|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
20.10.2008 7:21:13   
sasy20
Jutro!

Joj sem brala tok časa...zdej se pa že premetava.

Super smo spali user posted image  sploh isem mogla verjet ko sem prvič pogledala na uro je bila 3 takrat je jedu pol pa mrknu pa še spi user posted image . Nosek ni nič zabasan bil ponoči....hehe se vidi da je bila učeri mama grda pa je skos z aspiratorjem okol hodila tama pa MM sta pa skup bežala.
No ampak se je splačal.  Vročine pa tud ni bilo več ponoči tako da mislim da smo čez.

user posted image  Pridm nazaj.....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
20.10.2008 7:29:11   
sasy20
...sem že nazaj....

Sem se že zjutraj naročila k mojmu zdravniku...grem jutri vprašat kaj naj bi to bilo z mano....zdej že palec težko premikam user posted image  in si grem že prov na živce..ker se počutim k en kripl....k nč ne morm....

Vidm da ste vse več ali manj izkoristile sončni vikend...tudi m smo bili na sončku...sicer ne na izletu ampak kar po betonski LJ smo se sprehajal....no pa mal v zelenem tivoliju user posted image .

user posted image user posted image user posted image  vsem za nove zobke...vas je že toliko da ne bom vsakega posebej naštevala.....
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za polletnike....ki so in bojo praznovali user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja pri nas pa je čisto odvisno od dneva...največkrat zvečer...le kak vikend izkoristiva čez dan ko nama mali zaspi. Jutra pa pri nas no go.

Recepti pa se vsi tako slastno berejo da bo potrebno kar na deli in probat spečt....upam da mi rata.....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
20.10.2008 7:32:45   
sasy20
....se vidi da je jutro in mi sem pa tja kakšna črka manjka user posted image user posted image  no ja sej bistvo se da prebrat.....

Komi čakam petek plavanje......pa pol kofetkanje user posted image . Srečka a ta petek vidve že plavata?

NO zdej me ma pa že dostuser posted image pa se je začel ful dret....user posted image  se tipkamo....

Papa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
20.10.2008 7:40:45   
simvir
Jutro!

Ste včeraj kar precej napisale, tako da nisem še brala, upam da bom sploh uspela, da vidim če mi je katera kaj odgovorila glede baby-vaca.

No jaz sem prišla zdajle bolj prečekirat če ste se slučajno za danes zmenile za ZOO, pa vidim da ne.

Zvečer sva šla z MM na pijačko, da smo zalili novega fantiča in je prišla mami počuvat mala dva. Tevž se je vmes zbudil in bil buden DVE uri, dokler nisva prišla nazaj. Je babi celo pretipaluser posted image in pogruntal da ni taprava. Saj tečen ni bil, samo spat pa ne.

Mi imamo ta teden očka dopoldne doma, ima popoldne šiht. Ampak danes bo spet nekaj delal tako da mami čuvaj otrokeuser posted image . Paspet ne bo časa za rruser posted image .

Lep dan

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
20.10.2008 7:42:57   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Sem pa zjutri mal obrnila jutranjo rutino...ko se je zbudila ob 6.30. sem jo previla potem pa v spalnico prinesla in jo očkatu dala z razlago: ponoč je mami vstajala zdaj jo pa ti mal zabavaj, jaz bom pa še mal zaspala user posted image
...in ob 9h me pride iskat v spalnico: ženka dej pomagi, me je tko zmatrala, zdej sem jo pa kar spat dal...a greva midva tud še mal spat user posted image
...jaz pa ne bi bla jaz in serviram: ne, zdaj moraš pospravt po zajtrku, skuhat zelenjavo za kašico, si neki zmislit za kosilo in za to imaš v najboljšem primeru časa 1.5h....lahko pa samo 15 minut potem pa ne bo mira do 14h...user posted image user posted image user posted image
pa me je samo debel gledal....ne vem če me je vse slišal, ker je kar v stoje spal...no tolk o tem da smo itak cel dan doma, a ne???user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Majček, ja tko je to...user posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
20.10.2008 7:44:09   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Srečka a ta petek vidve že plavata?

jaaaa...iza malo smrka ampak upam, da do 5ka neha...

je pa včeraj s5 presenetila svojo mamo...se napne pa pukne v čebru...jaz tko mal čekiram, če se je mogoče pokakala pa ni bilo atomske bombe...pa ji čez par minut tko izpod pajske basa priplava....bljek...smo tatija dežurnega komunalca čebra klical na pomoč....fuj in fej...pujsa mala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.10.2008 7:51:22   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Srečka a ta petek vidve že plavata?

jaaaa...iza malo smrka ampak upam, da do 5ka neha...

user posted image  super....jaz tud upam da neha smrkat in bomo skupaj plavali.....

je pa včeraj s5 presenetila svojo mamo...se napne pa pukne v čebru...jaz tko mal čekiram, če se je mogoče pokakala pa ni bilo atomske bombe...pa ji čez par minut tko izpod pajske basa priplava....bljek...smo tatija dežurnega komunalca čebra klical na pomoč....fuj in fej...pujsa mala...

He,he....Iza skrbi da ima tud oči delo ko se ona kopa.....

Naš pa za enkrat še ni med kopanjem kaku....no saj verjetno bo na plavanju user posted image  user posted image  takrat ko ne bi bilo treba....ja vse je enkrat prvič...sem pa kupila se plavalne pleničk pa ni hudič da bo zadržal drekca pekca.....

Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.10.2008 7:56:43   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Preden čisto vse pozaspite - dajmo še kakšno rečt glede srečanja - ker bo vreme bolj nezanesljivo - a bi še kakšno alternativo izbrale?

Jabko kar s predlogi na plano...a mamo v Lj kje kak muzej za malčke z bufetom za mame?...mogoče pa Nama zgoraj...ampak ne vem če je dost prostora za nas vse he he...pa še center pa parking...ne ne to ni dobro...joj...pišuka je kar težko tkole jeseni...

Če bo slabo vreme, sem jaz sigurno za City park ali pa mercator, ker parkiraš pod streho in ne rabiš bit moker, edino ko se doma spakiraš v avto...sicer mi pa nikjer ni panike. Nama je sicer luštna, sam zdaj  še ne pride do izraza - ni tolk čisto po tleh, da bi jih dale na tla, pa za vozičke je skor premal plaza....no če ste vseeno za pridem tudi jaz...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.10.2008 8:14:00   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Meni je tudi kuhanje eno tako nehvaležno opravilo - najprej razmišljaš, kaj skuhat, da bodo vsi jedli, potem nabavljaš, pa kuhaš, potem se za mizo z otroci kregaš, potem počistiš kuhinjo... in čez nekaj ur so vsi spet lačni in o tvojem trudu ni več sledu... pa v osnovi rada kuham, tudi kake novitete rada preizkušam, a tako, da imam čas in potem zadovoljne jedce. Da pa hitiš, pa vmes malega zabavaš, pa večje miriš, pa skačeš sem in tja, potem pa kdo zamuja, pa se vse hladi... pol se pa kakšen kaj zmrduje in 'ni lačen'... hvala lepa... bolje se je s petami v rit tolčt, kot je rekla moja stara mama...

E, kot da bi jaz pisala....že ko sva ble s sestro veliko same doma, mi je ona zjutraj prinesla kavo - vstajam težko - no sem včasih....potem sem pa jaz kuhala, včasih tudi za njene...zdaj je pa tako kot praviš ti jabček, pa ko sem prišla iz službe, me je mali rabil in jaz kuhala, na koncu se me je držal za nogo da prestopit nism mogla ali pa z njim v naročju mešala po piskrih....beda....zdaj sem rekla, da bova jedla za malico v službah in potem proti večeru nekaj....sicer rata tako, da tisti čas ko so otroci s tabo se ukvarjaš s hrano (priprava, hranjenje, pospravljanje), potem je pa že čas za pravljice, posteljo....

Kako ste pa pri vas to reševali, ko si bla v službi?, Pa Posadka?

No,..pri nas je bila noč superca, Kristjan spal, Nadja - hranjenje 2x in takoj spanje naprej....spi še zdaj....

Jutri imamo posvetovalnico, pa vseeno se lahko dobimo..

Kolegici je pa mož kupil za darilo letno naročnino na Lisa - čarovnija okusov, in vsako soboto izbereta recepte, grejo v nabavo in točno vejo kaj kupit...je reku, da je to najboljše darilo, ki ga je dal...pa tud ona je prikimala...aja...saj kuha pa tud on večino...user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.10.2008 8:31:36   
Krista28
Klarisa26, a si rada na tekočem? Saj vidiš da ne grizemo. Je lepše, če skupaj čvekamo, pa še ti kaj o sebi poveš in tvoji malčici/malčku.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.10.2008 8:55:23   
tasyo
Jutro... Ne bom rekla dobro, ker sem se že zjokala, pa jezna sem kot ris. Ah.

Naš vokend je minil čist prehitro - v soboto smo praznovali, je blo luštno, dokler ni bil čas za v posteljo. Spimo max. pol ure v komadu, potem pa tko joka, kot da ji nekaj res hudo ne paše. Pa ne pomaga ne nošenje, ne božanje, ne lupčkanje, ne duda. Aja, pa flaško je čist zavrnila in ji razen vode ne morem podturit ničesar. Zdej tudi kašic skoraj ne je več in ker sem že čist obupana, kaj ji dat za jest, sem včeraj poskusila s skutko - in smo pridelali flekce po celem telesu, zvečer je bruhala kot nora... Skratka, noč je bila spet katastrofalna, pa kar ne vem več, kaj naj naredim. Ne spat, ne jest - mah, tok se mi smili revčica, pa ji ne znam pomagat. In da stvari ne bi bile preveč enostavne, sem jo pustila za trenutek samo na postelji zjutraj, da sem šla na wc, pa je padla med nočno omarico in posteljo, tako da sem jo vreščečo našla pod posteljo. Zdej pa spi in upam, da tole ni posledica padca, ker če bo kaj narobe, si ne bom nikoli odpustila. Tko da mene sigurno ta teden ne bo na srečanje, se moram najprej mal poštimat. Pa pogruntat, kaj bomo naredili s hrano.

Ve pa se le načvekajte in uživajte...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.10.2008 9:15:12   
resnično srečna
Joj tasyo...i bom vseeno zaželele dober dan...saj veš slab začetek dober konec...

tvoja madam mogoče dobiva zobke...pa jo boli...ne vidi se mogoče še nič...ampak ona pa čuti...tako da...ej saj bo...ima samo obdobje, ki bo minilo (se s tem tudi jaz tolažim)...

zaradi padca si pa ne očitaj...kar je je...za nazaj si očitat je brez veze...si dobila šolo, da je bolje otroka na tla odložiti, kot ga samega puščati na višini...ampak nisi slaba mati...samo lulat te je tišalo...pa si mislila, da ne bo nič...pa če je slaba noč je človek tako zblojen, da mu je vse oproščeno...in vem...najhuje je, ko se sprašuješ kaj je narobe in kako bi pomagal in v nemoči morda daš tisto, kar je potem še slabše...saj je samo reakcija na koži...

sigurno bo kmalu bolje...ti lano samo opazuj...ampak tile naši kobacaji so tako plastelinasti še, da ji zagotovo nič ni...

pa javi se...tukaj smo zato, da pojamraš, da se spljuvamo, potožimo in potolažimo...virtualno...če rabiš pa realno...pa povej in priletimo...ni panike...jaz bi z veseljem rentala moje mleko...samo vem, da to ni to...

sicer bo pa hitro začela jesti...mogoče ji pa daš kak gresolino po žlički...da vsaj malo mlečnega dobi...jedec kakršen je Lana zagotovo ne bo lačna...

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.10.2008 9:28:08   
Jo@n
Jutro!
Tasyo, nisi slaba mama in se strinjam z vsem, kar je srečka napisala. Le potoži nam, pa bo koj bolje. Upam, da hitro najdeš Lanno novo poslastico. Morda so res zobki, če zavrača hranouser posted image .

Pri nas smo po starem, 2x zbujanje, grozne bolečine v križu ni več, ostala je le tista op prekladanju 8,5 kg utežiuser posted image .

Še današnja malica: hruška s korenćkom.
Za kosilo bova midva imela lazanjo, sem jo že včeraj naredila, user posted image  pa dojenje.
Za pop. malico pa še zbiram ideje.

Lepo se imejte, upam da pri nas sonček kmalu prikuka iz barjanske megle...

Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.10.2008 9:31:04   
malamalinca
user posted image Zdravo mačke,
veselo oznanjam, da sem si končno pritežila svoj wireless conection in sedaj imam laptop v dnevni sobi in mi ni treba več po 100 zavitih štengah, tko da bom zdej pa bol sodelujoča.

moja Kaja je ok, razen to, da je začela nekaj kašljat, ampak ni štale, saj cela familija neki pokašljuje.

Danes sem prvič mirno odpeljala Gala v vrtec (brez joka) in se mi ful fajn zdi.Upam, da se je sedaj pač vdal v usodo, čeprav se bojim, kaj bo po tem, ko bomo prišli iz Čateža, kamor gremo med jesenskimi počitnicami...user posted image

Tasyo , ne očitaj si padca, upam da ni bilo preveč hudo, če pa bo detece kaj preveč dolgo spalo, pa bi blo mogoče ga fajn mal pokazat na urgenco.Nočem te nič strašit, boš pa bolj mirna...

A ve že dajete gluten tamalim? Jaz se ga še kar ne upam, čeprav sem ga prejšnjima dvema dala že kmalu po 4.mesecu 

Včeraj je Kaja upihnila pol svečke... 

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.10.2008 9:38:21   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

Včeraj je Kaja upihnila pol svečke... 

bravo Kaja...user posted image za 6. mesecev...pa glej, da jo poješ sama...

pa bravo mami za wireless...zdej pa res, da nam ne zginjaš več he he...pa upam, da se kmalu kaj vidimo...

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.10.2008 9:38:49   
Jo@n
Kaja, vse najboljše za polovičko, mamici pa user posted image  user posted image .

Jaz glutena še ne dajem, bom počakala še kakšen teden ali dva.

Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.10.2008 9:42:41   
sinskaT
Dobro jutro čvekice!

Še dobro, da Hana vleče ta dolgo kitico, da sem lahko za silo prebrala za nazaj.
NAjprej Tasyo, sta že Srečka in Nile lepo napisali se ne bom ponavljala, mi je pa hudo za vsako posebej (in otročke), ko ne spite...pa padci...ampak baje je to malo manj lepa plat starševstva, ki se hitro pozabi. Sicer sem pa nekje ful dobr prebrala, da smo ženske že tko naštelane, da za svoje mladičke vse naredimo in vse preživimo.

In včasih prav paše, da se zjokamo damo iz sebe vso negativo in gremo naprej.

Srečanje: KAj pa pravite na un kafič v Koloseju, baje imajo blazine na tleh, igrala..no sam to je za malo večje dojenčke. KAj pa vem mogoče res pol CP al Mercator zarad parkinga in srehe. Kdaj se pol zmenimo?

Sasy - upam, da čimprej porihtaš s prstom in Joan s "kičmo". 

Čestitke vsem na novo zobatim user posted image user posted image user posted image .

Poroka z dojenčkom - kaj ste vse imele otročke pri sebi in so kar spali v vozičku? Mislim ponoč....
Tudi mi2 sva vabljena drug mesec in že študiram kako bom speljala Hanino nočno spanje. No saj bi jo pelala k našim domov, sam se bojim (simvir pri vas je blo tko), da o pol ure in ure budna. V tem primeru je lahko budna tudi pri nama, pa še muzko lohka posluša (a ne Ketrin, vaša bo ziher rokerica, saj je že s prvo frizuro vse povedala user posted image ).

Posadka skutni recept uporabljam že par elt in je delišes, tko da tudi jaz priporočam sploh tistim, ki imajo radi skutko.

Hm...nč več zaenkrat, nekdo zvoni user posted image pa mačka mi praska po šipi (ni naša...)

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.10.2008 9:49:52   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

nekdo zvoni user posted image

eto....s5 ma poštarja haha

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.10.2008 9:53:33   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

A ve že dajete gluten tamalim? 

smo kupili od Alette gresovo kašico...in vsebuje gluten je pa za po 6. mesecu...glede na to, da jih 6 imamo...smo poskusili...pa noter zakamuflirali sadje...madam je čisto ok...prebava in vse...samo sedaj spi podnevi in ponoči...s tem da me ponoči vekrat vrže iz postelje..no mogoče je imela kak poskok v rasti s5...

ker je sedaj že 2 uri zbujena in celo nasmejana...mogoče je pa konec krize????

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.10.2008 10:05:11   
sinskaT
Ni bil poštar ampak MM haha, je prinesu zajtrk in rožico. Sem se spomnila, da je tekla debata o user posted image user posted image user posted image . Bom sam rekla, preberte si še enkrat prvi stavek in naj dodam, da me nikollll ne boli glava user posted image user posted image user posted image in sem/sva zelo iznajdljiva kljub pomanjkanju časa.  Torej....pri naši bajti ni stradanja user posted image

Srečka upam, da je Izine krize res konec. Ker ji pridkanost ful pristoji...

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 2845
20.10.2008 10:08:03   
sinskaT
Jabček - a si ti govorila o poganjalcu iz Pikapolonce? Bo Hana dobila za polletko, samo me zanima kdaj ste ga vi začel uporabljat glede na to,d ana reklami piše 6+, na škatli pa +10. OK mi je jasno,d a mora otrok prej sam sedet ampak vseeno. A res ne prej kot pred 10mesecom, saj je ves ograjenuser posted image

In še neki sem se spomnila: a dajete svojim bebačom tud kakšne izdelke od Holle-ja, kao bio demeter proizvodnja? Sem dobila par vzorčkom, ta teden bomo kar orenk zalavfal z GH pa sporočim kakšna je reakcija na njihove kašice.

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 20.10.2008 10:09:53 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.10.2008 10:17:33   
tasyo
Ja, punce, hvala za vspodbudne besede. Sej z Lano je vse ok, se že veselo kobaca in zganja bedarije po tleh. In prav zarad tega sem tko jezna - vedno, ampak res vedno jo imam na tleh (sej sem povedala, da mam pol stanovanja tlakovanga s puzzli), danes pa sem jo pustila na postelji, ker je bla čist mačkasta in se ji še obrnit ni dalo... Ja pa ja - mami za vogal, madam pa hop na tla. Pa mislim, da se je sam malo ustrašila. Na srečo pa že pozabila.

Hrana - mah, veš Srečka, glih to je problem, da nobenih gresekov in kašic mlečnih noče. Pa bi res rada, da imam vsaj dva obroka malce mlečna. Ne vem, kaj bom. Sem ji kupila še eno kašico z okusom, pa bomo videli. Itak pa je vse razen večerje, po žlički. Očitno bo pa tut to treba. Danes sva že jedli banano z rižem in jabolko in breskvico s keksi. Za kosilo bo zelenjavna juhica, potem pa verjetno kakšna polentica, zvečer pa - če nam bo ratalo, bo dobila kej mlečnega.

Midve bova tudi počasi začeli z glutenom, pa bomo videli kako in kaj.... zaenkrat ji še nisem dala, sicer pa tudi še nimamo pol leta... Uh, smo mladi.

Ker pri nas sonček že vabi, se bova kar podvizale in šle ven...

Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.10.2008 10:28:03   
lepa posadka
Dobro jutro?!

Sem ravno hotela pojamrat, ko začnem brat tvoj post Tasyo... pa bom kar tiho. Upam, da mala spančka od utrujenosti. Glede hrane pa se ne skiraj preveč. To so gotovo faze - ali se kakšna viroza kuha v njej, ali so zobki... pa potem spet mine. Naš mali je tudi lepo jedel, pa je prejšnji vikend, ko je bil tako zaprt, čistooo nehal. Sva se 2 dni samo dojila, potem pa kar spet takoj na 4 obroke. Punca ima dovolj rezerve, da se zaradi hrane ne sekiraj, res.
Glede noči pa... No, naša je bila malček boljša, tako da bom kar tiho. Sem pa od same trme dala mulota sedajv posteljico in se že 3 minute dereeee. Sva se od pol petih dajala: on, da je že dan, jaz pa: ne, lupček, noč je še, bo treba spat. Cel vikend mu je primanjkovalo spanca... ponavadi je takrat naslednji dan samo še več spal... danes je pa hudo. Pa tako lep dan je, da človek res ne more med kovtre, čeprav bi jaz rabila prav to.

Evo...sva se malo pocrkljala... pa je omagal!!??? No, saj v avtu, ko smo šli v šolo in vrtce je pa zadremal za 20 minut?! Jaz pa neumna, namesto, da bi hitela domov in bi šla oba še pod kovtre, sem vzela fotoaparat in lovila dvigajočo se meglo. Itak sem bila za 10 minut prepozna in je bilo sonce že previsoko... Mah... saj bo fajni dan, ne da bo?

...

No, sem šla dol, po fotoaparat, da vidim, če bo kakšna fotka OK, pa sem vmes še pospravila (ne vem od kje taka štala, ko pa nas itak ni bilo doma???), pa posoda se pere, in ena žehta, pa kar je najpomembnejše... najedla sem se. Ma ja, človek je še bolj tečen, če je lačen :-)))

No, tole pa je ratalo...

user posted image
user posted image
Tako... sedaj pa grem pogledat malega čukca. Imam kar slabo vest, ker sem bila huda zaradi njega... mah, še 100x bom...

Lep dan vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.10.2008 10:39:51   
lepa posadka
Ok. sem tako dolgo post sestavljala, da je vmes ratalo že polno nove vsebine.

Joan... super, da ni več tistih bolečin.
Malinca... ja, lepo da boš sedaj več online... Me veseli, da vam tudi zdravje služi. Torej se lahko ta teden vidimo :-)
SinskaT... ja, pri nas je bilo pri enem otročku, pa pri dveh tudi še zelo pestro... sedaj pa je treba skoraj že kar na urnik dat, če nočeš, da pozabiš :-)))
Srečka... a Iza je potem kar zapopadla GH? SUper.
Tasyo... no, super, da je Lana spet živahna navihanka...glede mleka pa nimam nobenega nasveta. Kaj pa če že poskusiš s svežim posnetim... samo malo?

Privoščim si še en sudoku, potem pa se bom prepustila dnevu...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.10.2008 10:40:15   
trnuljčica
Tasyo in Posadka,  ko je hudo je hudo na kvadrat... Ampak, ko je lepo pa je lepo na kubik...  Pa tisto o jezi do user posted image , ko so taki dnevi... Mislim, da vsaka ima trenutke, ko user posted image ... samo ne priznajo vse... Saj vesta same lepote materinstva... Sedaj pa zopet preberita drugi stavek.user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?