|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
20.10.2008 21:39:18   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

danes sploh nobenega vica ni bilo.... 

ja, saj! Katka pa raje v šolo hodi, kot pa da bi nas prišla zabavat user posted image . Ampak je res zatišje?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.10.2008 21:40:08   
kekec in mojca
Resnično srečna, kaj pa Ugly Betty?Nič, jaz skliznem gledat, dokler še lahko. Mali se namreč zbuja na 10 min.

Lahko noč vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.10.2008 21:43:40   
zolika
Tud mi gledamo Betty! user posted image Uboga reva - vse se njej zgodi... kak mi je to znano! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz sedaj (res) šibam....

Za bowling pa - kekec in mojca: tud jaz sem takoj ZA - in mislim,da je res TUŠ najboljša izbira - vsaj kaj se prostora zadeva za "Vozila"!

Kaj pravite prvi teden v novembru - na bowling? Potem pa nadstropje nižje na tortico ali kos pizze in coca colo??? user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.10.2008 22:26:12   
JABOLKO3
Eh, kašen beden večer... v dnevni sobi mož bulji v TV - neka akcijska zadeva, nimam pojma kaj, pa govorim z njim, pa zraven TV bulji - bom raje drugič s steno govorila - me bo vsaj nazaj gledala, tukaj se že spat spravljate ali pa neko Betty gledate... dilema - naj grem reševat križanke ali sudoku? Jao, kam smo prišli.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.10.2008 22:27:48   
Krista28
Ojla tete,

Pokomentirat v bistvu nimam kej.....

Zolika....sam da ne bo taščici pri tebi tako lepo, da se bo še raje vračalauser posted image user posted image

Joj, joan..misliš da te bo grapefruit kar skupi potegnu.....pridna, pridna....

Padanje.....a zdaj pa kar vsi po vrsti. Pri nas smo bli prvi, zdaj pa ko po tekočem traku...mene je že takrat izučilo....od 3m Nadje ne pustim nikjer na višini, ne da sem zraven -  ležim ali držim...no upam da ne naredim kake napake....kaj hitro se zgodi...sem jo dala tud že kar v hodnik na tla, ko sem morala hitro lulat....prav smešno zgleda...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.10.2008 23:03:03   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Eh, kašen beden večer... v dnevni sobi mož bulji v TV - neka akcijska zadeva, nimam pojma kaj, pa govorim z njim, pa zraven TV bulji - bom raje drugič s steno govorila - me bo vsaj nazaj gledala, tukaj se že spat spravljate ali pa neko Betty gledate... dilema - naj grem reševat križanke ali sudoku? Jao, kam smo prišli.

Joj, temu sem se pa zdaj nasmejala.

A ti to mojega opisuješ? user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.10.2008 23:06:22   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Tud mi gledamo Betty! user posted image Uboga reva - vse se njej zgodi... kak mi je to znano! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz sedaj (res) šibam....

Za bowling pa - kekec in mojca: tud jaz sem takoj ZA - in mislim,da je res TUŠ najboljša izbira - vsaj kaj se prostora zadeva za "Vozila"!

Kaj pravite prvi teden v novembru - na bowling? Potem pa nadstropje nižje na tortico ali kos pizze in coca colo??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, da je Tuš najboljša izbira. Brezplačni parking, tortice ali pice (niso brezplačne)... pa še peš pridem tja. user posted image

Pol pa gremo na šetnjo okrog vojašnice. Če vas slučajno zanima naša slavna super moderna vojaška bolnišnica, ki stoji na razstavi ali pa - če bi rade vidle Patrio. user posted image user posted image user posted image No, pri slednji bomo morale imet kaj več sreče.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.10.2008 7:37:46   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Pri nas se že v šolo odpravljamo, noč je bila bolj čudna, s prekinitvami. Zajtrka ne bom servirala, ker v dobro moji stari garderobi zadnje čase zajtrkujem sadje, pol pa nerada gledam vse tiste dobrote. Grem sedaj preverit, če je že oblečen, pol pa šibamo.

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.10.2008 8:01:40   
kekec in mojca
Dobro jutro!

Joj, Jabolko, kak ti ne zavidam, da moraš ven iz hiše... Jaz sem še v pidžami in čakam, da bo mali spet postal utrujen. V roku pol ure bova šla nazaj spat. user posted image user posted image

Zvečer nisem mogla zaspat, kljub utrujenosti, vse do polnoči in še več. Zdaj pa... no, zjutraj mi je mali pripravil budnico že ob pol sedmih. Trenutno vegetiram.

Vsem pa želim

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.10.2008 8:16:40   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Dobro jutro!

Joj, Jabolko, kak ti ne zavidam, da moraš ven iz hiše... Jaz sem še v pidžami in čakam, da bo mali spet postal utrujen. V roku pol ure bova šla nazaj spat. user posted image user posted image

Zvečer nisem mogla zaspat, kljub utrujenosti, vse do polnoči in še več. Zdaj pa... no, zjutraj mi je mali pripravil budnico že ob pol sedmih. Trenutno vegetiram.

Vsem pa želim

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image !

Eh, saj samo v avto skočimo, par minutk vožnje, ustavim pred šolo, spustim šolarja iz avta, mu zaželim lep dan in z Juretom šibava domov in ponavadi še malo nazaj v posteljo. Se mi pa Jure smili, ker ga moram vlačit zraven, pa čeprav največkrat vse skupaj prespi.

Prejle sem iskala kje in po kakšni ceni bi nam zlikali srajce - in kaj najdem - ponujajo mi tole likalno desko - eh, jaz bi še vedno raje, da mi zlika nekdo drug, desko bi pa ob steno prislonila.

user posted image

Če se katera odloči za uporabo - pa obilo užitkov!

Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.10.2008 8:34:38   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Včeraj je bilo pa res pusto tu gor. Na splošno se mi je zdel tak čuden večer... Danes imamo pa spet meglo.

Likalna deska- saj so fine, ampak se kar strinjam, da bi raje likal kdo drug. No, kot sem že omenila, imamo HB sušilca in likam samo srajce in svoje bluze, ki jih je pa zdaj veeeliiikoooo manj, ker sem pač na porodniški.

Jedilnik: danes Kiara prvič dobi nektarino, za kosilo pa še ne vem. Mogoče kar mix bučke, cvetača in korenček, ker ga imam ravno v zmrzovalniku. Za naju bodo pa filane paprike, ravno tako iz zmrzovalnika, ker sem jih naredila že v soboto. Prvič, pa še ratale so mi user posted image . Bravo mami! Saj veste, dobra roba se sama hvali... No, zdaj pa vidim, da mi lunin krajec seka, pa grem rajši kavo spit do konca. user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.10.2008 8:39:06   
Krista28
Dobro jutro še od mene,

Jaz sem zajtrk že pojedla, servirala pa ne bi, ko ste vse lepo pridne in mirkate....user posted image . Naša noč je bila dons kar neki, no pa vseeno ni bilo  neke hude krize, ampak večkrat je hotla da se jo dotikam, pol je pa moja roka kar čez šprikle na pojstlci visela.... dons v planu nič posebnega razen P ob 15h, pa urin bom probala prej ujet, da smo tam čim prej frej, ker smo pozen naročeni (zaradi laboratorija),. Včeraj je in danes bo mala dobila koruza korenje (kar hippovo), pol pa še eno sadje....včeraj je probala kaki, pa je čist ponorela....če nism dost hitr dajala je kar prazna usta zapirala pa odpiralauser posted image user posted image . Sladka bo tale naša pupa...zelenjava ji ne gre tolk v slast......

Pri nas je megla, kakšno bo pa potem vreme? Imejte se lepo ....

Aja, Jabček, pri moji mamici v službi to delajo....sam mal daleč je zate - šiška... http://www.usluga-siska.si/cpranje.htm

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 21.10.2008 8:43:11 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.10.2008 9:08:54   
resnično srečna
Jutro...

jaz sem pa čist zlomljena...je bila Iza sicer pridna...ampak me druge stvari zezajo...menstra je ful boleča...imata jajčnika tango...me boli ko hudič...pa še cele poplave...

včeraj ko sem v 2. nadstropje tovorila Izo, Voziček in psa (ta je na srečo hodil sam)...me je nekaj vščipnilo...posledično mi sedaj šteka desna noga...taka glupa bolečina...ne morem sedet...ne morem ležat...ne morem sedet na wc školjki...kot bi me držal krč...sem masirala...pa telovadila pa nič...grrr...kolk sem jest besna, ko sem takole nemočna pa počasna...

sem čist nesrečna...tko da dones zame moj standardni nadimek ne velja...sem srečka nesrečka zlo nesrečna...grrr...jao...pa tolk stvari je za narest...pa če se megla dvigne bi šla ven...ma bom zobe stisnila in šla...samo najprej voziček pa potem šele Izo...

kaj bomo jedli?...nimam pojma...res ne...Iza ima v hladilniku melono, pa nektarine...pa spet bomo vse skril v kašico...bemtiš buče male...mi2 pa nimam ideje...po mojem pleskavice pa pomfrit...ker se mi ne ljubi packat...pa motovilec je še za danes opran...

imam pa eno morbidno vprašanje...ampak je vremenu primerno...ste kdaj razmišljale o oporoki?

ja sej sem rekla, da je morbidno...samo tud take stvari se morajo uredit al ne?...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.10.2008 9:28:49   
lepa posadka
Dobro jutro, ženske moje!

Pri nas je pa lep dan in sonček sije. Jupiiii.
Pri nas je bila rahlo boljša noč Sem dojila samo ob 3h in potem proti jutri. Vmes pa je menda ati dal ene 2x dudo. Je pa včeraj Tomaž dobil zadnjo gosto zadevo okoli 5h in zvečer samo 3 žličke jogurta, ko so ta veliki trije jedli... Morda pa ima res drugače preveč poln želodček. Bom danes tudi tak tempo uporabila, pa poročam jutri. Imam pa danes ta malo zlatolasko doma. Zvečer, preden sem šla spat, sem jo šla še malo polupčkat in je bila čist mokra v glavo. Pa sem jo hitro preoblekla in spala do jutra. Danes je nabrita, da se ji že celo jutro smejim, samo bolje, da mi danes vriska doma, kot da mi jutri stoka. :-))))
No, bomo videli. Za enkrart se zabavava. Saj me že podi stran od rr, ker mi je potičko spekla :-)))

Likanje... Jabolko - jaz nesem v čistilnico, ki je 250m stran od nas. Meni se zdi kar drago, samo vseeno nesem - predvsem takrat, ko se mi v 10 dneh sprazni cela omara. No, pri nas je 1EUR likanje na srajco. Ali pa rpeveri, če imaš kakšno gospo kje v vaši soseski?!

Jedilnik za danes... mi imamo na sporedu rižoto z morskimi sadeži, pa radič, Tomažek je pa že snedel eno jabolko, pa skorjica kruha ga zaposli potem še pol ure. Potem bo krompirček in še nekaj. Smo ugotovili, da če je baza krompir, potem vse poje. Pozno popoldan kakšna kašica... zvečer pa mogoče nič ali samo kakšna malenkost. Smo pa sedaj že dober teden pri obrokih vsi za mizo... Ko smo prvič vsi tako sedeli, pa so vsi jedli, jaz pa kar nisem mogla. Sem sedela in gledala... miza je kar polna... pa kar vsi so nekaj čvekali... pa vsem je bilo logično, da smo kar vsi skupaj. Ja, luštna je tale moja posadka.

Srečka... upam, da ne bo dan tako boleč, kot se je začel. Morda je vse skupaj še reakcija na operacijo. Saj sedaj je prvič M po postopku? Vem,d a si borka in, če ti pojamraš, potem mora bit res hudo... Nimam nobenega nasveta... bom pa mislila nate, pa upam, da hitro mine...user posted image user posted image user posted image

OK, Srečka - pokomentiram še tvojo temo - oporoke... Meni se zdi edino logično, da človek v času svojega življenja z otroki razčisti kaj in kdo in zakaj. Preveč je ljudi, ki se po smrti staršev zaradi oporoke skregajo. Mi2 pa nimava še kaj zapisvat. Imava samo parcelo in hišo in sva oba solastnika. Če naju ne bi bilo več, sami otroci z vsem tem nimajo kaj počet, če ne bo nikogar ki bi skrbel za njih. Se pa včasih vprašam, ko smo tako veliko na cesti... kdo bi skrbel za najine otroke, če se nama kaj zgodi. Želela bi, da ostanejo skupaj... samo kdo bo poleg svojih otrok skrbel še za naše 4... Ja, se bo treba čuvat, pa malo tudi zaupat v Božjo previdnost. Saj sami ne moremo vsega predvidet...

Evo... potička je čist pečena... moram it.

Lep, sončen, čim manj boleč, zabaven, brez hudih akrobacij dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.10.2008 9:30:01   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

imam pa eno morbidno vprašanje...ampak je vremenu primerno...ste kdaj razmišljale o oporoki?

Hoj, Srečka- nesrečka, danes pa si dobro razpoložena. user posted image  Ne, šalo na stran- seveda je treba razmišljati tudi o teh stvareh. Še posebno o tem, kdo bi skrbel za Kiaro, če bi se nama kaj zgodilo. Ja, je scary, ampak kaj pa če.... Midva še nič nisva storila v tej smeri. Kar se pa same oporoke tiče, pa tako deduje MM, pa potem Kiara, tako da... ampak, za vsak slučaj.

A ti boš pa z bolečimi jajčniki ven rinila? Pa saj Ize ne bo konec, če en dan ne bo šla ven, pač je taka situacija. Ali pa počakaj, da jo Ait pelje ven. Kaj, če te res zvije nekje na pol poti?

Krista: user posted image  za kaki! Naša je pa ravno obratno, zelenjava ji kar pade dol, sadje pa je bolj tako (itak pa vse poje, ta naša bajsika mala user posted image ).

A je še katera danes tako utrujena?!?!? Pa ne vem, kaj mi je.

Aja, Sasy, kaj ti je rekel zdravnik? Jaz se še kar šlepam preko tebe, hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.10.2008 9:37:43   
simvir
Jutro!

Pri nas je bil že sonček, zdaj se je pa malo pooblačilo. Ampak bomo vseeno kmalu šibali ven, no tavelika dva sta že zunaj.

Dop. malico je tudi že pojedel, kašica iz jabolk, hrušk in suhih sliv. Za kosilo bo pa mix cvetača, korenček, krompirček + malo meska.
Jaz sem mu do zdaj skoraj vse kašice delala sama, imam na srečo še kar nekaj zelenjave na vrtu (korenje, koleraba, bučke, brokoli, špinača) jo bo pa kmalu treba pobrati, sadje sta pa babici prispevali. Tako da je do sedaj pojedel meni se zdi da tri frutke (user posted image  mamiuser posted image ).
Ko bo pa domačega zmanjkalo bomo pa začeli kupovati, do zdaj sem po moje kupila le banane in cvetačo.

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

dons v planu nič posebnega razen P ob 15h, pa urin bom probala prej ujet, da smo tam čim prej frej, ker smo pozen naročeni (zaradi laboratorija),.

Joj si me spomnila, da moramo mi danes tudi še v lab., da ne bomo jutri zjutraj čakali še izvidov. Moram še pogruntat kdaj bom to izpeljala, vsaj urinsko vrečko mislim da imam še eno doma.

Srečka o oporoki nisem še nič razmišljala, upam da bom še nekaj časa zemljo tlačilauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa nekaj smrdiuser posted image , grem ritko previt in šibava ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.10.2008 9:37:54   
lepa posadka
Še tole sem se spomnila in prilezla nazaj na rr:

Jaz si moram danes na Simobilu uredit naročnino. Sva bila prej oba na mobitelu, pa je mož prejšnji mesec skoraj znorela ob računu 150 EUR... pustimo, da je 3/4 službenega, samo vseeno je preveč. No, možek si je sedaj uredil... jaz pa rabim eno navaden paket, ker res nisem veliko pokurila na mesec... sem se tudi na njega šlepala :-))) Imate kakšen nasvet? Kateri paket? Kaj se mi splača?

Ponvice... hvala za vse nasvete... sem nabavila novo Tefalovo za palačinke, pa eno kar Tefalovo lopatico - Srečka, v Merkurju pa imajo 1001 zadevo... Fakelmanna pa ne?! NO, potem pa sem še v soboto v IKEI kupila dve različni ponvi pa en pribor za delo na teflonu... Sem full vesela. Pa še cenovno je bilo fajn. Upam, da se bo dobro obneslo.

Tako... sedaj pa res grem.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.10.2008 9:47:10   
zolika
Guten morgen die Damen! user posted image

Meine tašča ist šla!user posted image Sva se zbudila - greva tiho do sobe...vrata odprta - pogledam.....posla pospravlena in že jih več ni!user posted image

Tako, da opet sama kraljujeva v nadstropju...

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.10.2008 9:47:38   
tasyo
Dober dan! Pri nas že sije sonček in vabi ven, a Lana spi in bova morale kar lepo malce počakati. Pa sej bo. Noč je bila bojša, zbudili smo se le kakih 6x, tko da ni krize. Zgleda, da boljše spi, če po kopanju dobi le čajček... No, kdo bi vedel. Verjetno pa je res, da jo je matral trebušček ob kašici. Ker zdej se ji po kožici vse spusti že, če dobi kašico, v kateri je nadaljevalno mleko. Je P rekel, naj poskusimo s sojinim mlekom, sicer bo treba allernovo, da bo vsaj neki mlečnega pojedla. Uboščka moja. Sej sem že neki časa sumla, da ji mleko ne paše, ker je po njem bruhala, pa samega ni hotela pit, kašice pa so šle. Ampak zdej je pa še s tem križ. Tako da današnji meni: (zaenkrat brez mleka, da se alergija čist umiri)
Z - breskov, jabolčni sok s pirinimi kosmiči
m - cvetača, brokoli in brstični ohrovt z rižem
m2 - kaki za probat, nato jabolko in banana
k - špinača s krompirčkom (za vse tri, midva dobiva še hrenavko)
m - neka sadna kašica z rižekom
v - polentica z zelenjavo, ki bo ostala od malice

Srečka, ko bo posijalo sonce, bo dan lepši, bolečine pa manjše. Privošči si Lekadol pa malo gibanja. Bolečine ob menstri pa so prvi dan itak najhujše, tko da bo ziher danes bolje. Pa še mal pojamraj, pa bo.

Upam da ste padce vsi tako dobro prenesli kot midve... Pa naj nehajo, no...

Včeri ni blo neke debate tuki gor, tko da niti komentirat nimam kaj. Oporoka - o njej nisem razmišljala, sicer pa itak razen hišice nimam kej zapustit. Sem pa življenjsko kar visoko zavarovana, tko da če se kej zgodi, dobi ta denar Lana, oz. do njene polnoletnosti njen oči. In ker je edini otrok, bo tudi hišica njena. Sem pa začela razmišljat, ali se da pri nas kako uredit, da sam določiš skrbnike svojim otrokom, če se obema staršema kej zgodi... A katera ve???

Evo, toliko zaenkrat, jaz se grem zrihtat in počakam Lano, potem pa greva najprej v šoping (mleko), potem pa še malce na potep po sončku. Bi bil greh, da ga ne izkoristiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.10.2008 9:54:50   
sinskaT
Jao kakšna megla, v NM pa sonce (ane Posadka, mam mamico zdej v NM ker je šla mal za varuško vnukov, tko da mam zdaj obveščevalno o vremenu kar iz prve roke). A se bomo kej zmenile za srečanje na dolenjskem? Pa srečanje v Lj? Ni bilo nič konkretnega. Zoo? Ju3 ali čet?

Srečanje MB - bi šla ampak le v duetu, ker Hana noče bit sama v lupinici, no vsaj ne dalj od 30min user posted image , pol pa neki jokca in mi ni do daljših voženj. Komi čakam,d a bo za v avtosedež, mogoče bo pol bolje. Dajte še ostale napisat kakšnega si boste omislili, se mi sploh ne da primerjat pa brskat.

Jabček - tele likalne deske so pa kr fletne, sam mene ne prepričajo, da bi zato kaj večkrat šla likat haha.

Uf Srečka ti nič ne zavidam, sem kar pozabila kako lahko tile presneti jajčniki bolijo (še ni bilo prave M) in upam, da ti bolečine kmal popustijo. Mogoče je res bolje, da si danes na toplem, doma..saj Iza je carica pa šteka in jo bo pol Ait peljal na sprehod.

Oporoka - niti nisem razmišljala o tem, ker je nekako logično pri nas kako pa kaj, če.....ma ne bom zdaj o tem, ker sem že tko bolj tak-tak danes. Verjamem v Božjo previdnost.

Jedilnik - nima še kajpisat, ker smo zaenkrat šele na večerni riževi kašici, dop. par žličk jabčka ali korenja ali oboje...popoldne malo zelenjave (bučke, krompir) in to je to. Sem pa rzmišljala, če ne bi naročila od Holle kakšno kašico za sprobat. Je že katera naročala?

Malo mim vprašanje - pozna katera kakšno vizažistko/vizažista. Ne za ličit ampak, da bi mi malo razložila njihovo sceno...me neki matra (še od srednje šole), da bi šla delat NPK vizažist...sam je kar dosti dinarčkov in bi bila rada šur, da bi bilo to zame..ker sam za dušo grem lahko sam na kakšen tečaj pri znanem vizažistu in to je to.

Nekam bo treba ven odrinit, sem prec boljše volje, ko se malo nadiham svežega zraka..samo še malo počakam,da se pokaže sončece.

Izrazito lep pozdrav (to sem nekje ukradla, pa ne vem kje user posted image ).

♪♫♪♫♫

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.10.2008 9:57:35   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Še tole sem se spomnila in prilezla nazaj na rr:

Jaz si moram danes na Simobilu uredit naročnino. Sva bila prej oba na mobitelu, pa je mož prejšnji mesec skoraj znorela ob računu 150 EUR... pustimo, da je 3/4 službenega, samo vseeno je preveč. No, možek si je sedaj uredil... jaz pa rabim eno navaden paket, ker res nisem veliko pokurila na mesec... sem se tudi na njega šlepala :-))) Imate kakšen nasvet? Kateri paket? Kaj se mi splača?

Še to. Dobro da si me spomnila. Tudi mi2 sva hudo nezadovoljna z mobitelom in bi šla kar na simobil. Žal ti ne morem pomagat s paketi, sam pomoje ti bodo kar na licu mesta predlagal najboljšega zate. Pa sporoč kako sta se odločila user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.10.2008 10:05:06   
Jo@n
Jutro!
Jaz sem danes čisto user posted image , je mali princ kar naprej nekaj godel v postelji... Saj dojil se potem niti ni, ampak vseeno je moral priti do mene, da je zaspal. Očkovo naročje ni bilo dobrouser posted image . Se pa vidi, da dela zakon ponudbe in povpraševanja, joškomat sploh ni bil tako poln kot pred uvajanjem GH. Pa spet premalo pijem...

Nesrečna srečka, upam da boš kmalu boljeuser posted image , Iziko lahko Ait popoldne prelufta, Nerotu naredi mašnico, da ne bo težil za user posted image  ali pa user posted image . Težave z M pa so verjetno posledica posega in tudi ne morejo trajat v nedogled.

Morbidne teme - tudi te morajo biti kdaj na sporedu, pa še sedaj ko je tako čudno vreme... Jaz o oporoki ne razmišljam, mi trenutno odgovarja zakonsko urejeno stanje, tako da bi si vse delila mali princ in MM. Itak pa z mano v paketu pride poleg aktive tudi pasiva user posted image .

Še malo k običajnim temam, posadka super za kuhinjsko obogatitev, zagotovo bo z njihovo pomočjo na vašo mizo prišlo še polno dobrot, da bo srečna in sita  tvoja posadka.

user posted image  je že pomalical homemade kašico iz melone, banane in brezg. piškota, jaz uživam v kofetu, ki me bo (upam) sestavil nazaj. Kaj bom zajtrkovala še ne vem, malo se spogledujem z mislijo, da bo šla vsaj za ene 14 dni na ločevalno, a če bodo rezultati spodbudni, potem usekam eno ornk kuro, ali ločevalno al pa montija. Ker toje je res tu mač, non stop sva z MM v omari s sladkarijami, jaz zvečer pridno grizljam grejpe, potem me pa MM vpraša, če bom sladoleduser posted image . Itak, vedno on povsod...

Pa da se še malo pohvalim, mali princ je včeraj ritensko prepuzal - no, saj ni ampak ne najdem druge besede, morda ritensko prerinil??? čez pol dnevne sobe, do balkonskih vrat, se obrnil in potem gledal skozi. Za sabo pa puščal sled kot kakšen polžek... Popoldne pa se je v mojem naročju prvič an glas dalj časa smejal in vriskal user posted image . In to naš zadržan karakter, zdaj po trgovinah kar prodajalke osvaja... in deli nasmeške user posted image . Moram paziti, da ju z MM ne spustim sama v šopinguser posted image .

Zobke imam na sumu, da so na pohodu, je zgornja dlesen tako nabrekla, z vsem kar mu pride pod roke pa se drgne po spodnjiuser posted image . Tudi za nočno nespanje bolj krivim zobke kot popoldanski kaki.

Grem tole poslat, pa uspavat malega. Samo ne vem kaj bo prej, user posted image , ali user posted image ? Ah, mislim da je do obojega dolga pot...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.10.2008 10:21:18   
malecka24
Dobri jutro punce!

Pri nas pa megla in mrzlo vreme,upam da bo popoldne bolje.Sedaj sedim za racunalnikom in se zatresejo tla in vse skupaj,sem se kar ustrasila.Poklicem mojega lubija v sluzbo in ga vprasam ce so tud pr njih kaj zacutli in da se je zatreslo tudi tam,Zgleda smo tukaj na notranjskem doziveli en majhen potresek.Prav za dobro jutrouser posted image Mene zanima ali tudi vasi soncki sedaj ko lezijo dvigavajo nogice ful v zrak in jih prijamajo z rokami in nogice skoraj dajo v usta?Vem da pri ta prvi hcerkici je bilo tako ko je imela 6.mesecev.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.10.2008 11:05:30   
Krista28
Sinska, moja prijateljica je bila vizažistka na RTV, pa tečaje ima, pa na eni šoli od delu uči ličenje.....vem da se je učila tudi različne efekte (gube, rane,...). Če te zanima ti lahko zrihtam kontakt, pa se pogovorita...Tud jst sm rekla, da bi šla na en njen tečaj...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.10.2008 11:10:58   
NaTaŠa*
pozdravljene

Nekaj me zanima s čim lahko oz. kaj lahko dam Nataši za hripavost? Vsa je hripava in se mi revež prav smili.

Več pa kasneje ker me glava boli ko 100user posted image

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?