Dolina
|
Jutro, modrooka, smo te že fejst pogrešali. Joj, boga Ema, te viroze in pljučnica. Revčka. Uapm, da je sedaj že čisto ok. Ja, pri nas je podobno, kar se tiče Zoje. Šele, ko je Neža dopolnila 5 mecesev, se je Zoji bolj poznalo, da ima sestrico. Neža je zahtevala vedno več časa, Zoja pa je postala na vsako malenkost občutljiva. Sedaj se stanje počasi izboljšuje, čeprav je pa tako, da se Neža ne pusti "mečkat" Zoji in potem je jok na obeh straneh. Ampak se bosta že navadili. NiLe, en kup dela je s temi ušmi. Mi jih lani na srečo nismo dobili. Upam, da se jih hitro znebite. In bravo za laptop. Čestitke Leji za mataron in tvojemu tudi. A ni bila ful gužva? Ugi, čestitke tudi vama. Dobra sta. Skaana, pravi lepotec je Aleksej. Kako hitro gre čas... Mi smo pa spet brez vodo. Joj, ta vas... Samo da dva dni bolj dežuje, imajo na vodovodu že težave. Drugače pa smo bolj tako tako. Neža je še kar prehlajena, nosek ima zabasan, kljub temu, da ji non stop pucam in vlivam fiziološko. En dan je imela tud kar precej temperature. Pa ne ven, a so bile prikrite norice, al samo viroza. Ker v vrtcu od nečaka so rasajale norice, svakinja mi je povedala šele, ko smo bili že cel vikend skupaj (sme bila kar mal jezna). In potem sta oba ta mala dobila ful vročine za dva dni, pa nič izpuščajev. Neža pa je dobila en dan za njima vročino. Baje lahko preboliš norice tudi brez izpuščaje ali drugih simptomov. Čeprav jaz mislim, da je bila še ena viroza. Seveda smo imeli slabe noči, se je kar na kavč preselil, ker je imela Neža ponoči po dve uri žur. Ona pač ne bi spala, lumpa mala. Poleg tega pa samo, da me izgubi izpred oči, je jok. In noče bit več na tleh, ampak non stop po naročju. Je kar pestro. Upam, da je samo obdobje. Plazi se pa še ne. Se pa fino kotali. Prav simpatična je. Zoja je na srečo zdrava, no mal ji iz noska teče. Že cel teden spi celo noč, sem kar presenečena, ker se običajno še prebuja za mleko in lulat. No, tud če bi se zbudila, potem takoj nazaj zaspi. Edino zvečer jo je strah teme. Smo ji malo lučko naštimali, pa ne pomaga preveč. Bo še zanimivo, ko bosta obe skupaj v sobi. O meni pa kdaj drugič ... Mojčca, kje si pa ti? Hiška napreduje? Manca in Matic zdrava? A gre Manca zdej že kaj raje v vrtec? Mal sem se razpisala. Lepo preživite praznike, čim manj gužve vam želim ob prižiganju svečk. pa pa
|