ronja
|
lunica, hehe, jaz sem ravnokar končala prevajanje teh jedrskih reakcij in elektraren in sem super ponosna nase, da mi je ratalo že danes do konca . Zdaj me čakajo še alternativni viri in elektrarne na splošno. NO, če je katero medtem začela zanimat fisija (cepljenje), fuzija (zlitje) jedr ali pa kaj drugega na to temo, naj samo reče, hehe . zadnjič je bila mami tu na obisku, pa sem ji povedala, da to za očeta prevajam, pa pravi, da lahko to ona prevede (ona je poklicna prevajalka...) Pa sem ji nekak nežno probala razložit, da ona tega ne zna . (Poleg tega, da ni slušni tip in bi ji bilo težko prevajat karkoli nenapisanega, o fiziki res nima pojma). Ma kaj naj, če je res! Saj ste gotovo že gledale kake bolj zahtevne naravoslovne oddaje, ki so jih prevajali družboslovci... Včasih se moraš prav pripravit, da ne gledaš podnapisov, ker sicer nič ne razumeš . Sicer pa je bil lubi danes s starši na njihovem vikendu v hribih in so kopali luknje za drevesa, je prišel z ogrooomnim žuljem nazaj . Tak da sem si naročila bratca, da smo šli v park za dobro urco in pol, potem pa je Ronja super lepo pančkala in sem jaz lahko tole delala že popoldne, prišu lubi, pojedli kosilo, se igrali in potem probavali zaspat (no, midva sva želela, da bi zaspala Ronja...), nakar se je to končno zgodilo in sem šla jaz spet tole prevajat in zdaj sem super zadovoljna . Par mest moram še na netu preverit, ker jih samo po govoru ne bom ravno prav zapisala, verjetno. Ampak to je to, sicer je ta del gotov (po prejšnjega je pa oče že včeraj prišel). Jupi, saj gre . Pa še možgani mi ne bojo čisto zakrneli, ko nisem nič v službi... Sem pa danes našla še en fascikel člankov, ki mi jih očitno ni vseh uspelo znest na faks, tak da se lahko zdaj še s tem "kratkočasim", hehe. no, lepo se mejte, veliko se smejte, če je pa treba jokat, pa tudi to, boljše čutit vse kot pa nič!
|