ronja
|
nina, hehe, saj mislim, da ne bo tak problem s sladkorjem, če res to vpliva, kaj si prej jedel - ker jaz sem 6 ur prej zmaznila 150 g tistega ultracukra... tak da verjetno nisem čisto na zg. meji sicer. No, vseeno pazim, sicer mi pa ni dala neke diete, tak da ni glih ful težko. Ti kar zezaj, hehe, vsaj plavala bom marca, pa pika 2x na teden jaz plavanje, 2x na teden on košarko, to mava že zmenjeno, je laufalo pri Ronji, pa bo tudi zdaj, hehe. Saj je vseeno, a paziš 1 ali 2, a ne . Za seks bo pa verjetno na začetku res bolj "po šrekovsko", kot bi rekel moj lubi: če se spomniš tistega prizora, ko spokata vse svoje otroke spat, pa se navihano spogledata, češ, zdaj pa akcija - no, naslednji prizor je pa ko mrtvo utrujena spita še oblečena na postelji, hehe. Vseeno upam, da bova lahko na koncu kaj potrenirala, decembra, recimo... Da se malo zmehča maternični vrat, hehe ... nina, meni je ta test z glukozo dala za delat, ker mamo v družini sladkorno, sicer bi imela samo normalno kontrolo sladkorja v krvi. nina, hehe, mali se hitro učijo, ni kaj! Saj moja mala tudi zganja zbirčnost samo pri moji mami, ker si pač tam to lahko dovoli - ampak samo, če naju ni zraven, sicer je pa vse . detece, kaj imaš preko materničnega ustja? Verjetno postejico... - maternico mamo vse tam, ne gre drugač, hehe. Upam, da se ti posteljica še vedno kaj premakne, je sicer vedno manj možnosti, ni pa še za obupat, saj smo komaj na začetku 3. trimesečja. Sicer se pa vsaj ne boš toliko matrala s popadki - moja prijateljica je rodila 2. s CR, ker je bil tako velik in je bila super zadovoljna v primerjavi s prvič - je ni nič bolelo, tudi doji zdaj lahko, pa pri prvem ni mogla (verjetno zaradi težkega poroda, sproži stresne hormone, ki lahko zavrejo produkcijo mleka). pa če boš rodila 20., potem boš za novo leto že doma! Po CR greš domov 8. dan, tak da boš praznovala lepo, brez skrbi! Sicer pa tudi v bolnici ni tako hudo bit za praznike - takrat pustijo met očije zraven - mi smo bili lani na infekcijski čez silvestrovo in so pustili lubija, da je bil pri nama čez polnoč . Ful prijazno! Po moje bojo v p. tudi. a sem te kaj potolažila? mojca, jaz moram lubija še poslat na tisti triurni šnelkurz, je bil sicer lani na MŠ, ampak ne velja, mora it za vsakega frocka posebej delat, hehe, ko da je lahko pozabu vmes, saj je skoz treniral . Ampak kar naj gre, bo slišal, kok druge meče, pa majo razna nihanja razpoloženja... Pa bo ves srečen prišel domov k nama, hehe. sončni žarek, jaz vse rajši kupim slovensko, razen če se pač ne dobi naše (recimo bambusovih soparilnikov pri nas ne delajo prav veliko ). Ampak pohištvo, hrano,... pa če se le da naše. Razen sadja, ker pač nisem tak bogataš, da bi lahko naše količine sadja kupovala po naših cenah... (češnje recimo so tudi po 5x dražje na trgu, če so naše... Saj so res dobre, ampak vseeno pa nimam glih 10-15E za kilo češenj - pojemo namreč res veliko sadja...) Ja, pomurske so. pa Ljutomerski ementalec je ful dober, probaj! Kar se pa tiče skute, je pa ni čez Vipavsko, ta je 1A! Glede zapravljanja sva pa na istem, jaz sem zadnjič kupila tistega zimskega pajacka in še en kompletek v 56 številki, ker tega nimam toplega, to je pa to, ne vem, če bom še kaj rabila...
|