|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
22.10.2008 13:25:43   
sonček33
ulla- ne samo da je cukr, prava lepotička je. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.10.2008 13:30:30   
Detece
Ja ulla je res cukerček....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.10.2008 13:59:20   
uršika***
Desetka za malo Ullo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je cukr, lepotička, prava mala princeskauser posted image user posted image  
A ti nam malo skomine delaš, a ne? Komaj čakam, da imam tudi jaz tako svojo bibo domauser posted image user posted image
Ja, počasi bomo začele odštevati - do sedaj smo govorile koliko smo noseče v mesecih, kmalu bomo pa rekle: še samo nekaj tednov....potem pa bomo rekle: še samo nekaj dniuser posted image user posted image  jupi in naši malčki bodo tuuser posted image user posted image

Jaz pa hvalabogu spim celo noč, samo obrnem se vmes dvakrat- nič lulanja in kakšnih bolečin.

Ja, samo res: kje pa je AQ?????

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.10.2008 18:36:44   
nina166
Ojla!

khurde tudi meni je do sedaj g vzela kri samo enkrat...na začetku. Mi je pa na zadnjem pregleu rekla, da mi jo bo spet vzela na naslednjem pregledu. Vodo pa mi pregleda na vsakem pregledu. Takoj ko pridem, morem it lulat user posted image . Meni se zdi pa to tako čudno, da se nekateri g striktno držijo tega, da ima vsaka nosečka samo 2 UZ. Kaj pa jo stane, če ti na hitro naredi uz, samo toliko, da preveri, če je dovolj plodovnice in če je posteljica vredu, ter da na hitro malo pogleda user posted image . Meni moja to naredi na vsakem pregledu...torej enkrat mesečno in ne vem kako bi zdržala, da bi mi naredila samo 2. Bi me verjetno pošteno skrbelo.

uršika tudi druga kavica je bila zelo dobra...hvala

saša bravo za pisanje diplome...jaz pa sem še pri izbiranju naslova...me še veliko časa, a ne? Sem se že sprijaznila, da pred porodom ne bo končana, bi pa rada čimveč naredila, ker potem bo kar kriza s časom. Ti kar lepo dokončaj in ne nam pozabit povedat, ko boš diplomirala.

Tvoja ula je pa res prava princeska...imam doma enga ženina zanjo user posted image  user posted image

pikapoka tudi jaz imam enake težave glede spanja. Se velikokrat zbudim ponoči, ker me tako bolijo kolki, če pa spim na hrbtu potem pa rit. Komaj čakam, da se bom lahko ulegla na trebuh user posted image

Najki user posted image  user posted image  za kri

Grem se zdaj malo k mojima dvema v dnevno crkljat, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.10.2008 20:14:42   
Zvezdica
Ojla user posted image

Kako smo?
Sploh nisem brakla za nazaj, ker mi zadnje dni primanjkuje časa, bom pa v toku teh dni.

Ste vse ok? Jutri grem na glukozo, pa vam sporočim kako in kaj. Sicer sem pa ok, tamal pa itak skoz telovadi, tko da user posted image

Pozdravček, S

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.10.2008 22:02:35   
Zvezdica
In še razložim kako je bilo pri nasuser posted image

od petka sem hodila s takim ksihtom okoli, ker so mi KAO dokončno zrihtal balkon (pvc okna + izolacija + fasada), sam ploščice bi morala položit, pa nanest fasado, ker pa rada kompliciram hVALA bogu, da nismo dokončali, ker ..... V petek veste kako je deževalo, jast se zbudim, si nardim kavo po dolgem času, odjadram na svoj novi balkonček študirat barve (rihtamo stanovanje do konca zarad user posted image ) in STOPIM V LUŽO!!! Men se je skor strgal, ker si predstavljaš, vse zaprt, tu pa vode za izvoz. Seveda, kličem ljubija, kličem delavce, KRIČIM, da me skor zaprejo na zaprti oddelek, delavcev NI. Naslednji dan mojster pride, enga še zdaj ni od nikoder, in kaj vidim, on začne pulit dol tisti stiropor, seveda špral je in ni dal HIDROIZOLACIJE. Zdaj mam v stanovanju kaos, in sama sem kriva, kaj koji klinac ljudem vse v naprej plačam. Ok, potem mi seveda crkne vajerles, jast spet tulim na siol, da kaj delajo, ampak niso krvi oni ampak moj vajerles. Tako, zdaj je možek zrihtal za silo, ker je srčece moje ampak sem ga morala prosit, da vidim kako ste kaj. Če je kaj novic
od saše, pa AQ, pa sploh vse manjkajočih.

Že prej sem napisla da vas brala za nazaj nisem, ker  ste napisale kar nekaj, ker pa sodelujem tudi pri IVFovkah, no tiste moje punce pa napišejo 200 strani v manj kot mesecu, oz natančneje 22ih dneh... Res so prave čvekice.  Ja in enostavno ne zmorem, bom pa ko bo čas. Zdaj grem pa pred TV, pa kaj pojest - spet lačna, pa potem kar spat.

NOČKA....

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.10.2008 7:39:13   
Zvezdica
Dobro jutro,

eno kavico, pa čajček in kakav.... za vsako nekaj.

Bodite pridne.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.10.2008 8:58:29   
sasa78
kaj novic  od saše, pa AQ, pa sploh vse manjkajočih.

Dobro jutro - kako ste kaj? Evo mene - jaz sem mal prišla v službo da vas pogledam user posted image user posted image user posted image , AQ pa ima spet fuč internet tako da se nam ne more oglasiti.

Diplomo pišem skoz k mam čas!!!!!!!!!

Zvezdica in kako ti?

Ronja?

Ma nisem brala nič za nazaj samo toliko da se vam oglasim, včerej sem bila na CSD, ker sem nesla za paket in mi je dala še vse ostale papirje -  jupiiiiiiiii

Ja ni kaj datum se bliža samo še 10 tednov - i kako bo to hitro minilo user posted image user posted image user posted image

se beremo souser posted image

lep dan 

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.10.2008 9:15:52   
ronja
zvezdica, ti želim, da se rešiš prekletstva zlate ribiceuser posted image . Tile majstri so res "majstri", kako ne znajo naredit svojega dela, neverjetno -  za to moraš bit res majster, da ti rata... JIm je treba skoz pod prste gledat! To je en od razlogov, da jaz ne bi hotela gradit hiše, ker se mi to NE DA! Sicer pa, pojdi v knjižnico in si sposodi Miki Mustrov strip Gradnja, se boš vsaj nasmejala, ko boš videla, da nimaš samo ti teh problemov...

Jasno, da pišeš več pri IVFjevkah, saj ste bile dlje skupaj, verjetno, pa še punce bolj rabijo kak pozitiven zgled, da jih vleče naprej. Me smo že, kjer smo, zdaj lahko samo čakamo, da minejo še tile 3 meseci...

Jaz nisem še dobila potrdila, tak da me CSD še čaka.

Sicer smo pa včeraj končno šli po nujne stvari: tesnila za sifone, ker tudi nam teče v kuhinji in kopalnici, pa upam da bo boljše, ko lubi to zrihta. In pa JUPIIIII zapahe za omarice/predale! So meli samo 3user posted image ! No, boljše kot nič... Sem jih takoj namontirala, tak da zdaj taglavno je, ker nekaj sva jih mela že prej namontiranih. Zdaj pa ne more mala odpirat in se buni, hehe. Maščevanje je sladkouser posted image , sem zadnje dni skoz pospravljala nazaj za njo...

Sem si pa tam kupila 3 luštne modelčke za kekse: sanke, vlakec in osličkauser posted image . Ja, vem, da sem še čisto otrok, ampak boljše to, kot pa pivo al pa kava, a ni resuser posted image . Stane pa istouser posted image , pa še ostane tole. Se mi je potem skoz smejalouser posted image . ja, vem, da sem deteuser posted image
Sem pa vidla še ene luštne modelčke za kekse, ki majo take zareze, da jih lahko obesiš na šalco s čajem - ful dobra ideja! Si bom naredila tak modelček, da bom lahko izrezovala zarezico iz kateregakoli, če bo šlo, moram probat, mislim, da ne bi smel bit problem...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.10.2008 9:22:34   
ronja
Aja, sem bila pa včeraj kar razočarana in žalostna: ob sredah ni več plavanja!!!user posted image user posted image user posted image Sem šla tja, pa ni več! Samo ob pon. in še to samo 2 uri... To za študente, na rekreacijo pa ne grem, ker ne maram, da me uni sluzasti stari ateki šlatajo! grrrruser posted image Pa še drago je za tiste pol ure, kolikor smem jaz bit not... se mi zdi brezveze dat 10E ali koliko je že karta, ker sva zdaj bolj broke oz. pač šparava, ker bo kasneje še slabše (bomo 4je, jaz pa s polovično plačo, pa še vrtec bo drugo leto...).

Tak da bom očitno samo 1x na teden plavala - saj ne vem, mogoče mi hoče kdo pomagat, pa so zato tak naštimali, da ne bi preterala, nikoli ne veš, kaj je zate dobrouser posted image . rajši tak gledam, pa mi je lažje...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.10.2008 9:55:17   
ronja
Punce, meni je spet takooooooo slabo, da bom znoreeeeelaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.10.2008 9:55:36   
sonček33
Dobro jutro!
Zvezdica sej vemo, da si skoz kje blizu...
saša - u fajn, že papirologija...jaz bi tudi. A si vzela paket ali denar, če ni skrivnost?
AQ - matr a ne, tale tehnologija...vedno odpove k ni treba. pa da bi vsaj crknu likalnik al pa TV, ne pa ravno računalnik.
ronja - uf modelčki...ti si pridna res.. Glede plavanja - milsim, da ti res nekdo hoče pomagat - ne smeš se preveč naprezat. Zdaj je treba na izi. Kaj boš danes kuhala? A maš kakšno idejo, kaj pripravit iz rumene kolerabe, razen juhe?

Kje ste ostale? Lep pozdravček prav vsem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.10.2008 10:09:11   
ronja
sonček, ja, saj maš verjetno prav - sama itak ne bi nehalauser posted image . no, vsaj tako pametna sem, da ne grem k svojim na trening plavanja - tisto je lahko vsak dan, pri Ronji sem hodila tudi po 4x na teden... sem bila res fit&fun, zato mi je zdaj tako čudno, kar kile dobivam, pa se mi zdi, da sem še celulitis dobila! Pa nič ne smem, samo slabo mi je skoz, grrrr!

Iz rumene kolerabe pa lahko narediš eno fajn omakco, evo en moj lastnokuhelno spacani receptek, ki so ga do zdaj oboževali še vsi otroci (ti bo prišlo prav čez kako letouser posted image ):
KOLERABA V SMETANOVI OMAKCI PO MOJE
Rabiš:
3 - 4 (rumene) kolerabe
3 zvrhane žlice smetane (sladke ali kisle)
1 žlica sladkorja
1 žlica olja

Najprej olupimo in narežemo kolerabo na kocke, s stranico cca. 0,5 cm.
Na žlici olja karameliziramo žlico sladkorja (torej segrevamo, dokler se sladkor ne stopi in rahlo porjavi), takoj nato nanj stresemo kolerabo in hitro mešamo ter jo pražimo, dokler ne porjavi po robovih (sicer NE BO enako dobra!). Ko porjavi, dolijemo malo vode (nekaj žlic) in kolerabo dušimo do mehkega.
Tik predno jo serviramo, vmešamo vanjo še smetano, segrejemo, da rahlo zavre in pojemo:)

* Količine pri tej jedi so lahko zelo variabilne, če moramo ravno porabiti smetano, jo je lahko več, seveda pa bo jed potem bolj mastna. Če pa nam smetane zmanjkuje, bo dovolj tudi 1-2 žlici, samo malo bolj dietna bo kolerabica:)

* Sladkorja ne izpuščajte, ker da prav poseben okus kolerabi in je tisto, kar naredi to jed zelooo privlačno za otroke, dejansko je sladkasta, ampak vseeno jo lahko brez problemov jemo k mesu, recimo.

* Tako kolerabo imajo po mojih izkušnjah zelo radi ljudje, ki na splošno ne marajo zelenjave, sploh otroci:)

* Delam jo iz rumene, zimske kolerabe (dobi se jo tudi poleti. Verjetno pa bi šlo tudi iz zelene.)
Hm, veš, da še ne vem, kaj bi naredila danes, grem malo preiskat hladilnik, da vidim, kaj je za porabit, pa ti povem, okidoki?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.10.2008 10:24:53   
sonček33
O ronja hvala za super recept. jaz že vem koga vprašatuser posted image Danes grem po oba nečaka v vrtec in šolo in prideta k meni in mislim, da bo tole super južnca za njiju, no za nečaka, nečakinja je pa itak laergična na vse, bo šlo tudi brez smetane zanjo, kajne. Vse enako, le smetane ne, ker mlečni izdelki so zanjo pač prepovedani.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.10.2008 10:30:34   
uršika***
Dobro jutro.
Hehe, sem danes malo bolj pozna kot ponavadi, mi je tak pasalo spatuser posted image . Sedaj pa zajtrkujem pred računalnikom in  vas beremuser posted image
Nina: potem je tvoja ginekologinja tko fajn, kot moj G. Mi tudi vedno naredi UZ, traja pa  nekaj minutk. Toliko, da vidi, da je vse v redu, da mali diha, miga in da jaz dobim slikicouser posted image  in potrdilo da je vse OK. Prej mi je naredil UZ celo na vsake 14 dni, ko sem imela težave. Res je super, če imaš G, ki mu ni vseeno za njegove nosečkeuser posted image user posted image

Zvezdica: so mi znane tele štorije z majstri. Hvalabogu je bilo pri nama to lansko leto, pa se mi sedaj ni treba kregat in jih lovit po celi sloveniji. Električar pa še vedno ni naredil svojega dela, tako da sta na koncu kar moj ati in lubi dokončala za njim, ker se je človek dobesedno v zemljo ugreznil. Ja, mene je tudi izučilo, da se plača takrat, ko je konec dela in ko si zadovoljen. Mah, pa saj na napahak se učimouser posted image . Ne razburjaj se preveč, malo jih pa že lahko nadereš, da si daš duška. Bolje na njih, kot pa da te posluša tvoj lubiuser posted image user posted image user posted image

Ronja: super za modelčkeuser posted image user posted image user posted image . Jaz jih imam tudi tako rada. Potem se pa počutim kot Pika nogavička, ko delam takšne vsemogoče kekseuser posted image .
Pomiri se, globoko dihaj in ne misli več na ta bazenuser posted image . Saj boš šla potem z bebiko plavat, ko bo vse skupaj mimo
Božčica. Pa ti kaj ješ???

Sonček: živijo. kako si??? Je vse ok?

uuuuu mene je pa alček zdajle tko zbrcal, da mi je kar sape zmanjkalouser posted image user posted image user posted image . Vas lepo pozdravljauser posted image

Je pa zanimivo, da ko hoče kdo čutit brcike mu ne uspe- nikakor. Samo moj lubi lahko čuti, drugim pa še ni uspelo. Moja mami je včeraj menda pol ure držala roko na bušiju, ko je pa obupala in šla je pa mali spet veselo rogovilil naprejuser posted image user posted image . Sem ji povedala, da ji že zdaj nagajauser posted image .
Ali se toliko umiri, ko čuti roko ali zakaj neha brcat?
Jaz dobim papirje 11.11. in sva se že odločila za dinarčke. Kaj pa ostale?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.10.2008 10:49:02   
sonček33
Uršika hvala na vprašanju. jaz sem fajn. Veš, tudi naše dete je tako - čim moj drgai položi roko na trebuh se umiri. Bog ve, kaj to pomeni.
Midva sva pa včeraj do konca prepleskala stene v sobici. Iiiii je tako lepa.

Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.10.2008 11:03:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Tvoja ula je pa res prava princeska...imam doma enga ženina zanjo user posted image  user posted image

nikol ne veš, mogoč si pa še v žlahto pridemouser posted image user posted image user posted image

o kolkih raj nebiuser posted image k to je pa že višek, kolk mene ta strela boliuser posted image za pop.izdit no....

nč kruha nimam doma, jst pa toooolk lačnauser posted image grem si muslije narestuser posted image vsaj to...

za južno bom pa tortilje z nadevom iz tune in?...pa solatouser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.10.2008 11:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Uršika hvala na vprašanju. jaz sem fajn. Veš, tudi naše dete je tako - čim moj drgai položi roko na trebuh se umiri. Bog ve, kaj to pomeni.

pr nas istouser posted image prov potegne se nazaj in čisto obmiruje.....more ful cajta držat roko gor, da spet začne migatuser posted image

pomoje začuti, da je drugačna teža, drugačen pritisk na trebuh, kot mamina roka....kaj vem

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 23.10.2008 11:05:33 >

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.10.2008 11:47:29   
ronja
o šlo tudi brez smetane zanjo, kajne

Seveda bo šlo, lahko pa en del kolerabe zanjo pretlačiš, da bo omakica bolj kašasta. Nekaj koščkov pa seveda pusti. Lahko pa uporabiš riževo smetano (se dobi v takih malih tetrapakih, v hipermarketih majo, pa ponekod pri sosedu tudi). pa na koncu lahko dodaš žličko sezamovega olja, za okus.

uršika, kako to misliš, če jaz kaj jem? zakaj ne bi, saj skoz nekaj kuhamuser posted image , veš, da potem še pojemuser posted image . Moja tašča vedno pravi: če je kuhar lačen, je sam krivuser posted image .
o, ulla, mi smo pa v tor. jedli tortilje, samo s piščancem.

Ja, vsi user posted image so isti - ne brcajo kar kogarkoli... Naj majo svoje mnenje, hehe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:33:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.10.2008 12:55:57   
uršika***
uršika, kako to misliš, če jaz kaj jem?

Zato, ker ti je slabouser posted image . Meni je slabo, če ne jem. Če pozabim jest. Potem pa, ko se najem je pa dobro. A tebi je pa slabo tudi ko si sitauser posted image .

Ja, vidim, da so tudi vašiuser posted image  že nagajivčki in da ne brcajo vsakega, ki se mu zazdi, da bi rad čutil brcikeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.10.2008 13:26:58   
ronja
Aha, ma meni je slabo skoz! Če nič ne jem grozno, če se preveč najem tudi grozno, če jem malo, mi je takoj spet,... Skratka, slabo mi je, kadar sem user posted image , sem se že sprijaznilauser posted image .  Sem pa ravno zmazala eno sadno malico: banano, kai 5 mandarin, 2 jabolki... za zajtrk sem jedla jogurt s kosmiči in kasneje še en tavelik puding. Ko se mala zbudi, mava juhico, ko pride mami pa še kako kosilo (je prej klicala, pa sem jo povabila, da gremo skup na sprehod, ko je ravno lubi na terenu).

Pri Ronji sem še probavala vse možne nasvete (krekerje, slane palčke, kekse, prepečenec... na tešče v postelji  - je letel čez 5 min ven, nič jest, jest malo, pa skoz, čaje take i onake (ingverjev iz suhega, svežega, mletega ingverja, metin, bebi čaj, kamilice,...), nič ni pomagalo, edino donat, kadar me je kislina najedala...) Zdaj je itak boljše kot pri Ronji, tak da sem vesela, da vsaj bruham ne, oz. res minimalno, pri Ronji sem praktično vsak ljubi dan... Pa nekaj časa sem lahko jedla samo kokice in mandarineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.10.2008 20:32:15   
snikolina
Pozdravljene januarčice, sem vas malo prišla pogledat pa vas nikjer ne najdem, saj ste padle na drugo stran.
Vidim, da veselo čvekate v dopoldanskem času in prav je tako. Popoldne pa številne obveznosti, mar ne...
Upam, da ste vse v redu in da malčki veselo brcajo. Moj je zelo aktiven in upam, da bo vse do konca. user posted image

Lepo se imejte in uživajte še te tri mesece.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.10.2008 20:38:39   
uršika***
Mandarine so pa res zakon!!!! Jaz jih tudi full pojem- ziher kakšnih 10 na danuser posted image  Njamsiuser posted image
Ja, važno da ne bruhaš- to mora biti pa res zoprno in utrudljivo.
Sem morala nekaj napisat, ker sploh nismo bile več na prvi strani!!!!!! Ampak na drugi!!!!
Kje ste kaj nosečke, da nič ne pišete?? a imate vse akcijo???user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko smo ravno pri akcijiuser posted image user posted image  mislim, da te teme še nismo načele. No, jo bom pa jaz.user posted image
Kaj vam odgovarja , kaj vam ne odgovarja, vam paše ali rajši vidite, da vas pusti na miru, kakšen položaj vam je najbolj udoben,..... Ronja a ti si še vedno abstinent?user posted image

Jaz sem imela sedaj obdobje, ko mi ni bilo do seksa- je bil moj dragi razumevajoč, sedaj pa kar biuser posted image user posted image user posted image . Grem pogledat, če je danes moj dragi za akcijouser posted image

Lahko nočko - ali karkoli že boste počeleuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.10.2008 21:07:53   
khurde
Nina, Uršika, jaz bi bila ful vesela, če bi bila tudi moja G tako pozorna kot vajini doktorji ... tako pa mi striktno dela le stvari, ki jih ZZZS krije in nič več. Od nje imam celo dve slikici, pa dve od nuhalne in to je to. user posted image Sem kar malo jezna nanjo, ko berem koliko pozornosti znajo posvečati kakšni drugi zdravniki. Ker včasih, ko jo kaj vprašam, se mi zdi, da bi me najraje zelo na hitro odpravila, tako pa si sedaj vse napišem na listke in sedim pa se ne premaknem s stola, dokler ne prideva na konec seznama, pa če mi že trikrat kartoteko zapre vmes, k*** jo gleda. In vedno vse tako na izi vzame, da res ni. Karkoli boli, kakršna koli sprememba..., zanjo je vse najbolj normalna stvar v nosečnosti, niti časa si ne vzame, da pogleda.

A kaj veste, če se da na pregled plodovnice (pač samoplačniško) kam drugam, če ne drugače, bi šla že zato, da vidim, kako dela druga G v mojem kraju? A kaj komplicirajo glede tega? Ker pomojem bom šla enkrat bolj proti koncu nosečnosti, ker očitno mi moja tega ne bo sama od sebe naredila, pa čeprav bi ji vzelo celih 5 minut.

Jutri grem po izvide za hemoglobin v ZD, ker včeraj in danes nisem imela časa dopoldne (predavanja...), pa to kar oni delajo, ni narejeno v trenutku, kot pri G. Mah, ta hemoglobin me skrbi, ker mi je junija splošna zdravnica naredila kompletno krvno sliko, ko sem zvedela, da sem noseča in je bil hemoglobin 134, potem julija je pa padel na 117, kar je sicer normalno v nosečnosti (da pač pade) in kao je meja 110.

Eh, moram malo jamrat, ker me je res pojezila ta teden.

Grem gledat Discovery, danes je Crime Night. Jutri pa preberem za nazaj in mogoče še kaj napišem.

Lep večer in lahko noč!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?