tasyo
|
Dober večer! Sem vas uspela prebrat šele zdej, ker imamo danes nikakav dan, pa včerajšnji večer je bil tut kr neki. Sva se na poti iz Ce ustavili še pri moji mami in je bila Lana čisti sonček, ko pa sva ob pol osmih prišli domov, pa jok, tuljenje- tega sploh ne poznam. Pa sem mislila, da jo trebušček boli in ji dala kapljice proti krčkom - pol je zbruhala pol dnevnega menija, se nalokala vode in zaspala. Danes pa je že cel dan sitna. Ne jest, ne pit, ne se crkljat, ne ležat, ne sedet, ne na trebuščku.. Pa celo 3x je zaspala čez dan, kar je čist skregano z njenim ritmom. Pa nima vročine, iz noska ji ne teče, ne kašlja, slini sicer se bolj kot običajno, sam nič nisem opazila, da bi se kej k zobkom pripravljalo, ker ni dlesen nič otečena. V usta pa itak skos rine vse, kar ji pride blizu, tko da nimam pojma, kaj ji je. In sem utrujena, da vam ne morem povedat. Poleg tega mi je pa še tašča dvignila pritisk in sem se danes odločila, da ne bom več tako zelo prijazna in ne bom vsega pogoltnila... Je tarnala po telefonu, da nič ne vidi tamale, pa da naj jo kaj pripeljem... In ker sem imela opravke v mestu, sem se zmenila za varstvo tisto urico, ko me ne bo. Pa se prikaževa in - je bil tam nečak, ki so ga poslali iz vrtca, ker ne more stopit na nogico. Pa je bil njegov ati doma, ampak so ga raje babici pripeljali... No, tuki bi itak že mela kako pripombo, pa je brezveze; ampak da me tašča niti poklicala ni, da je mali tam in da ne more - a veste kaj je naredila - poklicala, naj pridem tja (da sem sama videla malega in ji ni blo treba rečt da ne bo varuška) Sem čist zakuhala in sva šle s tečnobo po opravkih. Naredile vse, pol pa prideva domov, jaz celo popoldne Lano po rokah, pa animiram, pa... Sej same veste - in na koncu tašča prinori zjamrana, kako je jezna, ker neki peče, pa ne najde jajc. Pa ji ponudim, pa pravi, da naših kupljenih pa ne mara. Uf, zdej je čist bolj fajn, ko sem se zlajala. Sem mojemu naročila, naj nikar ne sprejme peciva, če ga bo ponudila- če mi ne znese spečt (ta vikend praznuje RD), ga pa raj kupim! Porka duš! Mah, sem misla neki komentirat, pa sem spet besna in mi je vse ušlo iz glave. Skratka, v Ce je blo luštno, upam da se boste celjanke zdej kej bolj pridno udeleževale srečanj... Pa hvala za družbo pri obletavanju trgovin! Nič, toliko zaenkrat. mogoče kasnej še kaj...
|