lepa posadka
|
Dobro jutro, ženske moje! Pri nas je pa lep dan in sonček sije. Jupiiii. Pri nas je bila rahlo boljša noč Sem dojila samo ob 3h in potem proti jutri. Vmes pa je menda ati dal ene 2x dudo. Je pa včeraj Tomaž dobil zadnjo gosto zadevo okoli 5h in zvečer samo 3 žličke jogurta, ko so ta veliki trije jedli... Morda pa ima res drugače preveč poln želodček. Bom danes tudi tak tempo uporabila, pa poročam jutri. Imam pa danes ta malo zlatolasko doma. Zvečer, preden sem šla spat, sem jo šla še malo polupčkat in je bila čist mokra v glavo. Pa sem jo hitro preoblekla in spala do jutra. Danes je nabrita, da se ji že celo jutro smejim, samo bolje, da mi danes vriska doma, kot da mi jutri stoka. :-)))) No, bomo videli. Za enkrart se zabavava. Saj me že podi stran od rr, ker mi je potičko spekla :-))) Likanje... Jabolko - jaz nesem v čistilnico, ki je 250m stran od nas. Meni se zdi kar drago, samo vseeno nesem - predvsem takrat, ko se mi v 10 dneh sprazni cela omara. No, pri nas je 1EUR likanje na srajco. Ali pa rpeveri, če imaš kakšno gospo kje v vaši soseski?! Jedilnik za danes... mi imamo na sporedu rižoto z morskimi sadeži, pa radič, Tomažek je pa že snedel eno jabolko, pa skorjica kruha ga zaposli potem še pol ure. Potem bo krompirček in še nekaj. Smo ugotovili, da če je baza krompir, potem vse poje. Pozno popoldan kakšna kašica... zvečer pa mogoče nič ali samo kakšna malenkost. Smo pa sedaj že dober teden pri obrokih vsi za mizo... Ko smo prvič vsi tako sedeli, pa so vsi jedli, jaz pa kar nisem mogla. Sem sedela in gledala... miza je kar polna... pa kar vsi so nekaj čvekali... pa vsem je bilo logično, da smo kar vsi skupaj. Ja, luštna je tale moja posadka. Srečka... upam, da ne bo dan tako boleč, kot se je začel. Morda je vse skupaj še reakcija na operacijo. Saj sedaj je prvič M po postopku? Vem,d a si borka in, če ti pojamraš, potem mora bit res hudo... Nimam nobenega nasveta... bom pa mislila nate, pa upam, da hitro mine... OK, Srečka - pokomentiram še tvojo temo - oporoke... Meni se zdi edino logično, da človek v času svojega življenja z otroki razčisti kaj in kdo in zakaj. Preveč je ljudi, ki se po smrti staršev zaradi oporoke skregajo. Mi2 pa nimava še kaj zapisvat. Imava samo parcelo in hišo in sva oba solastnika. Če naju ne bi bilo več, sami otroci z vsem tem nimajo kaj počet, če ne bo nikogar ki bi skrbel za njih. Se pa včasih vprašam, ko smo tako veliko na cesti... kdo bi skrbel za najine otroke, če se nama kaj zgodi. Želela bi, da ostanejo skupaj... samo kdo bo poleg svojih otrok skrbel še za naše 4... Ja, se bo treba čuvat, pa malo tudi zaupat v Božjo previdnost. Saj sami ne moremo vsega predvidet... Evo... potička je čist pečena... moram it. Lep, sončen, čim manj boleč, zabaven, brez hudih akrobacij dan.
|