|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
12.10.2008 10:59:23   
ugi
Mi tudi gremo zdele od doma.
user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
12.10.2008 11:17:07   
NiLe
Še jaz se pofočkam ...  z nestrpnostjo čakam, da odrinemo od doma ... trenutno sem sama s Tio, ki mi je pomagala dokončati testeninsko solato user posted image user posted image , starejša2 sta pri mojih in jih spotoma poberemo, dragi pa je šel na trening - laufat in čakam, da pride, se zrihta, Tia poje še svoje kosilce in šibamoooo.

Se vidimooooo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
12.10.2008 11:39:24   
Katrin
user posted image user posted image user posted image

Nekatere ste že na poti user posted image , druge boste kmalu user posted image

Vas pričakujemo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
12.10.2008 20:15:39   
ugi
Evo, mi smo doma. Zdele se gremo samo umit in spat. user posted image

Bilo je super, mi smo ful uživali. Sem vesela, da smo se dobili. Katrin ful imate luštno hiško. Res je lepo pri vam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
12.10.2008 20:40:40   
Katrin
Hvala!

No, mislim, da je srečanje uspelo in da ste se imeli lepo user posted image  Mi smo se imeli in vesela sem, da sem spoznala aleži in ugi, vse ostale pa ponovno videla user posted image

Mi smo po ta velikem pospravili, Anže spi, Kaja bo pa tudi kmalu user posted image

Nočka in hvala user posted image

user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
12.10.2008 20:57:02   
aleži
Tudi mi smo prišli domov pred pol urce. Malo je bilo gužve, malo joka od lakote, Žiga pa je zaspal kot ubit.

Fulllllllllllll lepo ste nas sprejeli in prav lepo vas je bilo spoznati. Škoda je samo, ker je šlo vse tako hitro.

Katrin čestitke tebi in možku user posted image user posted image user posted image

Še moj dragi je pohvalil, da kako lepo družbo sem našla na rr.user posted image

lahko nočka

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
12.10.2008 21:24:32   
NiLe
Čer!

Tudi mi se pofočkamo, da smo srečno prispeli domov ... sicer nas je več kot pol poti spremljala sirena, imenovana Tia, ampak smo preživeli user posted image user posted image user posted image Nato smo skočili v banjo - vsi, razen očija, povečerjali in sedaj že vsi sladko spijo.

Imeli smo se krasno, družba odlična, hrana okusna, otroci pridni ... bo treba ponoviti, tako je bilo fino!!!

Lepo, da sem spoznala Aleži in njeno družino, Wahoo ti pa tako ali tako pokaš od energije. Faca si!

Hvala gostiteljema: Katrin in možeku, imata super hiško in resnično lahko uživate.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.10.2008 21:53:23   
rainbow
Pa še miuser posted image

Mi smo vsi skrajno uživali, resuser posted image user posted image user posted image , najbolj v vaši družbi, takoj nato pa v prelepem okolju in krasnem vremenuuser posted image , pa da ne pozabim fine hraneuser posted image

Hvala tudi od nas Katrin in možeku za vseuser posted image user posted image user posted image

Meni je tudi super, da sem spoznala Aležiuser posted image , pa po dolgem času videla Wahoouser posted image , Skaanouser posted image  in Katrinuser posted image
Pa naši 3+ so taaak zrastli, kaj pa šele vaši dojenčki, vsi po vrsti sami cukriuser posted image

Na poti nazaj sta punci zaspali, tako da sta komaj zdaj šli  v postelje, pa kar gužva je bila na cesti. Ampak saj je šlo hitro. Sploh ne morem verjet, da je jutri treba v realni svet, spet en delovni teden, kako brzijo tedni, kar ne dojemamuser posted image user posted image

Zdaj pa grem še malo firbcat hiše, delo (sem si nekaj domov prinesla) pa bom odnesla jutri kar nazaj v službouser posted image

Lahko noč vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.10.2008 23:20:46   
Skaana
user posted image

še jaz, še jaz user posted image user posted image user posted image

Najprej velika HVALA tebi Katrin in tvoji družinici, ki nas je čudovito sprejela in gostila. Res, kapo dol. Šopek je Atena celo pot držala v rokah user posted image .

Mi smo seveda tudi uživali, in kar je najpomembnejše, naša Atena je rekla, da bi še šla k tej Kaji, ki je tako daleč doma user posted image .

Imate prekrasno, znotraj in zunaj. Že zdaj, kaj šele bo user posted image

In potem moje drage marčevke. Vse po vrsti ste fajne, itak. Vaši sončki pa taki cortki user posted image . Ko sem videla Luka z vlakcem, sem se prav nasmejala. Ne bi ga mogla zgrešit. In Žiga je taki srček, z Ateno sta hišico popravljala user posted image . Sicer ne vem, kaj sta imela pri čudoviti hiški za popravit, a naj to ostane skrivnost user posted image .

Sicer pa, Aleži, saj boš nardila kakšen album, kajne? Jaz sem čist pozabla slikat user posted image .

Nič, ju3 je pa en naporen dan. Z Aleksejem imama RA in pregled. Sam naš se plazi in bo super, ziher user posted image .

Še enkrat - zlate ste.

Na noč user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.10.2008 11:17:58   
Katrin
Malenkost user posted image

Hvala vam:) Nama je bilo v veselje in lahko ponovimo kadarkoli user posted image

katrin in win

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.10.2008 11:29:33   
Katrin
Dobro jutro, čeprav megleno user posted image

Hvala za lepo nedeljo in vesela sem, da ste se imeli lepo:)

Vesela sem, da smo se ponovno videli; to, da so naši marčevčki sončki, ne rabim poudarjat user posted image  in da so naši user posted image  zlati user posted image  Pecivo je bilo mnajmi in eno boljše od drugega user posted image

Seveda mi je včeraj zmanjkalo časa, da bi se z vsemi kaj pogovorila user posted image  - bo drugič bolje user posted image

NiLe: krasne otročke imaš in res si faca user posted image

rainbow: vi ste itak face svetovne, lepo vas je bilo ponovno videti user posted image

skaana: hvala za prisrčno darilce user posted image  Kaja pošilja Ateni user posted image user posted image  in jo pozdravlja. Sta si všeč user posted image - sorodni dušici user posted image  In seveda lahko pridete kadarkoli ponovno, da se skupaj igrata user posted image Upam, da je z Aleksejem vse v redu user posted image

aleži: lepo, da sem spoznala tudi vašo prekrasno družinico user posted image

ugi: ni bilo kaj dosti časa, si pa čisto podobna svoji mami user posted image  Se vidimo v soboto in bomo nadoknadili user posted image

dolina: lepo vas je bilo ponovno videti in hvala tvojemu user posted image  za peko in pomoč user posted image

wahoo: midve se pa itak poznava user posted image

Tako, na kratko; grem v razred user posted image

Uspešen in lep teden vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.10.2008 12:22:03   
Suzi*
user posted image  ojjj, berem, pa boljš da ne bi....da ste ful uživali! user posted image  sem vam fouš. žal mi je da vas nisem vidla, pa zarad anžeja, ki bi sigurno maksimalno užival z vsemi otročki.
no, mi nismo bli ok, pa zato nismo prišli. naju je oba z mojim že od petka po trebuhu šraufalo in zvijalo in slabilo, in wc je pel....fuj od počutja, apetita nobenga. v soboto me je celo vse tako bolelo, da sem vzela tablet in šla z žano spat ob pol devetih. se še ni zgodilo nikol. včeraj je blo pa dost podobno, samo da sem v dnevni dremuhala. danes se zgleda izboljšuje, sem zjutraj celo normalno jedla, sem bla že tako lačna. edino zdi se mi da mi je pomanjkanje apetita na mleko usekalo...tamala mi zdaj 2 noči skos na zizi visi, pa čez dan tud bolj pogosto. user posted image  moram zdej mal nadoknadit s hrano in pijačo, da ne bo panike, ker GH še kar ne gre kokr bi mogla it.

če se da, bi tud jaz vidla kakšne slikice. proosiiim.

lepo bodite, pri nas je še kar megleno, pa tako lep sonček so napovedovali. user posted image  upam, da bo vsaj kakšna urica za ven it.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
13.10.2008 14:25:13   
aleži
Slikice sem dala v albumček in vam poslala sporočilca. Upam,da sem prav naredila, ker teji novi albumi mi niso čisto jasni user posted image

Včeraj nisem kaj dosti komentirala:

Skaana: kako je bilo na RA in kako se je potem počutil Aleksej dane sponoči? Upam,da je bilo vse v redu. user posted image user posted image  Tudi Žiga si je zapomnil Ateno, kako sta se igrala in je rekle, da je lepa punca. Hm, lahko se kaj zmenimo!!!user posted image user posted image  Edino ona je bila bolj mirna in nežna, druge so ga malo prestrašle, ker ga niso pustile se igrat in je začel user posted image . Jojme!!! A ja, pa še tvoja Wahoo se je igrala z njim, nosila Sari fifi, hodial za Žigcem..... prava kokica!!!

možek: rekle je, da so bili vsi očetje zelo face............. še sreča, da imate vse prekrasne in simpatične možje!!! ker če ne bi rekle, da kaj sem ga peljala navijat uro gor!!!
kuharju in možu od katrin  pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za okusno hrano

Katrin, Dolina, NiLe, Ugi, Skaana, Wahoo, Rainbow lepo vas je bilo spoznati in  user posted image user posted image user posted image  za peko in darilce Wahoo. Čeprav nisem provala vsega, mislim, da je bilo vse dobro. user posted image

Drugo leto pa se boste pripeljali k nam na  Obalo!!user posted image

ura bo kmalu za it po Žigca........

user posted image
user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.10.2008 18:52:59   
Dolina
Jaz se samo pofočkam, potem pa micene v mižale... Kot vedni mi zmanjkuje časa...

Mi smo se imeli lepo sto na uro. Fajn se je bilo srečat in piknik je bil super ideja. user posted image user posted image user posted image

Joj, ne morem več tokat, neža mi dobesedno skače po naročju user posted image user posted image

Skaana, je Aleksej ok?

letim...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.10.2008 18:54:37   
Dolina
user posted image Aja, aleži, user posted image user posted image user posted image  za slikce. Prav hude so...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.10.2008 21:00:34   
Skaana
user posted image

evo, sam da sem vam javim - zlate ste, ko mislite na našega pikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilo je super. Naš mali je bil že po poti kot da ni nič, sicer je spal, a mi je v spanju vedno prijel prst, ko sem ga požokala user posted image . Zjutraj pa čisto živahen Aleksej. Pediatrinja je rekla, da je super z razvojem, lahko bi se že sam postavljal, a to ni ključno. Bo pa vseeno dala izvide za vlogo za podaljšanje porodniške. Tako da vložili bomo, potem pa odvisno od komisije. Sam da je naš mali vredu.

Atena je danes ostala pri mojih starših (tam kjer smo prej živeli) 9n je seveda v devetih nebesih - zdajle mi je komaj imela čas reči lahko noč user posted image .

Katrin, tvoj SMS sem prejela ravno v Krškem, potem sem pa drvela sem in tja in sem in tja user posted image . Hvala. Seveda bomo še kaj prijadrali, ko pa imate tako lepo user posted image . Velja pa seveda tudi obratno. Aha, CDje bom jutri spekla in ti jih pošljem, ti mi pa na ZS še pošlji prosim tvoj priimek user posted image .

Aleži, slike so fantastične. Se priporočam, da mi jih pošlješ še na mail, ti ga na ZS pustim.

Rainbow, ti na ZS pošljem recept od rogljičkov. Se jih je Enja najedla? Čisto enostavni so za nardit user posted image .

Joj, user posted image me kliče, da se je film že začel. Že svetlobna leta ga nisva gledala sama skupaj (vedno je ena štručka zraven user posted image ).

Na noč,

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.10.2008 21:14:52   
rainbow
Čeer!

Zdaj sem si najprej šla pogledat slikeuser posted image user posted image , Aleži, super, da si toliko slikala (ker midva sva kot vedno pozabila fotoaparatuser posted image ), pa res si super slikce ustvarila, bravouser posted image user posted image ; pa ja, mene je moj možek tudi presenetil, da se je tak vklopil, ampak so naši dedci res v reduuser posted image user posted image  klepetavi skoraj bolj kot meuser posted image user posted image  saj je pravuser posted image

Skaana, super, da je Aleksej v redu, in da ni posledic padca; pri takih malih ponavadi ni, ker imajo lobanjo prav posebej proti udarcem naštimanouser posted image ; Enja je vse kiflčke posnedla, fino, da mi pošlješ receptuser posted image

danes pa morm nehat zdaj, ker moram še naredit popravceuser posted image  in se moram spravit k deluuser posted image user posted image user posted image  (to je bilo zdaj za motivacijouser posted image )

lep večer še in mirno nočuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
13.10.2008 22:42:58   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
user posted image Aja, aleži, user posted image user posted image user posted image  za slikce. Prav hude so...

user posted image user posted image user posted image jaz jih pa ne vidim; link na zs je pri meni neaktiven user posted image user posted image user posted image

help! ....

Skaana: recept za rogljičke pa kar tu napiši (mojemu možeku so bili full dobri) - no, ali pa mi na zs pošlji - HVALA user posted image  Vesela sem, da je z Aleksejem vse OK user posted image

Sicer pa: do sedaj sem likala, sedaj grem pa gledat PB user posted image

Jutri gre pa Kaja z vrtcem v Ljubljano z avtobusom in sicer v lutkovno gledališče gledat Žogico Nogico in revčka je čisto vzhičena user posted image user posted image user posted image

Nočka vsem user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.10.2008 7:40:35   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

user posted image user posted image user posted image jaz jih pa ne vidim; link na zs je pri meni neaktiven user posted image user posted image user posted image

help! ....

vprašaj Wahoo. On je bolj na tem področjuuser posted image !!!!!!!! jaz tudi pojma nimam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.10.2008 8:45:45   
mojčca
Ojla punce.

Se vam javljam na hitro. Slikce so super, vidim, da ste uživale na polno. Mi je ful hudo, da se vam nismo mogli pridružiti.

Drugače se nam pa spet dogaja, kar se tiče bolezni. Še oče se ni dokončno pozdravil, pa imamo v bolnici sedaj od sestre moža. Je šel včeraj dopoldan na dežurno zaradi hudih bolečin, so ga poslali direktno v klinični center, ponoči pa je bilo očitno tako hudo, da so ga operirali. Mah, saj ne vem več, kaj se nam to dogaja. Od novembra lansko leto je skoz nekaj. Po eni strani se tolažim, da bo boljše, po drugi strani pa tem svojiim izjavam ne verjamem kaj preveč.

Nič, grem delati, ker so prišle stranke.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.10.2008 9:41:16   
ugi
Jutro,

Aleži: user posted image user posted image user posted image super slikice, sem jih pogledala že včeraj, pa moj tudi. Edin za komentirat sem bila preveč zaspana.

Skaana: Tudi jaz se priporočam za recept. user posted image

Res je bilo vse tako dobro. user posted image Hvala vsem. user posted image Naslednjič pa bi se lahko dobili pri nas na hribu.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.10.2008 11:30:08   
modrooka
Punce, na hitro: pogledala sem si fotke. Vidim, da ste uživala. Žal mi je, da nas ni bilo poleg... Pa drugič...

Mi smo OK. Mala je bila prejšnji teden drugič cepljena in še vedno zdravimo posledice - ful zamašen nosek, vročina je hvala Bogu po treh dneh padla...
Ana je OK. Hodi v vrtec, na folkloro...

Zadnjič sem napisala ful dolgo poročilo o nas in ker sem ga pisala tako dolgo in ga nisem na koncu shranila, je seveda 'izginilo', ko sem ga hotela objavit... user posted image

Pa kdaj drugič, ko bo spet kaj časa...

Mejte se lepo!

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.10.2008 13:16:28   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  Mojčca, držim vam pesti. Kar v pozitivno verjemi. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Modrooka, fajn te je brati.

Letim, sirena, sva dali danes kri in ji je 10 minut curljalo, madona, sem že mislila, da se ne bo ustavilo. Zdej je pa mal sitkana.
Punce imate še kak nasvet, kako naj Neži pomagam, da se bo pokakala: probala: sladkane kamilice, slivov kompot, slive v vsaki kašici, juho iz kopriv, Portalak, svečko (edino ta jo je mal odprla, zdej pa spet ista pesem), masaža, kaki, jogurti, voda poleg dojenja.... Zdej pa nimam več idej, še vedno se ne mora pokakat. user posted image

Nč, bežim. Lep dan

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.10.2008 21:11:13   
NiLe
Čer!

Pri nas je bolezen na pohodu in to kar ornk user posted image
Lea je včeraj dobila vročino, celo noč je bila boga, danes je bila brezvoljna, jamrala, da jo boli glavica, bruhala je, vmes spala, ko pa je bila budna pa samo cartat in jokcat ... no, sem izkoristila moževo prisotnost, tako da sem z njo odspala eno rundo.
Popoldne je tudi Tia začela tečkat, stalno je bila na rokah, jokcala non stop, pa zelooo malo jedla, tako da upam, da se ni nalezla Za nameček je v bolnici pristal tudi tast, ki se je zjutraj odpravil k zdravnici, ker je ponoči slabo spal ... zdravnica ga je urgentno z rešilcem poslala na urgenco in nato direkt na kardiološki oddelek, ker mu srce nagaja in bo imej jutri operacijo, da mu vstavijo vzpodbujevalec srca . No, da pa zaključim še tole izredno stanje pri nas, sem bila danes naročena pri moji zdravnici zaradi moje roke oz. rame in sem dobila napotnico za RTG, potem pa naprej, če bo kaj nenavadnega. Pestro, ni kaj!

Modrooka; lepo, da si se oglasila ... drugič pa še kakšno poročilo napiši user posted image
Aleži; super slikice! Pridna si bila user posted image user posted image user posted image

Dolina; glede odvajanja ti ne morem dati nobenega nasveta, saj mislim, da si sprobala vse možno ... glede na to, da se z Nežo še dojita ... kaj pa če bi ti probala piti donat, kefir, probiotične jogurte???

Skaana; super za Alekseja in njegov napredek. Pa fino, da ni bilo hudo po tistem padcu! Aja, čakam na recept user posted image

Katrin; sem ti pozabila povedat, kako je bila Kaja zadnjič luštna ... ko sem šla iskat Leo v njeno sobico, sem jih zalotila sredi debate ... Kaja je dala Niku za probat en njen čeveljček in so ugotovili, da mu je seveda premajhen ... no, potem je pa naša Lea hotela tudi probat, pa je Kaja stopila pred njo, ji vzela čeveljček in ji rekla: "Ne! Ti si pa premajhna za to. Da veš!" Ful je bila luštna user posted image .

Grem počasi v posteljo ... vprašanje, kakšna noč nas čaka.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.10.2008 22:00:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Katrin; sem ti pozabila povedat, kako je bila Kaja zadnjič luštna ... ko sem šla iskat Leo v njeno sobico, sem jih zalotila sredi debate ... Kaja je dala Niku za probat en njen čeveljček in so ugotovili, da mu je seveda premajhen ... no, potem je pa naša Lea hotela tudi probat, pa je Kaja stopila pred njo, ji vzela čeveljček in ji rekla: "Ne! Ti si pa premajhna za to. Da veš!" Ful je bila luštna user posted image .

Kaj naj rečem; čisto Kaji podobno user posted image user posted image user posted image

... no comment ...user posted image

• Pa kaj jaz to berem danes user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkanim veliko zdravja in da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

• Drugače pa je bila Kaja danes čisto navdušena, ker so šli z vrtcem v lutkovno gledališče (uauuu:)))

Nočka, mislim na vas:))

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.