![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pikica... tudi sama sem pomislila na to in se na to spomnila ampak po moje je bla to samo še ena medijska fora... Tudi povedala je tooooookkkk enostavno to, da mi je bilo malo čudno. Nevem.... Za mami pa nimam nobene pametne ideje... mogoče bom našla kak dober komplet posod... To bi po moje blo dobro darilo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:26:02
|
|
|
|
murkica
|
Ja tut jaz sem slišala, da naj nebi bilo preveč dobro se cepit v začetku nosečnosti vendar ne vem pa točno kako naj bi bilo s tem. Mislim, potem se nobena od nas nebi smela cepiti in lahko kar čakamo kaj bo. Sicer pa pravijo, da je fino, če je ženska cepljena, da potem med nosečnostjo ne pride do toliko komplikacij, če bi dobile gripo. Malo povprašaj zdravnika, pa ti bo znal on bolje povedati. No da še odgovorim jazzz... M je minila in tudi mi smo že včeraj šli v Zagreb.... Očitno bo to na RR postala najbolj obiskana prstolnica. Bodite lepo punce. Mene čaka še 45 minut dela oziroma dolgčasa potem pa grem domov. Komaj čakam... Danes bom kuhala kar raviole in zraven solatko. Se minič ne da. No pa še zvečer delam in potem bom totalno sesuta, če bom kaj na veliko kuhala. Lupčka vsem in uživajte.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:27:37
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. EJ pupe... Jaz grem pa jutri na cepljenje, ker mi firma plača, proti gripi in me neki bega... A mislite da mi lahko škoduje, če sem slučajno že nosečka in pa če slučajno ta mesec še bom? Sicer vem, da ga nosečkam odsvetujejo ampak, kaj pa če nisem in še bom? una zenska s kmetije k je bla noseca je splavila zrd tega.. tko d raj se z G. pogovori... živa...ti bom povedala moje mnenje!!! Men se to zdi čist brezveze in mi je kr nekaj!! sam da se še bolj filamo s strupi,...glih zadnjič sem gledala eno oddajo, ko so po ulici spraševal zakaj se ljudje cepijo, pa je ena rekla:"da bom dolg živela!" ....mislm HALOOOO!! Jaz se definitivno nebi. Ko sem delala v Lj se je en sodelavc tud cepu pa jo je vseen fasal....kr nekaj, skratka....odloči se pa itak sama!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ej sej vem..... ampak jazzika če nam oni plačajo vse... zakaj nebi izkoristila?? Zato sem se prijavila... In zdaj se že težko odjavim, ker je jutri že cepljenje... mah kar bo pa bo.... Če mi je usojeno imeti dojenčka, ga bom donosila in spočela, če pa ne pa ne...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:39:53
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej sej vem..... ampak jazzika če nam oni plačajo vse... zakaj nebi izkoristila?? Zato sem se prijavila... In zdaj se že težko odjavim, ker je jutri že cepljenje... mah kar bo pa bo.... Če mi je usojeno imeti dojenčka, ga bom donosila in spočela, če pa ne pa ne... ITAK! Kaj boste danes kuhale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:41:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček2 no 2. slikca je tud za nas seniorke zelo uporabna sem vedela da bom nekaj tudi za tebe našla ,meni so ti trije deci tako noriiiiiiiiiii,grrrrrrrrrrrrr jazzika:tudi me imamo tebe radeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
NIČ Upam da se bo mami izprsila in nas peljala na kosilce Pa ti??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:42:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej sej vem..... ampak jazzika če nam oni plačajo vse... zakaj nebi izkoristila?? Zato sem se prijavila... In zdaj se že težko odjavim, ker je jutri že cepljenje... mah kar bo pa bo.... Če mi je usojeno imeti dojenčka, ga bom donosila in spočela, če pa ne pa ne... ITAK! Kaj boste danes kuhale? sem danes kosilala pr tašči,kura,juha,solata,rižek njami jutri pa delam štrudl s skuto in borovnicami ,za dragega pa jabolčnega pa seveda juho zraven da ne bomo samo to jedli
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.10.2008 13:43:56 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:49:10
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....me mamo tudi tebe rade!!!!!! Njami štrudel z borovnicami in jabolkov štrudel...al lahko pridem? Plizzzz, plizzzz, plizzzz.....smajlikiseplaziinprosi?? Kar se tiče kosila...jaz mam včerajšni meni...župa, govedina, solatka...in to je to...saj se kaj veselim, ker včeraj res nisem nič pojedla...me je preveč zvilo!!! živa...a ima tvoja mami vok? Jaz sem ga pred leti kupila svoji in ga full uporablja!! Pa še plastične pripomočke zraven (pa ne tisto..packe!!!!) za kuhanje!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 20.10.2008 13:50:21 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ga ima in ga je dala meni Ne sem mislila navaden komplet posodic... Morda samo emajliranih... Nevem... Bom se odločila ko bom v trgovini
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 13:59:52
|
|
|
|
pikicao.
|
jz bom pa zdej kmal slaaaaaa ziva dej kup uno posodico z medvedkom pu-jem gor se bo zih smejala jazzi jz nom nc kuhala, bo moj mogu, k bo prsu domov sm dobra a ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 14:06:01
|
|
|
|
sonček85
|
sonček....me mamo tudi tebe rade!!!!!! Njami štrudel z borovnicami in jabolkov štrudel...al lahko pridem? Plizzzz, plizzzz, plizzzz.....smajlikiseplaziinprosi?? ti kar če boš prišla v Žalec ,te čakam ampak šele jutri sem rekla ker bom jutri komaj pekla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 14:25:33
|
|
|
|
jazzz27
|
mmmm to je tako mamljivo bi res prišla . Sicer sem se spomnila, da imam jaz tudi domači sirček v skrinji in jabolka so na vrtu. tako da bi tudi jaz lahko kaj zmojstrila. soček a sama delaš vlečeno ali ga kupiš? meni je sicer boljši domač....samo je z kupljenim pa manj packanja (pa še tako dober ni)...bom jaz kar domačega naredila!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 15:13:25
|
|
|
|
sonček85
|
NE DOMAČEGA NAREDIM ,SE MI ZDI DA JE NAJBOLJŠI.(SPET SEM PISALA NA MSN.JU PA EVO KAJ JE REZULTAT-VELIKE ČRKE ) Ja ti kar naredi in pridem danes jaz k tebi jutri pa ti k meni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 15:25:52
|
|
|
|
jazzz27
|
ah ne tako hitro....pri meni se to kar nekaj časa razvija...projekt....po vsej verjetnosti bo jutri šele sir ven iz skrinje padu!! Al ga grem pa kar sedaj ven vzet!! JA! Kako pa lahko na MSNju pišeš poste?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 15:31:56
|
|
|
|
sonček85
|
ne preko msnja sem si pisala in imela velike črke prižgane pa potem pozabim. a ti nimaš msn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 15:38:27
|
|
|
|
jazzz27
|
ja imam...je pa nekaj sumljivo tiho...tko da moram prevert, če sploh dela....mi ne piska za nobenga da je online... ...upam, da me niso vsi skenslal . Imam tudi skype...ta je pa še manj v uporabi kot msn .... kdaj greš na kosilo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 18:11:28
|
|
|
|
sonček85
|
SEM ŽE BILA OB 12 K JE POL MOJ DRAGI ŠEL DELAT POP
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 18:15:44
|
|
|
|
sonček33
|
Sporočam, da bomo mi imeli fanta.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 18:19:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sporočam, da bomo mi imeli fanta.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 19:17:18
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sporočam, da bomo mi imeli fanta.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 19:19:30
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček še tukaj čestitke za fantka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 19:20:48
|
|
|
|
gigi1
|
Biba kako si ti? Fargi pa ti? Kaj se zdaj dogaja? Sonček2 saj veš, da je srečo treba deliti . Štrudel pls še v naše konce
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.10.2008 19:21:24 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 19:22:08
|
|
|
|
miska73
|
En večerni pozdravček vsem. Aqua, me že malo skrbi, ker se nič ne javiš. Kako si? Držim pesti, da čimprej okrevaš. Pikicao, si se kaj slišala z aquo zadnje dni? Drgač pa se vidi da je OOOOOOOO, te je manj tle gor kot ponavadi. Glej, da izkoristiš te dneve. Pa ti kr vsak dan. Jazzi, zate itak skoz navijam tu in na IVF-ovkah. Še toliko bolj, ker si nekaj dni pred mano v postopku in greva čez podobne stvari. Žiži, srce moje. Tebe sem pa vedno in povsod tako vesela. Čisto drugače vidiš osebe, ko jih enkrat v živo spoznaš. Ajsi, kako si mi ti kaj? Te tvoja pikica še kar matra, ali imaž spet ti komando? Kdaj bo spet šoping? Murkica, a samo ene hlače in eno majčko si kupila... bo še treba v šoping. Živa kolk pa tebe zadnje čase razganja. A doma v postelji tudi? Sonček1, super za fuzbalerja Pa seveda hvala, da nam tako lepo še kar naprej siješ. Sonček2, a ti pa sama testo za štrudl delaš. Ko bi vedla, kolk se mi sline cedijo. Če je pa kera sladica moja šibka točka, je pa to štrudl. Njamsi. Se*, kje si se spet izgubila. Te pogrešam veš. Poleti, ko si bila veliko tu gor, sem te vedno s takim veseljem brala. Špelka, za tebe velja enako. Kje hodiš punca. Kakšna je situacija zdaj pri tebi? Fargica, moj najljubši nasmehec. Biba, še en lep pozdravček tebi. Ziher sem katero spustila. Pa ne zamerit...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.10.2008 19:27:30
|
|
|
|
gigi1
|
Miškec dragi enako Špelka sem spregledala prejšnjo stran. Ma saj ni čudno da pozabiš. Špikam se že skor cel mesec. Upam, da bo kmalu konec. A ti pa kar garaš? Kako si mi? So se ti ciklusi uredili? Objemčka draga moja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.