Zoja Miša
|
Bella, jaz se nič ne zadržujem, jem čokolado, kekse...pač vse. Le pri sadju malo pazim, nisem še jedla drugega kot lubenico, jabolka (vsak dan eno), banano in ananas ter vse možne variante kompotov. Pri sladkarijah se pa res ne morem šparati, sem preveč sladkosnedna. Likala bom jutri, ko bo menda dež, danes bom šla še ven, kolikor se bo dalo! Nyna, verjetno pa bodo, ko bosta starejši obema lasje zopet potemnili. Pri meni je bilo tudi tako. Rodila črna, potme do cca 11 leta blond, potem pa vedno temnejši, sedaj pa že sivi . Za pomankanje vitaminov si lahko Elevit kupiš je prav za doječe matere. Erin, včeraj je bil čuden dan, ker kot sem napisala, mi smo jedli, polivali in se drli. HB je bila noč kar dobra. 21-3h in potem zopet ob 6.30h. Pa sedaj zopet pančka. In če bi ti danes spala, kot si napisla,a bi bilo čisto preveč fajn, tako da je prav da je, kot je Matejchi, še enkrat za seznam. Pridna, pridna!!! Sandra, hvala za kavico in lepo si spucala vse svoje! Pa bo zopet stari red Naty, so bolj mehki ja, in vse se jih da prepričat, ne? Gajka, pošlji še malo sončka v Trzin, tu je še megla! Zdej pa nekdo nekaj vrta , upam, da je ne zbudi. Grem pumpat, pa zajtrk pojest. Čeprav sploh ne vem kaj bi