NiLe
|
Čer! Pri nas je bolezen na pohodu in to kar ornk Lea je včeraj dobila vročino, celo noč je bila boga, danes je bila brezvoljna, jamrala, da jo boli glavica, bruhala je, vmes spala, ko pa je bila budna pa samo cartat in jokcat ... no, sem izkoristila moževo prisotnost, tako da sem z njo odspala eno rundo. Popoldne je tudi Tia začela tečkat, stalno je bila na rokah, jokcala non stop, pa zelooo malo jedla, tako da upam, da se ni nalezla Za nameček je v bolnici pristal tudi tast, ki se je zjutraj odpravil k zdravnici, ker je ponoči slabo spal ... zdravnica ga je urgentno z rešilcem poslala na urgenco in nato direkt na kardiološki oddelek, ker mu srce nagaja in bo imej jutri operacijo, da mu vstavijo vzpodbujevalec srca . No, da pa zaključim še tole izredno stanje pri nas, sem bila danes naročena pri moji zdravnici zaradi moje roke oz. rame in sem dobila napotnico za RTG, potem pa naprej, če bo kaj nenavadnega. Pestro, ni kaj! Modrooka; lepo, da si se oglasila ... drugič pa še kakšno poročilo napiši Aleži; super slikice! Pridna si bila Dolina; glede odvajanja ti ne morem dati nobenega nasveta, saj mislim, da si sprobala vse možno ... glede na to, da se z Nežo še dojita ... kaj pa če bi ti probala piti donat, kefir, probiotične jogurte??? Skaana; super za Alekseja in njegov napredek. Pa fino, da ni bilo hudo po tistem padcu! Aja, čakam na recept Katrin; sem ti pozabila povedat, kako je bila Kaja zadnjič luštna ... ko sem šla iskat Leo v njeno sobico, sem jih zalotila sredi debate ... Kaja je dala Niku za probat en njen čeveljček in so ugotovili, da mu je seveda premajhen ... no, potem je pa naša Lea hotela tudi probat, pa je Kaja stopila pred njo, ji vzela čeveljček in ji rekla: "Ne! Ti si pa premajhna za to. Da veš!" Ful je bila luštna . Grem počasi v posteljo ... vprašanje, kakšna noč nas čaka.