Skaana
|
evo me. Najprej Mojčca in ... in NiLe in ... Joj, upam da čimprej preberemo lepše novičke. Pa tudi Suzi si bila boga. No, saj zdaj je že v redu, kajne? Glede recepta, sem ga našla na Kulinariki, pa ga danes nisem in nisem več uspela najti . Potem sem se pa spomnila, da ga imam sprintanega, ga grem pretipkavat, nato mi pa kapne, da bi lahko po uporabnici iskala. Eh, v glavnem, tule imate link. So pa res slastni. Z milkino čokolado z lešniki so bili tako dobri, da so zmanjkali skorajda v hipu, pa jih iz kg moke ni prav malo... NiLe, pa Lea ni prav nič bolna izgledala Joj, kako to hitro pride pri micenih. So pa taki lepotci vajini otročki Dolina, jaz sem že od dveh mamic izvedela, da pomaga trdo milo, da ji rahlo namiliš danko. Kaj pa vem, če čisto nič drugega ne gre... Kaj pa sladkana voda? Ali pa jabolka, a pazi, ne sme biti rjava, moraš ji sproti ribat, ker drugače zapira. Jaz sem Alekseju prevrela suhe slive in mu potem skupaj z vodo dala. Hm, ostalo si pa že vse poskusila. A se fejst matra? Ker drugače je tudi po en teden še ok, če ne kaka. Aja, pa položaj. Najboljši je sedeč, tako da ima rito fraj. Tako pri kolenih jo držiš, jih stisneš k trebuščku. Rita je prosta. Lahko jo pa tudi daš na kahlico, če bo zdržala. Sam zaradi položaja tu mislim. Modrooka, smo te že pogrešali, veš . Samo da ste načeloma vredu. Katrin, kako se je imela Kaja? Sigurno super . ... a žogica nama je ušla Sam tega besedila se spomnem, melodijo pa celo. Glede slikic si skopiraj link v zgornji trak na brskalniku in go Res so super slikce. Sam škoda, da se noben ni spomnil, da bi samo marčevce slikali. Bi bilo zanimivo. No, seveda, če bi hteli . Ker zdaj so večinoma oni šefi dogajanja . DVD je pečen, upam da bom ju3 uspela it na pošto , ker sem ta teden spet sama . Rainbow, upam da si se dobre volje spravila k popravcem . Mi sploh ne zgledaš stroga . No, jaz sem pa danes končno pospravila spodnji del hiše, jutri bom pa zgornjega, ker zdajle odpeketam drnjohat. Lepo mi bodite in na noč (mislim, da si bom tole Atenino pogruntavščino prisvojila za celo življenje )