|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
20.10.2008 10:42:13   
zolika
Dobro jutro dame...user posted image Mi smo sicer vstali že ob 6ih - ampak mi prej niuspelo vsega prebrat  - sem po obrokih brala...pa vedno kaj novega zraven. user posted image
Tasyo: nič hudovat - vse mine! Pa da je iz postelje padla ni tvoja krivda - sicer pa hvala bogu da ni kaj hujšega! user posted image
Zdaj vsaj veš kaka migica je in da je za na tla ali posteljo. Ravno zaradi tega sem si jaz nabavla prenosno posteljo (namesto stajice) da vsaj na wc lahko grem v miru! Res,...

Drugače pa: Tale bowling varianta za MB mi je pa všeč...kaj to bi se z user posted image dobile...kaj? Oz. kako ste to izvedle Ljubljančanke...se ne spomnim!?!??!user posted image Sem takoj  ZA - pa še na vreme ne rabimo gledat!user posted image uuuuuuuuuuuuuu jih bomo podirale!

Trnjulčica: Se zmenimo in pripravimo, rezerviramo,...in že igramo? user posted image Glede stolčka? Romer king PLUS imamo! Ne, ni bila nobena akcija - vsaj ne da bi jaz vedela. Bili smo v treh trgovinah in so imeli enake cene!

Čakaj...kaj sem še želela pokomentirat?!?! Pozabla...

Sicer pa: ALARM! Letim....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.10.2008 10:47:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Drugače pa: Tale bowling varianta za MB mi je pa všeč...kaj to bi se z user posted image dobile...kaj? Oz. kako ste to izvedle Ljubljančanke...se ne spomnim!?!??!user posted image Sem takoj  ZA - pa še na vreme ne rabimo gledat!user posted image uuuuuuuuuuuuuu jih bomo podirale!

Trnjulčica: Se zmenimo in pripravimo, rezerviramo,...in že igramo? user posted image

Lahko. Le med 26 in 31.10. smo na dopustu...user posted image
Imamo Planet Tuš ali Strike...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.10.2008 10:59:21   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka... a Iza je potem kar zapopadla GH? SUper.

jah nekaj žlic na obrok...da bi ona menjala zizo za žlico še ni šans...ampak na kaki se pa že pozna ja he he...presenetljivo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.10.2008 11:01:26   
malamalinca
Oh, Tasyo, hvalabogu, da je vse ok. Tvoj dogodek me spominja na nekaj izpred 12 let, ko je moj prvorojeni sinček pri 2 mesecih kar naenkrat izvedel pirueto na previjalni mizi, potem pa se je zgodil čudež in sicer se je s komolci obdržal na robu previjalne mize, ravno toliko, da sem v levjem skoku priskočila in ga v zadnjem hipu prijela.Prav bingljal je z mize dol, ampak se je držal s komolčki...neverjetno. Jaz pa sem takrat bila en in pol meter stran, ko sem šla po toplo vodo za previt.

Kaja zdele spančka prvo rundo, sicer pa jaz s spanjem otrok nimam težav, ne vem sicer kako mi je to uspelo, ampak Kaja je že tretji otrok, ki od 2.meseca dalje spi celo noč.Moj tast pravi, da sem jih vse začarala, je pa res, da sem tudi jaz ena velika zaspanka.Mogoče so se pa res nalezli...user posted image

Meni pa Kaja zelo rada je krompir in katerokoli zelenjavo zraven, ne mara pa sadja.Sploh pri banani se ful kremži.

Včeraj nas ni bilo dve uri doma in ko smo prišli domov, smo videli, da nam je nekdo hotel vlomiti v hišo.Me je ful strah, kva bo, ko bomo v Čatežu.Sicer nimajo odnesti nič drugega kot 100 kilsko plazmo, pa naj jo nosijo če čjo, samo ni pa dober občutek, ko veš, da je nekdo hotel na silo priti v tvojo hišo...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.10.2008 11:08:06   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Trnjulčica: Se zmenimo in pripravimo, rezerviramo,...in že igramo? user posted image

Lahko. Le med 26 in 31.10. smo na dopustu...user posted image
Imamo Planet Tuš ali Strike...

Jaz sem za to varianto po počitnicah, se pravi v začetku novembra. Ta teden pa se dobimo kje v Lj. Aja, pa tudi v NM lahko komot pridemo, a ne Posadka ?
user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.10.2008 11:51:25   
resnično srečna
user posted image

ha ha tegale sem v eni od risank Backa Jona našla...

Posadka a te ne koga spominja he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.10.2008 12:05:23   
Jo@n
Jaz pa malega princa čakam...

Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, od tretjega cepljenja dalje ima dolge dopoldanske kitce, tale traja že uro in deset minut, dva dni nazaj je bila uro in pol. Pa res nimam srca, da bi ga budila in vlačila na prehod, bova šla potem, ko se zbudi po sončku.

Aha, pravijo ne kliči user posted image  user posted image .

Alarm!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.10.2008 12:33:28   
JABOLKO3
Živijo!

No, z Big mammo očitno nisva preveč klepetali, ker je zunaj krasen sončen dan - čakam, da se Jure zbudi, potem se greva pa malo sončit, BM je pa že oddrvela obveznostim naproti.

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

E, kot da bi jaz pisala....že ko sva ble s sestro veliko same doma, mi je ona zjutraj prinesla kavo - vstajam težko - no sem včasih....potem sem pa jaz kuhala, včasih tudi za njene...zdaj je pa tako kot praviš ti jabček, pa ko sem prišla iz službe, me je mali rabil in jaz kuhala, na koncu se me je držal za nogo da prestopit nism mogla ali pa z njim v naročju mešala po piskrih....beda....zdaj sem rekla, da bova jedla za malico v službah in potem proti večeru nekaj....sicer rata tako, da tisti čas ko so otroci s tabo se ukvarjaš s hrano (priprava, hranjenje, pospravljanje), potem je pa že čas za pravljice, posteljo....

Kako ste pa pri vas to reševali, ko si bla v službi?, Pa Posadka?

Eh, podobno kot pri tebi, ker smo bili vsi lačni, ko smo prišli domov, pa je bilo treba nekaj pojest, pa se mi ne zdi prav, da bi bilo vedno le 'kar nekaj' - sendviči in podobno - sem si pa pomagala z vnaprej skuhano hrano - to si tudi sedaj - npr. kupim en kup govedine in naredim zrezke in dam v skrinjo - pol pa odmrznem, vmes skuham široke rezance in očistim solato - in v pol ure že jemo, tako da pri meni je skrinja polna pripravljene hrane - omake za testenine, goveji zrezki, golaž, čufte, obara, slivovi cmoki, goveja juha... take stvari, ki rabijo dalj časa za pripravo, z zamrzovanjem pa ne izgubijo prav dosti... in ko se mudi...pride zelo prav. Sva bila pa z možem tako dogovorjena, da ko smo prišli domov, sem jaz tekla v kuhinjo, on se je pa z malima ukvarjal, ko smo pojedli, je pa on pospravil, jaz sem pa bila z otrokoma, včasih smo pa tudi pustili kuhinjo do večera in skupaj izkoristili še kakšno urico zunaj....

Tasyo - Lani pač trenutno nekaj ne paše - najbrž so zobki - in ni razpoložena, ji ne paše jest... saj imamo vsi kdaj slabe dneve. Ti se le ne sekiraj preveč, saj če kakšen dan manj je - bo pa naslednji dan nadoknadila, to je pri otrocih vedno tako - če bo lačna, bo že jedla. Mi pa tole 'hodi' po glavi - zaradi teh flekov od skutke - morda pa zavrača mleko, ker ji ne naredi dobro v želodčku, ker je nanj malo alergična? Pa tudi glede padca - s postelje na tla najbrž ni neka višina, da bi se lahko poškodovala, se je pa gotovo malo prestrašila. Ti se kar sprosti, ker bo vse v redu. Na srečanje pa obvezno pridi, saj veš, da je to kot ena skupinska terapija in se vse z energijo nafilamo in se potem vse dobro počutimo...

Gluten - Jure že tu in tam požveči kakšno skorjico kruha ali kos žemlje - poje tako ne kaj dosti, uživa pa zraven tako, da je cmokanje slišat v sosednjo sobo... je pa veliko manj pocarije kot s tistimi piškotki, ki jih tako ne mara preveč. Drugo pa še nisem dala, bom pa počasi probala - gres, testenine... jaz okrog tega tako ne kompliciram kaj dosti.

Sinska - na poganjavček jo lahko daš takoj, ko bo sama sedela, ne glede na mesece - mi smo našega že malo posedli vanjga, a je še preveč nestabilen, Jernejček od Big mamme je pa danes že 'obvladal' - mu je bilo čisto odveč, da ima tista držala za noge, ker se je hotel kar sam poganjat...

Posadka - če si že bila ob spanec - slike so pa res dobre!

Toliko za zdaj...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.10.2008 12:43:15   
JABOLKO3
Pa sem rekla, da bom pisala krajše poste...

Pravkar sem naredila plan za danes - sedaj spokava z Jurčkom v Lj. po srednjega v vrtec, nato poberemo starejšega in gremo v Arboretum gledat razstavo buč - da izkoristimo ta lep dan, ker za jutri je že vprašanje, ati ima pa tako neke obveznosti popoldan, in ga pred peto ne bo - pol je pa že tako tema. Torej - če se kateri šeta po parku - naj se nam pridruži! Mi bomo tam okrog - 2h, morda malo prej.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.10.2008 13:41:02   
lepa posadka
Pohod za nama. Sonček je spet neverjetno topel. Nabavila sem eno rožico za vkopalnico, ker mi je prejšnja čisto prerasla vse, pa palico za eno difenbahijo, ki je včeraj skoraj ležala na tleh, ko smo prišli. Reva je postala pretežka. Pa še par vejic za moje drobne vazice.

Sedaj je pobič omahal. Vmes pa je bil res lušten (ps: je potem dve debeli uri spal), tako da sem mu že vse oprostila.

Sedaj moram še naštudirat logistiko za popoldan, prirpavit kosilo, ker potem en bo časa... pa bo spet ura naokoli.

Lepo se imejte.

P.S: Ko sem ravno bentila to noč čez spanje, mi je MM tole poslal... sej včasih mi jo je kar luštno prebrat.
http://bibaleze.si/clanek/starsi/sasina-kolumna-spanje.html

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.10.2008 14:09:25   
novopecena
ojla

samo za seznam RENE 6 MES: 8310g in 68cm

komentirala bom pa kasnej ko pridem mal na tekoče

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.10.2008 14:29:01   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Pa sem rekla, da bom pisala krajše poste...

Aja, a zvezdice loviš?

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Pravkar sem naredila plan za danes - sedaj spokava z Jurčkom v Lj. po srednjega v vrtec, nato poberemo starejšega in gremo v Arboretum gledat razstavo buč - da izkoristimo ta lep dan, ker za jutri je že vprašanje, ati ima pa tako neke obveznosti popoldan, in ga pred peto ne bo - pol je pa že tako tema.

Razstava buč je pa že končana user posted image . Menda zaradi vremenskih okoliščin user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.10.2008 15:00:08   
zolika
Rene: user posted image za gramčke in cm - Po gramih boš kmalu Vid-a ujel! user posted image

Mislim, da smo mi okoli 10ice počasi...bom v sredo vidla ko imam P! Me zanima kaj nama bo reko...

Sicer pa sem danes ravno nekaj razmišljala...ali mi lahko katera pove kje se skiriva TOSJA??? Od nje pa ni bilo glasu že doooooooooooooooooolgo????user posted image

mi2, ko se kralj naspijo, greva v Pikapolonico - je prišel novi katalog in sva odkrila sedež za v bano - ki ima polno nekih zadev okoli...ker je banica mu počasi premajhna...in ker še ne sedi kot je traba....mu bomo pomagali! Sicer pride 40e - ampak če je OK, jo bova vzela! MOram it pogledat...

Me pa nekaj zanima - ali morda katera ve kje bi se dalo nabavit plastično gugalnico? Sem vprašala že v Pikapolonici, BCju,....nimajo - ker so že vse pospravli (poletno). Mi pa bi rabli za v dnevno, da bi se Vid lahko gugal. Tako gugalnica, ki je kot sedež in se da zapret - da ven ne pade!??

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.10.2008 15:15:02   
Krista28
Zolika, a si imela v mislih tole?
http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=273&hid=12, obstaja pa tudi z nogicami, sam bi morala najt....tu pa naročaš preko neta...

Nadja spi, jaz sem ji mal pripravljala kašice in dala v skrinjo, skuhala bologneze za v skrinjo, danes bo pa za kosilo kar neki.....moramo ostanke pojest....pa po malega grem. Se pa Nadji dons dala kašico koruza-korenje in je ful jedla, prejle pa še mal kakija ..je bla pa čist norauser posted image user posted image ...sem komi dohajala....amamamuser posted image

Lepo popoldne vsem...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.10.2008 15:34:12   
clericv6
Hojla.

Tasyo: upam, da si se že pomirila. Ja, pridejo trenutki, ko imamo vsega dosti. Konec koncev pa mareinstvo ni ravno lahko delo, pa naj rečejo kar hočejo! Po moje so tudi zobki, bi se pa tudi strinjala z Big mammo, da je mogoče alergična na mleko... kakor koli, želim ti, da se "sestaviš", kot si napisala in si napolniš baterije.

Joan: no, samo da ti križ dela kot je treba. Vem, kako je to in ti prav nič ne zavidam!

Sinska: glede poroke- čisto odvisno. Poglej si Kajo od Ketrin, hehe. No, moja Kiara ni bila navdušena. Saj je bila pridna, pa tudi zaspala je, ampak potem jo je vsakič kdo prestrašil, ko se je zadrl v mikrofon ali pa z glasbo (bilo je res neverjetno naglas). Tako da ti predlagam, da daš user posted image  raje v varstvo, če imaš možnost.

Zolika: Tosja po moje sodeluje na kakem drugem forumu; zadnjič sem namreč čekirala nosečniški forum in sem videla, da ima čez 2700 postov. Mogoče je na MB mamicah???? Samo ugibam, ne me kregati, če ni res user posted image .

Kiara je danes dobuila grah in krompir. Graha samega ne mara, tako da ga moram zakamuflirati...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.10.2008 15:54:03   
kekec in mojca
Ooooo, spet debata o lepotah materinstva? Če bi vam odkrito priznala, kaj vse bi včasih v mislih naredila, ko me tamali razjezi in ko se mi ta veliki dere, bi poklicale socialno. user posted image user posted image user posted image No, saj ni tako hudo, ampak včasih pa res pomislim, kaj mi je bilo tega treba. user posted image user posted image user posted image

Ironija je še v tem, da svojo kariero materinstva nameravam nadaljevati - ampak šele, ko bom malo bolj zadihala.

Simvir, jaz sem ti pisala o baby vac-u. Zdaj se vidi, kako nič ne berete mojih postov... user posted image  user posted image

Ponavljam, super zadeva je, samo jaz sem zdaj ravno naročila pri konkurenci, www.baby-nega.si, kjer je malenkost ceneje in lažje za čistit, ker se zgornji del da razstavit.

Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.10.2008 15:55:22   
kekec in mojca
Tosja ni pri MB nosečkah, občasno se slišiva po telefonu in v septembru sva se tudi dvakrat videle.

Ji bom pa sporočila, da jo pogrešate.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.10.2008 15:56:38   
kekec in mojca
Punce, a pozna katera Luciland v hotelu Lucija v Portorožu? Imela bi nekaj vprašanj, če bi mi znale kaj povedat... 

Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.10.2008 16:03:17   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Zdaj se vidi, kako nič ne berete mojih postov... user posted image  user posted image  

Ne bit huda, saj je rekla da mora it nazaj prebrat če ji je katera odpisala ...

Le povej Tosji, da mislimo nanjo...

Šibam sfiniširat kosilo, MM je že na poti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.10.2008 16:44:31   
bela vrtnica
Halo!

Ej ve ste pa res čveke, čevekaste. Vas en dan ne berem pa je že toliko novega gradiva.

Mi smo danes imeli posvetovalnico in smo dobili 3. pikico. Zara je seveda bila zelo pridna, ni nič jokala.

Violica za seznam: 6. mesecev: 7700g in 70cm.

Drugače pa me malo skrbi. Zara je od rojstva imela blizu splovila na levi nogici roza znamenje. Ampak so rekli, da bo zginilo. Sedaj pa je pred 14 dnevi to znamenje postalo živo rdeče. Zato sva 9.10. šle zdravnici in ji je dala antibiotik kremico. Sva mazale, sedaj pa je še huje. Zgleda kot razjeda. Je šlo čisto v globino. Je pa tudi na takšnem mestu (pod pleničko) in se ne more zlahka zacelit, ker je v stiku z urinom in blatom. Drugače nikoli ni imela vnetja ritke. Prav tako ne uporabljamo robčkov (razen, ko smo na terenU). Smo dobile napotnico za dermatologa in smo že naročene v sredo. Upam, da bodo ugotovili kaj je in da se čimprej pozdravi.
A je katera imela podobno situcijo oz. če katere ve kaj bi to lahko bilo?

Uživajte v sončku. Mi smo notri, ker Zara že spi eno uro (mogoče posledica cepiva, ker drugače popoldne spi samo 15min).

Čauči!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.10.2008 17:03:04   
bela vrtnica
No, pa še malo slikic kako smo včeraj , na rojstni dan (polovička), uživali v naravi.

Posadka smo malo tvoje ideje ukradli. Sam mi smo najprej sedeli, potem pa ugotovili, da se je super igrati z listje in smo se kar ulegli.

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.10.2008 17:12:21   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
user posted image user posted image

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm
  user posted image

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cm   

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
user posted image

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.10.2008 17:19:18   
Majček28
dan,
a ne kakšen enkraten dan je zunaj...super super super....men se baterije kar same filajo user posted image user posted image user posted image

Očitno imamo vse sindrom Kaja (pa smo te ujele Ketrin ), naša ima po noven tud ene popadke ponoč in hoče celo hišo zbudit user posted image  Pa ne spat, ne nosit, ne jest, ne ležat, ne nč...groza...no vsaj čez dan je potem pridkana- razen kar se GH tiče, tuki se je pa spet odločla nki štrajkat...mah, sej bo tud to zlaufal.

Dons sva bile na kontroli in sva načeloma OK, samo desna nosnica je še kar polna in tud z vacom ne gre nič ven, tud če jo z fiziološko nafilam pa zdražim da kihne ne gre nič ven in sva dobili napotnico za ORL- za vsak slučaj, da ni kje kakšne blokade, ki bi lahko spet privedla od vnetja ušes.

Jaz sem OK, sam lupčkat se ne morem ker mi 'glava' cveti....tko da je blo včeri mal smšen vse skupi user posted image

..zdej gremo pa še mal ven...user posted image  no, se more Brina prej še zbudit user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.10.2008 18:46:54   
zolika
Krista28: Gugalnica naročena!!!user posted image 1000x hvala v imenu Vid-a!user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.10.2008 19:39:37   
novopecena
ojla
z grozo in žalostjo napišem da je danes rene občutil trdoto tal. mislim da se je ob nepravem trenutku naučil kako iti u rikverc user posted image sm šla glih mleko delat in kar naenkrat bum iz spalnice in jok. sem takoj vedela na čem sem in letela do njega. sicer ne morem rečt kako je padel najden je bil pa na hrbtu. na glavici ima malo buško ob kakšen predmet se pa ni mogel udart.
pravjo da je treba opazovat otrokovo obnašanje in ne sme preveč spat ipd. tukaj imam pa problem. to se je naredilo pred 30 min in tamali je zaspal nočno spanje ker je to njegova ura. kako naj sedaj spremljam? ponavadi se zbudi  okoli 23h...kaj pa če se danes ne? ga zbudim??????

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?