|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 11:56:22   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Naš nima svoje sobice - spi v dnevni, jaz trenutno tudi, moj pa v spalnici. Ko bo nehal polivat oz mirno spat bom pa počasi šla nazaj...le kdaj bo to? user posted image Pogrešam svojo posteljouser posted image me na kavču hrbet boli...

Ni problema ..... MOŽ NA KAVČ user posted image

Nebi šlo.... spi kot top in če bi mali čivkal se tudi zbudil nebi...

Enako. Sem zdaj nekaj dni na kavču spala, da sem se naspala, da nisem Jošta poslušala, ko se obrača in gode v spanju, pa sem ga jaz prej slišala, ko se je zbudil kot pa user posted image , ki je spal v istem prostoru-. Lahko bi ga še s postlo odnesu, pa ne bi vedu. user posted image user posted image user posted image

Joj, ti decje! Ko sem Tejo prejšnji teden peljala na urgenco, je bil oči doma pri Teji. In ko pridem domov, je Teja spala v dnevni, on pa v spalnici. In pazite! Ni vedel, kdaj je šel v spalnico  user posted image !!!Če je on poleg zibke (gleda TV) in Teja bruhne, jo jaz na drugem koncu stanovanja slišim, on pa ne. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.10.2008 12:14:27   
bella02
Spet super noč. Teja je spala od 21h-6h. Zdaj grem spet likat (pač likam po etapahuser posted image user posted image user posted image ), pa za pico moram zamesit. Dokler se pikica ne zbudi...

Zoja Miša, pa so šli Jaffa piškotiuser posted image

Erin, upam, da urediš to zadevo s prstom, zna zelo bolet. Vem, sem dala čez!

tejka, jaz še vedno skoz nosim blazinice. Najbolj pridejo prav, ko začneva na eni strani jest, pa se še druga sprosti. So pa najboljče od Fixies, vsaj zame, pa sem jih velik poskusla.

nyna84, tudi pri nas ni bilo sončka in sem jo spet dala ležat v sobo in odprla okno. Tako sem lahko tle gor, pa še kej po stanovanju uredim. Se je pa sonček pokazal cca 15 min nazaj, sam jo ne grem prestavljat ven, se bo zbudila. Imava sicer majhen bolkonček, sam ni ograje. Ker pa smo v mansardi, pa tudi ne morem vlačit vozička gor in dol po stopnicah. Bo v sobi z odprtim oknom ravnotako dobila svež zrak.

No, tako pa mene zdela kopanje
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.10.2008 13:03:34   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Krysia kako pa to tašča kar pride, a ne moreš vrat zaklenit pa se narediti, da te ni doma, ali pa rečeš pol da si počivala? grhh jaz bi ji že dala vetra

Eh, ista hiša, isti vhod, mi zgoraj, ona spodaj ... ja, lahko bi zaklenila vrata, sam pol bi blo vse narobe ... se mi včasih zdi, da še ni dojela, da čeprav je hiša njena, je pa zgornja etaža najino stanovanje ... Ji bo treba kej povedat v tej smeri, sam jst to ful težko naredim - po treh letih v isti bajti jo še vedno vikam, ker mi pač nikol ni rekla, da jo lahko tikam (aja, drugač sva z mojim skupi že 10 let, kar pomen, da mam stike z njo približno tolk časa user posted image ). Pa v bistvu je gospa tko ful prijazna, da skor sladkorno dobiš zraven ... mah, škoda mojih živcev ... pa načeloma je čist OK, sam odkar mamo Roka ... Aja, pa hvala vsem za tolažbo in razumevanje, se takoj bolš počutim ...

Neverjetno podobna situacija je pri nas. Vse napisano drži. Midva sva skupaj že več kot 12 let..
S to razliko da imava midva sedaj najino mansardo v razsulu - do naslednjega poletja ne bova mogla bit gor. In morava biti sedaj še skupaj z njo v gospodinjstvu user posted image user posted image user posted image . Meni gredo vedno kocine pokonci v njeni bližini, pa se vsi čudijo (moji domači naprimer), kako to, saj je gospa ja super ženska in oh in sploh.
Take bedne kometarje ima da te na rit vrže.
Zadnjič je prišla v spalnico in vprašala - kaj boš kopala tamalga,
jaz začudeno - ne user posted image (kaj je slučajno vmazan?, smrdi?)
ona pa - pol pa ne vem zakaj maš ta kalolifer pržgan, je meni tako vroče...
me je mislilo raznest od jeze, pa sem bila tiho
v sobi je bilo 20 stopinj, jaz v puloverju, tastara pa je v meni in ji je itak skoz vroče...
Ja šparat je treba user posted image . Sem rekla mojmu prec naj se gre zment in ji dam še 20 EVROV mesečno več sam da mi ne pisne. Ker mojega otroka pa ne bo zeblo, pa bolan tud ne bo zarad šparanjaaaa.

Pa zvečer daje vedno televizijo v dnevni ful naglas ko poročila posluša, pa sem že 100X povedala da otrok rabi bolj tiho vzdušje za nočno spanje user posted image user posted image user posted image

Sori sem se mogla spucat (to je koamj 1 % vsega).

Gremo k drugi temi...

IZVIRNO SPOROČILO: Tato

zanima me ali ma katera izkušnjo, da se ji tamali krega na dojki, ko dojita ? pri men je to začel zdej delat, in ga kar težko nahranim

Jaz Vida sicer hranim po flaši, je pa tudi zadnje čase zelo težaven. Kar telovadi z vsemi štirimi in obrača glevo levo desno, da ga moram kar lovit s flašo. Potem se mi pa še smejčka - packon. Sem rekla še dobro da to ne počne z mojim joškom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo
Aja, Erin hvala, za podatek o Mustela kremi proti temencam, sem jo trikrat namazala, pa jih ni več . prej sem jo pa cel mesec mazala z mandljevim oljem, pa jih je imela ves čas polno glavo.

Ej, ane kako je fajn!
Jaz sem ga isto - prej z oljem pa ni in ni šlo potem sem pa to kupila..3x namazala pa je ni več..

Saj res, Erin hvala user posted image za nasvet za Mustelino kremso proti temencam. Mi smo jih pred 14 dnevi kar oreng fasali in noso šla niti malo stran s temi olji in česanjem. Zdaj pa uporablam že 3 dni mustelino kremo in šamponček, pa je še čisto malo ostalo.

Strije so pa meni nastale 2 tedna po porodu, ko sem bila že vsa happy da jih ne bom fasala, in sedaj jih imam polno okoli popka, niso zelo rdeče in debele, so pa vseeno GRDE, in mi dajejo tak skutast videz trebuha user posted image . Bomo videli kako bo to izgledalo pred poletjem.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.10.2008 13:11:07   
cebrca
Evo mene po dolgem času!

Sem vas morala prebrat od kakšne 100 strani, da sem na tekočem!

matejchi super seznam, sporočim podatke kasneje, ko se bomo danes ažuriral pri P, kjer imamo pregled danes ob 15h, pa še prvo cepljenje!

sayuri bogi ste, kar vsi ste pokasirali pikice! user posted image user posted image . Očitno izpodbijate pravilo, da ko enkrat zboliš ne moreš več!

anaya user posted image user posted image za vse težave in probleme, ki pestijo vaju skupaj s tvojo pikico! Mi je žal ker ne morem pomagat!

tejkaz ne poslušaj babjih larf, Eva je pa ja tko luštna. Je bil nečak od mojega moža konkretno okrogel v puberteti, potem pa se je v pol leta tako potegnil, da je ratal ko prekla in presuh, še kako prav so mu prišli kg viška. Hočem povedat da noben otrok ni predebel, ampak narava poskrbi kaj telo potrebuje ko raste in se razvija. Tisti ki pa vidijo debele otroke pa nimajo ravno počiščenega podstrešja!
Pa M3 vam še dolgujemo obisk a ne? Pa super za tvojo vožnjo, ko tako lepo napreduješ!
Ja tudi jaz imam še vedo blazinice, čene mi vse premoči ker mi začne sem pa tja kar tečt.

Zoja Miša prav pasalo je malo poklepetat, pa sory ker se mi je vse tako potegnilo, da nisva uspeli it na kavico! Sem pa prav vesela, da sva se videli! Hja sva rabila čas, ko sva se vse učila na novo: mami s sinkom it na javni WC, prvič previjanje v previjanici in dojenje v avtu!user posted image user posted image user posted image

Erin fino sta se uštimala s Tilnom, ki je sedaj vedno bolj priden! Patudi polivanja bo enkrat konec! user posted image

Maja T pozdravčki tudi tebi, tebe tudi že dolgo ni bilo. Pa prav lepo ste zrasli!user posted image

sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj še lahko pomagajo besede.

bella02 kar se tiče kg in sladkega sva pa na istem.user posted image Sem že probala dol dajat pa je sam mlek začel štrajkat!user posted image user posted image

gajka ja res je HB že od začetka brez problema v svoji sobici, tako da ti za prehod ne znam svetovat!

user posted image za vse vaše slikice, po moje že toliko časa nisem bila na forumu, da ste že vse objavile slikice med tem časom!
Pa čestitke vsem, ki ste imeli v nedeljo krst in še ostalim, ki ga še boste imeli!

Prejšnji teden sem se ukvarjala s problemi, ki jih ne bi ponavljala. HB se je do nedelje ko smo imeli krst stanje dokaj normaliziralo in sedaj upam, da bo ostalo v normali! Slikice pa moram še spravit na računalnik, da vam jih lahko pokažem.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.10.2008 13:11:22   
anaya
Dan....

Kak so lepi otročki, res so vsi pravi cukri. Pa zdaj so zanimivi postali, ko se nekaj dogaja...Naša se že z enim ptičkom krega ki ga ma nad postlco, pa danes se je prvič nasmejala ko sem jo občlačla za ven, prej se je vedno kremžla pa sitnarla, ko sem jo oblačla. Prehlajena je še vedno full, sem hotla it z njo danes k zdravniku pa sem se zaspalauser posted image  (dela samo od 7h do 8.30), pa neli se vedno zbudi najkasneje ob 7h danes pa nič iz tega, kot da ne bi hotla ituser posted image , se je zbudla ob 8.15. Grema pol verjetno v Mb k zdravniku, če bo še fejst kašljala....

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.10.2008 13:13:48   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meni tako izpadajo lasje, da me je kar groza user posted image , vem da je to normalni proces po porodu, ampak ali vseeno obstaja kakšen recept, da si to malo omilim?

Wellcome to the club! Meni se zdi, da bom kmalu plešasta postala! user posted image Mi je pa frizer zadnjič rekel, da naj ne zganjam panike, da je to čisto normalno in da dokler dojim, pač ne bolje. user posted image Hormoni pač! Je rekel, da naj bom še srečna, da mi enakomerno izpadajo po celi glavi, ker enim celo tako izpadajo, da dobijo prav gole otočke po glavi. user posted image user posted image

Kaj pa, če ne dojiš user posted image  Je tudi normalno? user posted image  Moje lasje so povsod, da ven sesalim user posted image

Meni tudi letijo ven že 14 dni, približno enako kot pred user posted image . Drugače pa pomaga olje tea tree v šamponu. Sprobana varinta pri moji mami, je pognal nov podrastek, meni so pa tudi ratali bolj sijoči lasje.

Krysia kaj naj rečem, tašče-brez komentarja. Sva kar na istem, samo da jo imam jaz čez cesto!user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.10.2008 13:14:06   
ozziebo
Sem se nasmejala vašim pripombam glede user posted image , se popolnoma strinjam, kar se tiče bolezni, moj je tudi vedno ful bogi, ponoči pa bi ga lahko kdo odnesel, pa ne bi opazil.
Naša Lara pridno spi - 20-2-6, samo se ful krega ponoči, pa se zbudim, pa jo hodim gledat, pa vmes še tamalga pokrivat... pa se sprehajam pol noči user posted image
Po eni strani bi jo že zdaj dala v njeno sobo, po drugi pa mi je trenutno bolj enostavno zaradi dojenja, ker je zraven.

Matejchi, ful si pridna, da delaš seznamuser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.10.2008 13:18:49   
cebrca
Aja sem pozabla, danes Ivan praznuje 3 mesece!!! Za darilo bo dobil pa pikice pri P  user posted image user posted image .

Da vam malo tortice serviram user posted image

Zdaj pa se greva počasi pripravljat, bolje da sva pol ure prekmalu kot pa pol ure prepozno pri P! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.10.2008 13:26:30   
bambi14
Dan,

hvala za kofeto, mi smo spali super. Male kr ne morem prehvalit, ko spi celo noč. Zvečer sicer sledi hranjenje skoraj na uro in animiranje,....petje, gruljenje(giguuugu) in potem dol pade od cca 23- 8-9. Danes sem se edino ponoči prestrašla, ker je začel angelcare piskat(kao, da ne zazna dihanja-gr), sem letela do postlce in je dihala, ko miška.....pojma pa nimam kako bi reagirala, če slučajno ne bi. To bi morali učit v šoli za starše( prve pomoči in hendinga ),....( sem pa še preostanek noči poslušala kako in kaj). Ni mi žal, da sem kupila Angelcare- sem vsaj mirna.user posted image

Sva že iz sprehoda in prvič se ni drla v vozeku, ker sem jo dvignila in je že začela gledat okoli,hvala bogu- mogoče boma zaj začeli več pohajkovat naokoli.user posted image user posted image user posted image

Komentarji:

Glede polivanja - danes je bila katastrofa - smo vse plenice (tetra) porabili - cc. 20 kom.user posted image user posted image user posted image   Pa cel dan je hotel na 1 uro jestuser posted image ... sedaj pa spi...mislim da je zmatran ..jaz pa tudi...pa mojo zize še boljuser posted image

A veste da se je sedaj pa meni prst zagnojil.user posted image user posted image .kar tko, za brez veze... sem prej razkužila z alkotom prst in šivanko ter jo še z ognjem razkužila in kar prebodla..bljak.user posted image
naty - super za Jošta in sobico!user posted image Poročaj kako je šlo...user posted image

,,,ja jaz imam30 plenic, pa jih včasih kr zmanka. Mi polivamo ene 5x na teden, tak da ni krize ampak ko jo dam na joško jo celo zamotam v plenice, da če slučajno vrže ven dam plenice v pranje.
Ma to je celi postopek pred joškanjem:

- sedem na kavč, še prej popravim zadaj pojšter, da je tud meni udobno
- sledi blazina za dojenje, medtem ko je mala na rami
- in potem 1 plenica zataknjena za moderc in ena pri vratu tamale in med pripravo spušča zvoke:daj mi zizo!!!!!!
- sledita 2 šprici Lefaxina v usta( rečem ji am  am in ona odpre usta-hihi, kr ve kaj sledi)
- in potem odrešitev joške-uffff pašeuser posted image user posted image user posted image

zojamiša- moj gre v veliko bano in noter postavi otroško bano z tistim plastičnim ležalnikom za kopanje, umijemo jo na ležalniku in potem to umaknemo in jo samo drži zaglavo in rokico. Ona pa je cela srečna, ko lahko brca sem in tja,.....user posted image

Kakšno je pa blato pri vaših?

Včasih čisto tekoče, včasih kot rio mare Kaka pa zdaj vsak dan, pa še nisem ugotovila zakaj prej ni, zdaj pa.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kakšno je pa blato pri vaših?

Včasih čisto tekoče, včasih kot rio mare Kaka pa zdaj vsak dan, pa še nisem ugotovila zakaj prej ni, zdaj pa.

hihi, ko rio mare/ pa se bom vedno spomnila na to, ko bom jedla fišice.

No naša ima tudi tako,...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.10.2008 14:08:06   
tejkaz
Res je bilo pol Kranja v Planetu Tuš.

Za info - Pikapolonica ima previjalnico in dojilnico. Sem imela čast in sem jo prva preizkusila.

Me pa zdaj tako noge bolijo in sem tako lačna....

Ob štirih imamo pa kostanjev piknik v vrtcu. Sem malo pogoljufala in sem kostanj kupila, namesto da bi ga šla nabrat.

Pa še nalogo moram dokončat user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.10.2008 14:08:58   
tejkaz
Gajka, sem dobila info, da si včeraj govorila z možem od te "gospe", ki zmerja našo Evo z debeluško. In ja, tista hiša čudne barve je naša user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.10.2008 14:49:36   
sayuri
Sam da se javim, da mi je uspelo it v LJ v šoping. Sem lažja za 250€user posted image user posted image , ampak so vsi trije otroci sedaj oblečeni od glave do pet user posted image user posted image user posted image .

ZAse pa še moram it....user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.10.2008 14:52:46   
Erin

Res je bilo pol Kranja v Planetu Tuš.

Za info - Pikapolonica ima previjalnico in dojilnico. Sem imela čast in sem jo prva preizkusila.

Iiiiiiiiiiin... imajo kaj fajnega?user posted image user posted image user posted image

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da si uživalauser posted image Kaj si lepega kupila zase? Ne reci da sebe nisi z ničemer pocrkljala??

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.10.2008 15:02:43   
sayuri

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da si uživalauser posted image Kaj si lepega kupila zase? Ne reci da sebe nisi z ničemer pocrkljala??

Samo špange za v lase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pravim, da moram it še zase. user posted image Si nisem upala dlje v LJ ostat, ker bi mi joške razneslo user posted image user posted image user posted image . To, da sem spustila en obrok, je blo čist dovolj user posted image .

Imajo pa tkooooooooooooooooo lepe stvari, da sem kar stala in tipala, pa kar vse bi kupila user posted image user posted image . Joj, mene ne smeš v otroško trgovino pustit. user posted image user posted image user posted image

Sem pa 90% stvari v H&Mu kupila.user posted image Potem sem pa za Zarino jakno skakla povsod in jo končno v Okaidiju našla. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.10.2008 15:04:55   
sayuri
žIn v tem času, ko me ni blo, sta se Z&L do vratu usrala user posted image user posted image user posted image  Varuška je bil pa kar mož user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.10.2008 15:23:45   
gajka

Gajka, sem dobila info, da si včeraj govorila z možem od te "gospe", ki zmerja našo Evo z debeluško. In ja, tista hiša čudne barve je naša user posted image

user posted image Hmmm, si me orng zmedla. Sem zdaj ful razmišljala, s kom sem včeraj govorila. Na sprehodu z Rokom sem samo pri Jelenu z enim moškim in žensko, ki ju ne poznam, nekaj besed spregovorila, pa še to o tem, da imajo samca zlatega prinašalca, ki je tako svetel kot naša Gaja. user posted image
Sem pa očitno po tej vasi en kup ljudi zmedla s svojim španciranjem proti Kotam, ker me skoraj nihče ne pozna in niso vedeli, kdo sem in od kod sem. user posted image Ja, eni pa res nimajo kaj pametnejšega za počet kot gledat, kdo se z vozičkom sprehaja. Revčki! user posted image Jaz sem pa mislila, da me sredi travnikov in njiv nihče ne porajta... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.10.2008 15:38:34   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

žIn v tem času, ko me ni blo, sta se Z&L do vratu usrala user posted image user posted image user posted image  Varuška je bil pa kar mož user posted image

Predvidevam, da je menjava plenic počakala nate. user posted image Ali pač?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.10.2008 15:51:45   
Zoja Miša
Jaz sem pa lena, ko user posted image . Se mi še na popoldanski sprehod ni dalo, tako da sem prinsesko kar v košaro in na balkon postavila. Upam, da mi ne zameri.user posted image  Pa saj je skoraj isto, kot bi bila na sprehodu, razen, da se ji rita ne trese, tega pa tako ne pogreša, če spiuser posted image . Pa še kosilo sem si tako lahko privoščila. Špinačni tortelini, z naribanim svežim parmezanom in baziliko. Solato si pa mislim. user posted image  Če se mi je pa ne da pratuser posted image .

Madonca ste načvekale od zjutraj.

Neža sem s teboj, utrujena, da me bo kar pobralo. A še vedno raje na RR svetim, kot pa da bi šla sedaj spat.

Gajka, enkrat, ko bova imela večje stanovanje, upam, da bo enkratuser posted image , bo imela princeska svojo sobo. Do takrat, smo se primorani prenašatiuser posted image .

Krysia, poznam  to, naša je lahko cel dan sitna, a ko pride user posted image  domov, pa nasmeški in dobra volja, ali pa veselo zaspi, čeprav prej cel dan sitnariuser posted image .

Erin in Tejkaz, sta me potalažili sedaj, meni se že 3 noht na nogi gnojiuser posted image . Sem že mislila, da si jih ne znam več postričt?! Upam, da bo kmalu bolje.

Tejkaz, blazinice jaz še nosim, čeprav v bistvu ne vem zakaj?user posted image  Nič mi ne spušča, razen zvečer če so že fejst polne in grem pod  tuš pred pumpanjem. In belo mejčko sem tudi nosilauser posted image  Eh, kaj me briga, pa naj si folk misli kar si če. In lep Jašev nasmešek.

Tale NDK? Kje je to??? Glede na njihovo web stran se mi zdi kar kul, bi ene 2 jakni kar imela in halooo, samo po 20 eur souser posted image

Mi tudi fino kakamo, vsaj 3 x na dan!

Vilika, čestitke za 2 meseca!!! user posted image

Maja T tudi meni so začeli izpadati lasje. Meni je frizerka rekla, naj si od Vichyja šampon proti izpadanju las kupim, da pomaga. Nisem pa še poskusila, tako da ti ne morem povedati, če drži.
Kot je Gajka rekla, ampak če ne bodo tako gosti, super, meni jih itak more vedno na polno redčiti!user posted image
In Neža, mislim, da ni povezano z dojenjem, ampak z porodom.

Tudi v Ljubljani je polno folka med tednom dopoldne. Če greš v BTC skoraj nimaš kje parkirati. Res ne vem kaj folk dela!?

Daja, javi se še kaj in dobro zrihtajta 6.11., čeprav se boš do takrat še kaj oglasila, ampak da ne pozabim!user posted image

Bella, user posted image  za zdelano Tejo. In Jaffa kekseuser posted image

Vilika, tole zimo zdrži, potem bo bolje. Pa kar potoži se nam, pomaga, vem!

Cebrca, tudi jaz sem na kavo pozabila, smotka! A je bilo vseeno super. Pa še kdajuser posted image  Čestitke Ivanu za 3 mesece! In javi akko je prestal pikice.

Bambi, tudi jaz imam Angelcare in sem prav tako vesela da ga imam. Res pa tudi jaz ne vem kaj bi naredila, če bi pikica prenehala dihati. Oh, sploh ne smem pomisliti! Sem pa sedaj na balkon letela, je neke čudne zvoke spuščalauser posted image , vse v spanju.
Glede kopanja, mi je sedaj bolj jasno. Važno, da uživate! Mislim, da bom počasi tudi jaz bano zamenjala, imam tisto, ki je notri že narejena za ležat, pa sem morala novo kupiti, ker je bila še premejhna. Sedaj pa bo.user posted image

Sayuri, za dobre nakupe! Malo nam naredi lušte in povej kaj si kaj kupilauser posted image  No, nekaj si že opisala. Ali imajo čedne bundice, jaz jo tudi rabim!

No, HB sirene, da bom nehala pisati km poste!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.10.2008 16:24:42   
Ryssa
Samo nekaj da povem....
Za izpadanje las pomaga pivski kvas. Meni so po prenehanju jemanja KT strašno izpadali, po kakšnem mesecu jemanja pivskega kvasa pa so nehali in se mi ful zgostili pa še koža je bila lepša. Ziher pa pomaga tudi pri mlekecu ker je pivski user posted image
Jaz ga vzamem tu pa tam ko se spomnim, bom mogla bit bolj  dosledna. Lasje mi sicer izpadajo vendar ni sile.
Je pa ful nagravžen, to je pa res. Jaz sem jedla biotopovega v prahu, imajo v lekarni za ca 1 evro. Dobijo pa se v dm-u tudi tablete, so dražje ampak vseeno 100% pivski kvas, čeprav se meni zdi prah bolj učinkovit.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.10.2008 16:25:04   
tatly
hey kak ste?ena kolegica kopuje vozicek za ze od novorojencka naprej..tam do 200€ ve katera z6a kaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.10.2008 16:36:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tale NKD? Kje je to??? Glede na njihovo web stran se mi zdi kar kul, bi ene 2 jakni kar imela in halooo, samo po 20 eur so

V Kranju tam kjer je bila prej MANA - nasproti porodnišnice. Majo večino stvari ki so na netu.

cebrca - čestitke za 3 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image
vilika - čestitke za 2 meseca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi Angel care in sem veliko bolj mirna zaradi njega... ampak preparkirat v spalnico se pa vseeno ne upamuser posted image user posted image SEm tako bolj mirna ko imam malega bližje. Je pa meni tudi začel eno noč piskat pa je bilo vse ok. Sem se pa prestrašila k ne vem kaj..pa sva potem samo občutljivost naštimala na največ in od takrat ne piska več.

Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.10.2008 18:17:24   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Samo nekaj da povem....
Za izpadanje las pomaga pivski kvas. Meni so po prenehanju jemanja KT strašno izpadali, po kakšnem mesecu jemanja pivskega kvasa pa so nehali in se mi ful zgostili pa še koža je bila lepša. Ziher pa pomaga tudi pri mlekecu ker je pivski user posted image
Jaz ga vzamem tu pa tam ko se spomnim, bom mogla bit bolj  dosledna. Lasje mi sicer izpadajo vendar ni sile.
Je pa ful nagravžen, to je pa res. Jaz sem jedla biotopovega v prahu, imajo v lekarni za ca 1 evro. Dobijo pa se v dm-u tudi tablete, so dražje ampak vseeno 100% pivski kvas, čeprav se meni zdi prah bolj učinkovit.

...pomaga zaradi biotina in vit.B. Tak,da katerikoli preparat z vit.B je ok.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.10.2008 18:20:51   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža sem s teboj, utrujena, da me bo kar pobralo. A še vedno raje na RR svetim, kot pa da bi šla sedaj spat.

In Neža, mislim, da ni povezano z dojenjem, ampak z porodom.

A nismo taki bolj spomlad in ne sedaj user posted image
No, upam, da bo čimprej minelo preden bo plešasta user posted image user posted image  

Mi2 sva imela lep dan. Očka je moral podaljšati službo zaradi kraljice (6:00 do 19:00)user posted image  da Nežiko ne bo videl danes. Ni vesel user posted image
Pravkar sem malo skopala. Kakšni alarm je, ko pride ven in ji kapico dam gor, ko jo z oljem mažem user posted image

JOJ mi je zaspala.... Gremo še malo mleka popit in potem spat.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.10.2008 18:24:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

hey kak ste?ena kolegica kopuje vozicek za ze od novorojencka naprej..tam do 200€ ve katera z6a kaj

Bom povedala, če bom katero našla user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.10.2008 18:28:44   
Zoja Miša

[/quote]

Mi imamo tudi Angel care in sem veliko bolj mirna zaradi njega... ampak preparkirat v spalnico se pa vseeno ne upamuser posted image user posted image SEm tako bolj mirna ko imam malega bližje. Je pa meni tudi začel eno noč piskat pa je bilo vse ok. Sem se pa prestrašila k ne vem kaj..pa sva potem samo občutljivost naštimala na največ in od takrat ne piska več.

[/quote]

Pri nas pa je prvih 14 dni kar piskal, tudi sredi noči. Ko je prvič, me je skoraj kap! A očitno je bila pikica, ki je bila nedonošenka tako lahkha in ko je spala se res ni premikala, dihala pa zelo plitvo. Sem potem vedno roko nanjo položila, da sem preverila, če diha. In je!!! A res plitvo. Sedaj nič ne piska večuser posted image , je že večja in tudi telovadi, ko spiuser posted image .

Sedaj bom pa jaz navalila z vprašanji:
Tejkaz ali katera druga, jaz ne morem pikice prepričati, da ne bi spala po 17h, kadar ona želi spati!user posted image  Je prej ob 17h jedla, potem smo se šli skopati in potem sem si morala pumpati, user posted image  je delal nekaj za službo, zato sem jo dala v ležalnik in je zaspalauser posted image . Nimam pa srca je nervirati takrat, ker itak nič ne dosežem razen joka. Sam mogoče ni to nič narobe, glede na to, da se na noč zbudi 1 x. Čez dan pa kakor kdaj.

In zelo, zelo sem žalostnauser posted image , ker ne vem kako naj naredim, da naša pikica pri kopanju ne bo user posted image . Jaz bi tako rada, da uživa, pa kakor koli naredim, je jok. Prosim nasveti!!!! Kopam jo pa vedno po hranjenju, ker če je lačna je jok takšen, da ni šans, da mi to uspe! In na previjalni se smeji in ji je o.k., se igrava...pa je potem v vodi vseeno jokuser posted image . Jo mogoče na previjalni preveč zmatram? Je voda preveč mrzla, dam ji vodo 37,2 stopinje. Je zrak preveč hladen, ponavadi je v kopalnici cca 25 stopinj. Mislim res, prosim, nasveti, ideje...res bi rada, da uživa, ne pa da ji je to muka!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?