|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
16.10.2008 14:14:36   
simvir
Malo za nazaj berem, pa mi še ni uspelo vsega prebrati. Se mala dva danes križata v spanju, pa je potrebna celodnevna animacijauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Mislim, da sem zdaj malo prepozna ali pa tudi ne...dnevi tako hitro bezijo mimo...

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!

user posted image
Katka nisem se še postarala haha, še nekaj dni...hvala vseeno.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.10.2008 14:17:17   
simvir
Joj zdaj vidim, da je Katka celo invazijo čestitk sprožilauser posted image , ne še, ne še....v nedeljo je moj dan.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.10.2008 14:22:16   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Joj zdaj vidim, da je Katka celo invazijo čestitk sprožilauser posted image , ne še, ne še....v nedeljo je moj dan.

saj nisem napisala 100°% ampak vedela sem, da je v tem tednu. Sem bila prepricana, da sem zgresila. Jah kaj cmo bo treba kaksen spisek naredit kdaj se katera pomladi, da bomo vedele...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.10.2008 14:32:33   
katka28
Punce zdaj pa resno...dajte mi povedat katera je dala enkrat na net link od gamas za dojencke. Jaz to nikjer vec ne najdem rabim pa nujno, da nasih dveh ne bo v noge zeblo...  (pogovor takrat pa je potekal o cevljih, pa so imeli na tisti strani tudi gamase)..Hvala za vaso pomoc! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.10.2008 15:10:24   
simvir
Zdaj sem končno uspela prebrat (vmes še malega uspavala), samo ne vem če bom vse uspela pokomentirat.

Mi 3je smo vsi spali do 8h, se nafutrali in bili celo dopoldne zunaj. Smo izkoristili še sonček, zdaj je pa že oblačnouser posted image .

Najprej srečanje. Jaz sem za ZOO, morda vzamem sabo še Nejca. Glede na to, da dan še ni določen, mi imamo v sredo dop P in cepljenje, tako da takrat bi težko. Kaj pa ponedeljek ali torek, se mi zdi da je tudi lepo vreme napovedano. 

Čestitke vsem današnjim slavljencem za polovičkouser posted image . Glede čestitk zame jih pa seveda sprejmem, hvala, pa ne rabite potem še enkrat čestitat ok?

Big mamma pri vas je pa res pestro. Glede lise pa le pojdi čim prej na pregled, pa tudi možeku povej, bo vsaj vedel zakaj si zaskrbljena.  user posted image  da bo vse ok.

Eva še dobro, da se je srečno končalo. Se res tako hitro zgodi nesreča.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.10.2008 15:12:05   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Jabolko: a ves, da sem tudi jaz ze razmisljala o verijanti, da kateri placam in mi hodi pospravljat po drugi strani mi pa ni ravno vsec, da bi nekdo po mojih stvareh brskal...

Ja, to tudi meni ni preveč všeč, pa zaradi otrok se mi zdi bolj vzgojno, da se naučijo, da je treba doma tudi pospravljat in čistit... zato bi jaz zaenkrat nekoga, da pride pomit okna, balkone...

Jaz tudi še vedno razmišljam o tem, se pa še nisem odločila. Bi jo tudi rabila samo za občasno tako kot ti, ker mi res ne znese. MM je sicer ful proti, ampak avto pa lahko da drugim spucat, namesto da bi ga samuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.10.2008 15:22:32   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Jabček--če imaš jutri zjutraj čas bi se povabila na kavico ,ker grem tam mimo k mlinarju po moko.Mi jo bo zmanjkalo.user posted image tam okrog pol desetih bom šla mimo

Po kolko pa imajo zdaj mlinarji moko? Kater vrste pa ima?

Jaz vzamem po 5 kg ,imajo pa velik vrst moke ,kaše ,polnozrnato moko,kakšna je cena posamezne kile ne vem ,ker vedno vzamem še za taščo in ponavadi dam tam okrog 20e.Grem pa jutri tja in bom vzela cenik pa ti sporočim.

Kam pa to hodiš? Vem, da je eden ob krožišču sredi Radomelj, pa še nisem šla nikoli pogledat, kaj imajo.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.10.2008 15:24:41   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jabolko: a ves, da sem tudi jaz ze razmisljala o verijanti, da kateri placam in mi hodi pospravljat po drugi strani mi pa ni ravno vsec, da bi nekdo po mojih stvareh brskal...

Ja, to tudi meni ni preveč všeč, pa zaradi otrok se mi zdi bolj vzgojno, da se naučijo, da je treba doma tudi pospravljat in čistit... zato bi jaz zaenkrat nekoga, da pride pomit okna, balkone...

Jaz tudi še vedno razmišljam o tem, se pa še nisem odločila. Bi jo tudi rabila samo za občasno tako kot ti, ker mi res ne znese. MM je sicer ful proti, ampak avto pa lahko da drugim spucat, namesto da bi ga samuser posted image .

Pri nas je pa mož ful za, bi najraje, da nekdo prihaja vsak teden za par uric - upa, da bi bil potem on odrešen, ha ha

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.10.2008 15:33:30   
Jo@n
Dan!
Mi smo že od pediatra, pica pa se tudi že prebavlja v najinih trebuščkih.

Podatki za evidenco (violica):

Jakob ima pri 6M 8450g in 72cmuser posted image

Pohvaljen za lep napredek, kot kaže je zdaj bolj po jusu, saj se je bolj odebelil in zrastel malo manj... No, vsaj ne bo treba plenic v kopalke tlačituser posted image .

Uživajte, pri nas rahlo dežuje, pa se crkljamo pred tvjem...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.10.2008 16:22:55   
sinskaT
Že cel dan po koščkih berem, gledam slikce iz Ce (ki so btw. ful hude, bravo Katka user posted image , se prav vidi kako ste vse uživale, tamaučki so pa sploh cukri na kvadrat),.

Naslednje srečanje pa upam, da ne bova prešpricale, ker vas že ful pogrešam user posted image in tudi vse nove bi rada spoznala.

Srečka&ostale plavalke in plavalčki kdaj mate ju3. plavanje? morda uletiva s Hano, samo na pijačko oz. čvek, ker bom dop. tko al tko morala it na Kodeljevo.
In naslednji teden ZOO..fajn se sliši in bi tudi prišla. Me prav zanimajo reakcije naših malih, ko bodo zagledal vsa ta čudovita bitja.Čeprav v tor. imava s Hano telovadbo...

Čestitke vsem današnji včerajšnjim predvčerajšnjim...slavljencem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - ja kot kaže bodo akrobacije sedaj kar pogoste pri naših user posted image , sploh tile ležalniki so men že hudo sumljivi.

Violica upam, da je Nataška že bolje.

Plačana čistačica...sem tudi sama razmišljala, ker mi nikakor ne znese,d a bi imela lepo pospravljen. In hiša je nekaj čisto drugega kot stanovanje. Prej sem imela v eni uri marsikeaj pospravljeno in je MM takoj vidu da sem bila tisti dan "pridna"...zdaj je pa ena ura le pljunek v morje. Pa pucanje oken mamamia sem kr pozabla da je to tudi treba delat haha...ma saj bo, sva se Z MM-jem kar zavestno odločila,da bo nekaj časa pri nas bolj raztur.

In ali ima katera dejansko kakšno plačano pomoč? Kakšne so kaj cene?

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 16.10.2008 16:25:19 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.10.2008 16:38:29   
Jo@n
Dan, klarisa26, pridruži se nam!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.10.2008 17:55:49   
JABOLKO3
Če katero zanima - Lumpi tek v okviru Ljubljanskega maratona bo letos 25.10 ob 16h, prijave pa zbirajo do 21.10. - vse podatke dobite na http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=6&l=sl

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.10.2008 17:59:21   
Isabellabina

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Jabček--če imaš jutri zjutraj čas bi se povabila na kavico ,ker grem tam mimo k mlinarju po moko.Mi jo bo zmanjkalo.user posted image tam okrog pol desetih bom šla mimo

Po kolko pa imajo zdaj mlinarji moko? Kater vrste pa ima?

Jaz vzamem po 5 kg ,imajo pa velik vrst moke ,kaše ,polnozrnato moko,kakšna je cena posamezne kile ne vem ,ker vedno vzamem še za taščo in ponavadi dam tam okrog 20e.Grem pa jutri tja in bom vzela cenik pa ti sporočim.

Kam pa to hodiš? Vem, da je eden ob krožišču sredi Radomelj, pa še nisem šla nikoli pogledat, kaj imajo.

No sej si že odgovorila na vprašanje.Točno sem hodim že kar nekaj letuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.10.2008 18:06:07   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

In ali ima katera dejansko kakšno plačano pomoč? Kakšne so kaj cene?

Jaz iz prve roke ti povem koliko moraš plačat za eno uro---8 oz.9e odvisno ,če ti pomije tudi okna.Imam nekoga v družini ,ki se s tem ukvarja.Sem že omenila tebe Jabček če bi ti prišla pomagat ,samo ima zaenkrat kar polno

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.10.2008 18:24:57   
misa79
Oj.

Komaj sem vas prebralauser posted image Se v Celju niste dovolj načvekale??user posted image

Včeraj sva z user posted image v Celju počakala še babico in smo šli še mal po štacunah. user posted image je bogatejši za magični lonček in termo krožnik. Bomo vidli, če bo s tega magičnega lončka pil, drugače bomo tudi mi probali kar kozarček.

Danes sva obiskala še moje sodelavke in jih je Miha čist šarmiral. So rekle če že pridem......ja pa jade....ne ne še par mesecev.user posted image Ko pa sva prišla domol, pa tečnarjenje na polno.......Ne vem, če mu ne škodi preveč ženske družbe.......Ampak po srečanju v Celju pa ni bilo take reakcije, tak da bo danes nekaj drugega. Verjetno vreme........

Katka - slikce so pa zelo lepeuser posted image

ZOO - če bo lepo vreme, bi bilo super se srehodit

Vse naj naj Jakob in Sven user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.10.2008 18:27:45   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Srečka&ostale plavalke in plavalčki kdaj mate ju3. plavanje?

ob 10ih pri gradu kodeljevo...ostale pridejo pa čez kakih 45 minutk, ko jih spustijo iz bazena...

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Jakob ima pri 6M 8450g in 72cm

pohvalno pohvalno...jah Jakob po mojem si vseeno sedaj lahkokategornik proti Izi...me prav zanima koliko je pridobila ta mesec...pri 5ih je imela 7930g...tako da se ju3 že bojimo tehtnice he he...

Katka...he he po mojem si v šoli prav uživala...kar v tvoji odsotnosti napišemo je pa samo zato, da se ob branju lahko malo zrelaksiraš...2 strani pa 2 strani...pač to pomeni, da ti privoščimo več relaksacije he he...

Eva...nič bati...vsega zaletavanja bo hitro konec...otrok se pač tega, da kaj boli mora naučiti na lastni koži...ne gre drugače...

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

en problemcek s ta vecjo princesko.Zelo malo je...

mi imamo tudi eno 4 in pol letnico...ki bi za kosilo jedla nutelo s kruhom, za zajtrk nutelo s kruhom, za večerjo nutelo s kruhom...

al pa sirovo štručko al pa topli sendvič al pa kako sladko skuto ali jogurt...

ko se pa skuha kosilo se pa malo po krožniku pobrska in reče da boli trebušček in čez 5 minut bi kaj sladkega...

jaz sem pa kar huda...nema...treba je jest tudi kuhano hano...

simvir...he he...tale tvoj rojsti datum je pa naredil zmedo a'...ampak a ni fino...že od litije naprej pobiraš čestitke...sicer si pa itaq še takoooo mlada, da te leta ne obremenjujejo...

pomoč pri čiščenju...jah men je pospravljanje čisto odveč...ker se mi zdi stran vržen čas in bi tudi pomoč...ampak se da potrpeti...mal zamižimo...malo skupaj z dragim narediva pa je...zaenkrat je ne rabimo in je ne bomo imeli...ko pa zadanemo na lotu bo pa čiščenje oken zame daljna preteklost he he...sanja svinja kukuruz...

tolele for now...

bom se vračala...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.10.2008 19:19:27   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

en problemcek s ta vecjo princesko.Zelo malo je...

mi imamo tudi eno 4 in pol letnico...ki bi za kosilo jedla nutelo s kruhom, za zajtrk nutelo s kruhom, za večerjo nutelo s kruhom...

al pa sirovo štručko al pa topli sendvič al pa kako sladko skuto ali jogurt...

ko se pa skuha kosilo se pa malo po krožniku pobrska in reče da boli trebušček in čez 5 minut bi kaj sladkega...

jaz sem pa kar huda...nema...treba je jest tudi kuhano hano...

Naš 5-letnik je isti - pri kosilu se zvira po stolu, pa brska po krožniku, pa ne more več... čez par minut pa 'a lahko nekaj sladkega' - pa jaz tudi ne dam - če prej nisi mogel več, sedaj še ne moreš biti lačen... seveda pa so tudi kosila, ko z veseljem 'pomlati' s krožnika - gobova juha pri babici, pečene perutničke ali bedra, slivovi in marelični cmoki, špageti z 'bolonez' omako, peresniki s tunino omako... je pa priden pri solati, zelenjavna juha pa tudi za silo gre, če vso zelenjavo zmiksam. Je pa bil pri nas starejši bolj problematičen glede hrane - pa je včasih pomagalo, če sem iz hrane delala kake podobe, dekoracije... npr. iz polente sem oblikovala otok sredi krožnika, okrog je bilo pa morje iz mleka, pa avtomobile sem risala s sladkim grehom na palačinke, pa iz koščkov mesa sem sestavila rožico, iz krompirja sonček... da je vsaj kaj pojedel, ker je še vedno res suhec.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.10.2008 19:48:43   
NiLe

Če katero zanima - Lumpi tek v okviru Ljubljanskega maratona bo letos 25.10 ob 16h, prijave pa zbirajo do 21.10. - vse podatke dobite na http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=6&l=sl

Mi smo našo 3,5 letnico že prijavili ... pa pridno treniramo user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.10.2008 19:58:37   
Jo@n
Sem pozabila napisat reakcijo na cepljenje:

Jakob pri vbodu ni niti pisnil, je prav po moško prenesel (lih za glihuser posted image ). Že po poti in doma pa je potem odspal kitico, pa se malo igral, pa spet tečkal, pa malo sitkal MM v naročju in dremal...) No in malo pred sedmo je odmetitiral in spi še sedaj. user posted image  Ko se zbudi, dobi termometer v kontrolo, pa večerjo, kopanje in spet spanje. Vsaj tak je moj plan.

Jutri pa itak špricava plavanje, sva ta teden že osvojila novosti. Saj bi prišla na kofe in čvek, ampak tole bi pa potem mejilo že na hudo odvisnost... Bomo drug teden nadoknadile v živalskem vrtu.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.10.2008 20:13:08   
tasyo
Dober user posted image  večer!

Sem vas uspela prebrat šele zdej, ker imamo danes nikakav dan, pa včerajšnji večer je bil tut kr neki. Sva se na poti iz Ce ustavili še pri moji mami in je bila Lana čisti sonček, ko pa sva ob pol osmih prišli domov, pa jok, tuljenje- tega sploh ne poznam. Pa sem mislila, da jo trebušček boli in ji dala kapljice proti krčkom - pol je zbruhala pol dnevnega menija, se nalokala vode in zaspala. Danes pa je že cel dan sitna. Ne jest, ne pit, ne se crkljat, ne ležat, ne sedet, ne na trebuščku.. Pa celo 3x je zaspala čez dan, kar je čist skregano z njenim ritmom. Pa nima vročine, iz noska ji ne teče, ne kašlja, slini sicer se bolj kot običajno, sam nič nisem opazila, da bi se kej k zobkom pripravljalo, ker ni dlesen nič otečena. V usta pa itak skos rine vse, kar ji pride blizu, tko da nimam pojma, kaj ji je. In sem utrujena, da vam ne morem povedat.
Poleg tega mi je pa še tašča dvignila pritisk in sem se danes odločila, da ne bom več tako zelo prijazna in ne bom vsega pogoltnila... Je tarnala po telefonu, da nič ne vidi tamale, pa da naj jo kaj pripeljem... In ker sem imela opravke v mestu, sem se zmenila za varstvo tisto urico, ko me ne bo. Pa se prikaževa in - je bil tam nečak, ki so ga poslali iz vrtca, ker ne more stopit na nogico. Pa je bil njegov ati doma, ampak so ga raje babici pripeljali... No, tuki bi itak že mela kako pripombo, pa je brezveze; ampak da me tašča niti poklicala ni, da je mali tam in da ne more - a veste kaj je naredila - poklicala, naj pridem tja (da sem sama videla malega in ji ni blo treba rečt da ne bo varuška)user posted image  Sem čist zakuhala in sva šle s tečnobo po opravkih. Naredile vse, pol pa prideva domov, jaz celo popoldne Lano po rokah, pa animiram, pa... Sej same veste - in na koncu tašča prinori zjamrana, kako je jezna, ker neki peče, pa ne najde jajc. Pa ji ponudim, pa pravi, da naših kupljenih pa ne mara. Uf, zdej je čist bolj fajn, ko sem se zlajala. Sem mojemu naročila, naj nikar ne sprejme peciva, če ga bo ponudila- če mi ne znese spečt (ta vikend praznuje RD), ga pa raj kupim! Porka duš!

Mah, sem misla neki komentirat, pa sem spet besna in mi je vse ušlo iz glave.
Skratka, v Ce je blo luštno, upam da se boste celjanke zdej kej bolj pridno udeleževale srečanj... Pa hvala za družbo pri obletavanju trgovin!

Nič, toliko zaenkrat. mogoče kasnej še kaj...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.10.2008 20:14:54   
tasyo
Aja, Zoo (zo me vedno spomni na eno štorijo, jo povem ob priliki v živo) - če se boste dobile v začetku tedna, nama verjetno ne bo zneslo. Pa drugič.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.10.2008 20:24:04   
katka28
Hello!

Mama Katka je ze iz sole in sem si tako oddahnila, ker ste bile pridne in niste prevec naklofale. Tale jasenska idila nas je cisto polenila. Vcasih smo bile bolj aktivne. Kje pa so Ketrin, Majcek, posadka.....se pravi nase cvekice?? Upam, da ni kaj narobe, da se ne javijo.

Zdaj grem pa pod tus, odprem Bandidosa in ce se ne bo zacela debata bom pa huda in bom sla spat user posted image user posted image ...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.10.2008 20:31:48   
NaTaŠa*
Sam na hitr. Sva ble pr P in ima spet vneta ušeska. Več pa jutr.

nočko

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.10.2008 20:53:01   
clericv6
Violica: HB, da veste, kaj je narobe. Ušeska se bodo pa pozdravila (še dobro, da so včeraj rekli, da ušeska pa niso user posted image ), želim vama prespano noč.

No, slednje želim tudi vsem nam (danes pa mi nikar ne jemljite ur spanca, lepo prosim!!!), ker raje ne bi dežurala 3 ure sredi noči.00

Tasyo: se kar prileže, da lahko nekomu potožiš, kajne. Glede na to, da gre za tvojo taščo, možu več kot toliko najbrž niti ne moreš "izjamrati". Je le njegova mamica. Jaz se sicer s tem ne obremenjujem in mu kar povem, kar mislim glede tega, je pa tudi res, da se ne tašča ne tast ne vmešavata (sta ločena). Sem pa bolj živc in kakšnih takih cvetk, kot jih je pripravila tvoja tašča, niti ne bi požrla (se bi slišalo vse do Katke). Tako da- bravo za to, da si diplomatsko odreagirala. Saj potožiš pa lahko nam...

Ampak res- kje ste vse čveke??? Dobro, Majček je napol v komi, če sem dobro prebrala, ampak ostale????  Šerlok je bil na delu, tako da je vsaj nekaj po starem user posted image .

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 16.10.2008 20:54:03 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.10.2008 20:57:44   
clericv6
Katka, na zdravje! In ne bit huda, jaz se trudim.. user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?