Kaštrun
|
hoj, hoj... danes mi je babi odpeljala Lučko, tako da sem jaz lahko malo "počivala" (pomila kopalnico, vse odmaknila in posesala - tudi tam kjer drugače ne sesamo - pomila po tleh, oprala cunje...), zdaj pa vam na hitro povem kako je pri nas... v četrtek imam PDP - odprta sem za en prst (ampak to baje pri drugorodkah ni še nič, glede na to, da je MV nekako tako kot elastika, ko se enkrat stegne, nikoli ni več tak kot je bil prvič). dogaja se skoraj nič ne, le malo bolečin kot pri menstruaciji, ampak nikoli ne trajajo dovolj dolgo, pa nimam nobenih krčev. prvič mi je odtekla voda 5 dni prej, tako da zdaj upam, da bom prepoznala popadke - prepričana sem, da jih bom. edina stvar, ki jo želim je, da bo porod "normalen", brez komplikacij in da se rodi zdrava pupa. upam tudi, da bo manj boleč in predvsem da bo iztis krajši (od treh ur) kot je bil pri Lučki. mah, bo že... aja, rodila bom v LJ, čeprav imajo baje za popiz*** gužvo. nosečnost je bila drugače katastrofalna. ko sem zanosila so me bolečine v kosteh (kolki, kolena, skratka vsi sklepi...) tako zdelale, da sem opustila aerobiko in daljše sprehode. razmik medeničnih kosti in nek virus med poletjem pa sta me tudi tako zdelala, da vam ne znam povedati. lahko samo rečem, da nisem mogla niti normalno lulat, komaj sem prišla do WC-ja, nisem se mogla naslonit na levo nogo, skratka... groza... očitno me vsaka nosečnost "zdela" dobesedno "do kosti"... imam tudi full večji trebuh kot pri Lučki, ker tamalo nosim čisto spredaj. zredila pa sem se 10 kg. kar se tiče Lučke... lahko rečem samo to, da je pridna, ampak trmasta. kar se tiče spanja spi v svoji sobici v "taveliki" Ikeini posteljici, zaspi malo pred 20h in potem spi do pol 8ih sigurno, če ne še dlje. čez dan še vedno spi min 2 uri, tako da z njo res ni veliko dela. je samo to, da ko pa je zbujena, pa jo moram zamotiti, drugače "nagaja" (odpira predale, "krade" svinčnike, odpira omaro... kr neki!). obožuje knjigice (Enci benci na kamenci obvladamo že vse na pamet) in barvice. govori še nič ne razen tistih "par" besed, da pa bi povezovala pa ne. nora je na dojenčke ker kar zavijati začne in cviliti ko kakšnega vidi, pa vse objema. je pa ciganček in gre k vsakemu, pa tudi z vsakim bi šla :o) tako da glede varstva ni problem. je pa doma (malo pri meni, malo pri moji mamici, malo pri moji babici). toliko "na kratko"... se še javim ko bo čas in volja
< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 14.10.2008 15:25:46 >