![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:19:46
|
|
|
|
sonček85
|
biba:ja ne bojo mogle obe babice skp dat ,saj druga nam pa kupi otr.posteljo in jogi (moja mami) IZVIRNO SPOROČILO: murkica Sonček28- Kakšen fajn vozek. To je že cela formula. Hura za nakupe. če si misla mene to .Ja mal pa mormo gledat kaj bomo kupl-kaj bojo kupl pikica:jupi da si spet polna energije,no jst pa polna v trebuščku.Sem se najedla k pok in mal-a tudi.Zdaj gre pa naš dragi v službo jst pa spet samevam doma.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:34:06
|
|
|
|
spelka12
|
jazzzika zs maš. Javi se no. čakam, pa čakam, pa čakam, pa čakam.....pa staram se zraven... erin jest da počivam . ne, ne, to je pa dezinformacija. Jest se lepo nafilam s tableti in šibam dalje. Glede tebe in tilna pa itak veš, kje stojim. Pegice hoooooočemmmm . Na skupni sliki sta pa itak oba prelepa. pikicao vidim, da maš krizne dneve (zdej te objemam pa zraven govorim moja, moja), sej bo boljš. Enkrat . sonček80/pašemalčez voziček je zelo lep. Jest bi tud imela tega. sonček30/pašemalčez a fantek bo! čestitam za pikeca Se* pogrešamo te lunči moja, kje si Hvala za vse objemčke in ostalo. Pomaga. Pa sej to ni tolk kriza, samo na živce mi gre, ker ne morem imet normalnega življenja (pod to spada slončkanje, slončkanje in slončkanje , itak na nč drugega ne mislim več).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:37:12
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 jazzzika zs maš. Javi se no. čakam, pa čakam, pa čakam, pa čakam.....pa staram se zraven... nimam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:48:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sonček80/pašemalčez voziček je zelo lep. Jest bi tud imela tega. hvala meni je tudi zelooooooo všeč in upam ,da bomo imeli tega ,samo sem danes malo v dvomih za barvo,a boljk gledam ni nbene bolj pametne,glede na to da še ne vemo kaj bo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:50:30
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 jazzzika zs maš. Javi se no. čakam, pa čakam, pa čakam, pa čakam.....pa staram se zraven... nimam ja pa maš . No a maš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 13:56:20
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 erin jest da počivam . ne, ne, to je pa dezinformacija. Jest se lepo nafilam s tableti in šibam dalje. Glede tebe in tilna pa itak veš, kje stojim. Pegice hoooooočemmmm . Na skupni sliki sta pa itak oba prelepa. Počivat!!!!!!! Ne dam mu pegic, ne neeeeeee.... Fantje s pegicami niso fletni nooooo... najdi mi enega ki jih ima pa je čeden...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 14:20:50
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 erin jest da počivam . ne, ne, to je pa dezinformacija. Jest se lepo nafilam s tableti in šibam dalje. Glede tebe in tilna pa itak veš, kje stojim. Pegice hoooooočemmmm . Na skupni sliki sta pa itak oba prelepa. Počivat!!!!!!! Ne dam mu pegic, ne neeeeeee.... Fantje s pegicami niso fletni nooooo... najdi mi enega ki jih ima pa je čeden... Robert Redford
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 14:24:42
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 14:27:48
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 14:31:56
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček33, ti ko zdaj veš, da boste imeli fantka...lej kaj ti je G pozabil pokazati na UZ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 14:58:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ OMG!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 15:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin... Kaj pa tist v mojem albumčku?? Poglej ga Pupe moje... Super da ste me pogrešale... Jaz sem danes ob okol 9ih zapustila pisarno in šla domov ker sem imela GROZEEEEEEEEEEEEN glavobol... Slabo mi je blo in nise zdržala. Do malo prej sem spala No pa nič ne de... Zdej sem BOLJEEEEEEEEE in pripravljena na nove zmage danes Pikica.... Super da si boljše volje še enega za vsak slučaj. Erin ti in tvoj Tilenček sta prov fletna... neveš ker je lepši Sonček85 super voziček... Ena kolegica ma takega in je super zadovoljna Jaz bom sicer mela takega s štirimi veliiiikimi kolesi, ampak tudi tvoj mi je zelo zelo všeč. Ena je nekaj komentirala moje varstvo in nakupe... Treba se je pripravit vnaprej pupe... Sej se hecam... Meni je to res NAAAAAJVEČJI užitek, da lahko varujem ali pa kupujem za otročke... dojenčke no... aha.... Biba je bla tista meni je to res najboljši prosti čas Če kera kdaj rabi naj samo pove Špelka lepo da si se oglasila Murkica super se počutim kadar sem pogrešana No zdej se bom pa počasi oblekla in šla po svojega ljubimca.... Se tipkamo zvečer ali pa morda kar zjutraj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 18:34:48
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike. Kako ste? Danes sem bila na UZ. Frnikolce rastejo Verjetno bo jutri stopka in v soboto punkcija. Komi čakam Nežka kakšen cuker, pa teta tud ni od muh Erin res sta eno na slikci. Ma, prav vidi se, da je tvoj Se* misam te. Ajsika moja hvala za navijanje, vendar res še nisem pričakovala stopke danes. Jutri je kar OK. Kako si mi? Sonček1 a res misliš bit skrivnostna glede imena? Jazzzy ti moj zajček. Kolk si mi lušna k skakljaš po obeh temah . Si dobro? Pikicao nič se ne sekirat okol debeline endometrija. To je odvisno od posameznice. Lahk, da tebi in tvoji pikici tale čist zadostuje. Kar čajčka pit in pa bo Biba tole z bučkovim štrudlom je pa anekdota. Je Gretka odnesla bučkov štrudel Sončku85 v službico in je čez par dni nalulala plusek . Pol je pa ostal, da je bučkov štrudel dober za pluske . Naj Sonček85 pove celo zgodbo... Un pirček mi je pa zdele prav sedu Sonček2 mislim, da ima oranžnega Glorija. Men je ful cort. Murkica vaja dela mojstra Špelči draga hvala za navijanje . Tud jst max navijam, da se ti tole porihta in da greš čimprej naprej Živa pa kaj te je migrena zagrabla? No, sam da si boljš...k je treba spet mal do ZG
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 19:10:07
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Neža...to je tetka po tvoji al moževi strani? je še pa mlada. To je moja draga sestra .(bolj natančno pol sestra) Res je V avgustu je imela 12 let. Jaz sem kot njena 2. mamica Če ne bi bila tako stara bi jaz tudi imela še enega ko bi bila Neža 16 let stara, ker nam je res SUPER.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 19:51:42
|
|
|
|
sonček85
|
SEM VESELA DA VAM JE VŠEČ IN SEDAJ MISLIM ,DA BOMO RES TEGA IMELI.JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 21:02:13
|
|
|
|
ledenka
|
hello, punce sem peljala moje dete na kalamare na morje in na dober čajček v obnovljen Palace - priporočam, da ga greste pogledat, pijača je sicer noro draga, imajo pa dobro izbiro zelenih čajev, jasminov je božanski ampak promet je ubijalski na avtocesti, sem vozila več kot uro in pol nazaj... sem bila prelena, da bi se izognila zastojem po stari cesti moj naslednji izlet je v soboto v Maribor, imamo 20. obletnico valete. ajoj, kolko let je že to...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.10.2008 22:59:13
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 8:54:39
|
|
|
|
pikicao.
|
evo pikicaO ze prisotnaaaa, pa polna energije k ji je vceri manjkala..tko d sm se odlocla (s pomocjo vas bork) da bova vseeno hodila v Zagreb,pa cajcka pila..kar bo bo sem pa mogla dat tist vn iz seve vceri, tko d se enkrt hvala za vseeeee, zlate ste!!! zdej pa hit raaaaaaappppppoooorrrttttt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:24:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Evo pikicaO...raportiram....dans sem mal prej ustala ampak mi nič ne pomaga, ker se vlečem kot polžek in sem šele sedaj prišla na borbo. Me veseli, da si bolje!! Kje pa so naše čvekice...nikjer nobene!! a si kaj Aquico slišala, kako je z njo? IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzzy ti moj zajček. Kolk si mi lušna k skakljaš po obeh temah . Si dobro? žiži.... Sem kar ok....danes sem mal manj spala, ker sem se ponoči zbudila in je blo treba tisto tekočino odlit ....potem je pa še moj zraven capljal in ko sva šla nazaj v pojsteljo sem se skoz nekaj premetavala, pa moj dragi se je skoz obračal....kot bi bla na roštilju . drugače pa kar vredu, sem pa tja me še kaj pikne...kaka topa bolečina in to je to....ti imaš danes stopko...kdaj pade? Potem bo punkcija v soboto? Me pa moj računalnik živcera...brni kot da bo vsak trenutek hin....sem ga že stokrat brcnila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:26:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello, punce sem peljala moje dete na kalamare na morje in na dober čajček v obnovljen Palace - priporočam, da ga greste pogledat, pijača je sicer noro draga, imajo pa dobro izbiro zelenih čajev, jasminov je božanski ampak promet je ubijalski na avtocesti, sem vozila več kot uro in pol nazaj... sem bila prelena, da bi se izognila zastojem po stari cesti moj naslednji izlet je v soboto v Maribor, imamo 20. obletnico valete. ajoj, kolko let je že to... helov ajsi..pobožaj!! Vov, vidva si pa prvoščta....kaj pa ateja sta pa doma pustila??? 20.let praviš....obletnica mature!! Ne vem al bi ti čestitala al ne .... Nisi nič poročala kako je taščica sprejena news, da si nosečka in da bo babi? lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:28:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Erin... Kaj pa tist v mojem albumčku?? Poglej ga Pupe moje... Super da ste me pogrešale... Jaz sem danes ob okol 9ih zapustila pisarno in šla domov ker sem imela GROZEEEEEEEEEEEEN glavobol... Slabo mi je blo in nise zdržala. Do malo prej sem spala No pa nič ne de... Zdej sem BOLJEEEEEEEEE in pripravljena na nove zmage danes Živika...a tko? Špricala si? Nago rit sem!!! Kako si danes, je bolje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem odlično!!! Prov polna energije sem Sem že napisala da se javljam na raport pa me je ven vrglo... Pol sem mogla pa še malo podelati vmes, tko da zdej se javljam na raaaaaaapoooooort.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:32:35
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...helov, lepo da si spet vsa polna energije!! Meni se zdi da danes RR tako počasi dela...al pa sam men kišta zaje.bava!! Kaj si včer počela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:32:38
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija miska biba spelka biba lendenka murkica soncek85 Fargesia spps erin gigi soncek33 neza polaris skustrana suzi se* beyba tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 23.10.2008 9:35:07 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:34:02
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.