|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
22.10.2008 9:29:48   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image  kaj hočmo, otroc so čedalje bolj pametni in takoj skapirajo kako in kaj. Pa itak dobro vejo, da nas vrtijo okol prstov, ane?user posted image user posted image

Lušen mačkonček.....so mi všeč taki plavooki....sici zapeljivci. saj mačkonu kmal ne bo več dolgčas...počak da Tilen začne za njim letat, pa ga cukat....bo kmal kitajske sorteuser posted image user posted image user posted image user posted image .

A si kaj Špelkico našo vidla...nič ne odgovori na ZS....jo bom tako po riti!!!! V petek ima G....komaj čakam, da pove kako in kaj je na stvari!!! Sem ji pa tud že predlagala naj jo že enkrat poseksata, pa bo mir!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.10.2008 9:36:21   
Erin

Kako si ti kaj  jazzi? Odštevaš? Kako se počutiš? Filing?

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Brihtni so mali  brihtni...jaz pravim da je moj brihten po meni, lumpast pa po atiju..
Sedaj že take lepe glasove spušča : AGU, ABU, GA,...user posted image smeha je vedno dovolj... zadnjič mu je uspelo  rečt ATI in je sedaj moj ves ponosen kako ima pametnega sinauser posted image user posted image user posted image

Maca bi se pa z malim že sedaj igrala...mu je ravno te dni začela svoje igračke nosit da bi se igrala...pa se ji ne da dopovedat da bo morala še kake pol leta počakatuser posted image

Špelkico nič vidla, slišala v pon...mislim da počiva (vsaj upam) in ne more do rač.user posted image
Upam da je vse ok z njo.

Šibam počasi kaj naredit preden se mali zbudi.

PApa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.10.2008 9:52:36   
jazzz27

Kako si ti kaj  jazzi? kar gre...gre. Odštevaš? Ja...še devet dni do testa user posted image Kako se počutiš? Ah, kaj pa vem...nosečouser posted image user posted image user posted image  Filing? Dober...mi se že kar pogovarjamo, veš trije na kupu...nekaj mora ratat, ane?

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image Hvala!!!user posted image user posted image user posted image

Brihtni so mali  brihtni...jaz pravim da je moj brihten po meni, lumpast pa po atiju..to je pa itak znano...da lepoto pa pamet po mami poberejo, vse ostale pa po očetuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj že take lepe glasove spušča : AGU, ABU, GA,...user posted image smeha je vedno dovolj... zadnjič mu je uspelo  rečt ATI in je sedaj moj ves ponosen kako ima pametnega sinauser posted image user posted image user posted image si predstavljam ja....znajo bit tako simpatični pa posrečeni....jao kaki cukri so majhni otroci!! Je bil moj nečak v nedeljo na obisku...star 10 mesecev....mah že tako čeblja, da ga je prav luštno poslušat. Če se kdo ne zmeni zanj in da ga ne gleda, se kar k njemu obrne in ga okrega (sicer nerazumljivo, ampak ga)user posted image

Maca bi se pa z malim že sedaj igrala...mu je ravno te dni začela svoje igračke nosit da bi se igrala...pa se ji ne da dopovedat da bo morala še kake pol leta počakatuser posted image Bodo še časi, ko ga bo zavohala, bo že spi*dilauser posted image user posted image user posted image user posted image Ji še ni jasno kako igro se gre!!user posted image

Špelkico nič vidla, slišala v pon...mislim da počiva (vsaj upam) in ne more do rač.user posted image
Upam da je vse ok z njo. Jaz tudi in hitro se javi Špelkica...ne sam delat!!!! Rade te mamo!!!!

Šibam počasi kaj naredit preden se mali zbudi.

PApa
Lep dan tudi tebi, pa malega polubčkaj namesto nas!!! 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.10.2008 9:53:03   
pikicao.
jutro..
no jz sm pa vceri mal user posted image user posted image  mi je blo kr mal hudo(je za mano prsl).. k sploh nism bla prpravljena na to, misla sm d bom sla h G. sam d mi pogleda ce mam O. pol me razveseli, v istmu hipu pa se tista bedna sluznica user posted image
ampak dons je ze mal boljs, mal sm se kr zalostna da se mi pr mojih letih vse to dogaja.. ah pa sej bo

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.10.2008 10:00:21   
jazzz27
piki...daj lepo počasi...kaj je bilo? sploh ne razumem...blond! user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.10.2008 10:09:44   
pikicao.
ah jazzi sej je ze boljsuser posted image
prsl je za mano tist vse od vceri, tko d se v Zagreb nisva sla, k je G. rekla d se itak ne bo prjel...ah sej bo boljs, pac mam jz tud vcasih kaksn zalost dan...
aja pa vceri sm pila krvomocnico, sploh ni slaba, sam na hit jo morm spituser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.10.2008 10:22:39   
~Biba~
jutrooooouser posted image kak je vuni user posted image upam da bo sonček kaj segrel.
sonček se spomnim tvojega avatarja..onega bebeka, ki migeta na ramenih.
kaj vas je na kupuuser posted image

tuhtam kak se naj k pisanju spravim, vsako posebaj, al kr vsepovprek....user posted image

jazzika...tota tvoja 2 mačkona pa sta faci...blek end vajt; kak dobro user posted image

Neža...to je tetka po tvoji al moževi strani? je še pa mlada.

Živa ti pa se pridno navajaš na bebike, varstvo, kupovanje oblekic..maš pravi mali poligonuser posted image

špelka..user posted image upam, da se stvar čim prej popravi.

miška hvala za nazorni prikaz štrukljev..smajlikiseslini

gigi kje si bila prej, ko je bila sezona bučk? jaz to prvič slišimuser posted image da bučkin štrudelj pomaga zanosit..samo eč je to res, potem bi tak polovica bork morala bit zdaj noseča, če se spomnim debat o bučkahuser posted image

Seeeeee user posted image saj počasi pridejo krompirjeve počitnice; bo več časa za RR.

ledenka hvala za pesti...veš, ti bi pa morala tvojega pepija pa od polaris psa skup dat...dve vlki stvarciuser posted image jao ta pepi pa je velik, ko naš kuža doma pri staršihuser posted image tonca pa si je izbral fenomenalni prostor za spanjeuser posted image lih prav velik zanjuser posted image

sonček333 osvetli nas z imenom( user posted image saj se nam lahko zlažešuser posted image )

Erin kak lepa slikcaaaa, sta si pa podobna. ta ličkauser posted image

murkica tudi pri tebi bo počasi akcija do zagreba zarad OOO-jauser posted image

pikicaOO poznam user posted image ko pride za tabo, kr iznenada...samo veš, solze nam očistijo dušo, da lahko spet ponosno stopimo med borke. Drži se, naša humoristkauser posted image aja pa krvomočnico, naj ne bi na hitro pil..požirek, po požirek...pa mlačna mora bit, ne prevroča in ne prehladna.

Oktavija kje si punca?

ma ziher sem vas miljontavžnt pozabla omenit, sam ne mi zamerit...za vse ki sem vas pozabla omenit pa user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.10.2008 10:47:41   
jazzz27
bibika....jing&janguser posted image ....ja sta prava fehtarja...skoz lačna!! S kom ti svojo kuzelco fotraš? A še kaj dresera taščo?user posted image user posted image

pikicaO....ja sam da je bolš, ane? Sicer pa se ti dons na vagon za Zagreb usedi...saj veš kako pravijo....zgodi se takrat, ko najmanj pričakuješ!!!user posted image

punce, men je čist fižol skipel po štedilniku, tako da sem mogla zdaj še ribat!!!

Kaj boste ve danes kuhale?
Pr nas bo poseksano zelje!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.10.2008 10:49:08   
jazzz27
katera mi lahko pove kje spremenim ticker?? Mislim kak dober link od tickerjev...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.10.2008 10:59:28   
sonček85
žiži:a veš da se ne spomnemuser posted image user posted image user posted image
jazzzika:ja našga je pa še ostalo malo ,saj sem bila pop sama doma in cel pekač ne morem zmazat samauser posted image user posted image
ledenka:ja mi že imamo voziček nagledan in sicer nam ga bo kupila tašča ,samo pokazat ji ga še moramuser posted image user posted image KUPILI ga bomo šele dec /jan ,ker mislim da je še dovolj časa za te nakupe.Se jih pa zelooooooooo veselimhttp://www.pegperego.it/catalogswf/eurpi09/index2.htm?id=smartdemo&lan=it&gtp=1&bg=FFFFFF&he=551
(tu si lahko pogledaš voziček ,ki bi ga jaz imela ,je na strani 14-15 prvi zgoraj ,take sive barve-no pa sem ti kar slikico prpopalauser posted image user posted image user posted image ) ta zgorajuser posted image
pikicao.:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 22.10.2008 11:01:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.10.2008 11:01:02   
ledenka
user posted image

da vas malo ogrejem user posted image  

sem spet zaposlena, tako da se samo javim, da ne boste dale ven tiralice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.10.2008 11:02:29   
~Biba~
jazzika  TULE
pa TU  
in TUKAJ

Psičko pa futram z briketi, z mesekom, pa mlekecom, pa kakimi priboljški, včasih spizdi mačjo konzervo; včasih je tudi palačinke, grozdjeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.10.2008 11:04:38   
sonček85
mmmmmmmmmmmm metin čajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.10.2008 11:14:29   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

jazzika  TULE
pa TU  
in TUKAJ

Psičko pa futram z briketi, z mesekom, pa mlekecom, pa kakimi priboljški, včasih spizdi mačjo konzervo; včasih je tudi palačinke, grozdjeuser posted image

značilno za mlade kuže, da vse v rito padeuser posted image ...bibika sem se odločila, da ga bom zamenjala, ko bomuser posted image !!user posted image  Čez devet dniuser posted image

Ajsi...madoniš....dajmo mal več časa tu na RR....user posted image

sonček....štrudl? kakšn štrudl?user posted image user posted image  Mah jaz sem se skoz vrtela tam zraven....

a nebo nobena nič kuhala?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.10.2008 11:23:09   
pikicao.
hvala pupike moje user posted image  rada vas mam
pac mam dons spet tak dan k mi solzice kr tecejo, sej vem d se mogoce kteri zdi d pretiravam, sam vcasih mam tud jz tak dan...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.10.2008 11:31:54   
sonček85
mi bomo jedli hrenovke in mrzli krompir

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.10.2008 11:45:48   
~Biba~
mi pa... ne vem kaj bomo jedliuser posted image verjetno kako kmečko kosilo...juha, krompir, pečen kotlet in solatka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.10.2008 11:48:15   
~Biba~
pikicaooooooo
So pač dnevi, kjer poraabimo malo več robčkov, nič zato
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.10.2008 11:52:10   
~Biba~
user posted image za tiste, ki ne marate čajauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.10.2008 11:53:39   
~Biba~
sonček85 lepi vozek; dobro da ga tašča financirauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.10.2008 11:59:19   
sonček85
JA SEJ JE REKLA DA NAJ SAM POVEM KIRGA PA GA KUP ,VSE KOMPLET(SPET MSN)
sej če ji bo pa slučajno predrag ,pa ne vem bomo pa zraven kaj dal ,al pa drugega izbraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nene to pa ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.10.2008 12:02:59   
~Biba~
Ma za njenega vnučka, se ji ne bo zdelo nič predragouser posted image   ČE pa bo, pa naj obe babici na kup vržetauser posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 22.10.2008 12:03:24 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.10.2008 12:09:50   
murkica

murkica tudi pri tebi bo počasi akcija do zagreba zarad OOO-jauser posted image

Pri nas je akcija tako ali tako in se čisto nič ne obremenjujemo ali je O ali je ni. Je treba vadt, d anebi pol, ko je O pozabili kako je trebauser posted image user posted image user posted image .

jazzz- jaz tudi še ne vem kaj bom kuhala, ker moram danes it do zdravnice. Končno sem se naročila, da bom šla po recept za mazilo, ko se mi naredi herpes. Ampak mislim, da bom potem kar na hitro spacala skupaj ene makarone, pa bo. Bo mogel dragi preživeti tudi z makaroni s kakšno zelenjavno omakico. user posted image

pikicao- upam, da se problemi čim prej uredijo. Pa saj ni treba user posted image samo med O. Vidva nič ne poslušajta G, in čimbolj pogosto obiskujta Zagreb. Nikoli se ne ve.

Ledenka hvala za čajček.

Sonček28- Kakšen fajn vozek. To je že cela formula. Hura za nakupe. user posted image user posted image

Neža- mala je pravi cukr.

Živa- danes si pa ti bolj tiho. Javi se nam kaj....

murkica...te čaje lahko piješ tudi ti...nekatere jim pripisujejo čudežne moči zanositve jaz sem zaenkrat le 1 ciklus pri krvomočnici zdržala...bljak uuu vi kuriteee..lahko pridem k tebi? pri nas je tak mrzlo še nič ne kurimo..tak je to ko si peč delimo s starejšimi ljudmi, ki jim ni in ni mrzlo. Pa brezveze da pometaš dvorišče...poglej na dreve..to še bo vse dol padlo, ins pet bo potrebno pometat

hej polaris in murkica...

murkica...te čaje lahko piješ tudi ti...nekatere jim pripisujejo čudežne moči zanositveuser posted image jaz sem zaenkrat le 1 ciklus pri krvomočnici zdržala...bljak  uuu vi kuriteee..lahko pridem k tebi? pri nas je tak mrzlouser posted image še nič ne kurimo..tak je to ko si peč delimo s starejšimi ljudmi, ki jim ni in ni mrzlo.user posted image Pa brezveze da pometaš dvorišče...poglej na dreve..to še bo vse dol padlo, ins pet bo potrebno pometatuser posted image

No bomo poskusili še s čajčki. Drugače pa sem pometla smao toliko, da se dvorišče spet vidi in da ko bo dež ne bo vse zgnilo. Pa še vsaj kakšno minuto je bilo lepo.
Drugače pa sva midva z dragim začela kurit v soboto. Prvič kuriva na drva in moram priznati, da je sedaj veliko bolj toplo kot takrat, ko kuriva na olje, ker takrat veliko bolj šparava. Tako, da zdej imava pravi luksuz.

Polaris-  moj brat ima mešanca s temle kužkom in je najbolj prijazn kuža, ki sem ga kdaj videla. Na začetku se je prvih par mesecev od sreče vedno kar polulal, ker je bil tako vesel, da je nekdo prišel. Tako, da so pravi cortki, samo res so ogromni in človek potrebuje res ogromno prostora, da se lahko mirno gibljejo.

No sej vem, da sem vas vseeno veliko pozabila ampak vas je toliko, da mi mimogrede katera uide.

Vse, ki se še niste javile pa le glejte da se oglasite pri svojih borkah in malo poveste kaj se kaj dogaja. Še posebej to leti nate Oktavija. Zdaj je pa že res skrajni čas, da nam tudi ti kaj napišeš. user posted image user posted image user posted image

No nekaj se mi je zmučkalo. Pa nimam pojma kaj. V glavnem moj odgovor je tisto, kar ni "poboldano"...

< Sporočilo je popravil murkica -- 22.10.2008 12:16:21 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.10.2008 12:18:05   
murkica
SE OPRAVIČUJEM ZA TALE INTERMECO...

Neki mi vse skupaj nagaja.

< Sporočilo je popravil murkica -- 22.10.2008 12:28:12 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.10.2008 12:18:09   
pikicao.
evooo sm ze boljs, sm se mal po telefonu pogovarjala, sla mal ven na zrak..tko d zdej sm spet nafilana z energijooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za vse...
user posted image
tkole se pocutm zdej..koncno (sam vn iz sebe sm mogla dat) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 22.10.2008 12:25:53 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.