Krysia
|
Dobro jutro in Sandra, hvala za kavico. Pa lepo, da si vzpostavila stari red Gajka, še nam malo sončka, prosim!! Pa s hitro pošiljko ... da greva ven. Roka bomo dali v svojo sobo malo pozneje ... ko se bo konstantno zbujal samo 1x na noč ali pa ko jo bo vsaj približno prespal. In to zato, ker sem jaz ponoči čisto adijo in že tako komaj vstanem in ga dvignem ... Mi smo imeli včeraj katastrofalno popoldne ... ko so vsi obiski šli, se je začelo ... jok, kakanje, stokanje, krči ... pa sem 1 dan prej samo eno kapljico PlivitD3 dala ... ma dost mam teh kapljic!!! Še Oleovit bomo probal naročit, pol pa .. ne vem, bom kar obupala. Roka sem včeraj n-krat preoblekla - sem do zvečer nabrala za cel stroj stvari ... Pa še kaka ful redko in tekoče ... sicer so mi pri P rekli, da ima lahko bolj redko blato tudi zaradi smrklja in fiziološke, ampak vseeno ... prav smili se mi ... in potem ne in ne zaspat. Pa je bil tako utrujen, da ni več vedel, kaj bi. Na joški mi je visel uro pa pol, če sem ga dala stran, je bil jok ... pa še možek je delal do sedmih ... Ampak pazite to: ko je prišel domov, se mu je Rok veselo nasmejal, ni bil več siten, edino kakanje in krči so ostali ... pa še to sem mu potem dala še enkrat za jest, pa je zaspal ... Spali smo 22 - 2:30 - 6:30, pa zdaj spet spimo ... verjetno so ga obiski mal iz tira vrgli Matejchi, še enkrat pohvale za seznam . Tudi meni se zdi 1x na teden čisto dovolj ... Ostale pa tudi lahko mal pazimo na to pa ob četrtkih sporočamo podatke, da ne boš iskala po vseh straneh ... razen če imaš kakšno drugo taktiko pa to sproti nekam na svoj računalnik vnašaš in potem samo objaviš? Tejkaz, ti si pa pridna - pri 18. uri imaš že društveni izpit ... lepo Jaz rajši ne povem, koliko ur sem porabila, da sem prišla do izpita ... ampak nisem rekorderka No, pa imam alarm ... pa verjetno so polne plenice.
|