Skorpija
|
Uf, babe, vse vas lepo pozdravljam Tiste, ki se me še spomnite, na forumu sem bila kar nekaj let med tistimi, ki smo pridno hodile na ICSI, upale, navijale, se veselile in jokale z drugimi. Lani sem spomladi zanosila in splavila in takrat tudi odšla s foruma, izklopila vse in lizala rane. Odločila sva se, da bova otroke dala na stran in uživala življenje v dvoje. Saj se da živeti tudi brez otrok, aneda... Lani jeseni sva vseeno šla še enkrat na punkcijo, dobila tri zarodke, dva so zamrznili, eden je hitro odšel. Potem pa sva zadihala, odšla na Tajsko in pozabila na čisto vse... Bilo nama je lepo! Letos poleti sva šla še po najina zadnja eskimčka, potem sva se odločila, da nehava, srce mi edino ni dalo ,da bi moja otročička po petih letih uničili. Še tadva, sva rekla, potem pa konec, potem pa zamenjava službe, greva še malo študirat, potovala bova in uživala tudi v tem življenju, ki ga imava. Ravno ko to pišem, čutim brcike malih nožic najinih dvojčkov, ki jih pričakujeva marca. Na vseh pregledih se je pokazalo, da sta zdrava, živahna, nazadnje sta se držala za rokice in tiščala skupaj svoji mali bučki, kot dve branjevki na tržnici Včasih me še prime strah, zaskrbi me in zazdi se mi, da to ne more biti res. Ampak nekje v sebi stalno čutim, da bo vse v redu, da bomo prišli do konca in da bosta najina otročka še dolgo skrbela za sive lase na najinih glavah No, danes pa sem vas prišla malo prebrat, da vidim kaj je novega, da mi polepšajo dan lepe novičke in da me ujezi, da ste kakšne fosilke še vedno tu