![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:31:48
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzy saj ni tako hudo. resno delava na tem kakih 7-8 let. Pred tem sem pa imela oba starša hudo bolana in skrbela za njih...pa žalovala...pa... Saj veš...vsak ima neko sranje. Pol sva pa le ugotovila, da brez medicine ne bo šlo... Saj veš mi oldtimerji tiščimo sami do konca gigi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:33:32
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ok torej postopek je sledeci: skuham caj, grem na vlak...moj gre zravn (predvidevam,ceprou niste napisal)...se peljeva.. grem pred spegu in cakam d se mi kolcne..vmes skacem po eni nogi ter zraven se mezikam.. a sm se kej pozabla? po ritici se nisi drsala!! Pa mislim, da boš flaško rabila!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:34:51
|
|
|
|
pikicao.
|
joj pa to bom rabla ze plonk ceglc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:36:18
|
|
|
|
jazzz27
|
jao gigi...oldtimerji ste res eni trmasti ljudje ... te že kaj napenja od špik al ni nič spremembe...jaz držim pesti za jutrišnji UZ. a na GK tudi tako zgodaj zjutaj delajo, kot pri Rešu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:37:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. joj pa to bom rabla ze plonk ceglc Ah....bolj preprosto bo, da skuhaš čaj, se usedeš za mizo, ga posrkaš, potem pa skočiš v Zagreb.... Kakšno dozo Klomifena imaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:38:43
|
|
|
|
jazzz27
|
a.jrad...a ti boš pa samo kukala? Pridruži se nam!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:41:49
|
|
|
|
pikicao.
|
mam sam po eno tabletko na dan, k je ze ta ucinkovala..pa se tisti stranski ucinki k so bli..je rekla d bo en cist ok. bomo vidl..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:45:13
|
|
|
|
gigi1
|
A ne, da smo? V Lju G pridejo okoli pol8ih, me pa tam visimo že od pol7ih naprej. Je pa gužva. kakšen dan nas zna bit tud po 50.. Ja me že špika in napihuje. Upam, da bo jutri že kaj spodbudnega..jajčka na 100 načinov mi že čez ušesa gledajo... Joooj punce, če hočem kaj naredit, se moram odklopit. Dans še za kruh nisem zaslužila Pa pa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:46:03
|
|
|
|
~Biba~
|
kake mate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:46:39
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika...te pa le glej,da bo za 2 polnozrnati žemljici
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:48:34
|
|
|
|
jazzz27
|
no saj je kar ok...men jo je Reš dal samo pol na dan....tak da smo tablete drobil in lomil....mislim da od 3 do 7 dne. Itak pa ne vem če sem reagirala, ker nisem nikol do Uzja prišla. Se me je samo odlosal za 4 mesece . Ah kdo bi mu zameril, ker ima že tako dela čez glavo! A dons pa mi2 samevava? Kje pa je naša Biba? Pa Murkica se je tud potuhnila...pa Ajsike ni več....BABE RAPORT!!!! Jaz sem na dopustu, pa tukaj gor afne guncam . Že vidim, da bo treba za kak dan v službo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:50:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ žižika...te pa le glej,da bo za 2 polnozrnati žemljici hahahahahahahaha...ti si pojava...sem glih mislila napist....da naj vsaj za otroke kruh priskrbi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:51:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm zaenkrt se tuki, sam nom mogla bit vec dolg.. kaj je pol zdej z nasim srecanjem..ste se kr potuhnile
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:52:08
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži jutri bodo vsi nad 20!!!! Mah komaj čakam, da pritreseš dobro novičko, da bo stopka padla!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:53:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ žižika...te pa le glej,da bo za 2 polnozrnati žemljici hahahahahahahaha...ti si pojava...sem glih mislila napist....da naj vsaj za otroke kruh priskrbi HAHAHHAHAAA Sta me pa res nasmejale . Zdej pa res grem Pikicao teb pa ena muha po podpisu leta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:54:23
|
|
|
|
~Biba~
|
tak zdaj pa bom jaz mela monologe kak sem? vredi kak je psička? super...v soboto šla z nama na obisk, k mojim staršem; da spozna, mojega "prvega" peseka Spoznavanje pune uspelo...igrala sta se 6 ur nepretrgoma...drug dan pa spala ko 2 norca kak je gradnja? končana... zaenkrat..treba šparavčka napolnit samo keramika za 23 stopnic, bo naju za zimo dovolj stala. Kak je reko polžek? počasi se daleč pride Mene pa je malo strah...petka...ti dnevi pred so hudičevi, sem misla, da se sčasoma navadiš...ampak je skoraj enako kot v prvem krogu. moram keri kaj čestitat? če ste tolko naklofale, da vam ne sledim več jazziki za pogum da zdrži do 31, žiži za pogum, da je že 20 let borka...pikici za ooooo, živi za potovanje v zagreb ..btw sem te iskala včeraj v zagrebu sončkoma, miški, bejbi, in vsem ostalim da se tak lepo javljate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:56:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ žižika...te pa le glej,da bo za 2 polnozrnati žemljici hahahahahahahaha...ti si pojava...sem glih mislila napist....da naj vsaj za otroke kruh priskrbi HAHAHHAHAAA Sta me pa res nasmejale . Zdej pa res grem Pikicao teb pa ena muha po podpisu leta mogoče je to tista za v oko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:59:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ tak zdaj pa bom jaz mela monologe kak sem? vredi kak je psička? super...v soboto šla z nama na obisk, k mojim staršem; da spozna, mojega "prvega" peseka Spoznavanje pune uspelo...igrala sta se 6 ur nepretrgoma...drug dan pa spala ko 2 norca kak je gradnja? končana... zaenkrat..treba šparavčka napolnit samo keramika za 23 stopnic, bo naju za zimo dovolj stala. Kak je reko polžek? počasi se daleč pride Mene pa je malo strah...petka...ti dnevi pred so hudičevi, sem misla, da se sčasoma navadiš...ampak je skoraj enako kot v prvem krogu. moram keri kaj čestitat? če ste tolko naklofale, da vam ne sledim več jazziki za pogum da zdrži do 31, žiži za pogum, da je že 20 let borka...pikici za ooooo, živi za potovanje v zagreb ..btw sem te iskala včeraj v zagrebu sončkoma, miški, bejbi, in vsem ostalim da se tak lepo javljate biba..tale monolog mi je bil zabaven... si pa res spregledala, da sem te vprašala za štenge!! Pa za polžka tud! A kužek ti pa nič ne nagaja, pa kako copato trga? je olikan, po mamici?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:02:44
|
|
|
|
pikicao.
|
ja vidte na muhi sem ze zacela delat..mam predpriprave ze dela bzzzz bzzz bzzzz biba joj pomoje je blo tok lusn gledat uni dve mrcinci ..sm cist nora na kuzke, mucke,..sam d se crklja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:06:50
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzika....saj štenge so fertik, le keramika manjka, to bova pa polagala v lastni režiji kužek pa je priden ja...lih zjutraj sem slišala taščo: " aaaaa pusti to, ne grizi me, šmrklja mala...aaaa, nič nisi pridna..aaauu!" kužika je pridna, še kako je pridna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:08:04
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. biba joj pomoje je blo tok lusn gledat uni dve mrcinci ..sm cist nora na kuzke, mucke,..sam d se crklja potem si ti pri moških tak najprej pogledala, če je dovolj kosmat, pa da se zna crkljat da maš enga vlkega medota doma
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:09:01
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica ooo bzzz bzzzzlepzzz podpis....kr brni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:09:34
|
|
|
|
pikicao.
|
neee, moj pa ni nc kosmat, sam po nogah mam pa mojga macka..k je kosmat namest naju obeh
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:09:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. biba joj pomoje je blo tok lusn gledat uni dve mrcinci ..sm cist nora na kuzke, mucke,..sam d se crklja potem si ti pri moških tak najprej pogledala, če je dovolj kosmat, pa da se zna crkljat da maš enga vlkega medota doma ne to sem bla jst
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 12:10:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ jazzika....saj štenge so fertik, le keramika manjka, to bova pa polagala v lastni režiji kužek pa je priden ja...lih zjutraj sem slišala taščo: " aaaaa pusti to, ne grizi me, šmrklja mala...aaaa, nič nisi pridna..aaauu!" kužika je pridna, še kako je pridna tvoja kuža je pa tako lepo dresirana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.