bc jih ni podloženih, sem navadne kupila, nikjer jih nisem našla.
Aja punce, akcija avtosedež od 9-18 maxi cosi tobi v Turbo limač za 140€, to je za 110€ ceneje, samo ta mesec. Jaz ga grem jutri iskat, baje je ful dober.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.10.2008 7:13:18   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Ja, pa je res zatišje tule user posted image

No, danes smo spali malo boljše, se je zbudil samo ob 3.30 in sem mu dala dudo in je takoj zaspal naprej. Samo jaz sem pa še vedno user posted image user posted image  Ampak bo pa kmalu boljše, ko bom šla na kavico, potem pa bo sploh super, ker si grem 3 dni predčasno po rojstnodnevno darilo user posted image

Aprilčica07: našemu se tudi občasno vname ritka in je to res hudo, ker tudi naš ne pusti NIČ. Jaz pa mu ponavadi kar mažem enkrat s praško pasto, naslednjič z bepantenom, in moram rečt, da se mu kar hitro "pozdravi", upam da tudi vam čimprej mine user posted image

Zalbi: kako sta opravili včeraj na fizioterapiji? Držim pesti, da bosta tudi vidve kmalu zaključile s tole razvojno user posted image

Sabri: super, da je Taja že boljše user posted image

Končno, petek, vikend bo spet kar pester pri nas, gremo v nedeljo na kosilo, ker ima moja bivša sošolka in prijateljica 30 let (2 dni za mano user posted image ), pa njen mož tudi, njuna mala user posted image  pa 1 leto in so naredili skupno "fešto" tako da bo kar zabavno, ker bomo tudi spet "stare" sošolke skupaj (se pa še vedno redno videvamo, vsaj 2-3 X na leto, po telefonu pa se itak skoz slišimo), otrok bo itak ogromno, tako da bo kar pestro user posted image

Tudi vam želim lep vikend, pa se "slišimo" user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.10.2008 7:49:26   
aprilčica07
Jutro,

super, da je petek danes! pa bomo tle le do 13!

piškotek: ma rita je malo boljše, ni pa še dobro. Še zmeri je rdeče in tamali lih ni navdušen, da ga tam mažemo, ker ga boli. Ne prenese pa sploh dotika robčkov (tistih pampers), kr ponori kot vidi.. Ga najbrž draži in je pol taka reakcija. Upam, da se bo čez vikend pocajtal in da bo ok. Mažem pa kr s praško pasto, bepanthen ne pomaga, malo pomaga še ognjičeva krema, in italijanska pasta di fisan.
sabri: važno, da je Taja zdrava!
zalbi: fizioterapija? kako je blo?

Spali smo dobro, no, je spal z mano, sva bla sama, moj delal. Pa sva bla kr na taveliki postelji, ker sem bla prelena, da bi ga v njegovo dala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas je pa kr mraz, je blo zunaj le 7 stopinj, kar je za ta naš konc kr malo. Ben, saj je prav, mora bit malo mraza, da vsaj mrčes pocrka:):):)
Vikend bo deloven, bomo olje obirali. Bo lepo, ker je napovedano lepo vreme, pa vsi bomo na kupu, moji, njegovi, svakinja in svak, pa njihova mularija.... Bo lušno!
Ma volje lih nimam za kaj delat danes. Sej do 8 se lahk malo pošlepam, pol pa ko so stranke, nimam izbire:):)

Grem še na kafe, pol pa delat.

lep vikend vsem.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.10.2008 8:08:04   
lilka
Haj, haj....

Evo mene, enostavno nisem mogla na računalnik, doma itak veste, da ga niti ne prižgem, v službi je blo pa ta teden noro, noro noro, v torek smo imeli socialno inšpekcijo me je masirala 4 ureuser posted image , v sredo pa smo dobili goste iz avstrije, danes zvečer grejo nazaj, spet noro, noro....

Vikend:božansko. Če si želite predstavljati kako je izgledalo tam, v brskalnik napišite SONČNA HIŠA BANOVCI in boste vidle, v kakšnih sobah smo spale(jaz sem v sobi z imenom spomini na morje, hiša ima samo 5 sob in svoj velnes, v savni smo bile čisto same,..sprejeli so nas z vrhunsko penino, potem pa smo bile cel dan v kopalnih plaščih, pa se savnale, pa pile buteljke, pa zvečer nam je naročila maserja, pa dobro večerjo smo imele, pa v đakuziju smo ble, v glavnem eno samo razvajanje, tako mi je pasalo in to sem rabila, sem moža kar naskočilauser posted image user posted image user posted image ko sem prišla domov, tako sem se sprostilauser posted image Plačale smo pa samo 30 evrov za večerjo in to je vse, če pa boste pogledale cenik vas bo pa kap, vikend paket za dva ni pod 700 evrov, čeprav si glede na to kaj in kako ponujajo to tudi zaslužijo, res so vrhunski, posebni.....

Aja pa kupili smo nov avto, Citroen xara picaso....

Thumbelina: joj samo da sta vedve  vredu, to da imaš otroka v avtu in se ti kaj takšnega zgodi je res hudo, pa kakor koli že.....

zdravje: Tinka je spet kašljala, amapak so zgleda inhalacije pomagale in se ji že lušči, upam da bo vsaj nekaj časa boljše, joj sem že naveličana tega, ker ko naša začne kašljat celo noč, se že vidim v bolnici, tako pač je ko se ti enkrat to naredi te je potem vedno strah, amapk zgleda da inhalacije res pomagajo.

kahlica: je še sploh nismo kupili, bo treba it v nabavo, jaz jo proti večeru pustim brez plenice in greva na školjko ko želi, samo ne lula, eh sej imamo še čas

govor: joj jaz ji sploh ne sledim tako hitro ga razvija, pa že ve kako je vzgojiteljici ime, pa ko gre po stopnicah, šteje ena, dva tri, pet, osem...., pa ko ji kaj rečeš npr. zdej se bova pa previle ona pa meni : ne pol mami......user posted image

taška30: joj posrečena zgodba, upam, da vam bo uspelo brez dude, je pa to odvajanje težek proces za starše in otroke, kot vsaka druga odvisnost zgleda, naša je čez dan čisto brez, pa v vrtcu čisto brez, za spanje jo pa še ima in je ne bom še odvajala., nimam jajc, živcev, časa, zato tebi držim pestiuser posted image

Zdej pa morem šibat.....

Lep dan vam želim!!!!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.10.2008 8:13:16   
aprilčica07
lilka: so se mi kr sline pocedile, ko sem brala kako se ste imele. Ma super, res :):):):)  Se pa sprostiš kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po takih babjih večerih:):):):) Superca!

A še to: naj vam nov avto dobro služi!user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.10.2008 8:19:02   
zalbi
hej!

Ja včerajšna fizioterapije je bila spodbudna. V bistvu vredu hodi, malo se še vidi vzorec od prej, pa vaje prosti ploskemu stopalu morva delat - drgač pa imamo zdej novembra razvojna ambulanto, pa morjo tam povedat kako naprej... tko da bomo vidl čez en mesec al zares zaključmo al ne.

Ja pri nas bo tudi vikend pester. Jutri, če moj user posted image  ne bo delal, greva na štajersko - baje bo kr vredu vreme. V nedeljo pa pride od mojga user posted image  familija k nam, tako da bo polna hiša ljudi. Vglavnem bo pestro...

piškotek - kaj pa si boš kupla za rd? - če ni skrivnost?

sabri - no fajn da je bolš, še mal, pa se bomo lahko vidle, a ne.

Super da ej petek, sem zlo vesela..... pa še fajn vreme je zuni - zaenkrat....

Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.10.2008 8:26:17   
zalbi
lilka - hudo dobr, bom šla zdele koj čekirat kakšna je tale sončna hiška.

aprilčica- ej pr vneti ritki (pr nas ima sara tudi še vedno vneto), je rekla P da naj nikar ne čistmo z robčki, ker ful dražijo. Mi umivamo takrat z vodo, v katero tam notr poli karbonat (hipermangan - tko nekako se mi zdi), in res ful pomaga. Mažem pa - s kremo bebe val al pa lamelnakrema (od Justa), pa ful pomaga. Ker sara, k se ji vname ritka, pol ma take izpuščaje da so kr krvavi - grozn res.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.10.2008 8:44:38   
aprilčica07
zalbi: hvala  za info:):), sej se mi je nekako zdelo da tisti robčki niso lih balzam za vneto rito :(:(:(
bom šla med malco do lekarne vprašat, če mi dajo prav uno mazilo za vneto kožo.. me je lih kar mama klicala in je rekla, da ima spet ful rdečo, na določenih krajih skoraj krvave flekeuser posted image bogi piščekuser posted image   Celo noč v polulani plenici.. A bi blo smisleno ga ponoči previjat?

Malo mi je  čudno, ker nikoli do zdaj ni blo problemov, zdaj pa kr naenkrat.. Pa nič posebnega ne je.. Ma ja, sej bo bolše. Dolker je samo rita vneta, a ne?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.10.2008 9:19:21   
Anonimen
imam 10 min časa, zato na brzino.
malo sem prebrala in zasledilada:

aprilčica - če je samo vnetje, potem lahko mažeš s temi kremami, ki so ti napisale. če pa so glivice pa imašp doma sigurno kremo canesten - to super pomaga.

lilka- si pa bla v moji bližini. lepo da si se tako fino imela.

poškotek - vse najnaj za RDuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.10.2008 11:17:54   
zoom zoom
Živjo,

sem danes na bolniški (negi) zaradi tamale. 2 dni nazaj je ful bruhala in driskala, včeraj je imela sistematski pregled. Sem že itak vedela, da ne bo cepljena, ampak sem jo vseeno peljala. Velika je 83,3 cm, težko malo manj kot 11 kg, obseg glave 46. Je pa dr. ugotovil, da Ima na pol vento uho, zdej ful pucamo da ne bo rabila antibiotika, pa ful prehlajena in iz oči ji spet teče.user posted image Trenutno spi in imam malo časa, ker sicer je samo pri meni. Vmes kuham, perem, obešam.

Aprilčica, ko je imel naš starejši enkrat tako hudo vneto rito (kar karvavo), mi je dr. napisala eno mazilo, mislim, da cink v olivnem olju in je bilo po njem zelo hitro dobro. So pa to zmešali v lekarni. Mislim pa da tudi prodajajo v lekarni eno mazilo, ki ga sami mešajo, prav za vnete riti in so tudi kar ok.

Zalbi: mi imamo tudi naslenji mesec RA. Kdaj jo imaste pa vi? Glede fizioterapije smo pa zaenkrat brez in čakamo, kaj bo b razvojnoi rekla. Samo pomoje je ne rabimo več.

Thumbelina; verjamem, da je zoprno, ker ste morali kupit nov avto, ampak važno je da se pri nesreči nobeni ni nič hujšega zgodilo. PLeh se da nadomestit, čeprav je finančno zoprno, kaj drugega pa ne.

Piškotek: vse najboljše-

Grem pogledat, da se mi kosilo ne prismodi.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.10.2008 11:18:47   
zalbi
aprilčica - ni kej za info - dej vpraši v lekarni če lahko dobiš polikarbonat brez recepta - res dobr nardi. Ker Sara je imela celo poletje težave z ritko, tako da sem res vse probala, pa jaz ji ponoči dam kar puder v prahu, da ji izsuši ritko, da s ene paca dalje. Velik sreče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.10.2008 11:20:26   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Zalbi: mi imamo tudi naslenji mesec RA. Kdaj jo imaste pa vi? Glede fizioterapije smo pa zaenkrat brez in čakamo, kaj bo b razvojnoi rekla. Samo pomoje je ne rabimo več.

18. 11. - mislim da ob 18h - vidve?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.10.2008 13:09:38   
lilka
Evo mene še enkrat, nekako mi je padla delovna vnema od napornega tedna morem še malo počvekat....

ja res smo se imele fajn in ko pogledaš kakšen je ambient si alhko predstavljaš ako fino, umirjeno je blo vse skupaj...ne maram svan kjer se ful folka not poti, tole je blo pa tako intimno....

aprilčica: jaz moji Tinki ritko vedno umivam samo z vodo, razen kje na poti ne, ker je pač bolj občutljiva, edino kar ji pomaga pri vneti ritki, pa je imela včasih že zelo močno, je mazilo Sudocrem, ki se ga kupi v lekarni, sem enkrat dobila testnega in zdej ne moremo več brez njega, po antibiotikih je pri nas vneto včasih do krvi in ta krema nam pač pomahga. Če ji namažem zvečer, ko vidim da je zelo rdeča , je ponavadi zjutraj že malo boljše potem pa čisto o.k. Ne vem no nam zelo pomaga, zato sem ti  napisala.

zdej grem pa na kavico, ob dveh imam pa spet en sestanek.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.10.2008 13:39:57   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - kaj pa si boš kupla za rd? - če ni skrivnost?

Ne ni skrivnost user posted image
Kupila si nisem sama - no polovico darila jaz - drugo polovico oz. malo več pa moja mami. Imam pa nov avto Toyoto yaris user posted image

Drugače pa vsem hvala za čestitke, sicer ga imam šele v ponedeljek, ampak vseeno hvala user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!