![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 14:44:03
|
|
|
|
~Biba~
|
no pa spet vem nekaj več o teh psih, v bistvu sem tak danes prvič slišala za njih. Najbolj zanimiv podatek pa je bil da je bolj lovec z očmi, kot smrčkom...pa da je lovil volkove, pa da so po letu 1860 obnovili pasmo, saj je irski volčji hrt praktično izumrl.JE pa res zelo družaben pes, ki se raje igra z lastnikom, kot igračami. Tak učne urice je konec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 14:44:33
|
|
|
|
~Biba~
|
pa mojih monologov tui
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 14:54:14
|
|
|
|
polaris
|
bravo šolarček Ne, ne držiš monologov, sam jaz imam velik dela, pa poškilim na RR, ko utegnem. In kako kaj nova štalca, sta zadovoljna? Parket položen? V ktirem firtlu sta?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 14:59:11
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Neža, pol je mala pogumna po očetu? pa saj si tudi ti pogumna. Se spominjam tvoje zgodbe. da imaš danes tako srčece ob sebi maš kakšno novo slikco? Točno tako Ne vem kje to dobim Včasih sem lahko ful pogumna kot pri SS in sedaj pri 30.t že grozila prezgodnji porod.... Sem noge držala skupaj in smo držali do 34t Tukaj je najnovešja.. Neža in njena teta na vrtu.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 15:07:23
|
|
|
|
polaris
|
Uh kaki cukrček je ta tvoja princeska
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 15:20:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ sonček 85..osvetli me, kateri avatar si ti imela pred to zvezdico? nikakor se ne morem spomnit. moj trebušček ,pred tem pa mpškega ki ima bebija na ramih in miga z glavo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 15:22:12
|
|
|
|
sonček85
|
madonca ka velik pes ,pa kaj si ja nor, kak je bebica mala proti njume. kak cuker je nežika.iiiiiiiiiiiiiiiiii
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.10.2008 15:23:32 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 15:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak sonček.... še pred tem si mela nekaj zelo prepoznavnega... To si zdej menjala veliko a nisi?? Jaz se tudi ne morem spomnit kak je bil No zdej bom počasi zapustila delovno mesto in šla še malo u varstvo :) grem varvat eno pupo lušno Jutri se tipkamoooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 15:58:23
|
|
|
|
sonček85
|
ne vem katerega mislite,ja kake 4-5 sem jih menjala ,samo na zadnje vem da sem imela tist k sem napisala.grem mal pokukat v preteklost.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 16:04:08
|
|
|
|
sonček85
|
bile so te: ,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 16:16:42
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček...štrudel se peče.....jabolčni s sirom in grozdni s sirom...ena vrsta za probo ..tako lepo diši, da bi za peč ugriznila polaris....a smo te le zbezale z luknjice?! boš mela ti pa velizga kužija....Upam na kako konkretno ime, da mu ne bo slučajno Fifi ime....ko pa izavogala pride, te pa kap!!!! Mislim, da ga bo lahko tvoje dete jahalo!!! Pa fine dlakce bo mev za cukanje!! Ne vem katera me je spraševala white je fantič....lanski. Bom pa še tadruzga mucota gor dala....jig-jag kombinacija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 16:23:08
|
|
|
|
jazzz27
|
evo to je black...in white
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.10.2008 16:25:08 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 16:26:41
|
|
|
|
jazzz27
|
blekija bi z veseljem oddala, ker tako crklivega in ljubosunega mačka pa še ne!!! Če božam vajta je prec zraven in ga odrine ...Drgač sta pa oba samčka...lanska mladiča.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 17:06:31
|
|
|
|
spelka12
|
tale bleki res zgleda cuker, ampak sem bolj pasji kot mačji človek. Kako kaj? Kaj špika, srbi, boli, trga....? A že delaš, a še počivaš? Nč šibam spet dalje. Moj gre jutri SPET via nemčija . V petek imam pregled pri g. Krvavitve še kar ne nehajo. Vsak 2 dan pride kri. Kr nekej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 17:19:50
|
|
|
|
sonček85
|
špelka: jazzz:jst sem ga že tudi jedla,njamiiiiiiiiiiiiii,njamsssssssssss
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 17:28:35
|
|
|
|
miska73
|
A s temle nam delate babe lušte... [url=http://www.Slikomat.com/slika/3255957.htm]
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 17:50:56
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 tale bleki res zgleda cuker, ampak sem bolj pasji kot mačji človek. Kako kaj? Kaj špika, srbi, boli, trga....? A že delaš, a še počivaš? Nč šibam spet dalje. Moj gre jutri SPET via nemčija . V petek imam pregled pri g. Krvavitve še kar ne nehajo. Vsak 2 dan pride kri. Kr nekej. špelkica moja!!! sem se že ustašla, da is tudi ti kam pobegnila.... je lušen tale blek, ha? Ma tako belo kravatko. Samo sedaj sta že veliko večja in porejena... ... HB so se bolečine umirile....sicer vem da imam ženske organe, ampak to je pa tudi vse...še zmeraj počivam kakor se le da. Sedaj ne dvigujem ničesar...kosilo sem danes skuhala. Z mami smo pa štrudel nardile skup.... Špelkica moja....upam, da pri G. kaj izveš, da bo čim prej teta adijo, da lahko v nove boje skočiš! A pri Rešu si se že kaj najavila? Pa spet tvoj potuje...fuj....kako to? Madona in te službene poti...men je to tako zoperno!!! HB moj ne gre nikamor .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 20:06:49
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček85 Živa sprašuje po tistem, ki si ga imela pred tipčkom z dojenčkom. A ni bila luna? Polaris a ti tud tiščiš do konca? . Kužon je pa hud Jazzika bleki je carski. Vajti me pa spominja na mojega Muca. Čist tak je bil na bušiju je pa imel siv srček. Pri nas smo cele dneve z doma in si ne morem privoščiti ljubljenčkov. Štrudl? Daj bučkovga nared! Ta pomaga zanosit. Vprašaj Sončko85 Špelka ma šit. Sem upala, da se je to že uredilo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 20:10:25
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla pupike - le toliko, da veste da mislim na vas! Ne me kregat, ampak nisem nič preletela za nazaj - na hitro sem videla: - črnega in belega mačkončka ( I just love cats!)
- polaris in njen volkec v jeseni (JUUUPIIII)
Ostalo pa v drugič bolj podrobno predelam. CMOKECA moje pupike! ps: pa Nežka in njena tetka!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.10.2008 20:11:32 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 20:25:41
|
|
|
|
ledenka
|
borkice moje špelči, joj pa te krvavitve... držim pesti, da se čim prej porihta in da dobiš zeleno luč žiži, navijam, da pade jutri stopka! jazzzi, lepa dva mačkončka ampak imam doma že dva korenjaka. sicer pa so slikce na http://cartwright.moj-album.com oranžko je maine coon, črnuhinja pa macos pocestnikus (posvojena od društva Mačjelovke) polaris, ajoj, to pa je veeeelik kuža moj bratranec je imel pesiko in je res zelo prijazna... ampak z mize ti pa tudi vse ukrade pikicaOOOOO je najbrž na poti v Zagreb miška, a s štrudlom delaš lušte meni pa se je paradižnikova solata, si jo grem naredit sonček85, ti že kaj razmišljaš o vozičkih? jih malo gledam, pa mam vsak dan drugega favorita sonček33, kaj pa ti o imenih? tete z RR bomo z veseljem pomagale živa pa vadi boš lahko prišla tudi k meni kaj varovat neža, zelo lepo pupo maš biba, držim pesti za petek! murkica, ti kar pij čajčke! enega za sluznico/prekrvavitev, pa recimo pokombiniraš s koprivo - vsekakor boš nekaj naredila zase! Se*, že papaš tabletke? jaz sem bila pa malo v BTCju, še malo po trgovinah... in poročilo - za moj okus ok imajo cotike v Popku v stavbi Diamant poleg Lidla, pa v La vie v Baby centru. ostalo je cene pa so seveda druga zgodba... ampak hlače, ki sem jih dala skrajšat, sem dobila in so že v stroju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 21:25:45
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka - sonček33ima že izbrano ime za fanta. že leta dolgo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 22:42:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sporočam, da bomo mi imeli fanta. Povej imeeeeeeeee beyba - naj se pozdravi Špelka - Misssssssssssssssssssssssssss u.... Vsem babam žabam ...sem samo površno preletela zadnje strani pa sem zih kaj pomembnega zgrešila ampak vseeno..to je samo za vas... Pa še slikce: Naš mali smejko.. Moja malenkost in Tilko vinilko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 7:51:35
|
|
|
|
murkica
|
Dobro jutro puce moje. Vidim, da ste bile včeraj precej pridne in sem poptrebovala kar nekaj časa, da sem vse preletela. Kavica pade na moj račun , no pa še en čajček za vse nosečke. (jst zmeraj zabluzim s temi slikcami, tko da raje kar te smajlije v šalci limam) Kok sta si podobna Erin. Mali je pravi cuker. Sonček33- takole nas pa res ne moreš pustiti v neogotovosti. Sej ne bo nobena od nas prej rodila, tako da ti imena sigurno nebo nobena ukradla. Ledenka- no po mojem se bom res odpravila po te čajčke. Samo za informacijo, kdaj pa moram to začet pit. Verjetno pred O? Se*- nič te ne bomo kregale, zdej ko vemo, da si pridna in da nisi pozabila na nas, te ne bomo. Drugače pa je v kotu že stala šiba in bi jih dobila čez rit, če se nebi javila. jazzz- vesela sem, da so se bolečine umirile. Zdaj bo vsak dan boljš. Sem pa prav lačna postala, ko sem brala o štrudlu. Jaz bi ga tut jedla. Sam jaz ga skoraj nikoli ne pečem, ker moj ga ne mara in ga potem jaz sama pojem cel pekač. Špelči- Upam, da se vse porihta... Zdej bi pa ta krvavitev res že lahko izginila. Pa še dragi odhaja... Mislim boga revčka. Ti se kar javi večkrat tukaj pri nas, pa boš sugirno lažje prebrodila te težave, če boš čvekala z nami. No seveda pa vsekakor javi, kaj si uredila. Za vse ostale napišem še kaj kasneje, ker mroam zdele res šibat delat. Bodie lepo..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 8:56:08
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsika....kake kosmate kepe!!! Je orng mačor tale oranžko. Ta mora bit en tak lenobček, ha? A ga tamala kaj draži? Naši mucki so pa čistokrvni uličarji . Dobila s paketom "mačka"! Aha, da ne pozabim, poboži se!!! Kako si drugače? Kake slabosti? Trebušček raste? Erin...tvoj poba je tak cuker...pa mami tud . A imate še težave z jokcem al se je že umiril? Po vsej verjetnosti so ga krčki.ha? Sonček33...immmeeee!!!! murkica in Sonček 2.....štrudla ni več ...smo pa res požeruhi....je bil tako dober. Tudi tist z grozdjem je bil odličen. žiži...kar je dalo je dalo....po vsej verjetnosti je tud na jabolčni štrudel prijelo . Bleki je pa en hinavc...jaooooo kako se zna ta mačor potunit. Ta bi vse naredu, da bi ga mal božal! Držim pesti!!!!!! Navijam za stopko!!!! Se*....ohoooooj....kako kaj napreduješ s pošto? ajdi mal poročaj!! Rade te mamo!!!! piki....držim pesti....da bo vse oki!!! živa...kuku? A smo v službi? Je blo kaj potovanja v Zagreb? Biba...a dons boš pa spet kaj za razvedrilo napisala? nč lubice moje...moj je pogruntal, da se mi je stanje občutno izboljšalo in moram kaj nardit .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 9:21:11
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Erin...tvoj poba je tak cuker...pa mami tud . A imate še težave z jokcem al se je že umiril? Po vsej verjetnosti so ga krčki.ha? Ooooo hvala Mali je priden, mal ga krčki hrčki dajejo pa vsake tolk je siten ampak je še vedno moja največja sreča in veselje..tudi ko me pokaka in pobruha Zadnje čase je siten keer bi se sam nosil..je pogruntal kako je fajn če je pokonci in ga sprehajamo okoli..potem ga pa nazaj poležemo pa krik in vik...lev je lev...zahteva svoje... Kaj ste od mačk govorile? A lohka še jaz slikco moje mačkonke pripopam??? Je ful lepa maca samo malce zapostavljen zadnja 2 meseca..pa se je že navadila...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.