Pia73
|
Pozdravljene drage moje! Sem prišla pogledat kako se drži Pika74,.... Pa se bom kar zjokala,... Mah, res ni pravice na tem svetu, pa vsak dan to opažam,....ampak Pika74 bi pa res že lahko prišla na vrsto,..klinc gleda vse skupaj,....... Tole me je pa res razžalostilo,... Sploh ne vem kaj ti naj rečem, kakršnakoli tolažba se mi zdi brez veze, ker je tole pa res že brez veze. Sorry,... namesto, da bi ti pisala, da sem mislila, da zdaj pa bo, glede na moje sanje,.. šit no,... tia, čestitke za novega člana. Berem, da imate kar pestro. Ti pa žal ne znam pametno svetovati, mislim , da ti je tinkamiška kar prav napisala, res pa bo to težko storiti. Edina tolažba, ki ti jo lahko dam je ta, da bo enkrat bolje. To ti pa lahko skoraj obljubim. Drži se in zdržite! Sem pa dobila sporočilo, da imaš nove slike v albumu ampak ne znam pogledat, se moram tega enkrat lotiti. Hvala, da jih lahko pogledam, sem prepričana, da imaš dva cukra doma. Pa tinkamiška sem videla, da se je javila. Kako lepo! Povej, draga moja kako je kaj stanje pri vas glede drugega Pa kako se je obnesla tvoja nova služba? Kje že delaš? Sem vesela, da te spet lahko beremo. Ja, takoj za Piko74 pa je za vsekakor na vrsti Sulfinija. Draga Sulfinija, tudi zate močno stiskam pesti in res srčno upam ,da vama bo še letos uspelo. Čas bi že bil!!! Pa vsem, ki ste v postopkih: neni, Katina, citrončica in ostale vam od srca želim, da bi bil to kar za nekaj časa zadnji postopek! Pa naše mamice: koala, Anitka, GoYa, lana38, dolenjka, Špelka, MucaMaca, emamair, soncek.djukelica (le kdo je to??? ) uživajte, uživajte in še enkrat uživajte!!! Pa Skorpija! BRAVO!!! Ej, zate sem pa res zelo, zelo vesela, da si končno Čestitke od srca!!! Pa, Mijavček! Čestitke za par! Tudi moja sestra ima par. Pa še eno starejšo hčero! Želim vam obilo cartanja! Jančika, kako pa si kaj ti? Je pri vas že kaj novega? Pa sicer? Uf, jaz redko pridem na RR, potem pa takrat, ko pridem naklofam za vse za nazaj,... Če sem katrero pozabila omeniti se iskreno opravičujem. Naj povem še kako je pri nas,... Naša dva fantiča sta stara 8 in 3 leta. Sta velika zaveznika pa tudi skregata in stepeta se za čas posla. Sta pa taka fajn fanta ( po mamici ) in včasih pizdeka ( po atiju ) Ta večji je v 3. razredu, kjer gre že zares, ta mal pa je sedaj začel z vrtcem, kjer se ima fajn. Kljub temu, da sem si v drugo želela punčko - samo jaz, ker mož in starejši sin sta ves čas navijala za fantka, sem zelo vesela, da imamo dva fanta. Če bi se odločila še za tretjega otroka, bi si želela fantka. Mož me še kar ne uboga , saj ne vem ali je to smešno ali žalostno,... Jaz pa sem,tako tako. V ponedeljek me spet čaka ena močna preiskava in iskreno povedano me je strah, zelo strah. Glava je le glava. Uf, še malo. Če kateri ostane kaj časa in volje za kakšno pestko, bo ta več kot dobrodošla. Imejte se drage moje! p.s.: za napake se opravičujem