|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
18.10.2008 12:06:51   
sonček33
Urška, objem zate. Ubogi Čiro. Ravno pred dnevi mi je sestrična sporočila, da je tudi njej umrl činčilček. A njega je najverjetneje kap. Žal mi je. Poskušaj se potolažiti. Verjamem, da ga pogrešaš že sedaj in da je to velika izguba. Bil je tvoj mali ljubki činčilček.

Naj mine nekaj časa,potem pa si morda kupiš novega, da zapolni praznino.

Žal mi je,.
Objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.10.2008 12:57:11   
Ploha
pa uršika joj no, zdaj je pa še meni hudouser posted image , kaj je šele tebi, mkosi ga imela vsak dan pri sebi,...upam da se potolažiš! Jaz se spovnem kako sem za svojim zajčkom jokala, tko da te razumem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.10.2008 21:37:06   
ronja
uršika, moje sožalje! Vem, da zna bit izgubit žival težje kot izgubit kakega sorodnika, s katerim si nisi bil ravno blizu... Ampak tvoj činčilček je zdaj v činčiljih nebesih sredi kupa mandarin in pazi na tvojega user posted image , ok?
Ne se sekirat in si govorit, da ne smeš bit žalostna - tega si ne moreš ukazat. Joči, če si žalostna, daj žalost ven, to ne bo škodilo user posted image , če pa boš žalost potlačevala, mu/ji pa lahko škodiš. tak da se lepo brez slabe vesti zjoči, ok? Pa zaboga, ne hladilnika sama premikat, to pa res lahko škodi detetu! Saj te razumem, ampak pokliči nekoga, da ti pomaga!

Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.10.2008 20:20:59   
lunica12
Pa kje se skrivate januarcice?user posted image Nobena nic ne napise.Ste vse prevec zaposleneuser posted image Js pa delam pa mi je kr enmal dolgcas.

Urska pa zelo mi je zal za tvojo cincilo,samo ne sekiraj se prevec,ceprav te razumem kako je.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.10.2008 23:41:39   
Najki
sorry za zgubo ursika. js sm zgubila dve ljubi muci stari 15 in 13 let in je res hudo. zdej sm pa zgubila se babico pa se kr nism dojela, da je ne bo nazaj =[. pri zvalcah pa pomaga met drugo, majo itak cist drug karakter in te razveseljujejo na svojsten nacin.

deklce kako kej hormoni? js nisem mela nobenih problemov do zdej, zdej sm pa kr skos v pmsju. ne vem, ce je to posledica zalovanja, al je ksna predporodna depresija? in pol se kile zgubljam k bi morale spidirat navzgor, da me je kr strah spet za bebico. pa vse mi gre na jetra, z vsemi se spicim, res k uni najstniski pmsji. in zdej sm ze prakticno v 3. trimesecju pa me je se bolj depresija udarla. a kera ve ce je to hormonsko za pricakovat? js bi sla kr na porodnisko pa vegetirat k mi je ze cist too much =[. ni cudno da skos cokolado basem...

Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.10.2008 23:44:51   
ronja
lunica, hehe, jaz sem ravnokar končala prevajanje teh jedrskih reakcij in elektraren in sem super ponosna nase, da mi je ratalo že danes do koncauser posted image . Zdaj me čakajo še alternativni viri in elektrarne na splošno. NO, če je katero medtem začela zanimat fisija (cepljenje), fuzija (zlitje) jedr ali pa kaj drugega na to temo, naj samo reče, heheuser posted image . zadnjič je bila mami tu na obisku, pa sem ji povedala, da to za očeta prevajam, pa pravi, da lahko to ona prevede (ona je poklicna prevajalka...) Pa sem ji nekak nežno probala razložit, da ona tega ne znauser posted image . (Poleg tega, da ni slušni tip in bi ji bilo težko prevajat karkoli nenapisanega, o fiziki res nima pojma). Ma kaj naj, če je res! Saj ste gotovo že gledale kake bolj zahtevne naravoslovne oddaje, ki so jih prevajali družboslovci... Včasih se moraš prav pripravit, da ne gledaš podnapisov, ker sicer nič ne razumešuser posted image .

Sicer pa je bil lubi danes s starši na njihovem vikendu v hribih in so kopali luknje za drevesa, je prišel z ogrooomnim žuljem nazajuser posted image . Tak da sem si naročila bratca, da smo šli v park za dobro urco in pol, potem pa je Ronja super lepo pančkala in sem jaz lahko tole delala že popoldne, prišu lubi, pojedli kosilo, se igrali in potem probavali zaspat (no, midva sva želela, da bi zaspala Ronja...), nakar se je to končno zgodilo in sem šla jaz spet tole prevajat in zdaj sem super zadovoljnauser posted image . Par mest moram še na netu preverit, ker jih samo po govoru ne bom ravno prav zapisala, verjetno. Ampak to je to, sicer je ta del gotov (po prejšnjega je pa oče že včeraj prišel). Jupi, saj greuser posted image . Pa še možgani mi ne bojo čisto zakrneli, ko nisem nič v službi... Sem pa danes našla še en fascikel člankov, ki mi jih očitno ni vseh uspelo znest na faks, tak da se lahko zdaj še s tem "kratkočasim", hehe.

no, lepo se mejte, veliko se smejte, če je pa treba jokat, pa tudi to, boljše čutit vse kot pa nič!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.10.2008 23:49:12   
ronja
najki, mene hormoni bašejo samo tako, da mi je skoz slabo! user posted image res grozno! Zdaj nisem več tako zelo lačna kot sem bila pred tedni in potem ne jem čisto non stop, želodec pa verjetno še vedno misli, da moram in potem namesto, da bi bila lačna, mi postane slabo - dokler ne jem... Blesavo!
kar se tiče pa psihe, sem pa precej "skalnata", redkokaj me premakne, hormoni sploh ne. Če sem žalostna, imam razlog in vem zanj, ne gre mi nikoli nekaj kar tako na jetra, mam srečo. Pa kregam se tudi ne z nikomer zadnje čase (kadar se, tudi vem razlog že prej in ni nekaj brezveznega ampak nekaj, kar me res mori)... tak da glede tega lahko samo trkam na les. res je pa tudi, da tudi pmsja nisem imela takega, da bi ratala tečna - me je vedno ful bolelo, ampak nisem pa mela psihičnih problemov - vsaj nekajuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
20.10.2008 8:58:06   
uršika***
Dobro jutro
Kavica za vasuser posted image user posted image user posted image

Hvala lepa punce, da ste tako lepo napisale in me potolažole. Ronja- tudi moj je rekel, da je sedaj Čiro v činčiljih nebesih in da ve, da ga imava rada, da naju gleda in da mu je še bolj luštno med vsemi činčilamiuser posted image , kot pa pri nama. Počasi sva se potolažola, vsaj ne jokava več. Da sva malo pozabila na žalost, sva se v soboto odpravila v Lj- Rudnik in v Pikapolonici nabavila še jogi, posteljnino, previjalno podlogo, zimskega pajacka, banjico in še kakšno drobnarijo. Je bilo prav luštno, samo na poti do Ljubljane sem se še dvakrat razjokala in na poti nazaj enkratuser posted image .
Sva pa pred enim letom, ko sva opremljala stanovanje veliko hodila na rudnik, sedaj pa bolj v BTC, pa me je kar šokiralo, kako se ta center širi. Včasih je bilo prav luštno, sedaj je pa taka gužva, da ne veš kam bi se obrnil. Pa ko sva šla mimo Segafredota sem se spomnila na vasuser posted image user posted image user posted image

Najki: kako pa to, da tebe ginekolog še sploh pusti delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če nič ne pridobivaš na teži v 6 mesecu se mi pa zdi dovolj dober razlog, da te da v bolniško in da doma počivaš, lepo papcaš in poizkusiš dobit kakšen kg.
Glede hormonov- mene tudi nič ne dajejo, se mi zdi, da sem še bolj umirjena, kot pred nosečnostjo. Je blo mojga jkar strah, kaj bo, ko bom nosečka, pa ni krize. Je pa seveda od vsake posebej odvisno.

Ronja: a tvoj dragi nima več noge poškodovane?

Glede nove živalce- najbrž je ne bova več imela. Vsaj zaenkrat ne. Je moj dragi proti temu, jaz pa ne vem. Še najbrž ni preteklo dosti časa. Pa vsepovsod so še Čirotovi znaki. Sva ravno gledala včeraj slike in vse so poglodaneuser posted image . Saj čas celi vse rane.

Se opravičujem, ker sem vas zamorila
Bodite vesele, jejte veliko čokolade- da bodo vači dojenčki veseljakiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
20.10.2008 9:57:30   
ronja
uršika, ti kar jokaj, bojo solze odplaknile žalost. Ampak činčilam je gotovo najlepše med činčilami, tako da zdaj mu je super (če je še vedno činčilauser posted image - saj veš, maš teorij ko listja in trave, kaj vse se zgodi potem ko umremo).
Čestitam za veliko nabavko!

Ronja: a tvoj dragi nima več noge poškodovane?

Ja, gleženj ima še vedno zvit, samo mu ne zateka več toliko. Pa če se spomnim, pa če on po naključju pusti, si ga/mu ga povijem in takrat je boljše. Pa midva nikoli ne komplicirava preveč okoli teh poškodb - najagava en drugega v bolnico, da se vidi, kaj je narobe, pa malo se nazaj drživa (en drugega, sama sebe bolj težko), ampak v glavnem pa normalno delava vse, ker je itak skoz komu kajuser posted image . Mal pretiravam, ampak vsaj 2x na leto si on kaj polomi/zvije... in vsaj 1x na leto jaz kaj (če odštejemo tele čudne user posted image ). Lani sva recimo oba imela počeni rebri - on iz basketa, zame pa rajši ne praši, kako se je to zgodilo... (strastuser posted image + otrok, ki se zbudi ob nepravem času, ki ga mami sliši, oči pa ne, hehe, daje hecne rezultate včasihuser posted image )

Grem cartat tamalo, zdaj sva se skrivali izza monitorja, pa je šlo tole vmes napisat, zdaj hoče pa bolj fizični kontaktuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
20.10.2008 10:12:32   
lunica12
Zivijo punce..user posted image

Oh ursika meni bi se pa res ena kavica prilegla,ker sem zadnje case tako cudna in zaspana,da groza...user posted image Tolko da se premikam.Me veseli da si prebolela zivalco,sej ko bo cas pa novo nabavita pa bo spet vse po starem,pa se vajinauser posted image bi lahko zraven uzivala.Danes pa spet tako lepo vreme tapravo za sprehode.

Punce a ve ze na polno kupujete za bebija?Ze mate veliko stvari?Ker js se se nisem nic odpravljala v trgovino.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
20.10.2008 10:26:50   
sasa78
dan souser posted image !

Evo spet lep sončen dan in to še kar topel. Kako ste?

Uršika - sožalje za hišnega ljubljenčka user posted image - da pozabiš starega je najbolje hitro nabavit novega.

ronja - tale o poškodbah je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdica -  ti maš pa res grozne dneve - pošiljam ti nekaj user posted image  user posted image user posted image user posted image da boš boljše volje user posted image

AQ - kje si?

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
20.10.2008 11:30:34   
sonček33
sasša - joj, sem te pogrešala. kako si ti??????? A počivaš? Moraš!!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 12:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 15:19:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 16:55:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 17:01:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2966
20.10.2008 17:23:04   
Detece
Pozdrav še od mene.

Mima ič se preveč ne sekiraj zaradi kg. Ko sem sporočila v službi veselo novico, so me vse obletavali s svojimi porodnimi in nosečniškimi zgodbami. In med njimi jih je bila večina, ki so se vse zredile kr krepko. Tudi po 25 kg. Včasih je veljalo oz. so bili misljenja, da je potrebno v nosečnosti jesti za 2 in tega so se tudi držale in so glih tako normalno brez težav rojevale zdrave otroke. Verjetno res ni najboljše se astronomsko zrediti, ni pa po mojem mnenju to nevem kakšna katastrofa.  Bolje tako, kot pa da bi imela težave in bi hujšala.
Sama sem se do 30tega tedna zredila 11 kg, sem pa v tem zadnjem trimesečju non stop lačna. Zbudim se celo sredi noči s takšno luknjo v želodcu da je joj. Malo stisnem zobe in probam zaspati dalje. Zjutraj si pa privoščim. Res pa gledam kaj kuham, da je čim manj kalorično in redilno. To pa zato da lahko potem malo več pojem brez slabe vesti.

Stvari za našega user posted image  imamo že veliko, manjkajo nam še malenkosti. Zdaj edino razmišljam o pralnih plenicah, to bi bila še malo večja investicija. Pa tudi varuške še nimam. A ve boste mele te s senzorjem dihanja?? Jaz bi jo imela, sam po drugi strani je pa to tako drago (Angel care imam v mislih).

Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.10.2008 17:33:56   
sonček33
Mi bomo imeli fanta!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.10.2008 17:42:17   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Stvari za našega user posted image  imamo že veliko, manjkajo nam še malenkosti. Zdaj edino razmišljam o pralnih plenicah, to bi bila še malo večja investicija. Pa tudi varuške še nimam. A ve boste mele te s senzorjem dihanja?? Jaz bi jo imela, sam po drugi strani je pa to tako drago (Angel care imam v mislih).

To pa ti toplo priporočam. Res je drago, vendar je vredno svojega denarja. Mi smo imeli pri prvem, potem sem posodila sestrični, zdaj pa čakam da mi prinese nazaj in če bo vredu, bomo imeli to, drugače kupima novo. Samo najina je samo blazinica za nadzor dihanja brez elektronske varuške. Kateri proizvajalec pa je, pa se ne spomnim, so pa vsi narejeni na enak princip. Je bila res kar draga...bivših 40.000sit, vendar je to stvar, za katero menim, da bi morala sodit pod osnovno opremo za novorojenčka.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
20.10.2008 18:01:36   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mi bomo imeli fanta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.10.2008 18:02:59   
Detece
Jah potem bomo pa to nabavili. Jaz sem gledala Angelcare, ki stane 160 eur. Je pa vse v enem.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 18:12:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.10.2008 21:31:18   
frrrr

Mi bomo imeli fanta!
 user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.10.2008 22:35:16   
Zvezdica

Mi bomo imeli fanta!

Ojla kar na polno delava oz sanirava tole poplavo na balkonu in ni preveč časa.

Sonček Čestitke za user posted image -

Aja, pa uršika tebi user posted image za tvojo žvalco. Sem bila prav žalostna.

Saša moja, kako si? si bolje? Hvala za rožico.

Zdaj pa en lep pozdravček vsem, se javim k bo mal več časa.
Zdaj grem sam še v posteljouser posted image

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.10.2008 22:37:18   
Zvezdica
Mima, nekaj malenkosti za dušo imam, pa sobico. Rabim pa še posteljico oz zibko za k nama v spalnico, posteljico imam, sobico imam kar komplet.

Kar se cunj tiče, bolj za dušouser posted image . Voziček, lupinica, uh vse še manjka.

Več pa kateri drug dan. Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?