|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
1.11.2008 12:47:48   
ugi
Ehey,

mi smo pa danes kar doma in prav paše. Včeri smo bili v Celovcu in Begunjah po grobovih. Jutri gremo pa še v LJ.
Smo pa tudi mi izrezali eno malo bučo. user posted image  Jo bomo imeli kar nekaj časa na oknu. Meni je ful dobro ko je tema in pol svečke notri v bučah gorijo. In se ful dobr vidi. user posted image

NiLe: šššššššššššššč, ššššššššššč naj grejo uši stran od vas. Pa čestitke tvojemu dragemu za pretečenih 21 KM. user posted image user posted image user posted image  Jaz ne vem če se bom kdaj opogumila za tak podvig.

Zdele gremo pa malo ven, ker ne dežuje.

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.11.2008 21:40:06   
aleži
user posted image

popoldne sva šla k dežurnemu zdravniku in ker niso imeli inhalacij za mu dat, nas je napotila v bolnišnico tako,da se Žigec in tata cartata na pediatričnem oddelku zaradi dihanja od danes zvečer in upam,da prideta jutri domov in da bo z Žigcem vse v redu. Sara in jaz pa se cartava doma. Joj, sploh ne veste kako mi je hudo uboga revica. user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.11.2008 21:50:21   
Katrin
Boo ...
user posted image

Skaana: ne, goblene sem naredila jaz, nato pa še okvir user posted image  Bravo za Ateno, tako se to dela user posted image user posted image  
Glede našega čveka: nekje bi moral biti, bom poskusila najti.

lp vsem in nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.11.2008 21:52:14   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Hvala, ampak pojma nimam kaj je to IT FB (mogoče facebook user posted image , evo zdaj ko sem vprašala sem se mogoče mal spomnila user posted image ). Ja daj me med prijatelje, pa ti bom potrdila. Men je fajn stvarca, sam itak mam vedno manj časa za to... user posted image

Te kliknem tud jaz user posted image  Lahko ??? user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.11.2008 22:19:50   
Katrin
Skaana, samo zate sem se potrudila: user posted image  

marčevkeo5

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.11.2008 22:20:21 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.11.2008 22:21:20   
Katrin
In seveda vse ostale (prijetno obujanje spominov user posted image ).

Sedaj grem pa spat user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.11.2008 22:25:32   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
popoldne sva šla k dežurnemu zdravniku in ker niso imeli inhalacij za mu dat, nas je napotila v bolnišnico tako,da se Žigec in tata cartata na pediatričnem oddelku zaradi dihanja od danes zvečer in upam,da prideta jutri domov in da bo z Žigcem vse v redu. Sara in jaz pa se cartava doma. Joj, sploh ne veste kako mi je hudo uboga revica. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Držim pesti in mislim na vas,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.11.2008 22:58:47   
Skaana
user posted image ekspres, se grem stisnit, koooončnooo user posted image

Joj, ubožci vi, ni hujšega. Bi se kar najraje razstrgala na pol, kajne? Bom mislila na vas in vse dobre misli bodo vaše. Naj bo čimprej mimo in se naj ne ponovi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Te kliknem tud jaz  Lahko ???

Si že moja prjatuca user posted image .
Fajn buče. A boooo.
Ja pa najlepša hvala za link. Sam ta čvek sem že našla... Kaj pa od prej, ga ni? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Smo pa tudi mi izrezali eno malo bučo.  Jo bomo imeli kar nekaj časa na oknu. Meni je ful dobro ko je tema in pol svečke notri v bučah gorijo. In se ful dobr vidi.

Mene tud vsi postrani gledajo, ko rečem, da so men te prazniki prav fajni (mam skriti razlog, en ful romantičen sprehod s tedanjo ljubeznijo po britofu user posted image user posted image user posted image , ki se je fantastično končal - pa ne me zatožit, prosimuser posted image .)

Eeh, bežim, upam da bo nocoj Aleksej bolj mirno spal...

Na noč.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 1.11.2008 23:01:01 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.11.2008 9:38:31   
ugi
Jutro

Aleži: Joj, revček Žiga, upam da je zdaj že OK in sta že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi bila vaša prijateljica na FB, lahko. user posted image  Vas bom probala najt.

Katrin: Kakšne dobre buče. user posted image

Skaana: Ej, tvojedva sta pa taka cukra, sem pogledala slikice. Super. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.11.2008 9:46:04   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Jaz bi tudi bila vaša prijateljica na FB, lahko. user posted image  Vas bom probala najt.

Ja pa dej,  no user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem, pri nas full piha .... brrrr user posted image

pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.11.2008 10:38:56   
Katrin
aleži: kako je sedaj z Žigcem? user posted image

ugi: sem te kliknila user posted image

Skaana: eno temo najde tudi na nosečnosti, a je le ena stran! A smo sploh čvekale tako zgodaj? No, jaz vem, da sem se vam pridružila kasneje user posted image

In še slikica mojih škratov:
user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.11.2008 17:39:58   
aleži
Dober večer, 
hvala za user posted image user posted image user posted image

danes sem bila leteča med domom, starši in bolnico. Žiga in tati sta še vedno na oddelku, verjetno prideta jutri domov,ker je že cel dan poln energije, skače..... ja, 100% so delovale inhalacije. V petek imava pa za it na debeli rtič v alergološko ambulanto, pa bom vidla, če mu bodo ugotovili še kaj, poleg prišice.

Skaana, Katrin in Ugi: jaz sem na italijanskem face booku (IT FB), moda me boste pa našli, ker jaz vas še nisem...user posted image user posted image user posted image  nisem še gledalauser posted image

Katrin: ful lepe slikice buče, kaje in anžeta user posted image user posted image

Rainbow: drugič velja user posted image . Kako ste se imeli? Ste se odpočili? Vreme ste imeli kar fantastično včeraj in danes?

lahko nočka.... grem se še malo cartat s sarico.......

< Sporočilo je popravil aleži -- 2.11.2008 17:41:03 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
2.11.2008 20:41:49   
rainbow
Ojla vsiuser posted image user posted image user posted image

Aleži, najprej se moram tebi opravičit, ker sem si pozabila izpisat tvojo telefonskouser posted image , ampak zdaj berem, da ste imeli pestrouser posted image , nisem pa čist razbrala, kaj naj bi to Žiga imel?

Katrin, vi ste pa res ustvarjalni, bravouser posted image user posted image user posted image

Kaj se to nekaj pogovarjte o prijateljih??? nič mi ni jasnouser posted image  očitno sem za luno

No, mi smo uživali, vreme bi lahko bilo boljše, ampak nič hudega. Se moram pohvalit, da sem v redu hotel (Maestral - Novigrad) izbrala, smo čofotali v bazenu z morsko vodo, to je bilo najbolj aktualnouser posted image

se še oglasim, grem perilo uredituser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
2.11.2008 20:51:16   
Katrin
user posted image user posted image user posted image  za prijeten oddih. Upam, da si si nabrala novih moči za naprej user posted image

Pogovarjamo se o Facebook-u user posted image  Se boš pridružila? To je pač še neka spletna pogruntavščina, ki združuje stike med prijatelji po celem svetu user posted image  Cool stvarca!

aleži: ne morem te poiskati, ker ne vem kdo si user posted image  hehe - poznam le tvoje ime, kar je premalo user posted image

Vsem ostalim prijeten teden in nočka user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
2.11.2008 21:24:18   
aleži

user posted image user posted image user posted image  za prijeten oddih. Upam, da si si nabrala novih moči za naprej user posted image

Pogovarjamo se o Facebook-u user posted image  Se boš pridružila? To je pač še neka spletna pogruntavščina, ki združuje stike med prijatelji po celem svetu user posted image  Cool stvarca!

aleži: ne morem te poiskati, ker ne vem kdo si user posted image  hehe - poznam le tvoje ime, kar je premalo user posted image

Vsem ostalim prijeten teden in nočka user posted image

he, he.......... jaz sem te pa našla pri Skaani..............

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.11.2008 21:29:48   
Katrin
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
3.11.2008 12:26:02   
aleži
Žiga in tati sta doma.user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
3.11.2008 12:40:09   
ugi
user posted image user posted image user posted image user posted image Super, da sta z Žigom doma. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
3.11.2008 15:26:10   
Skaana
user posted image

danes sicer malce žalosten, ker sva se začela z Aleksejem uvajat v vrtcu, saj veste, kaj to pomeni user posted image

he, he.......... jaz sem te pa našla pri Skaani..............

user posted image user posted image no, jaz pa vem Aležijin priimek, torej sem jo brez problemov poiskala.

Sem pa zelooooo vesela, Aleži, da sta tvoja muška doma user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo, da ju lahko cartljaš.

Joj, bežiiim... Alarm na kvadrat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
3.11.2008 22:14:20   
Skaana
user posted image

smrk pa na drevo, nobene ni, ki bi me potolažla user posted image (Katrin, ti si izvzeta user posted image ).

ma ne, saj ne trmarim, sam pogrešam vas... Joj, Mojčca se že sto let ni javla. Upam, da so že kaj boljše. In NiLe, kako je z ušmi? So dojele, da Nikova glava ni prav dobro gnezdo user posted image ?

Atena spi pri mojih, jaz pa z dvema mačkonoma sestavljam novi album. Če verjameš... Še vedno se smilim sama sebi user posted image user posted image user posted image

Na noč  user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
3.11.2008 23:10:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

smrk pa na drevo, nobene ni, ki bi me potolažla user posted image (Katrin, ti si izvzeta user posted image ).

user posted image user posted image user posted image evo mene ... sem se malo izgubila ... pa vmes aktivirala FB, tako da bomo lahko kakšno rekle user posted image ...
Eh, vem, kako ti je pri user posted image ... sem dala že 2x skoz in še 1x me čaka user posted image ...  vse pridemo za tabo ... ravno danes sem se dobila z eno novembrko 07, ki ima prav tako tri otroke in je tudi danes prvič peljala svojo pupiko v vrtec in ji je tud blazno težko, sploh ker ve, da je to res definitivno konec uživanja in 24/7 preživetega časa z otročki ...

In NiLe, kako je z ušmi? So dojele, da Nikova glava ni prav dobro gnezdo user posted image ?

Uspešno sanirane ... knok, knok trkam user posted image ... za vsak slučaj sem si danes izposodila mašinco in Nika pobrila ... ma, mi je kar ratalo ... pa dobro, da ima tako luštno glavico, da ga nisem sfalila user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.11.2008 9:01:19   
Katrin
Čao, prijateljice user posted image

NiLe: user posted image  za uške!

aleži: user posted image  za Žigca!

skaana: upam, da bo danes v vrtcu vse OK user posted image  In sicer? A si že v službi? Nič nisi omenila ... user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem, ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.11.2008 11:04:51   
Skaana
user posted image

Ej, punce moje, ne morem verjet. Jaz sem dobila PODALJŠANO porodniško za tri mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sem bila 99 posto, da je je ne bom... Tak, zdaj pa še nekaj časa ne boste imele miru pred mano user posted image user posted image user posted image

Nič, grem kuhat za mojga črveka.

Joj, kolk sem vesela. Ker je zdaj ravno zima, pa čas viroz, pa novo leto, pa... Joj, reeeees sem vesela user posted image .

Naj bo tudi vam danes lep dan user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.11.2008 13:32:56   
ugi
Eeeeeeeej, Skaana, pa to je super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajta. No, pa Aleksej nekaj časa še ne bo rabu v vrtec. user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.11.2008 14:04:23   
NiLe
Sem ti že na FB napisala, zdej pa še tuki: jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... res krasna novička in prav privoščim ti, da boš uživala še 3 mesece. Lalala, bomo lahko čvekale user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.