|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
17.10.2008 10:41:52   
katka28
smo pa res takrat, ko smo jo kupovali lupinice kupili najmanjso kokr smo lahko, ker sta bila tako majckena smo ju ze tako ali tako podlagali iz vseh strani, da sta sploh nekako zgledala not.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.10.2008 10:43:34   
tasyo
No, evo. Tiramisu v hladilniku, peče se podlaga za tortico, Lana pa je zaspančkala. Revček neprespan. Mi je pa ful hecno, ko gledam Ketrinino Kajo, kako je brez prave energije in kar poležava - naša kljub utrujenosti ne more bit niti sekundo na miru- se kotali, postavlja na kolenčka, jezi, ko pade, pohrusta kakšno igračo... Sicer pa se nespanja človek navadi. Veš, če bi šla čez dan spat, bi imela nočne more, kakšno imam po stanovanju. Ker se še vedno nič samo ne naredi....

Počitnice - no, ker je to moj prvi otroček, sploh še ne vem, kaj je to in me nič kaj posebej ne vleče nikamor. Midve se itak non stop potepava, tako da so vsak dan počitnice.

Vrtec - jah, pri nas je žal tako, da ga skoraj zagotovo ne bomo dobili, ker so mi vljudno pojasnili, naj oddam vlogo, ko bomo preseljeni, saj kot prebivalci druge občine itak nimamo šans. Pa še tko je ogromno zavrnjenih. Sicer je v prvem planu moja mladostna babi, vendar ji vse bolj nagajajo kolki in mislim, da ne bo mogla tekati za njo, jo pobirati in prestavljati, tko da bo treba poiskat eno privat varstvo. Pa tudi jaz nikogar ne poznam... Posadka, če slučajno kej veš, se spomni name! Pa ti tudi, Miny.

Jaz kašice načeloma delam sama, ko pa sva zunaj, pa dobi tudi kakšno kupljeno. Današnji meni:
Z: riževa kašica
M: jabolko in hruška z brezglutenskim piškotkom
K: brstični ohrovt s polento
M: kašica za lahko noč (na žličko ali flaško-odvisno od volje in lakote)
V: kašica rižek-koruza (ta bo na flaško)

Ja, svet je pa res vsak dan drugačen in žal bolj temačen. Ampak kot pravi srečka, ljudje smo iznajdljiva bitja in nekak vedno pridemo iz krize močnejši in boljši, kot zakorakamo vanjo. Vsekakor pa sem tudi sama ena izmed tistih, ki bi za mladička naredili vse...

No, zdej grem pa naprej delat.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.10.2008 10:50:09   
bela vrtnica
Dobro jutro!

No, da ne boste mislile, da smo se šele zdaj zbudile.user posted image  Čeprav lahko potrkam, da je ta noč, kljub zamašenemu nosku bila dobra. Zaspala ob 8, se zbudila ob 12, spila flaško in nadaljevala spanje do 6, spet malo jedla in zaspala do 8. Res pa, da ko smo  se zbudili je bila zunaj tema. A ni grozno, ko je dan tako kratek in se zbudiš brez sončka?

Čeprav je zunaj dež in bi najraje poležavala, moram pospraviti in očistiti stanovanje. Pri pospravljanju ne potrebujem pomoči, to z MM kar skupaj opravima. Drugače pa tudi nimava velike kvadrature za pospraviti, tako da s skupnimi močmi kar gre.

Ja Eva, žal najino vozičkanje danes odpade. Upam, da drugič. Se slišiva.

Glede vrtca: Meni bo Zaro čuvala moja mama, je invalidsko upokojena in ima čas. Ji pa tudi popolnoma zaupam in vem, da bo v dobrih rokah. Jo bo kar pri meni doma čuvala, ker MM hitro pride iz službe (ma letos tko fajn urnik od 11.30 do 15,30) oz. kar pozno gre v službo. Potem pri 2. letu pa jo bomo dali v vrtec.

Katka pišeš, da greš v nakup avtosedežev. A že veš katerega? Sem v katalogu od Pikapolonice zasledila enega od Brevia-Touring, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Men je ful všeč, pa še dolgo ga lahko uporabljaš. Kaj pravite a je ok? Ima oznako ECE R44/04.

Čestitke vsem polletnikom in čestitke za zobkeuser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.10.2008 11:02:09   
Krista28
Ej poglejte hitro na poptv....to ne moreš verjet.....oprah show

Mala poje ko utrgana...user posted image user posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.10.2008 11:05:30   
tasyo
Aja, posoda. Jaz uporabljam teflonsko Tefalovo in sem z njo super zadovoljna. predvsem z vokom in visoko ponvijo. Pa je tut že kar stara in nič uničena. Uporabljam pa pribor za teflon.
AMC se mi ne dopade. Verjetno ne znam kuhat v njej, ampak se mi vse prime in nemogoča je za pomivat. Bi verjetno prej rabila inštrukcije pri Kristi, ampak zdej je že pri moji mami. Sicer se pa tut tam nabira prah na njej.

Avtosedež bomo mi tut okol novega leta kupovali, zaenkrat čist ok funkcionira lupinica. Pa tudi težka še ni zadosti.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.10.2008 11:21:09   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica
Katka pišeš, da greš v nakup avtosedežev. A že veš katerega? Sem v katalogu od Pikapolonice zasledila enega od Brevia-Touring, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Men je ful všeč, pa še dolgo ga lahko uporabljaš. Kaj pravite a je ok? Ima oznako ECE R44/04.

hmmm takole...malo sem čekirala...ni ga na nobeni tabeli za varnost...ampak strokovnjaki so nekako proti velikim razponom pri kilaži...priporoča se sedaj bolj kak sedež od 9-18kg, ki pa ga moraš čez 2 leti spet menjat za jezdeca...

je pa tako, da pri tej skupini 9-18 kg lahko načeloma še vsem sedežem spreminjaš naklon in otroka v bistvu med spanjem poležiš v ležeči položaj, ko zaspi...

no ja za tega, ki si ga gledala ti so naši trenutno definitivno premajhni...mogoče spomladi ja...sedaj pa odločno ne...ker podobnega ima pri nas Daša...seveda brez notranjih podlog...in otrok mora v tem sedežu sedeti zelo naravnost...

tukaj pa filmček tega sedeža:

http://www.youtube.com/watch?v=C2wULC9-qdg

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.10.2008 11:39:01   
lepa posadka
Hej!

Spanja je konec. No, Tomaževega, jaz pa sem končala pri dveh rešenih sudokujih...potm pa je bilo že hopsa, hopsa in Tomaž se je prismejal ven iz posteljice. Naj mu bo, k je res dobre volje. :-)))

Se vidi, da je zunaj dež, k ste mi dale že veliko branja.
Naj hitro sproti pokomentiram, ker potem letim v službo.

Srečka: ja, tudi jaz imam Tefalovo posodo. Imam tisto posebno težko - da paše tudi na indukcijo. Pa kljub temu. Nisem pa vedela, da obstajajo kakšne posebne lopatke za teflon. Razsvetli me - kje dobim?

Vrtci: prvi je šel pri 3,5 letih. Ko sem bila v drugo an porodniški, sem ga imela doma, vmes pa pri eni varuški - Tasyo - ti jo priporočam (je na Grmu, če še čuva pa ne vem...). Se je super vklopil, čeprav je prve tri dni tulil, da se je moral mož domov hodit preoblačit, ker je bil čisto moker. Četri dan je šel sam not in je rad hodil. Ta druga je šla z njim v vrtec - pri slabem letu in pol. Se mi je zdelo fino, ker sta šla skupaj in bila v sosednjih učilnicah. Sta se večkrat videla čez dan. Ni bilo nobenih težav. Se je pa naučila vseh spretnosti ta malih: grizenja, ščipanj. No, saj ej hitro minilo. Ta tretja je šla ravno z dvema letoma in se mi je zdelo še najbolje. Otroci vse preživijo, bi jih pa jaz imela doma tam do tretjega leta - se mi zdi, da jim ne bi nič manjkalo.

Kam gre svet? Jaz pa ne gledam na vse skupaj tako tragično. To, kar se sedaj dogaja, je bilo za pričakovat. Je pa tudi sedaj vse dokaj napihnjeno in psiha ljudi je na preizkušnji. Problem je, ker v takih situacijah ne nastradajo tako tisti, ki imajo vsega dovolj, kot tisti, ki jim že tako ni lahko. In v nedogled se slabo ne more vlečt. Sem v pričakovanju novega zagona na svetovnem trgu. Mogoče sem preveč naivna, ker se ne mučim z makro problemi. Pa mislim, da če bom učila otroke, da se ne sme grdo ravnati z naravo, pa soljudmi, da že veliko naredimo. Saj se vsi sproti prilagajamo.

Sadne kašice: jaz uporabljam domače le: jabolko, hruške sem zadnje porabila, pa vložene breskve. Ok, banano kupim. Vse ostalo se mi zdi, da pa itak moram kupit in potem raje kupim kar že anrejeno kašico. Vedno pa je sveže jabolko pri roki in tega dobi tudi Tomaž preden dobi kakšnokoli kašico.

Srečka: veš, da sem pa jaz pomislila, da Tomažu ne paše kašica zato, ker ima potem preveč poln trebušček in melje celo noč... No, saj morda tudi ne... saj veš, da vsako jutro razmišljam kaj je bil tokrat lahko razlog, da spanec ni bil super :-)))

Stolček: tisti, ki si ga predlagala Bela vrtnica, je že boljši jahač... če mene vprašaš, je bolj za od starosti 2 let. Za naše mulote je bolj tisti Grand Prix
http://www.youtube.com/watch?v=cufm3UxJ9-0&feature=related

Pa, pa...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.10.2008 11:42:28   
lepa posadka
Ja, še pokažem naše spanje...pa ninico... je ne morem niti za oprat ukrast :-))))

user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
17.10.2008 12:00:12   
bela vrtnica
Hvala za nasvete glede avtosedežev. Iskreno povedano se nisem še poglabljala. Nam zaenkrat še odgovarja lupinica. Sem pa zadnjič videla tega od Brevija in mi je bil vizuelno všeč, ko bo pa čas za nakup bomo pa zadevo preučili in kupili tapravo stvar.

Posoda: tudi jaz imam večino od Tefala. Je v času študija kolegica delala za Tefal in nam redno pekla palačinke. Hm, ko smo pri palačinkah, bi mi pa pasale ene čokoladne s sladoledom in smetano. HMMMMM

Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.10.2008 12:03:48   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Ja, še pokažem naše spanje...pa ninico... je ne morem niti za oprat ukrast :-))))

user posted image

he he naslov slike: Tomaž pase ovčko na cvetočem travniku...cuker mali...a niso lepi ko spančajo...kot kai angelčki...tako umirjeni...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.10.2008 12:04:36   
clericv6
Evo, punce, dostop do mojega albuma, kjer so lahko ogledate slike iz Celja.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9987&hash=0a8f03114e62e03f1be0e0ef64d775d5

Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.10.2008 12:08:19   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka: ja, tudi jaz imam Tefalovo posodo. Imam tisto posebno težko - da paše tudi na indukcijo. Pa kljub temu. Nisem pa vedela, da obstajajo kakšne posebne lopatke za teflon. Razsvetli me - kje dobim?

http://www.fackelmann.de/index.php?id=298&tx_mhomsqlio_pi1[action]=show&tx_mhomsqlio_pi1[uid]=24010

tole je serija iz naylona...sicer je tole ena obračalka...ampak obstaja cel set...ena malo večja, pa ena kot nož s katero jaz obračam palačinke in režem pecivo...ne izgleda ostra ampak prereže tudi pizzo...je pa ta serija zagotovo v vsakem Intersparu...

lahko preveriš tudi v Tušu ali Mercatorju...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.10.2008 12:26:38   
Majček28
dan mamice, kako ste kaj...sploh ne dvomim da ste super fajn

a čem spet mal jamrat....Maja ima pa angino user posted image user posted image user posted image  in je dobila antibiotike...bravo jaz....pa ponoč sem brez mleka ostala tko da štukamo z Novolacom...to bi se splačal posnet- je kr mal smšen, ampak deluje....angina in vročina sta mi pobrali kar 2 kilci.....pa bi jih rajš imela, kot pa da je šel še mlekec pa pa...no, sej zdaj ko sem mal boljš se futram 100/uro user posted image

ste mi pa čist preveč čtiva dale za prebrat, tko da sem že pozabila kaj vse moram pokomentirat. Upam, da si bom zdaj dovolj nafilala baterije in se vam zvečer pridružim na čveku....zdaj se grem pa mal s princesko ukvarjat...jo tko pogrešam, ker mi jo kar odnesejo k dediju, da je ne bi slučajno nalezla user posted image

ve kar čvekajte naprej, ja se pa tud kmalu javim in si spet izborim naziv: čveka
user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2638
17.10.2008 12:33:57   
Majček28
a ja, super fajn fotke iz srečanja...zdej me pa samo firbec matra kateri obraz paše h kateremu nicku....hm....vprašanje če bom zdržala do naslednjega srečanja...user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.10.2008 12:39:21   
SpeliG
Najprej moram pohvalit Tomaža, ki tako lepo pančka na slikci s svojo ninico. Meni je ful cotkano da imajo otročki ninice in sem prav zadovoljna, da si je naša Martina izbrala svojo in tako povsod vlačimo zajčka Petra ( ne, nisem ga poimenovala po sebi, dobila ga je od moje prijateljice, ki je tudi moja soimenjakinja).
Ko je utrujena ga stisne k sebi in se muca z njegovimi ušeski, pa je že v mižulah.

Pa seveda princeska Hana, ki razkazuje svoja dva zobka, cortik!

Naša noč je bila odlična, zadnje dve noči spet spimo kot carji, ampak se ne bom nič hvalila, ker me potem vedno "pelje v šolo" in ga začne sračkat ponoči. Kaj je zdej boljše kot je bilo čez cel teden nevem, važno da ona spi celo noč.

Big mamma, jaz pa mislim da je čist možno, da Jerneju ne ustreza kašica za ponoči in da mu lahko krati spanec. Pri nas je bilo tako, ko smo ukinili tisto kašico in dali nazaj mleko (sicer v jumbo flaško plus 3 žlice kosmičev) je spet mirno spala.

Avtosedež tudi midva pomalem nagledujeva in ga bo tudi dobila okrog božiča, nič prej. Zaenkrat še znese z lupinco, mi jo je pa ful težko vlačit s sabo če je notri, res, sploh k zdravniku če nimam avto glih pred ZD.

Varstvo ; midva sva oddala vlogo za vrtec, pa še ni bilo odgovora. Ampak sva si vmes itak premislila in skoraj ziher ne bo šla v jasli. Tašča se mi že vseskoz ponuja da bi jo pazila (15 km stran, bi jo MM zjutraj vozil, ker ima blizu službo), zdej pa zgleda da bo moja mami ostala brez službe (toliko o finančnih krizah in stanju, ne)pa jo bo ona pazila.

Tašča ; moji je pa lahko žal, da ne visi na RRuser posted image , ker bi lahko prebrala pohvalo na svoj račun od snahe. Je prav fejst ženska in če rečem, da se prav nič ne bi bala z njo živet ( pa ne.. ha ha) mislim da sem s tem vse povedala. Je pa zato tast druga pesem, ampak njega itak noben ne jemlje resno, ker prevečkrat na ful "pogleda v kozarec"...No, zdaj veste zakaj MM sovraži alkohol...

Krompirjeve počitnice ne bomo po mojem šli nikamor, samo za en dan v Prekmurje na grobove in Martino prvič pokazat sorodnikom. Pa se mi tudi nikamor dost ne da, no mogoče kakšne toplice..Hm, mogoče pa se še kaj spomnim?!

Nevem zakaj sem se včeraj spomnila kako je bilo, ko sem še dojila. Ne morem verjet, da vas toliko še vedno pridno doji, res ste dobre, vsa čast. Kako smo se na začetku matrale, pa je vse bolelo,.. Glih dobro nama je zalaufalo in je postalo prijetno, pa je že moralo mimo... Ah, očitno vreme nostalgično vpliva name, ker ne morem letat okoli.

Lepo se imejte!!

Neposredna povezava do sporočila: 2640
17.10.2008 12:43:26   
clericv6
Majček: na, pa se imaš res fino user posted image . Upam, da se pozdraviš čim prej, za mleko se pa ne sekiraj- je Brina že velika.

Aja, pa imaš ZS user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
17.10.2008 14:55:07   
Jo@n
Majček, upam da se kmalu pozdraviš, pa ne sekiraj se zaradi mleka, saj si dolgo dojila, bo pač Brina okusila še dobrote v drugačnem pakiranjuuser posted image .

Punce, na net sem dodala še najlepše pravljice s sparkyjevega cd, so pa gor: Rdeča kapica, Obuti maček, Cesarjeva nova oblačila, Aladinova svetilka, Mojca pokraculja, Pepelka in Lisica in zajec.  So pa MP3ji za .rar ani, tako da če katera ni vešča odraranja, naj mi na ZS pošlje mejl, pa ji pošljem v parih sporočilih.

Še link:
http://www.4shared.com/file/67276179/bfeed3ef/Najlepe_pravljice_-_Sparky.html

Še za vse, ki niste prišle do pesmic (smo se pogovarjale v Ce), najdete jih tukaj:
http://www.4shared.com/dir/9542370/cbc6b836/Igrajmo_Se_-_Cicido__Ciciban_-_Pesmice_In_Pravljica_Zate_-_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9580002/736d40e/LILA_PRAP_-_ivalske_uspavanke.html
http://www.4shared.com/dir/9530444/fae02df2/Maek_Muri.html
http://www.4shared.com/dir/9536399/11db665b/Melita_Osojnik_-_Sonce_Cez_Hribcek_Gre_-_Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9579870/5732aa06/Mira_Voglar.html
http://www.4shared.com/dir/9584180/af41c24a/Naj_pesmice_za_najmlaje.html
http://www.4shared.com/dir/9551707/323f95d0/Otroke_pesmice.html
http://www.4shared.com/dir/9579736/d1618d0a/Romana_Kranjan.html
http://www.4shared.com/dir/9552145/ae65e2a4/Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9892780/f59db4a/Sparky_-_Najlepe_pravljice.html
http://www.4shared.com/dir/9530471/a1a78abe/Svetlana_Makarovi_-_uk_na_palici.html

Je pa na žalost potrebno dol vlečt vsak mp3 posebej. Lahko pa mi pišete kaj bi, pa vam pošljem, al pa prnesem CD v živalski vrt.

Šibam kuhat zrezke v omaki in njoke pa solato, ni mali skoraj nič spal in prej ni bilo cajta...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.10.2008 14:55:18   
NiLe
Dan!

Evo, ena plavalka je že prišla do kompjutera in rabila več kot pol ure, da je prebrala, kar ste sproducirale danes. Čveke, čvekaste user posted image user posted image user posted image ... po mojem bom zihr kaj pozabila komentirat, ampak dejmo sprobat.

Poročilo s plavanja:
Danes je bilo samo 5 plavalcev - 4 bejbe + 1 fantič ---> Jurček od Jabčka (čestitali smo mu kar v živo user posted image ). Po plavanju smo šle Ketrin, Jabčke in mua še na pijačko, kjer je Tia omagala in še kar šlafa ... ja, plavanje je hudo naporna stvar user posted image user posted image user posted image . Pogrešale smo ostale aprilčke in aprilčice user posted image

Današnji meni
:
M: marelična kaša, naribana hruška in malo banane
K: juhica z zelenjavo in eno majno bedrce za okus
M: riževa kašica s sadjem

Vrtec: Tia bo šla, če dobimo mesto - upam, da ga bomo, septembra v jaslice. Do takrat bomo pa skombinirali malo z MM, taščo, vmes so dopusti, tako da ni blema.

Krompirjeve počitnice; no money, no funny user posted image user posted image ... no, kakšen izletek si bomo privoščili, kakšen obisk prijateljev, sprehod po gozdu ... pa bo.

Sinska; iiii, kako je luštna Hana z biserčki ... pa nikar ne imej treme, boš videla, da ti bo steklo ... pa uživaj v družbi!!!

Posadka; kok je cort tvoj Tomažek ... tak za pocmokat user posted image . Hej, vidim,da boste spet ustvarjalni čez počitnice, pa kako fajn ideja za drevesa. Super! Prijeten shoping v Ikei!!! Jaz bi tuuuud!

Tasyo; a bi mi poslala en košček tiramisuja?? Kolk bi mi zdele pasal user posted image user posted image
Majček; tebi tudi angina ne uniči smisla za humor user posted image user posted image user posted image Naj te čim bolj cartajo, AB primejo in da bo mlekec prišel spet nazaj, ko si opomoreš. Pa glej, da boš pridobila 2 kg nazaj, ker boš čist preveč suha, pa maščobe se kar tako ne moreš otresti user posted image

Še kaj??? Ah, tale ementalar preveč deluje ... tole pošljem, grem čekirat princesko, ki spi točno 2,5 uri ... pol pa bo treba kaj po stanovanju pospravit, dat prat eno žehto, pripravit za kosilo ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
17.10.2008 15:06:56   
tasyo
Evo mene, spet tuki strašim...

Majček, pa dej se že pozdravi, mdona! Od kje pa ti vse te viruse privlečeš -a???? Pa ko si opomoreš, bo tudi mlekec nazaj, sicer pa je Brina itak že oreng punca in bo začela jest kot velika.

NiLe, me veseli, da so se stvari v vaši hiši končno mal popravile. Pa da je Tia tko pridna po plavanju.

Ikea - joj, me tko provocirate... Jaz bi tut!!! Pa sem si obljubila, da pride to na vrsto konec leta, ko bomo preseljeni.

SinskaT - Joj, kako je luštna Hana z zobki. Zdej se pa morate pridet kej pokazat, vaju že dolgo nismo videli...

Da se še pohvalim - kosilo ima Lana že v želodčku, mami bo pa danes ob jogurtu, ker očka v službi praznuje in se bo napokal, zase se mi pa res ne da packa. No, sej malo sem pa malecki ukradla... Ugotavljam, da pri nas postaja zelenjava bolj okusna kot sadje. Kdo bi to razumel. Čeprav sem kar vesela, da vse je. Vmes sem napravila tortico, pa ni preveč lepa, jo bo treba mal zdekorirat, ampak to bo na vrsti jutri zjutraj, ko bosta Lana in očka v šopingu. Pa pomila sem po tleh in zlikala, kar je še ostalo od prejšnjega vikenda... (da naute misle, da sem res tko pridna). Evo, zdej pa spet tle visim, ker je Lana malce zaspala.

Naredite si popoldan čimlepši, ker nam vreme pri tem nič kaj ne pomaga...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
17.10.2008 15:38:35   
simvir
Pozdrav še od mene

Naša noč je bila bolj slaba, se je že zvečer na vsako uro prebujaluser posted image .
Dopoldne sem ga eno uro spravljala spat, prejle pa uro in poluser posted image . Mislim si, da so na pohodu zg enke ima vse otečeno, pa malo mu nosek nagaja, tako da sva zalaufala baby vac.

Tevž se zahvaljuje za čestitke ob polovički, skupaj pa voščiva vse najboljše tudi Jurčku. in ostalim današnjim slavljencem.

Danes ste pa odprle že precej temuser posted image , upam da kaj ne pozabim

Vrtec - za september ga bom verjetno vpisala v vrtec, do takrat bo pri tastu in tašči. Upam, da spomladi dobimo prostor v mobilnem vrtcu za Nejca, da ne bosta imela preveč dela, ker čuvata še eno zdaj 14m vnukinjo.
Meni se tudi zdi dobro, da ne gredo takoj v vrtec, če je seveda možno. Sem pa pri Nejcu sedaj začela opažati, da zelo pogreša družbo, pa še nima dve leti in pol. Zanj bi bilo bolje da bi šel že sept. v vrtec. No sedaj se pa z mamico doma crklja, kar pa tudi ni tako slabouser posted image .

Konec tišine, je že alarmuser posted image ....šibam, upam da kasneje dokončam

< Sporočilo je popravil simvir -- 17.10.2008 15:39:17 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
17.10.2008 17:31:24   
Krista28

Tasyo, ti si pa dons čist na speedu. Kaj si pa jedla?

Nadji sem dons dala bučke z rižem, pa je bla ful hecna. Nekaj je sicer pojedla, ampak se je tko kremžila, ko da je riž kosmat Jutri ima pa bučke in krompir. Aja za malico popoldne sem ji poskusla dat pa breskev in jabolko zmiksano, pa bi kar jedla, je tko usta odpirala......upam da ne bo zvečer kakih težav...

Ja, Majček, a ti si pa čist fuč. Za mleko ti je verjetno mal žal, ampak pride nazaj, ko boš ti k sebi prišla......sicer bo pa itak počasi GH na sporedu...

Zdele mam pa enga na tleh, enga pa na kahli...pa da vidmo kaj bo ustvaril...aha..slišim vodo...letim..

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.10.2008 17:56:36   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Violica: naj se usesek kmalu pozdravi...ali niso ene Just kapljice tudi za te primere???

Prvič slišim za te kapljice. Možno pa je. Ampak nam jih P ni nikoli omenila.

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Violica; tole z ušeski ni pa nič fajn! To je že drugič v kratkem času, a ne?

Ja res je že drugič. In sicer je bilo v sredo lih 1 mesec kar sva pozdravle ušeska. Tako da upam da bo kmal mir s temi ušesi.

Hvala vsem na lepih željah da se čimprej pozdraviva. Zdaj sva že veliko bolje (trkam). Antibiotik je prijel pa še svečke ji dajem prot bolečinam in je 100% bolje. Tako da danes še pred spanjem dobi eno svečko in pol zaključiva s svečkam.
Je pa danes pop odspala cele 3h, in sicer od 14h-17h. Zdaj se pa z atijem igrata pol pa spat. Toliko za enkrat.

Se beremo.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.10.2008 18:09:51   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
user posted image user posted image

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
user posted image

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.10.2008 18:14:05   
NaTaŠa*
user posted image

Z nekaj dnevno zamudo. Vse najboljše vsem polovičkam.

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008)

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008) 

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008)

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.)

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008)

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008)

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008)

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008)

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008)

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008)

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008) 

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008)

----->>>>> vse najboljše za 6.mesecev

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 17.10.2008 18:15:39 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.10.2008 20:37:33   
resnično srečna
eto...tudi mi smo doma...ufff ma je bil dolggggg dan...

najprej obisk pediatrinje...ma men je tale naša Meta taka faca...mi je obisk zdravnika prava zabava...je tako, kot bi kaki tetki prišla pokazat svojo hčerko...Iza je bila pohvaljena za lepo razvitost, sedenje, obračanje...teža pri 6ih mesecih: 8490g (Jakob a vidiš pujso)...velikost 69cm (no tukej je pa mal manjpa hvala bogu)...obseg glavice:42cm...

sva pa malo debatirali o možnosti podaljšanja porodniške i je rekla, da v najinem primeru to ne bi smelo biti problematično...upam, da res...ker bi mi to ogromno pomenilo...

no naša pupa ima drugače čista pljučka, grlo in ušeska...tako da je samo prehlajena p še to je bilo danes že zelo ok...namreč smrkeljček ni zelen ampak malo belkast...kar pomeni, da še ni prišlo do gnojčka...

v glavnem sva super...

šoping...je bil kar uspešen...vsaj po denarnici sodeč...hladilnik je poln, predragi je dobil super pleten pulover iz 100% bombaža...pa nove kavbojke...in eno oranžno zažigalno majčko...Iza je bogatejša za eno majčko in grizalo za zobke (ma tele dlesni so zadnje dni grozne)...pa spet smo kupili plenice, robčke, mehčalce in praške...ufff v glavnem ta teden nočem več videti gužve, trgovine, gneče na cesti...

pa kaj je totim ljudim...a je bilo danes vse na cesti?

drevesa...Iza svoje že ima...je bilo kupljeno takoj, ko se je rodila...in že veselo raste na maminem vrtu...hmmm ampak hudimana moj ementaler sedaj ne more napisat niti slovenskega kaj šele latinsko ime...hudiča...

Majček...če bi rabila Timetil povej...imam na zalogi...da ti poveča laktacijo...pa redno si brizgaj oz, pristavljaj Brino...pa bo mleko spet zalaufalo...

eto...sedaj grem pa malo naprej buljit v TV...se beremo...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?