|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
9.10.2008 14:00:26   
Skaana
user posted image

Heej

na brzake, potem moram po miceno v vrtec.

Jaz še kar ne vem, če pridem user posted image . Sestrična ne ve, če ne bo morala pomagat, ker bodo brali, jaz sama pa ... Joj, kar ne vem no. Zdaj če bi bila še kakšna roka prosta, se ne bi branla, sam vem, da ne bo user posted image .

Drugačer se pa jaz javim za takšne fine kiflčke. Drugače pa sem tudi za pizo. Če pa bo žar, pa seveda Katrin ti vse nabavi in izstavi račun user posted image .

Joj, bo fino. Jaz tudi kooooommmmmaaaaajjjjj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.10.2008 11:18:23   
Dolina
Samo dvig, user posted image  potem pa dokončam juhico iz kopriv. Neža je že cel teden zaprta tako, da imava kar pestro.  Danes grem po svečke v lekarno, ker nobena naravna metoda ne pomaga, niti Portalak ne. Kok se matra, ful mi je hudo. Enako kot pri Zoji se nam dogaja. pa še zgornji dvojkici sta ji ven pokukali, jo še to mal matra.

Nč, letim.

Skaana, držim pesti, da pridete....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.10.2008 11:29:34   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Zdaj če bi bila še kakšna roka prosta, se ne bi branla, sam vem, da ne bo user posted image .

Veš, da bo :)))

Le pridite user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.10.2008 11:30:58   
Katrin
Da ne pozabim: komaj čakam nedeljo user posted image user posted image

Naj katera prinese še kak vrtni stol user posted image user posted image user posted image  (mi jih imamo osem:))

Vreme bo user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.10.2008 11:32:23   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
A se lahko jaz premislim glede peke peciva? Ne vem, če mi bo v soboto zneslo, ker bomo bolj leteči, zato se raje javim, da prinesem eno testeninsko solato z zelenjavo ... Kaj pravite? Kot vidim, sta se Rainbow in Aleži tudi javili za pecivo, tako da bo tega najbrž dovolj.

user posted image user posted image user posted image  Še boljše!!! Super user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.10.2008 19:54:44   
aleži
Petek!!!!!!!!!!!!!!!!

Danes sem se sprehajala cel dan po Izoli, šla po Žigca v vrtec in potem spet na sprehod k prijateljici gledat farmo od piščančkov. Bilo je krasno in vroče vreme-poletna temperatura 26C. Noro!!!! 
V nedeljo bo tudi krasno vreme.

Naredila bom tiramisu za odrasle ter še nekaj za otroke (upam, da mi znese).

lepo se imejte in se vidimo kmalu

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.10.2008 10:43:57   
NiLe
... dvig na prvo stran user posted image

Še malo, pa se vidimo ... user posted image user posted image user posted image ... napoved vremena je krasna, tako da bomo uživali na toplem jesenskem sončku ... jupiii user posted image user posted image user posted image

A glede pijače smo kaj dorekle?

< Sporočilo je popravil NiLe -- 11.10.2008 10:44:19 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.10.2008 10:44:24   
ugi
Jutri je srečanje. user posted image  Komaj že čakam. Mi smo OK, moj ima spet avto in je čist navdušen.

Aja, moja mami je že neki spekla, jutri bo pa še jogurtovo torto naredila. user posted image  Bomo jutri spotoma vzeli v LJ.

Se vidimo.
Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.10.2008 18:56:54   
Skaana
user posted image user posted image user posted image

mi tudi prihajamo - vsi štirje user posted image . Tako da upam, Katrin, da imaš kaj viška mesa user posted image . Si je moj izboril, da bo mal fraj.

Ja, za pit ne vem, jaz se javim za kakšen l soka. Pa prinesla bom nekaj balonov in kakšne barvice in liste za risat. Drugače pa predlagam tudi kakšen izletek v gozd, če je kaj blizu. Zdaj je tako lepo in iz listja in vejic se da delat čuda stvari user posted image .

Katrin, na ZS ti pošljem mojo št., ti pa mi daj svojo prosim, če kljub tvojim navodilom kaj zalutamo user posted image .

Nič, bežim. Javite se nocoj še kaj...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.10.2008 19:22:51   
aleži
Zjutraj sem že na vse zgodaj naredila tiramisu, ker potem sem šla pohajt s tamalimi po reki Dragonji, na koprskem koaplišču,.... krasno verme in lepo dan smo imeli.
Sara mi že spi, Žiga bo kmalu kapituliral in komaj čakam jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

se vidimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.10.2008 20:47:30   
Katrin
user posted image

Danes praznujeva 5.obletnico poroke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in Anže je dopolnil 9 mesecev user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.10.2008 20:51:29   
NiLe
Iiiii, Katrin, čestitke za 5. obletnico user posted image user posted image user posted image in Anžetu za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.10.2008 20:51:30   
Katrin
Full sem vesela, da se jutri spet vidimo user posted image user posted image user posted image

Skaana: sem poslala:)

Seveda imamo gozd blizu in konje :))

Rainbow se še ni javila:(

Mi smo bili tudi cel dan zunaj in izkoristili lepo vreme, tako da po hiši nisem imela generalke user posted image  Meso je v hladilniku, pijača tudi, ...

Sedaj imam pa še za eno uro dela (skrivnost user posted image ) in se kmalu vidimo:))

Nočka user posted image

PS: pridem še malo pogledat kasneje:))

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.10.2008 20:56:20   
Katrin
Hvala user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.10.2008 20:56:52   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Mi smo bili tudi cel dan zunaj in izkoristili lepo vreme, tako da po hiši nisem imela generalke user posted image  Meso je v hladilniku, pijača tudi, ...

Sej ne bomo notri, tako da se ne sekiraj ... ampak pofirbcat bi pa šla, če lahko user posted image user posted image

Sedaj imam pa še za eno uro dela (skrivnost user posted image ) in se kmalu vidimo:))

Uf, skrivnost??? Kako imam rada presenečenja user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.10.2008 21:06:52   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

user posted image

Danes praznujeva 5.obletnico poroke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in Anže je dopolnil 9 mesecev user posted image

Ja čestiiiiiiiiiitkeeeeeeeee. Celi družinici seveda.

In ti si mislila danes met generalko user posted image user posted image user posted image . Daj nehi no. Saj pa lahko mi ju3 mal zavihamo rokave user posted image . Aha, pol koliko razumem, ni treba pijače. Bo pa račun mal večji user posted image .

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.10.2008 21:25:44   
mojčca
Punce, nas pa na žalost ne bo user posted image user posted image user posted image . Ima moj pri hiši še ful dela, pa še oba otročka nekaj kašljata, sta prehlajena, pa Manca mi je pred dvevi spet ful bruhala in je bila doma.

Imejte se jutri, uživajte in naredite kakšno lepo slikco.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.10.2008 21:51:33   
Skaana
Joj, Fipi, sem čist nekak preskočla tvoj post user posted image . Škoda da vas ne bo, želim pa tvojmu sončku čimprejšnjo ozdravitev user posted image user posted image user posted image .

Mojčca, pa tako sem se veselila, da se spoznamo user posted image . Samo seveda je zdravje na prvem mestu... Sam da micena ne zbolita. Pa drugič, kajne?

Katrin, a lahko ažuriraš seznam, kdo jutri pride, prosim? Da bom vedela koliko balonov nabavit user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.10.2008 22:52:51   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Katrin, a lahko ažuriraš seznam, kdo jutri pride, prosim? Da bom vedela koliko balonov nabavit user posted image .

Bom poskus'la (tiste, ki so se javile danes user posted image

Glede generalke: saj okoli hiše je tudi ogromno dela user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.10.2008 22:55:54   
Katrin

1. rainbow (2+2) - danes se ni javila user posted image
2. ugi (2+1)
3. dolina (2+1+ user posted image )
4. NiLe (2+2+user posted image )
5. Aleži (2+1+user posted image )
6. skaana (2+1+user posted image )
7. katrin (2+1+user posted image )
8. wahoo (2+ 2+user posted image )

Ura: 13ih

Sem katero spregledala?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
12.10.2008 6:45:53   
aleži
Dobro jutro,

mi2 sva že od 6h pokoncih. Sara ne more več spat, ker želi si vas spoznat!!!user posted image
Bilo je kar v redu, dojili sva se na 4  ure. Ubožco, dlesni jo mantrajo, je še brez zob.

Mojčca: škoda, da vas ne bo. Sem se veselila vas spoznat, ma če je višja sila doma, vem kako je! pa drugo leto!!!
Katrin: user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico poroke in Anžeju za 9. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo če nekaj uric
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.10.2008 6:47:56 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
12.10.2008 7:30:33   
rainbow
Jutro!

Se že javljamuser posted image

Se pa nisem zato, ker je Enja malo prehlajena in sem čakala, če se kaj razvije, kot vročina recimo, pa se ni, tak da ali lahko pridemo s rahlo prehlajeno Enjo???????? Saj bomo zunaj, a ne, po mnoje ne bo nekega nalezenja. Pa tudi ne šmrka fejst.

Sem pa spekla mafine, pa eno pecivo, moram še v trgovino po skuto, pa mogoče si še kaj zmislim.

Katrin, čestitke za obletnico in Anžeju tudi vse the best za 9muser posted image user posted image user posted image

Mojčca, škoda, da ne pridete, res.

Aja, vidiš, 2 stola pa bi midva lahko pripeljala.

Še počekiram kasneje, če se še komu utrne kaka ideja user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
12.10.2008 9:02:24   
ugi
Jutro,

Katrin: Čestitke za obletnico in Anžeju za devet mesecev.

Mi bomo tudi pripeljali dva stola. user posted image  Pa ful enega peciva.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
12.10.2008 9:06:23   
aleži
Mi na žalost jih nimamo. Bom pa vzela za potleh sedet za dojenčke-piknik varjanta (igračke.....) ter refošk za može in smokije in da ne pozabim tiramisuuser posted image .

Jaz sem že vse spakirala za oblečt, za jest,.... in ne vidim ure da gremo.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
12.10.2008 10:42:15   
rainbow
Mi odrinemo nekje ok. 11-tih. Grem še naslov poiskat, da vemo, kam peljatuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.