|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
16.10.2008 14:32:43   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

khurde, moje sožalje, da tvoj ne mara eksperimentiranja.  Jaz bi se po moje kar ločila, če tega ne bi maral, hehe. Mal heca, velik resniceuser posted image .

Hahaha, to sem tudi jaz vedno govorila, sam kaj, ko sem sedaj pristala z enim, ki je ultra razvajen, kar se hrane tiče. Že njegova mami nič ne je, skoraj nobene zelenjave, včasih še zelene solate nista jedla, tako da niti ni imel šanse probavat stvari in zaradi tega se zdaj kdaj pa kdaj kar malo sekira. Ampak mu štejem v dobro, da vsaj probava malo pojesti, je enkrat rekel, da če bo 20x probal, mu bo mogoče v 21. šlo in bo pojedel celo porcijo. user posted image

Mi je žal za sošolca, vem, kako čudno/zoprno/tesnobno je, ko umre nekdo mlad, pa čeprav si ga poznal samo bežno ali pa kot kolega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.10.2008 14:33:29   
khurde

a katero mogoče zanima kaj o jedrskih reaktorjih?user posted image Sam prašite punce, zdaj mate šanso, hehe.

bom razmislila, pa sporočim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 14:42:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.10.2008 16:03:49   
khurde
Punce, enkrat smo govorile o teh nosečniških dnevnikih in tisti knjigici, kjer zapisuješ in daješ not slikice že med nosečnostjo, pa me zanima, kako se ji reče?

Takrat sem jo našla, pa se mi zdi, da še pripopala link, samo zdaj pa:
1. se ne spomnim, pa da me ubiješ,
2. ne najdem niti med svojimi shranjenimi stranmi.

Uf, me to jezi. Se mi pa zdi, da je vijolična in da ste jo nekatere že kupile (ni tisti zeleni dnevnik od revije Mama).

Upam, da se katera spomni ali pa jo ima, da napiše ime, ker sem šla celo po starih postih iskat, pa ne najdem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.10.2008 17:52:40   
nina166
Da pop... Spet sem tako dolgo pisala post, da mi je potekel čas in mi je vse zbrisalo. In pametna kot sem, si set nisem kopirala. Na hitro še enkrat.

saša samo da si boljše. Pazi še naprej na svojo pikico in sebe. Vse ostalo pa se bo že uredilo. Trenutno sta najpomembnejša vidva s user posted image

Ronja saj bo kmalu januar. Potem pa boš lahko jedla sladkarije, športat in seksat pa tako ne boš imela časa ob dveh malih princeskah user posted image

Ali ste imele vse ta test s sladkorjem? Jaz ga namreč nisem imela, tudi v prvi nosečnosti ne pa sem se kar precej zredila.

lunica dobrodošla!

Zdaj pa grem malo počivat. Potem pa si grem naredit hrenovke v testu...se mi jih že par dni tako lušta user posted image

Pa da vam povem še današnjo izjavo mojega lumpeka.
on: "mami, a mi daš enga bona."
jaz: "ne, zdajle pa ne moreš bonbona jest"
on: "vjedu, bom pa babi nasjel" (beri: nasr..)

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.10.2008 18:05:28   
Ploha
nina: jaz (še) nism mela tega testa, pa tud ni nč omenila!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.10.2008 18:35:57   
Detece
večer!

Jaz sem malo prej prišla iz pregleda. Z user posted image  je vse ok, pridno raste in brca, obrnjen je pravilno. Ima pa tehta pa 1. 380 kg...Super.. Imam pa maternico preko mater. ustja (ali kako že) in še vedno kaže na carski rez. Malo me je potolažil, da še vedno imava nekaj upanja, da se z širjenjem maternice tudi to popravi. Še vedno upam, vseeno se pa psihično pripravljam na CR. Torej če bo to držalo, bom jaz kar decembra rodila in ne januarja. Okoli 20-tega decembra, potem bom pa ravno čez praznike v bolniciuser posted image . Ampak nič hudega, za našega user posted image  bomo pa stisnili zobe.

Toliko od mene do naslednjič.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.10.2008 20:48:02   
*m*o*j*c*a*

čer user posted image !

upam, da se vse čimboljš počutite..user posted image mal mi je dolgcajt, pa je najboljš da tle gor kej napišem..user posted image dans sem končala z materinsko šolo, tk da user posted image user posted image ..user posted image je blo super...zdej se bom spet lahk faksu posvetila, ker zdej se mi je vse tk pokrivalo in sem dala prednost MŠ, da ne bom čist nevedna ko pride user posted image na svet..user posted image tut naš ati je dobil potrdilo, da bo lahko prisoten ob poroduuser posted image user posted image ...v pon. sem imela pregled in je vse super..naslednjič me pa čaka ta tretji ultrazvok, ko bo mi g. user posted image stehtala itd., da vidimo če vredu raste, se redi..user posted image tk, da komi čakam 10. november, da bom kej več zvedla spet..pa upam, da bodo dobre novičke..user posted image

lunica dobrodošla!!!!user posted image user posted image

pridne bodte pa pazte bušije!!

grem se počas pripravit za user posted image ...user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.10.2008 8:24:41   
Sončni žarek
Jutro user posted image user posted image user posted image  in deževen pozdrav iz Prekmurja.......

Ronja-Ula --- prekmurske mlekarne so uradno Pomurske mlekarne user posted image user posted image user posted image  Vidim, pa da nisem edina, ki sem slovenski patriot- joj, jaz vse izdelke v trgovini pregledam, če so v Sloveniji delani....... No nisem pa vedla,daje očitno najboljše mleko od pomurskih mlekarn-da je slovensko user posted image  Obožujem pa jaz tudi njihov sir livado in ementalec-hodim v industrijsko prodajalno in so siri 50% cenejši kot v trgovini......

Detece- berem, da te zelo skrbi CR. Jaz sem ga imela pri Evi-pa prej o tem sploh nisem razmišljala........je bila taka panika, da mi niti papirjev niso dali za podpisat...... Pa tudi sedaj bo verjetno CR..... Ampak kaj češ-za naše bebice itak vse potrpimo......

Ronja- ja, imam ful stvari od Eve-sem glih par dni nazaj vse zložila v omaro......pa same nevtralne barve.....Rabim pa edino plenice-majhne, pa par zimskih stvari.......tako da res ne bom mogla ful zapravljat.....

Saša- čuvaj se user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 17.10.2008 8:36:25 >

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
17.10.2008 10:02:00   
ronja
nina, hehe, saj mislim, da ne bo tak problem s sladkorjem, če res to vpliva, kaj si prej jedel - ker jaz sem 6 ur prej zmaznila 150 g tistega ultracukra... tak da verjetno nisem čisto na zg. meji sicer. No, vseeno pazim, sicer mi pa ni dala neke diete, tak da ni glih ful težko. Ti kar zezaj, hehe, vsaj plavala bom marca, pa pikauser posted image 2x na teden jaz plavanje, 2x na teden on košarko, to mava že zmenjeno, je laufalo pri Ronji, pa bo tudi zdaj, hehe. Saj je vseeno, a paziš 1 ali 2, a neuser posted image . Za seks bo pa verjetno na začetku res bolj "po šrekovsko", kot bi rekel moj lubi: če se spomniš tistega prizora, ko spokata vse svoje otroke spat, pa se navihano spogledata, češ, zdaj pa akcija - no, naslednji prizor je pa ko mrtvo utrujena spita še oblečena na postelji, hehe. Vseeno upam, da bova lahko na koncu kaj potrenirala, decembra, recimo... Da se malo zmehča maternični vrat, heheuser posted image ...
nina, meni je ta test z glukozo dala za delat, ker mamo v družini sladkorno, sicer bi imela samo normalno kontrolo sladkorja v krvi.

nina, hehe, mali se hitro učijo, ni kaj! Saj moja mala tudi zganja zbirčnost samo pri moji mami, ker si pač tam to lahko dovoli - ampak samo, če naju ni zraven, sicer je pa vseuser posted image .

detece, kaj imaš preko materničnega ustja? Verjetno postejico... - maternico mamo vse tam, ne gre drugač, hehe. Upam, da se ti posteljica še vedno kaj premakne, je sicer vedno manj možnosti, ni pa še za obupat, saj smo komaj na začetku 3. trimesečja. Sicer se pa vsaj ne boš toliko matrala s popadki - moja prijateljica je rodila 2. s CR, ker je bil tako velik in je bila super zadovoljna v primerjavi s prvič - je ni nič bolelo, tudi doji zdaj lahko, pa pri prvem ni mogla (verjetno zaradi težkega poroda, sproži stresne hormone, ki lahko zavrejo produkcijo mleka). pa če boš rodila 20., potem boš za novo leto že doma! Po CR greš domov 8. dan, tak da boš praznovala lepo, brez skrbi! Sicer pa tudi v bolnici ni tako hudo bit za praznike - takrat pustijo met očije zraven - mi smo bili lani na infekcijski čez silvestrovo in so pustili lubija, da je bil pri nama čez polnočuser posted image . Ful prijazno! Po moje bojo v p. tudi. a sem te kaj potolažila?

mojca, jaz moram lubija še poslat na tisti triurni šnelkurz, je bil sicer lani na MŠ, ampak ne velja, mora it za vsakega frocka posebej delat, hehe, ko da je lahko pozabu vmes, saj je skoz treniraluser posted image . Ampak kar naj gre, bo slišal, kok druge user posted image meče, pa majo razna nihanja razpoloženja... Pa bo ves srečen prišel domov k nama, hehe.

sončni žarek, jaz vse rajši kupim slovensko, razen če se pač ne dobi naše (recimo bambusovih soparilnikov pri nas ne delajo prav velikouser posted image ). Ampak pohištvo, hrano,... pa če se le da naše. Razen sadja, ker pač nisem tak bogataš, da bi lahko naše količine sadja kupovala po naših cenah... (češnje recimo so tudi po 5x dražje na trgu, če so naše... Saj so res dobre, ampak vseeno pa nimam glih 10-15E za kilo češenj - pojemo namreč res veliko sadja...) Ja, pomurske so. pa Ljutomerski ementalec je ful dober, probaj! Kar se pa tiče skute, je pa ni čez Vipavsko, ta je 1A! Glede zapravljanja sva pa na istem, jaz sem zadnjič kupila tistega zimskega pajacka in še en kompletek v 56 številki, ker tega nimam toplega, to je pa to, ne vem, če bom še kaj rabila...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.10.2008 10:24:10   
Zvezdica
Ojla

Ma ste pridne, pišete 300/H.

Jast sem pa slabe voljeuser posted image , ker sta mi dva mojstra zamočila balkon tako, da je zdaj dobesedno NAMOČEN!

Okna ne tesnijo, sploh ne, fasada - izolazija ne zadrži vode (beri dežja)

Sem blazno jezna, ker si pa eni "pravi" mojstri tega ne bi smeli dovolit....

Se javim kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.10.2008 10:25:49   
Sončni žarek
Po CR greš domov 8. dan, tak da boš praznovala lepo, brez skrbi!
Jaz sem rodila v torek s Cr ob 8zjutraj, v nedeljo pa sva bile doma že za kosilo user posted image user posted image user posted image  Tako da jaz sem izjema-5dni user posted image user posted image user posted image

sončni žarek, jaz vse rajši kupim slovensko, razen če se pač ne dobi naše (recimo bambusovih soparilnikov pri nas ne delajo prav velikouser posted image ). Ampak pohištvo, hrano,... pa če se le da naše. Razen sadja, ker pač nisem tak bogataš, da bi lahko naše količine sadja kupovala po naših cenah... (češnje recimo so tudi po 5x dražje na trgu, če so naše... Saj so res dobre, ampak vseeno pa nimam glih 10-15E za kilo češenj - pojemo namreč res veliko sadja...) Ja, pomurske so. pa Ljutomerski ementalec je ful dober, probaj! Kar se pa tiče skute, je pa ni čez Vipavsko, ta je 1A! Glede zapravljanja sva pa na istem, jaz sem zadnjič kupila tistega zimskega pajacka in še en kompletek v 56 številki, ker tega nimam toplega, to je pa to, ne vem, če bom še kaj rabila...

Se strinjam s tabo glede nakupov-razen sadja seveda. Sem pa jaz verjetno malo v prednosti ker živim na vasi in česar od sezonskega sadja(češenj, malin, grozdja, hrušk......in zelenjave)  nimam doma dobim al od sestre, očeta, sosedov (od njih ful-ker jim včasih pomagam s kakšnimi papirji) , sorodnikov......
Ljutomerski ementalec- saj sem napisala da je zakon-to tudi sedaj spada pod pomurske mlekarne.......sam jaz ga kupujem po 4,5€ za kg-ti pa verjetno ful dražjeuser posted image  Pa pri ementalcu je super, da ga pred uživanjem pustiš vsaj 1uro na sobni temperaturi-da razvije tisto ta pravo aromo-to mi je svetoval direktor teh mlekarn........

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
17.10.2008 10:47:20   
Anonimen
moj otrok spiuser posted image

vreme je pa nikakvouser posted image za kozlat...

pa lačna sem.

tolk da veste, kako stvari stojijouser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.10.2008 10:51:30   
Detece
Ja Ronja si me malo potolažila. Ma sej ne da me je full strah, samo če bi lahko izbirala, nebi tega izbrala. Drugač sem pa kar močna kar se tega tiče in imam visok prag bolečine. Sem pa bila 2 leti nazaj na operaciji (odstranili so mi cisto veliko celih 10x10 cm in z njo tudi levi jajčnik), in okrevanje prva dva dni je bilo hudo. Upam da po CR ni tako. Mogoče zaradi tega malo predsodkov. Kar pa je najpomembneje je pa seveda dojenje, ampak sem zdaj že na večih straneh zasledila, da so kljub temu punce dojile.
Bom pa verjetno decemberkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
17.10.2008 10:53:22   
Detece
Ulla o lakoti pa prosim sploh ne...jaz sem se zdaj iz 26 tedna do 30-tega zredila 4 kg....Groza...Pa tako lepo sem se prej držala. Ampak zdaj se mi itak ne pozna več toliko kr me je sam trebuh. Sem pa sama tudi non-stop lačna...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.10.2008 10:57:57   
Anonimen
evo, sem si ananas narezala, za prvo silo bouser posted image
ma kolk sem se spet zredila, pojma nimam, samo prehudo ni. me je pa sam trebuhuser posted image me že kr pošiljajo rodit (ooooo, vi boste pa kmaluuser posted image )
pajade.
v ponedeljek mam pregled, pa se bom vagala spet. doma namreč vage nimamuser posted image niti je ne želim met.pač je kot je.

v nedeljo pa Uz pr Pušenjakuuser posted image tamalo bo tačas sestra od mojga počuvala, pa upam da bo vredu vreme, da gremo lohk pol naokoli po mestu. mam rada ljubljanouser posted image

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.10.2008 11:14:22   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Ja Ronja si me malo potolažila. Ma sej ne da me je full strah, samo če bi lahko izbirala, nebi tega izbrala. Drugač sem pa kar močna kar se tega tiče in imam visok prag bolečine. Sem pa bila 2 leti nazaj na operaciji (odstranili so mi cisto veliko celih 10x10 cm in z njo tudi levi jajčnik), in okrevanje prva dva dni je bilo hudo. Upam da po CR ni tako. Mogoče zaradi tega malo predsodkov. Kar pa je najpomembneje je pa seveda dojenje, ampak sem zdaj že na večih straneh zasledila, da so kljub temu punce dojile.
Bom pa verjetno decemberkauser posted image

Vem, da nisi mene spraševala....... Okrevanje- mene so ful težko zbudili-slišala sem vse, sam oči nisem mogla nikakor odpret...., pa tisti dan nisem mogla nič-ne Eve cartat, tudi obiskov nisva dovolila......po 6urah sem mogla vstat in iti na wc-je bilo hudo ampak je šlo........Pa tisti dan nisem smela nič jest in nič pit-tako da sem naslednje jutro pojedla DVOJNI ZAJTRK.....Naslednji dan so me premestili v normalno sobo in sem šla tudi pod tuš-kot prerojena user posted image user posted image user posted image  Sem pa 7dan po CR že celo stanovaje spucala s sesalcem-tako da očitno ni bilo tako hudo user posted image user posted image user posted image  Dojenje-mleka je bilo za izvoz-sam mi smo imeli druge težave z Evo-zaradi poškodbe ni hotela jest pri meni- tako da sem 7mesecev mleko črpala in dajala po flaši......pa so vsi pametovali-po 3tednih neboš imela več mleka-ampak se nisem dala user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.10.2008 11:15:50   
Sončni žarek
Ulla- kako je tvoja princeska? A je že boljše?

Upam,da ti je anans teknil-to pa edina stvar, ki je jaz ne jem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.10.2008 11:55:16   
Detece
Sončni žarek to okrevanje prve dni mi je znano ja. Meni je bilo po tem ko sem se zbudila po operaciji grozno slabo, verjetno zaradi narkoze (sem pa imela laparoskoprko in sem bila polna co2). Potem me je pa lulat tiščalo in nisem smela iz postelje vstat vsaj 10 ur še ne. V tisto posodico pa tudi nisem mogla. Ko sem pa prvič vstala mi je pa bilo tako slabo, da me je sestra skoro nesla nazaj v posteljo. In ja že tisto večer sem se mogla pred umivalnikom umivat, pa komaj sem ležala. Potem je bilo pa že boljše. Hrane pa sploh nisem pogrešala, sem se navadila. Jaz tud 24 ur pred operacijo nisem smela nič jest in potem sem dobila hrano 3 dan po operaciji (prej pa po infuziji). Sem mislila kako bom zmazala prvi obrok ko ga bom dobila. Pa ga sploh nisem mogla pojest, sem se prav slilila.
No zdaj sem malo zabluzila o tej moji operaciji. Samo sem se zdaj začela full tega spominjat. In ko takole berem postopke po CR so full podobni kot so bili po moji operaciji. Ampak tokrat bom dobila darilo, takrat sem pa izgubila jajčnik.

Sam drugač je pa to še najmanj kar se mi je lahko zgodilo, glede na moje prejšnje zdravstvene probleme. Mi je ravno včeraj reko moj G, da sem res srečko ko sem tako zlahka zanosila. Ker z mojo diagnozo imajo ženske velikeee težave, nekatere so celi neplodne, ali pa imajo veliko SS. Jaz pa kr tako na izi, brez problemov. Razen tega majhnega zdaj na koncu.

Jaz in moj user posted image  že komaj čakama najinega user posted image . Tako evforična sva zadnje čase user posted image user posted image . Saj smo vse zdaj v tem a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.10.2008 12:26:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Ulla- kako je tvoja princeska? A je že boljše?

Upam,da ti je anans teknil-to pa edina stvar, ki je jaz ne jem user posted image user posted image user posted image

Ula je boljše, ja. mava v pon.  še kontrolo, pol pa v vrtecuser posted image
uf, ananasa bi pa jst na tone požrlauser posted image samo me pol vse po zjalih pečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.10.2008 13:27:29   
petra88
hehehe, ulla80 sem se ti mogla prav nasmejat, ker te po zjalih peče po ananasu user posted image user posted image user posted image sam je pa res tooook dober, škoda ker na lahko tako malo naenkrat poješ. Mi2 sva pa sedaj napadla mandarine, ta teden swa jih ziher pojedla enih 8kg user posted image user posted image če so pa tako dobre in še lepo se lupijo.
na zadnjem pregledu so mene vagali in sem se tudi zredila z 4kg od zadnjič, nevem kam to pelje.. upam, da ne bo tako do januarja, vsak mesec 4kg user posted image Doma se pa tudi ne morem vagat, ker tista vaga kaže premalo (verjetno so švoh baterije), na začetku sva bila še oba vesela, kako se nič ne rediva, kvečjemu izgubljava kg, potem pa ko sva ugotovila koliko je ura ni bilo več tak veselo user posted image
No sem pa končno dobila še mal cajta za pisat na rr, prej sem morala pospravit bajto, ker se mi je mama napovedala, pa rajši vse pospravim, kot da potem poslušam, kaj vse bi lahko bilo, če bi.... user posted image user posted image
Sedaj se moram spravit krompir lupit, sem se že v pon odločila da bom danes naredila njoke in češpove knedlje in potem dala vse (no, skoraj vse) v skrinjo, da bo za en čas. Rajši naredim enkrat malo večjo količino in da je za en čas kot večkrat po malem.
No uživajte v tem 'prelepem' vremenu, fajn se razpišite, da bom imela potem kaj bratuser posted image in en lep pozdravček od mene in malega razgrajača (nevem še, ali trenura karate ali boks) user posted image hudo je hudo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
17.10.2008 14:19:46   
m333
ojla punce hvala za nasvete

vem da mal pozno pišem nazaj pa mislim da mi ne bo nobena nč zamirla upam
a ima katera okol 20. 1 rok pa da gre rodit v celje naj se mi javi

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.10.2008 17:37:21   
lunica12
Zivijo punce,kako ste kaj?user posted image

Smotano vreme vzunaj pa mi  ne preostane druga kot da sedim tle za netomuser posted image dragega pa tudi ni,tako da samevam.

m333,js mam okol 20.1 rok,ceprav mi pise 24.1 je rekla ginekologinja da je moznost da bom prej rodila.Drugace pa se ne vem tocno kam bi sla rodit v celeje ali v slovenj gradec.Do obeh porodnisnic me caka ista pot tako da se ne vem kaj naj.Ali ve katera mogoce kam se bolj splaca it?

(odgovor članu m333)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.10.2008 11:02:26   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo, sem si ananas narezala, za prvo silo bouser posted image
ma kolk sem se spet zredila, pojma nimam, samo prehudo ni. me je pa sam trebuhuser posted image me že kr pošiljajo rodit (ooooo, vi boste pa kmaluuser posted image )
pajade. Ja, hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image - me vsi kar čudno pogledajo, ko rečem, da bo šele drugo letouser posted image
v ponedeljek mam pregled, pa se bom vagala spet. doma namreč vage nimamuser posted image niti je ne želim met.pač je kot je. Men jo je pa moj dragi prinesel domovuser posted image  Sem bila tko jezna. Pa si sploh ne upam stopit na njouser posted image

v nedeljo pa Uz pr Pušenjakuuser posted image tamalo bo tačas sestra od mojga počuvala, pa upam da bo vredu vreme, da gremo lohk pol naokoli po mestu. mam rada ljubljanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.10.2008 11:19:13   
uršika***
Vidim, da še ni bilo nobene tukaj gor.
Dober dan!!!!

Sem tako žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zgodilo se mi je nekaj tako groznega, da sem še vedno vsa iz sebe. Moj predragi činčilček Čiro je umrluser posted image user posted image user posted image . Natančneje- stresla ga je elektrika . Nekako se je zrinil zadaj za hladilnik in ko sem postala lačna, sem šla tja v shrambo in zavohala nekaj čudnega. Spaljeno dlako. Takoj sem vedela, da je moja miša prišla zadaj in komaj sem potegnila ven hladilnik- tavelik. In tam je bil. Božček moj mali radovedniuser posted image . Sem mu poizkusila pomagati, pa nisem mogla. Dva dni je že mimo, pa še kar jokam in se ne morem navadit, da ga ni in da ne priteče vedno k meni ko jem mandarino ali kakšno drugo sadje. Enostavno sem sama in ni več mojega malega lumpka, da bi me spravil v smeh. Vse me spominja na njega- vsak pogrižen kos pohištva, vsak papirček, ki ga je malo pogrizel, deska za rezanje,....vsepovsod so ostali spomini. Njega pa ni.
Vem, da ne smem bit žalostna zaradi bebice, pa si ne morem pomagat. Solze mi kar tečejo same od sebe. Ne morem jest, preveč sem žalostna.
Pa še moj dragi ni doma, dela. pa sem vam prišla malo potožit in se zjokat. Se opravičujem.
Drugače je pa bebica ok, pridno brca in upam, da ni tudi ona žalostnauser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!