|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
17.10.2008 22:21:06   
tinkamiška
pupe, samo na hitro,
stiskam pesti za vse, ki jih zdej najbolj rabite, pol pa še za vse ostaleuser posted image

pozdravček,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.10.2008 8:19:47   
Kalina
Mi imamo ET v ponedeljek - 5 dan, ker se je vseh 11 oplodilouser posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj cakam. Imam pa kr hudo HS, ampak je danes ze boljse, me vsaj ne boli, ko govorim. Ma v ponedeljek, ko grem po otrocke bom pa ze supercauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.10.2008 14:47:55   
tinkamiška
Kalina, super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pestke že v naprej!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.10.2008 16:00:40   
koala
Kalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  stiskam pestke!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.10.2008 20:07:34   
Anitka
Kalina in Pia 73 za jutri stiskam pestke zelo močno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.10.2008 20:28:54   
GoYa
Pika74, kaj naj rečem drugega, kot da mi je zelo žal user posted image . Sam ne obupat, prav.

Pia73, lepo da še vedno pokukaš sem. Močno stiskam pesti za jutri.

Kalinči, tebi tudi.user posted image Jutri greš po bratca za Kalinouser posted image .

Neni, še malo, še malo user posted image . Jaz vem, da te že srbijo prstki, ampak boš zdržala še par dni.

Tia, pri nas imamo na žalost tudi tako metodo uspavanja, da mora oči z Lino v sobo, dokler ne zaspi. Se je pač tako razvadila, ko sem bila v bolnici. Prej je pa čisto lepo sama zaspala. Pač tako je.

Lep pozdravček tudi vsem ostalim user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.10.2008 20:33:26   
Jančika_
Kalina in Pia, srečno za jutriuser posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.10.2008 20:38:07   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Kalina in Pia, srečno za jutriuser posted image .

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Jaz se nekak še sestavljam... in razmišljam... kako naprej... če sploh... in kje... in kdaj... in zakaj... itd... skratka filozofiram...

... sej bo boljš.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.10.2008 21:21:46   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jaz se nekak še sestavljam... in razmišljam... kako naprej... če sploh... in kje... in kdaj... in zakaj... itd... skratka filozofiram...

... sej bo boljš.

Lp
user posted image

Jaz verjamem, da bo sreča kmalu stopila tudi vama naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.10.2008 9:09:15   
neni
Kalina in Pia user posted image user posted image user posted image  navijam, da se danes izkažete, vsaka na svojem področju.

Pri nas nič novega --dooolgo čakanje. Zaenkrat še brez M. Naj tako tudi ostane. Je pa tole zadnji teden ko sem doma, zato si zdejle urejam omaro (nimam resnično nič za oblečt), potem bom pa zavese oprala. Mali je v vrtcu, potem bova pa skupaj lovila sončne žarke. (še zadnje skupne). Kar hudo mi je, ker drug teden bo vse drugače. Jutri bom šla verjetno malo v šoping, ker drugače bom v trenerkah hodila delat.

Lep začetek tedna, naj se dobro izteče vsem (tudi meni).

lp Neni

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.10.2008 10:35:27   
Anitka
Neni tudi zate stiskam debeeeeeele pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.10.2008 12:58:16   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

... sej bo boljš.

Lp
user posted image

Jaz verjamem, da bo sreča kmalu stopila tudi vama naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem takšnega mnenja

Neni tudi zate stiskam debeeeeeele pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene

Samo toliko da vam povem Maj ima vodene koze,a v zelo blagi obliki,ali pa sploh niso,pa vsi mislimo da so.

Bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.10.2008 9:19:58   
neni
Pozdravčke, čeprav ne najbolj vesele. Pri nas se je včeraj primajala M. Čeprav ni bila zaželjena, je tu. Nimamo kaj. Bo treba v nove boje. Pravkar sem od Reša, bomo šli kar ta mesec po eskimčka. Če bo le preživel odmrzovanje. Čeprav imam malo upanja, da bi prišli do user posted image .

Tako je, nimaš kaj, mogoče pa se še enkrat zgodi čudež tudi nama. Ne vem pa, če bom zmogla it 6x, kolikorkrat smo morali it za Lukija.

Lepe pozdrave vsem,
user posted image  pa tistim, ki ste žalostne.

lp neni

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.10.2008 10:31:02   
Jančika_
Neni, žal mi je.  Iz srca ti želim, da ne bo treba šestkrat hoditi po otročka.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.10.2008 16:05:18   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Neni, žal mi je.  Iz srca ti želim, da ne bo treba šestkrat hoditi po otročka.

ja,naj ti čimprej uspe!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.10.2008 16:10:29   
Sulfinija
Neni,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce jaz sem pa srečna in vesela skoraj smo na koncu z našim delom.Danes in jutri le še generalka in finese v kuhinji in jedilnici v petek zvečer pa vas častim z novimi slikami.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
22.10.2008 17:05:31   
koala
neni, zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se vama nasmehne sreča prej kot pri Luki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.10.2008 16:53:30   
Sulfinija
V albumu je par novih slikic od kuhinje in jedilnice.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.10.2008 20:45:41   
GoYa
neni, user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo treba 6x, veš da boš šla, ampak močno upam, da ne bo treba. Jaz držim pesti, da eskimček preživi in čez 9 mesecev postane "konkurenca" Lukcu.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.10.2008 9:23:21   
lana38
neni, samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.10.2008 15:53:54   
Anitka
Neniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija tvojega albuma z novimi fotkami pa nisem našla.

Naš Gal pa je danes dopolnil že 5 mesecev,user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.10.2008 19:29:37   
pika74
neni naj te še tukaj objamem user posted image user posted image user posted image , čeprav sva se že po mobiju potolažle...

drži se!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.10.2008 0:32:19   
Špela100
Neni user posted image user posted image user posted image .  Ne bit žalostna. Če bo treba 6x pa 6x, saj nagrada na koncu je neprecenljiva.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.10.2008 19:39:58   
Kalina
Oj, sam na hitro ce javim!

Mene vse tako boli, da komaj hodim, res nevem kako to. Spika me non stop, ce naredim kaksen hitri gib me takoj krc zagrabi dol. Danes me boli krzi, pod rebri in okoli ledvic. Svasta. Mozno, da se mi je voda nabrala. Pusenjak pravi, da ce pride do zanositve, je mozno da se HS poveca. Jaz mislim, da se je pikica prijela, sam res nevem zakaj imam taksne bolecine, bog ne dej da se dotaknem trebuha, je pa ogromen in trd, tko da zdaj pijem ogromno vode in ce ne mine, bom kar poklicala dr.

neni, mi je zelo zal, ampak drzim pestke za eskimcka in ti posiljam ogromno optimizmauser posted image user posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 599
27.10.2008 13:48:05   
Kalina
No tko, ker je tale moja GoYci tko smotana in me prepricala, da se polulam na palcko, sem se res. In kaj je sledilo temu? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.