|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
21.10.2008 12:11:55   
jazzz27
A rabi katera kakega mačkonarja? Jih imam jaz 6!!! To je huje, kot bi packa gojiluser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.10.2008 12:13:21   
pikicao.
a res jih mas?? dej sliki pa dej gor..jz sm cist nora nanje..ce bi le moj pustu se kazga macota met...
user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 21.10.2008 12:19:36 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.10.2008 12:19:43   
~Biba~
ne hvala, trenutno mi je en maček, pa ena psička čist dovoljuser posted image
zdaj pa ju grem malo ven crkljatuser posted image fajn se smejte

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.10.2008 12:21:13   
jazzz27

user posted image
to je moj white! Ta je moj ljubljenček!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.10.2008 12:28:46 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.10.2008 12:23:41   
jazzz27
ups
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.10.2008 12:28:22   
pikicao.
jz pa nccccccccc ne vidm user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.10.2008 12:45:05   
jazzz27
a mojga mačkona pa ne bo nobena pohvalila?user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.10.2008 12:49:51   
miska73
jazzi, se mi tako šokirala, ker si najprej nalimala fotko veliko za dve strani... sem že mislila, da zdaj mi bo pa RR strani nalagal po minuto ali več... ja ful je luštkan tvoj muci... a je fantek al punčka?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 21.10.2008 12:50:07 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.10.2008 12:57:52   
~Biba~
miška fantek je ne vidiš lulekauser posted image
mister vajt...kaka lepa kosmata kepa, z malo olepšav na glavi in repku...mjaaavuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.10.2008 13:00:27   
sonček85
HEJ !
JAZZZIKA:lep mucekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

In kako ste kaj borke,kako je kaj s testi ,jih delate kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.10.2008 13:11:21   
~Biba~
sonček nea me dražiuser posted image v petek je dan ko naj ne bi prišla...juj sem si rekla, da tega več ne bom pisala tu po RR..sem postala vraževerna; vedno ko pišem o "njej, the big nezaželjena"user posted image , je  točna ko user posted image

Ma sem sigurna, da bo user posted image v petek ko naročena zaprla cesto do Zagrebauser posted image zaradi obnovitvenih deluser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.10.2008 13:33:41   
sonček85
reči si ne bo je saj si ne želim da pride in je ne bo.Prej al slej,mogoče pa že ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.10.2008 13:41:46   
murkica
No pa da še jaz na hitro napišem, preden grem pometat dvorišče. Mam toliko listja gor, da se tlakovcev kmalu ne bo več videlo...user posted image user posted image user posted image

Vmes sem skočila v trgovino, tako da se nisem nič potuhnila. Nč bat. Sem si pa kupila en pončo. Saj moj se mi je kar smeju, ampak men je bil ful fleten, pa še rjave barve, takšne kot sem ga hotela imet. Ravnokar sem pomalicala, pomila posodo in naložila na ogenj, da bo toplo.

Vidim, da ste se na polno razpisale amapk tudi jaz moram nekaj vprašat: A tile čaji, ki ste jih prej naštevale a to piješ samo če si v kakšnem postopku, ali naj to pijem tudi jaz, ker midva zaenkrat hodiva samo v Zagreb in nazaj, brez vmesnih postajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ?Tale Zagreb je men tok všeč.....

Nič punce, jaz imam še ogromno za narediti se pa definitvno še javim. Bodite zelo, zelo lepo in uživajte v tem sončnem vremenu, saj naj bi ga bilo že jutri konec.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.10.2008 13:48:59   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
... Saj veš mi oldtimerji tiščimo sami do konca user posted image

žižika, pričaj mi o tome user posted image user posted image user posted image

jazzzi, ful luštkan micos, koliko je star? Jaz pa sem včeraj fiksno rezervirala našega novega pseta, sam ga dobim šele prihodnjo jesen, ker je izbrana mama pes do takrat na pauzi user posted image user posted image

Babežabe, kaj počnete lepega v tem prekrasnem sončnem dnevu?

Se* user posted image user posted image user posted image  pogrešana si

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.10.2008 13:57:00   
sonček85
jazzzika:kaj je sedaj s štrudlom,jst sem ga sedaj jedla,njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.10.2008 13:57:12   
~Biba~
hej polaris in murkica...

murkica...te čaje lahko piješ tudi ti...nekatere jim pripisujejo čudežne moči zanositveuser posted image jaz sem zaenkrat le 1 ciklus pri krvomočnici zdržala...bljak  uuu vi kuriteee..lahko pridem k tebi? pri nas je tak mrzlouser posted image še nič ne kurimo..tak je to ko si peč delimo s starejšimi ljudmi, ki jim ni in ni mrzlo.user posted image Pa brezveze da pometaš dvorišče...poglej na dreve..to še bo vse dol padlo, ins pet bo potrebno pometatuser posted image

polaris, živijo izgubljena dušicauser posted image jaz počnem...nič pametnega; a zelo koristnegauser posted image Kakšne pasme pa bo ta pes, na katerega je treba čakat dlje kot na kak afto al pa kuhinjo?user posted image

Samo Se* pa Luna pa sta očitno skup sklenile kak paktuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.10.2008 13:58:01   
~Biba~
sonček 85..osvetli me, kateri avatar si ti imela pred to zvezdico? nikakor se ne morem spomnit.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.10.2008 14:08:00   
polaris
Hej Biba user posted image  čakam na Irskega volkeca user posted image  po njega pa grem v Nemčijo user posted image
Kako pa kaj tvoja pseta?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.10.2008 14:16:02   
~Biba~
uuu polaris...to so tisti 10x povečani radovedni tački, ne?user posted image Kakšne barve pa bo? Samo to pa bo pes, to je že skoraj konjuser posted image respekt!
user posted image je to ta pes, ne?

Moja psička je "le" nemška ovčarka user posted image ko ne skače in grize; je pridna ko cukeruser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.10.2008 14:26:29   
polaris
user posted image user posted image user posted image  naš slonček bo svetlo siv, tak kot je njegova mamica na sliki (no morda malenkost večji, ker bo pač fantek user posted image user posted image user posted image )

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.10.2008 14:28:48   
Neža7
beyba..... Moja Neža je tako pridna in lepo raste. Včeraj smo bili na cepljenje in je bila pogumna kot user posted image  meni je bilo kar user posted image  Hvala bogu, da je bil mož zraven user posted image

Kako je pa tvoja lepotička?

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.10.2008 14:29:50   
~Biba~
pa kaj si ti ja nor, kaki vlki pes je touser posted image si predstavljaš da spi na vajini postelji?user posted image user posted image bo tvoj med spanjem mislil, da si se pozabila obritiuser posted image user posted image
user posted image

To pa bo pesuser posted image Kaj če maš preveč tečnih sosedov?user posted image
Sebe si ne predstavljam, s takim psom na sprehodu, pa da me ne  ubogauser posted image Kakšen karakter pa je značilen za to pasmo?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.10.2008 14:31:56   
~Biba~
Neža, pol je mala pogumna po očetu?user posted image pa saj si tudi ti pogumna. Se spominjam tvoje zgodbe. user posted image da imaš danes tako srčece ob sebiuser posted image maš kakšno novo slikco?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
21.10.2008 14:34:28   
polaris
ha ha ha
Karakter? Veljajo za najdobrodušnejše in najprijaznejše pse na svetu... razveselijo se celo vlomilcev user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
21.10.2008 14:39:24   
~Biba~
res al kaj? potem pa pri teh psih res velja oni rek, da videz vara.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.