|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
18.10.2008 9:50:56   
zolika
Eva: user posted image za sedenje! Posteljo pa le spusti...mi smo jo že! Sicer trpi križ - ampak bom potrpela! Samo,da ne pade ven!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
18.10.2008 9:53:27   
zolika
Jabolko: Tole z možem...včeraj zvečer pridem v posteljo - pripravljena na akcijo (kar se redko zgodi zaradi utrujenosti) ga objemam božam,....in kaj on???? Spi ko top - še smrčal je user posted image ! pa si mislim veš kaj....

Danes zjutraj pa...situacija obratna...NE - sedaj pa ne - spim! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je moral preživet...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
18.10.2008 10:13:05   
sky77
Ojla

Ste spet toliko napisale, da sem samo preletela. Nekje vmes sem ujela, da je BM padla s stola, pa da ima majček angino. No če sem še katero izpustila se opravičujem. Upam da se kmalu pozdravite in to vključno z mano. Me že cel teden nekaj praska po grlu, pa sluz se jmi nabira in jo nikakor ne morem izkašljat. tako da zdaj vsaj približno vem kako se počuti moja pikica. user posted image

Drugače smo imeli včeraj kontrolo pri P. Rok je baje zdrav, čeprav mu iz nosa teče zelen smrkelj in čeprav še vedno kašlja. user posted image  No vsaj ušesa in grlo so ok. Brinčka pa ... Je cel teden jemala AB in to brez učinka. Ušeska in grlo so bili pri njej že prej ok, včeraj smo prekontrolirali še kri in vodo in je tudi ok. Moti me in njo seveda tudi, edino tisti smrkelj v grlu ki se ga nikakor ne moremo znebiti. in baje ga je po besedah naše P veliko. Na srečo sem odkrila recept za boljše spanje. Jo zvečer skopam v vodi v katero dam dve kapljici olja 31 od justa. Sicer piše da ni primerno za dojenčke zaradi kožnih reakcij, ampak jih mi nimamo. user posted image Začuda. In Brinčka potem celo noč lepo spi (seveda z vmesnim dojenjem) brez smrkanja in kašljanja.

In ker taprava medicina mojima mulčkoma ne zna pomagat drugače kot z AB (pa še ti ne pomagajo vedno) smo se odločili za alternativo in tako sem oba naročila k homeopatinji. Smo dobili datum 3.11. Sej izgubit nimamo kaj, razen malo denarja. Drugače pa močno upam da nam bo pomagala. Baje je nekemu fantku pozdravila celo astmo.

Zdaj moram pa končat, se je madam zbudila user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
18.10.2008 11:59:51   
SpeliG
Živjo čvekice!
V bistvu sploh nevem zakaj visim tukaj, ker imam namen narest generalno po stanovanju (mogoče glih zato visim tukaj, da odlašamuser posted image ), ker dobimo popoldne ene obiske prvič, odkar smo v hiški.

Clericv ( zdej sicer vem, da si Eva...user posted image , kar je krajše), bravo za Kiarino sedenje!! Naša se še matra in ji glih še tisto malo manjka, sej bo. Torej imate tut vi posteljico še dvignjeno? Jaz se kar ne morem odločit, pa jo spustit, pa bo že kar treba verjetno.

Bolančki , mamice in otročki, čimprej se pozdravite. Naša sicer smrka, pa mal strašim z Babyvacom in kar gre, tudi noči so zdej spet od 20 do 6 mirne. Danes me je zbudila z BABA in BRM BRM..Šoferka bo, očitno.

No, sva probale pitje po kozarčku, se je skoraj noter potegnila, tolk ji je bilo všeč. Res da se je vsa polila pa še mene spotoma, ampak je precej spila. Tudi magični lonček sva sprobale, pa ji je bolj všeč kar "obični", ker še hitreje teče, njej se pa kot pravemu ovnčku zgleda mudi mudi...

Srečka, upam da ti uspe podaljšat porodniško, da se boš lahko še mal kasneje ukvarjala z varstvom za Izo.

Vijolica, mi smo pa bogatejši za novi zobek in smo ujeli Mihca! Zdej imamo torej tri, je pa resno na poti četrti, desna zgornja dvojka, res bo zanimiv tale nasmešek..

Sky, upam da boste uspešno zrihtali pri homeopatinji, da se znebite prepogostih AB.

Kašice jaz večinoma delam sama doma, če sem pa od doma pa vzamem kakšno kupljeno. Tako sem ji danes zmiksala jabolko in hruško, pa dve žlički kosmičev in je bilo njami njami, za kosilo pa prvič dobi cvetačo.
Stročnice ji še nisem probala dat (si ti spraševala, Eva, mensezdi), ji kar ne upam, da jo ne bi napenjalo...Pa bo tut to treba sprobat, mogoče bo čist OK.

No, zdaj me pa kliče H2O sesalec, Martina itak spi, tako da se lahko kar lotim dela. Uživajte na sončku!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
18.10.2008 12:01:43   
bela vrtnica
Halo!

Ponovno se lahko pohvalimo, da smo lepo spali. Res da je vikend, vendar se mi žal ne bomo nič kaj potepali. MM je šel moji sestri in njenemu možu malo pomagati (so kupili eno staro bajto, pa jo zdaj obnavljajo...tko da je kar dosti dela) in medve se bova ponovno morale same potepat. Nič hudega se bova že zaposlile. Sem mislila delat torto, ko že imamo jutri 6 mesecev (tako čist na izi, pa še ful dobra je).

Čestitka Kiari in Vidu za sedenje. No pa da se tudi mi pohvalimo, počasi že sedimo, samo tu in tam nas malo "prkucne" na stran.

Zolika, Vid pa ima enako banjico kot Zara, samo da je naša oranžna. Se mi zdi, da še malo in bo premajhna. Sva se zadnjič z Zaro skupaj namakali in je ful uživala.

No pa še slikice za dokaz.
user posted image

user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
18.10.2008 12:11:47   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo nekaj dokazov: sedenje, puzanje in pa kako bi ona že jedla tople sendvičeuser posted image

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 18.10.2008 12:12:15 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
18.10.2008 12:24:09   
bela vrtnica
Violica, tvoja Nataša je pa zakon. Verjamem,da bi ji topel sendvič teknil.
Slikice so super. Mogoče en nasvet: če odpiraš slikice v  Microsoft Office Picture Manager  programu, imaš funcijo pri Edit Pictures, Red Eye Removal, tako da lahko popraviš rdeče oči.  Tako bodo slikice še lepše.

Čauči!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
18.10.2008 15:26:48   
NaTaŠa*
Sedeži- mi imamo ogledanega tega, tako da vrjetno ga bomo šli kmal kr iskt. Če ne že naslednji mesec.

Evo ga: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178528

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
18.10.2008 16:35:06   
resnično srečna
Dober dan..je sončen an...pa še sobota...

Spanje...Iza se je zbujala zaradi zamašenega noska...sedaj pa madam že s5 spi...je spala od 7.30 do 11ih...pa na sprehodu celo uro...upam, da bo tudi ponoči

Sky...joj tale Rokova ušesa in Brinina sluz...tud naša je po zdravniško zdrava...ima poln nosek pa pokašljuje, ker se ji sluz nabere v grlu...ampak saj veš...dokler ni vročine, bakterij potem so kao zdravi...čeprav to niso 100% naši nasmejančki...

jaz dajem Just kapljice kar na razpršilec pa nama cela soba diši po njih in tudi pomaga...no toliko da bi se ne mašil nosek pa ne he he...bom pa jaz tudi sprobala toj recept...

Zolika...ja Videk je res napreden dečko...se sploh ne vidi nedonošenosti...pa konkretno težak...za tvoja dvojčka pa katka...ej sta dva...ne moreš to primerjat in sta tudi prava korenjaka...pa bravo za nakupe he he...kako fotkico prilimaj, da vidimo kako se bosta sedaj vozila he he...

Zoo...kakšne so vremenske napovedi za naslednji teden????...za ponedeljhek vem, da je napovedano sonce...za ostale dneve pa nimam pojma... bi bio pa fino, da določimo počasi datum in se zorganiziramo...

majček...ajde pozdravi se že...jaz te pogrešam...pa nehi no hujšat, če ne boš za kazen vse moje višek kile dobila...

kože za voziček...v Spinu imajo akcijo...kos 20 ojrov...so pa super mehke...

Violica, bela vrtnica...lepe fotkice he he...

kosilo je delal naš Ait...pečene orade in krompirček, motovilec z jajci v solati...in bilo je njami...posledično sedaj leživa kot dve nažrti kravi na pašniku...

sadje...pa sem ukanila Izo...danes sem ji sadje za dopoldansko malico namešala v gres in je kar veliko ponjamala...jao kolk sem jaz trmasta...

nič...grem čakat, da se madam zbudi...potem pa zelnjavna kaša in letimo na sončka...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.10.2008 17:08:49   
zolika
hej hoj...kaka čudovita sobota je danes! user posted image Smo bili v Mariboru. Najprej smo šli gledat avtomobile - kupujemo družinski avto za mami in Vid-a!user posted image
Potem pa H&M in C&A! Nič pretresljivega nismo našli...le mami si je nabavla nove kavbojke - številko manjše kot pred nosečnostjo! user posted image Kaki fajn občutek je to...ampak do cilja smo še daleč! No, saj si ne želim 36 konf.št. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak 34. bi bla pa ok! heheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Je bilo pa nenormalno veliko Hrvaških državljanov v H&M - oz. nasploh v centru mesta...pridejo z avtobusi na šoping! Tako kot smo mi včasih k Debeli Berti po riž in kafe hodli! user posted image

Si bomo pa danes zvečer privoščili....BOWLING! Po 3 mesecih greva spet nekam....sem že čist potrebna odklopa! Tako,da...user posted image Se veselim...

Sedaj pa po sesalcu in se tipkamo kaj....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.10.2008 17:48:07   
sky77
Srečka samo je razlika med Izo in Brino. Tebi Iza vsaj je in pridobiva na teži. Naša bejbika je pa v treh tednih pridobila samo 100 g. Violica za seznam: Brina 6 mesecev 7100g in 64cm. In to se še vedno samo doji, ker ji je gh bljak. Ah ja, bomo videli kako bo pri homeopatinji. Samo do takrat je še kar nekaj dni, pa vmes še ena kontrola pri P. In še vedno ni bila niti enkrat cepljena. A je možno da zaradi tega podaljšajo porodniško. user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.10.2008 17:58:53   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Srečka samo je razlika med Izo in Brino. Tebi Iza vsaj je in pridobiva na teži. Naša bejbika je pa v treh tednih pridobila samo 100 g. Violica za seznam: Brina 6 mesecev 7100g in 64cm. In to se še vedno samo doji, ker ji je gh bljak. Ah ja, bomo videli kako bo pri homeopatinji. Samo do takrat je še kar nekaj dni, pa vmes še ena kontrola pri P. In še vedno ni bila niti enkrat cepljena. A je možno da zaradi tega podaljšajo porodniško. user posted image

hmmm nimam pojma...recimo, da ti otroka nočejo vzeti v vrtec, če ni cepljen...tudi Iza še ni bila cepljena...očitno imata naši dve vsaj nekaj skupnih značilnosti:

1. obe sta dobri srački
  2. ne marata GH (mi gremo žličko po žličko) 
  3. nista bili cepljeni
jah Iza se redi ja...ampak se tud pretežno samo doji...jest se pa tud redim he he...grrr

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.10.2008 19:24:21   
u04111976
Lepo pozdravljene.
Vidim, da nekatere mučijo prehladi, upam da jih uspešno prebrodite. Malo sem brala, pa ste takšne čveke, da vam ne pridem "v štih". Pridne, pridne...

Naša Tia je danes jedla jabolko in korenček, to aji je bilo bolj všeč kot samo Tako, zdaj bova pa resno začele z GH. Sem zadnjič ugotovila, da že vse dodajate. A so vam tako rekli pri  pediatru. Meni skoz govorijo, da naj počakamo do 6.mes. Tak da smo začeli na svojo pest. 

Kaj devate za piti in kateri lonček najraje uporabljajo vaši otroci?

Naša Tia že tudi lepo sedi, po prostoru pa se giblje z odrivanjem nazaj in kotaljenjem. Je zelo radovedna in vztrajna deklica, tak da misli, da je že velika in bi že kar hodila. Je hecna včasih, ko jo dvigneš v sedeč položaj, pa nardi kar trde noge. Sicer pa se to vam že vse dogaja, ko pa sva midve med najmlajšimi. Pa vseeno, nam je tak fajn, ko je vsak dan kaj novega.

Katka _ kje lahko vidim fotografije. Pošlji mi na ZS. Hvala.

Pridne bodite in javite za srečanje.

< Sporočilo je popravil u04111976 -- 18.10.2008 19:25:38 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.10.2008 20:29:22   
Isabellabina
Čer drage mamice

Pridne,pridne,se vidi da je vikend in          ne čvekate toliko jaz pa sem tud na tekočem.

Srečka--hvala

Evo jaz sem ravno vse pospravila po kuhinji in v zamrzovalni skrinji se že hladi tortica za našga jutrišnjega polletnika.prideta obe botrici na kavico in na tortico.Mašina sem mela tolk pomagačev okoli sebe ,da se skoraj nisem pipnla torteuser posted image .Je pa čist simpl za nardit in ne vzame velik časa.reče se ji pa "zimska pravljica".

Današnji dan je bil pospravljalni za zunanje rože,sem vse fliknla z balkona  in oknov ,čeprav so mi zdajle tako lepo cvetele ,še posebno "zmajeva krila".lepo pomila in sedaj je pripravljeno da dam nekaj zimskega na balkon.MM pa se je matral z vlivanjem podna v kurilnici saj bomo dali novo peč noter in je bilo treba narest tlake.No tukaj sem bila tud jaz pridna in sem mu pomagala ravnat maso.

zdaj pa je čas da grem pod tuš in se malo spedenam ,dokler tamičken še spiuser posted image danes se nadejamuser posted image upam da nom prej zaspala al pa bojo otroc prekrižal načrteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.10.2008 21:06:23   
NiLe
Čeeer ... sem hotela preskočiti današnje javljanje, pa sej ne morem brez RRja ... a to pomeni, da sem odvisna, al kaj user posted image user posted image user posted image ??

Ekola, moji 3je angelčki že pol ure drnjohajo, sem bila sama z njimi celo popoldne in večer (dragi je na poti domov in ko sem mu poslala SMS, da že vsi šlafajo, mu ni bilo nč jasnuser posted image ) in sem jih prav po vojaško komandirala in so vsi utrujeni popadali v postelje user posted image user posted image user posted image . Zdej pa še sama skočim pod tuš, pol pa ne vem ali bi si privoščila kakšen film, ali knjigo, ali pa če čvekam na RRju ... hmmm, težka odločitev user posted image .

Luštne fotke srčkanih aprilčkov user posted image user posted image user posted image ... madonca so vaši user posted image hitri ... Tia še nič ne kaže, da bi sama sedela, kaj šele puzala. Ko jo imam v naročju, pa tako rit spodnaša, da je joj!

Sky; držim pesti, da se za čim dlje časa izognete AB in da boste našli kakšno rešitev pri homeopatinji.

URška; jaz naši Tii dam piti kar po žlički, ima pa tudi navadno aventovo flašo. Ko bom šla naslednjič v shoping, bom pa kupila magični lončkek od Tommia.

Big mamma; ti si bila pa danes spet zelooo pridna ... upam, da ti je ostalo še kaj moči za cartanje z možekom user posted image

Speli; tvoja princeski se pa tud mudi z zobki. Bravo!

Srečanje: zaenkrat je dokaj lepa napoved za ponedeljek in torek, potem pa se bo skisalo in ohladilo. V petek je pa tako ali tako dan za plavanje. Torej??? Kaj rečemo?

Grem pod tuš ... prideš čekirat, če kaj dogaja user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.10.2008 21:09:51   
Isabellabina
Sam da vidm če znam sem neki brkljala po netu

user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/opravila/buegeln.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="37" height="39">

Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.10.2008 21:10:27   
Isabellabina
Hudirja nč ne znam

Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.10.2008 21:10:39   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
user posted image user posted image

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
user posted image

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.10.2008 21:12:14   
Isabellabina
Jabčeeeeeeeek pomoč rabm ,ma kako hudirja teb to ratauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.10.2008 21:17:02   
NaTaŠa*
Čer

Naša malčica že več kot eno uro aja. Tako da ima mamica cajt za RR.

VRTEC- jah pri nas še nič nevemo kako bo. Vsakič k omenim user posted image on pravi uf kje je še april, pa da nj se ne sikiram ker bo vse taprav cajt zrihtan. Sam jest ga nam čakala in bom šla iskt uno polo za vrtec in jo bom kr vpisala pol bom pa vidla al jo bom dala v vrtec al ne. Ker možno je da pride tašča z bosne in da jo bo ona merkala. Vemo pa še čist nič.

Nič grem še za čestitke prevert pol pa pod tuš pa pred TV.

NOČKO

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.10.2008 21:25:25   
Isabellabina
Vrtec--kolikor sem jaz seznanjena vse prispele vloge obravnavajo v mesecu maju.,tako da s 1.septembrom otrok začne v vrtec ,ker se takrat začne novo šolsko leto in se sprostijo prosta mesta za novince.Tako da vloge le oddajte ,samo mislim ,da boste morale za čas od marca pa do septembra najti varuško ,ki  pa ne bo vrtec.(naj me katera popravi ,če se motim)Pa naj vas spomnim ,da je prvo leto v vrtcu  najhujše---veliko bolezni "lahko preboli",po drugi strani pa se veliko nauči.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.10.2008 21:28:05   
Isabellabina
Nič grem u mižale,danes nebo debate tukaj gor,čepa bo se razvila kasneje pa le ne čvekajte preveč da vas jutri lahko dohajam.

Nočko in mirne sanje

Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.10.2008 21:51:02   
Jo@n
Čer,
mi smo se danes malo potepali, MM je bil v lovu za novo obleko, sicer smo jo našli, je pa Murina, ker mu druge ne pašejo. Hja, user posted image  pušča poslediceuser posted image .

Mali princ je ponoči spal kot po navadi - kr neko zbujanje sredi noči, ga pa k sebi postavim (ne pristavim) pa mali princ drnjoha naprej user posted image . Danes gre z mano v spalnico še flaška z vodo ali čajemuser posted image . Po dopoldanski malici sva ga spravila še k njegovi miniaturni kitici, da potem dopoldne hitro skočimo še v Lj. Ja, gospod so potegnili.... in je že dopoldne spal 1.5 ureuser posted image . Bi nam kmalu vse trgovine v centru zaprli, smo jo potem mahnili kar na obrobje.. Saj sploh ne vem, kdaj je toliko skupaj spal podnevi. Po navadi ne sestavi tega v celem dnevu. Saj vem, nikoli nam ni prav. In potem naj mi MM verjame, da dopoldne ne morem nič naredit, in da mali nič ne spi user posted image . Naj mi mali princ tako sprostitev privošči kdaj med tednom, ne pa ko je očka doma...

Po uspešnem šopingu smo pobrali še taščico in jo mahnili k jabolčnim sosedom v arboretum, potem smo pa v želodčke pospravili še par nič hudega slutečih piščet user posted image  v bližnji gostilni. Jakob je pa zmazal frutek user posted image  in ga zalil z AM.

Sicer sem vas vse prebrala, ampak za nazaj komentirat je pa že mal težje...

Zolika user posted image  za omare in pospravljalno vnemo. Če ti kdaj časa ostane, pridi še k nam...

SpeliG, user posted image  za Martinine zobke. Mislim da Mihca še ne bo ujela, on jih ima 5 (nam zadnji znani podatek).

user posted image  za konkretne mere Ize! Le kakšna konkretnica bi bila, če bi GH laufal kot joškomat user posted image . Da pa šiba Jakoba v kilaži je pa vzrok v tem, da je starejša... Jo pa naš konkretno šiša pri glavici, 44,8 cm... Se vidi, da samo opazuje in arhivira user posted image

Zdaj se pa nič več ne spomnim za komentirat, pa bandidos je šel namest v poln želodec v prazno glavo, pa je bolje da neham...

Večina user posted image  je že končana, tako da nas jutri čaka user posted image  user posted image  in user posted image .

Nočko in obilo zdravja vsem bolančkom!!!

Šibam vuser posted image , potem pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.10.2008 22:06:35   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Jabčeeeeeeeek pomoč rabm ,ma kako hudirja teb to ratauser posted image user posted image

Z miško greš na željeno sličico, klikneš desno tipko na miški, izbereš copy nato greš tja, kamor želiš zadevo pripopat in hkrati stisneš Ctrl in v ali pa spet desna tipka na miški in paste - malo zmedeno sem napisala, pa saj boš razumela.

Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.10.2008 22:12:52   
JABOLKO3
Vidiš, frau Šerlok, nisem dvomila, da ti bo uspelo, ha ha. Pa pozabila sem
že zadnjič napisat, da imaš sedaj res lepo slikico gor... seveda, ko je pa model tako čeden.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?