|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
21.10.2008 14:44:03   
~Biba~
no pa spet vem nekaj več o teh psih, v bistvu sem tak danes prvič slišala za njih. Najbolj zanimiv podatek pa je bil da je bolj lovec z očmi, kot smrčkom...pa da je lovil volkove, pa da so po letu 1860 obnovili pasmo, saj je irski volčji hrt praktično izumrl.JE pa res zelo družaben pes, ki se raje igra z lastnikom, kot igračami.
Tak učne urice je konecuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.10.2008 14:44:33   
~Biba~
pa mojih monologov tuiuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.10.2008 14:54:14   
polaris
bravo šolarček user posted image

Ne, ne držiš monologov, sam jaz imam velik dela, pa poškilim na RR, ko utegnem. In kako kaj nova štalca, sta zadovoljna? Parket položen? user posted image  V ktirem firtlu sta?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.10.2008 14:59:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Neža, pol je mala pogumna po očetu?user posted image pa saj si tudi ti pogumna. Se spominjam tvoje zgodbe. user posted image da imaš danes tako srčece ob sebiuser posted image maš kakšno novo slikco?

Točno tako user posted image  

Ne vem kje to dobim user posted image  Včasih sem lahko ful pogumna kot pri SS in sedaj pri 30.t user posted image  že grozila prezgodnji porod.... Sem noge držala skupaj in smo držali do 34t user posted image

Tukaj je najnovešja.. Neža in njena teta na vrtu.

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.10.2008 15:07:23   
polaris
Uh kaki cukrček je ta tvoja princeska user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.10.2008 15:20:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

sonček 85..osvetli me, kateri avatar si ti imela pred to zvezdico? nikakor se ne morem spomnit.
moj trebušček ,pred tem pa mpškega ki ima bebija na ramih in miga z glavo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.10.2008 15:22:12   
sonček85
madonca ka velik pes ,pa kaj si ja nor, kak je bebica mala proti njume.

kak cuker je nežika.iiiiiiiiiiiiiiiiii

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.10.2008 15:23:32 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.10.2008 15:54:53   
Anonimen
ampak sonček.... še pred tem si mela nekaj zelo prepoznavnega... To si zdej menjala veliko a nisi??

Jaz se tudi ne morem spomnit kak je bil user posted image user posted image

No zdej bom počasi zapustila delovno mesto in šla še malo u varstvo :)

grem varvat eno pupo lušno user posted image user posted image user posted image

Jutri se tipkamoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.10.2008 15:58:23   
sonček85
ne vem katerega mislite,ja kake 4-5 sem jih menjala ,samo na zadnje vem da sem imela tist k sem napisala.grem mal pokukat v preteklost.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.10.2008 16:04:08   
sonček85
bile so te:user posted image ,user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.10.2008 16:16:42   
jazzz27
sonček...štrudel se peče.....jabolčni s sirom in grozdni s sirom...ena vrsta za probouser posted image user posted image ..tako lepo diši, da bi za peč ugriznilauser posted image

polaris....a smo te le zbezale z luknjice?! boš mela ti pa velizga kužija....Upam na kako konkretno ime, da mu ne bo slučajno Fifi ime....ko pa izavogala pride, te pa kap!!!! Mislim, da ga bo lahko tvoje dete jahalo!!! user posted image
Pa fine dlakce bo mev za cukanje!!

Ne vem katera me je spraševala white je fantič....lanski.

Bom pa še tadruzga mucota gor dala....jig-jag kombinacijauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.10.2008 16:23:08   
jazzz27
user posted image
evo to je black...in white

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.10.2008 16:25:08 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.10.2008 16:26:41   
jazzz27
blekija bi z veseljem oddala, ker tako crklivega in ljubosunega mačka pa še ne!!! Če božam vajta je prec zraven in ga odrineuser posted image user posted image ...Drgač sta pa oba samčka...lanska mladiča.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.10.2008 17:06:31   
spelka12
tale bleki res zgleda cuker, ampak sem bolj pasji kot mačji človek.

Kako kaj?
Kaj špika, srbi, boli, trga....? A že delaš, a še počivaš?

Nč šibam spet dalje. Moj gre jutri SPET via nemčija user posted image user posted image user posted image user posted image .
V petek imam pregled pri g. Krvavitve še kar ne nehajo. Vsak 2 dan pride kri. Kr nekej.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.10.2008 17:19:50   
sonček85
špelka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jazzz:jst sem ga že tudi jedla,njamiiiiiiiiiiiiii,njamsssssssssss

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.10.2008 17:28:35   
miska73
A s temle nam delate babe lušte...

[url=http://www.Slikomat.com/slika/3255957.htm]user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.10.2008 17:50:56   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

tale bleki res zgleda cuker, ampak sem bolj pasji kot mačji človek.

Kako kaj?
Kaj špika, srbi, boli, trga....? A že delaš, a še počivaš?

Nč šibam spet dalje. Moj gre jutri SPET via nemčija user posted image user posted image user posted image user posted image .
V petek imam pregled pri g. Krvavitve še kar ne nehajo. Vsak 2 dan pride kri. Kr nekej.

špelkica moja!!!user posted image user posted image

sem se že ustašla, da is tudi ti kam pobegnila....

je lušen tale blek, ha? Ma tako belo kravatko. Samo sedaj sta že veliko večja in porejena...user posted image ...

HB so se bolečine umirile....sicer vem da imam ženske organe, ampak to je pa tudi vse...še zmeraj počivam kakor se le da. Sedaj ne dvigujem ničesar...kosilo sem danes skuhala. Z mami smo pa štrudel nardile skup....

Špelkica moja....upam, da pri G. kaj izveš, da bo čim prej teta adijo, da lahko v nove boje skočiš! A pri Rešu si se že kaj najavila?

Pa spet tvoj potuje...fuj....kako to? Madona in te službene poti...men je to tako zoperno!!! HB moj ne gre nikamoruser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.10.2008 20:06:49   
gigi1
Sonček85 Živa sprašuje po tistem, ki si ga imela pred tipčkom z dojenčkom. A ni bila luna?

Polaris a ti tud tiščiš do konca? user posted image  user posted image  user posted image . Kužon je pa hud user posted image

Jazzika bleki je carski. Vajti me pa spominja na mojega Muca. Čist tak je bil na bušiju je pa imel siv srček. Pri nas smo cele dneve z doma in si ne morem privoščiti ljubljenčkov.
Štrudl? Daj bučkovga nared! Ta pomaga zanosit. Vprašaj Sončko85 user posted image

Špelka ma šit. Sem upala, da se je to že uredilo user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.10.2008 20:10:25   
Serendipity
Ejla pupike - le toliko, da veste da mislim na vas!

Ne me kregat, ampak nisem nič preletela za nazaj - na hitro sem videla:
  • črnega in belega mačkončka ( I just love cats!)
  • polaris in njen volkec v jeseni (JUUUPIIII)

Ostalo pa v drugič bolj podrobno predelam.

CMOKECA moje pupike!

ps: pa Nežka in njena tetka! user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.10.2008 20:11:32 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.10.2008 20:25:41   
ledenka
borkice moje user posted image

špelči, joj pa te krvavitve... držim pesti, da se čim prej porihta in da dobiš zeleno luč user posted image user posted image user posted image

žiži, navijam, da pade jutri stopka! user posted image user posted image user posted image

jazzzi, lepa dva mačkončka user posted image  ampak imam doma že dva korenjaka. sicer pa so slikce na http://cartwright.moj-album.com oranžko je maine coon, črnuhinja pa macos pocestnikus user posted image  (posvojena od društva Mačjelovke)

polaris, ajoj, to pa je veeeelik kuža user posted image  moj bratranec je imel pesiko in je res zelo prijazna... ampak z mize ti pa tudi vse ukrade user posted image

pikicaOOOOO je najbrž na poti v Zagreb user posted image

miška, a s štrudlom delaš lušte user posted image  meni pa se je paradižnikova solata, si jo grem naredit

sonček85, ti že kaj razmišljaš o vozičkih? jih malo gledam, pa mam vsak dan drugega favorita user posted image

sonček33, kaj pa ti o imenih? tete z RR bomo z veseljem pomagale user posted image

živa pa vadi user posted image  boš lahko prišla tudi k meni kaj varovat user posted image

neža, zelo lepo pupo maš user posted image

biba, držim pesti za petek! user posted image user posted image user posted image

murkica, ti kar pij čajčke! enega za sluznico/prekrvavitev, pa recimo pokombiniraš s koprivo - vsekakor boš nekaj naredila zase!

Se*, že papaš tabletke?

jaz sem bila pa malo v BTCju, še malo po trgovinah... in poročilo - za moj okus ok imajo cotike v Popku v stavbi Diamant poleg Lidla, pa v La vie v Baby centru. ostalo je user posted image  cene pa so seveda druga zgodba... ampak hlače, ki sem jih dala skrajšat, sem dobila in so že v stroju user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.10.2008 21:25:45   
sonček33
Ledenka - sonček33ima že izbrano ime za fanta. že leta dolgo.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.10.2008 22:42:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sporočam, da bomo mi imeli fanta.

user posted image user posted image user posted image Povej imeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba - naj se user posted image pozdraviuser posted image

Špelka - user posted image user posted image user posted image user posted image Misssssssssssssssssssssssssss u....

Vsem babam žabam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem samo površno preletela zadnje strani pa sem zih kaj pomembnega zgrešila ampak vseeno..to je samo za vas...

Pa še slikce:

Naš mali smejko..user posted image
user posted image

Moja malenkost in Tilko vinilkouser posted image
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
22.10.2008 7:51:35   
murkica
Dobro jutro puce moje. Vidim, da ste bile včeraj precej pridne in sem poptrebovala kar nekaj časa, da sem vse preletela. user posted image

Kavica pade na moj računuser posted image , no pa še en čajčekuser posted image  za vse nosečke. user posted image  (jst zmeraj zabluzim s temi slikcami, tko da raje kar te smajlije v šalci limam)

Kok sta si podobna Erin. Mali je pravi cuker.

Sonček33- takole nas pa res ne moreš pustiti v neogotovosti.  Sej ne bo nobena od nas prej rodila, tako da ti imena sigurno nebo nobena ukradla. user posted image user posted image

Ledenka- no po mojem se bom res odpravila po te čajčke. Samo za informacijo, kdaj pa moram to začet pit. Verjetno pred O?

Se*- nič te ne bomo kregale, zdej ko vemo, da si pridna in da nisi pozabila na nas, te ne bomo. Drugače pa je v kotu že stala šiba in bi jih dobila čez rit, če se nebi javila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzz- vesela sem, da so se bolečine umirile. Zdaj bo vsak dan boljš. Sem pa prav lačna postala, ko sem brala o štrudlu. Jaz bi ga tut jedla. Sam jaz ga skoraj nikoli ne pečem, ker moj ga ne mara in ga potem jaz sama pojem cel pekač.

Špelči- Upam, da se vse porihta... Zdej bi pa ta krvavitev res že lahko izginila. Pa še dragi odhaja... Mislim boga revčka. Ti se kar javi večkrat tukaj pri nas, pa boš sugirno lažje prebrodila te težave, če boš čvekala z nami. No seveda pa vsekakor javi, kaj si uredila.

Za vse ostale napišem še kaj kasneje, ker mroam zdele res šibat delat.

Bodie lepo..

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
22.10.2008 8:56:08   
jazzz27
ajsika....kake kosmate kepe!!! Je orng mačor tale oranžko. Ta mora bit en tak lenobček, ha? A ga tamala kaj draži? Naši mucki so pa čistokrvni uličarjiuser posted image . Dobila s paketom "mačka"!user posted image
Aha, da ne pozabim, poboži se!!! Kako si drugače? Kake slabosti? Trebušček raste?

Erin...tvoj poba je tak cuker...pa mami tuduser posted image . A imate še težave z jokcem al se je že umiril? Po vsej verjetnosti so ga krčki.ha?

Sonček33...immmeeee!!!!

murkica in Sonček 2.....štrudla ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo pa res požeruhi....je bil tako dober. Tudi tist z grozdjem je bil odličen.

žiži...kar je dalo je dalo....po vsej verjetnosti je tud na jabolčni štrudel prijelouser posted image . Bleki je pa en hinavc...jaooooo kako se zna ta mačor potunit. Ta bi vse naredu, da bi ga mal božal!user posted image  Držim pesti!!!!!! Navijam za stopko!!!!

Se*....ohoooooj....kako kaj napreduješ s pošto? ajdi mal poročaj!! Rade te mamo!!!!

piki....držim pesti....da bo vse oki!!!

živa...kuku? A smo v službi? Je blo kaj potovanja v Zagreb?

Biba...a dons boš pa spet kaj za razvedrilo napisala?user posted image

nč lubice moje...moj je pogruntal, da se mi je stanje občutno izboljšalo in moram kaj nardituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.10.2008 9:21:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Erin...tvoj poba je tak cuker...pa mami tuduser posted image . A imate še težave z jokcem al se je že umiril? Po vsej verjetnosti so ga krčki.ha?

Ooooo hvalauser posted image

Mali je priden, mal ga krčki hrčkiuser posted image dajejo pa vsake tolk je siten ampak je še vedno moja največja sreča in veselje..tudi ko me pokaka in pobruhauser posted image

Zadnje čase je siten keer bi se sam nosil..je pogruntal kako je fajn če je pokonci in ga sprehajamo okoli..potem ga pa nazaj poležemo pa krik in vik...lev je lev...zahteva svoje...user posted image

Kaj ste od mačk govorile? A lohka še jaz slikco moje mačkonke pripopam???user posted image Je ful lepa maca samo malce zapostavljen zadnja 2 meseca..pa se je že navadila...

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.