|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
27.10.2008 14:51:10   
emaa
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.10.2008 15:20:03   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

No tko, ker je tale moja GoYci tko smotana in me prepricala, da se polulam na palcko, sem se res. In kaj je sledilo temu? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.10.2008 15:53:45   
Sulfinija
Kalina,user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .Želim ti lepo,mirno in zdravo nosečnost.

Stunfek,čestitke za novega člana,ki je pravi korenjak.Mladi družinici želim veliko,lepih skupnih trenutkov v Indiji.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.10.2008 15:56:33   
lana38
Kalina user posted image  za user posted image !user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.10.2008 17:55:24   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Stunfek,čestitke za novega člana,ki je pravi korenjak.Mladi družinici želim veliko,lepih skupnih trenutkov v Indiji.

Sulfinija kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kalina ČESTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTAAAAAAAAAMMMM!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 605
27.10.2008 18:35:03   
citrončica
Koala,tole je medika danes sporočila na sosednjo temo:

Pozdravljene!

Sem mogla malo praha obrisat s tele teme, da vam sporočim veselo novico.

Včeraj 25. 10. 2008  je štunfek poslala tale sms:

V INDIJI JE DANES, POVSEM NEZAPLETENO, PRIVEKAL NA SVET ANUSKIN BRATEC AKASH. TEŽAK 4235g, DOLG 55cm IN LEP KOT STRELA. VSE JE V NAJLEPŠEM REDU IN SE ŽE ZALJUBLJENO CRKLJAMO.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, očku, sestrici in seveda malemu-velikemu Akashu!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.10.2008 19:57:41   
GoYa
Kalina, user posted image user posted image user posted image . Zdej pa sledi počivanje. Ni kaj. Moraš ubogat ukaze.

Sunfek čestitke za novega člana. A kar v Indiji? user posted image Je pa res dec in pol user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.10.2008 20:25:14   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Kalina, user posted image user posted image user posted image . Zdej pa sledi počivanje. Ni kaj. Moraš ubogat ukaze.

Sunfek čestitke za novega člana. A kar v Indiji? user posted image Je pa res dec in pol user posted image .

ENAKO TUDI OD MENE

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
28.10.2008 11:57:45   
koala
A sem jaz stunfek spolh čestitala za nosečnostuser posted image user posted image .
Kakor koli Stunfek ČESTIIITAM, je res ded in pol.

Nisem vedela

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 609
28.10.2008 13:29:06   
loremi
Pozdravljena dekleta,
sem sveža na tem forumu, v upanju na bebico pa že kar lep čas.
Sem si dovolila moj prvi post prilepiti v to temo, deluje mi kot neka "klepetalnica", upam, da niste hude.
Trenutno čakam na mojega ginek., so mi ga že 2x prestavili, sedaj moram pa čakat še en mesec :(. Sploh ne vem, zakaj mi vedno odpovejo posvet, jaz bi pa rada čimprej prišla spet na vrsto za IVF, od prejšnjega je minilo že eno leto, od zamrznjenčka pol leta.
Vsem tu, ki ste že mamice, iskrene čestitke, vsem, ki ste zagledale magičen plusek in božate svoje trebuščke, želim vso srečo do poroda in še naprej, vsem, ki upamo, pa čimveč sreče na naši poti.
Lep pozdravček!

< Sporočilo je popravil loremi -- 28.10.2008 13:30:18 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.10.2008 15:23:14   
neni
Zdravo!
Se javljam na hitro, iz službe.
Po negativnam postopku sem se že potolažila, se pridno filam s tabletami za eskimčka, ampak brez prevelikega upanja.
Včeraj sem prvi dan delala po porodniški in dobila obvestilo, da sem tehnološki višek in da bo sledila odpoved. Tako da je velik šok in veliko divjih misli v glavi, ampak vem, da je to zame najboljše. Že pridno pišem prošnje za novo delo, ampak verjetno bo treba v Ljubljano, kar mi ne diši sedaj ko imamo Lukca. Kar bo pa bo.

Čestitke naši novi nosečki Kalina user posted image user posted image user posted image
Ampak če imaš bolečine le ubogaj mamo Goyo in zdravnike, da ne bi slučajno škodila mali pikici.

Lep dan
Neni

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.10.2008 17:04:11   
koala
neni, ja goroza no zate, za tolažbouser posted image Pa veliko sreče pri iskanju nove službe.

loremi
user posted image . Kar se pa ginekologa tiče pa kar zaropotaj, naj te sprejmejo. Stiskam pestke, da boš tudi ti čimprej ugledala magični plusek, ap pa dve črtici.

< Sporočilo je popravil koala -- 28.10.2008 17:08:20 >

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.10.2008 19:10:49   
emaa
loremi prav si dojela, ta tema je namenjena temu, da se malo poroča, pojamra, pohvali, oz. olajša dušo in se potem malo bolje počuti. Upam, da prideš hitro na vrsto za posvet, sam te čakalne vrste so pa kar dolge. 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.10.2008 19:14:57   
Sulfinija
Loremi,dobrodošla med nami.Želim ti,da prideš čimpej na posvet.Malo opiši svojo zgodbo kok časa se trudita,od kod si,starost na katero kliniko hodiš,kdo je tvoj neplodnosti zdravnik.Ti bomo vedle lažje svetovat.

Šibam me kliče nečakinja,da dokončama mufline nato pa pride danes domov moj user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.10.2008 22:22:19   
Špelka
Čao,

po dooolgem času....

Pika - en veeeliiik objem zate... nimam besed. Ni fer. Upam, da najdeta eno fejst rešitev. user posted image  (jokat se ne moremo več, kajne?)

neni - tudi zate velik objem. Pa saj ti veš, da enkrat spet bo. Samo potrpežljivost je treba....

Kalina - uvauuu, punca, bravo! user posted image  Pa srečno!

Pa še eno brzinsko vprašanje: Ali je treba v LJ na GK za novo dete in nov IVF še enkrat iti skozi konzilij in če da - koliko časa potem vse skupaj traja?

Hvala in lahko nočko! Špelka

P.S.: Aja, pa vsem neimenovanim en leeppp pozdravček!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 615
29.10.2008 7:52:49   
loremi
Živijo in hvala za tako prisrčno dobrodošlico :).
Stara sem 31, moj partner 38, trudiva pa se 9 let.
Njegov spermiogram je v redu, jaz pa imam težave s PCO, odstranjena pregrada, za mano sta dva IUI-ja, en IVF (pred enim letom) in en zamrznjenček. Vsi neuspešni.
Spomladi sem imela zamrznjenčka in od takrat še nisem uspela priti do mojega (izbranega) ginekologa - prof.dr. Tomaževič. Naročena sem bila septembra, so mi prestavili v oktober in na koncu odpovedali, sedaj sem naročena komaj ob koncu novembra. Upam, da mi še sedaj ne prestavijo. Vmes so me ful boleli jajčniki, ne vem, zakaj, menstruacijo imam zelo neredno in sem jo sedaj dobila po štirih mesecih. Jemljem aglurab, ki naj bi se ga jemalo neprekinjeno, vendar mi ga je seveda zmanjkalo, kar sem omenila sestri ob ponovnem naročanju, pa je rekla, da se nje to ne tiče in da mi ne mora dat nadomestnega zdravnika ...
Malo me skrbi, leta drvijo nenormalno hitro, jaz pa niti ne morem do zdravnika (ne vem, kaj je narobe, da mi vedno odpovejo), kaj šele do novega postopka IVF, sploh ne vem, kdaj bom spet na vrsti ... user posted image user posted image   user posted image
Pri mojem fantu vidim že tisto željo, da sedaj bi pa res že bil čas, pa nama ne gre. Rekla sem mu tudi, da če si želi in če tako čuti, naj si poišče drugo partnerico, ne bom ga zadrževala, če jih sama ne morem imeti, pa mi je rekel, da to ni fer do mene in da sva v tem oba.
Vse kolegice okoli mene imajo prvič/drugič/tretjič trebuhe, jaz pa še kar ne. Pa saj same poznate te občutke user posted image
Tolk se vleče, še en mesec do posveta, pol pa upam na čimkrajše čakanje user posted image . Je potrebno pri drugem IVF-u tudi čakat na konzilij? Sem na GK- Lj. Koliko časa se sedaj tu čaka na nove postopke?
Hvala še enkrat in lep pozdravček.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
29.10.2008 8:09:56   
UPČI
Pozdravljene vse, ki se borite in upate!
Moje znanke z otroci, katere zelo teko preživljajo in katerih otroci živijo v nevzdržnih razmerah, me spravljajo v bes. Kar nekaj jih je. V rosnih letih so nenačrtovano prinesle na svet bebike. Te bebike so sedaj prestrašeni otroci, ki velikokrat trpijo. Midva pa imava čisto vse pogoje, da bi otroku zagotovila brezskrbno otrošto, a nama to ne uspe. Pa razmišljam kakšna nepravičnost je to! Pa sem jezna, žalostna, vesela kadar lahko ubogim otrokom ponagam vsaj nekj minut na dan. A če pogeldam globoko v razum, mi je takoj jasno, da vse izhaja iz narave. Ona se odloča kako bo ravnala z nami. Zagotovo obstaja razlog, da do zelo zaželjenega otroka ne moreva priti. Jaz se pa še vedno močno trudim in upam in ji dokazujem, da sem močna in da si zalužim to za kar se tako borim.
Za nama so že vse preiskave. Točnega razloga ne ugotovijo, je pa veliko majhnih preprek. Jutri obiščeva v upanju na dogovor za umetno oploditev dr. Rešo. Če se tega ne bomo dogovorili, pa bova otroka posvojila v tujini.
Velikokrat je bilo zelo hudo in potem sem brala in do vas dobila veliko poguma in upa, a me je preveč bolelo, da bi z vami aktivo sodelovala. Sedaj me boli manj in nisem več močno obremenjena. Upma, da vam bom tudi jaz lahko s pogovri obdraila z upanjem. 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.10.2008 9:03:53   
GoYa
loremi in UPČI, dobrodošli user posted image .

loremi, mi je kar malo čudno, da v LJ tako dolgo čakaš na 2. postopek. Mislim, da gre tam vseeno malce hitreje. Držim pesti, da se čimprej odvije naprej in da tudi vidva čimprej prideta do želenega rezultata. 9 let je pa res zelo dolga doba user posted image . Če ti pa neprestano nekaj prestavljajo, pa mogoče razmisli o zamenjavi dr. Leta res ne čakajo, ampak grejo naprej.

UPČI, dosti stvari na tem svetu ni pravičnih, se strinjam. Ampak kot praviš, narava že ve, kako in zakaj. In ji moramo zaupati. Z Rešem se boste dogovorili za čimprejšnji postopek in držim pesti, da ne bo treba posvojitve.

Špelka, jaz mislim, da za drugega otroka ne potrebuješ spet konzilija. Sicer pa je res, da ne vem točno, kako je v lj. Najbolje da jih pokličeš in povprašaš.

Neni, vsaka stvar je za nekaj dobra. Sem prepričana, da ti bo nova služba prinesla več zadovoljstva, nove izzive, mogoče tudi več denarja, pa tudi če bo treba v LJ. Nas je veliko takih, ki smo tam. Na žalost ni ravno idealno sedaj, ko imamo drobižke doma, ampak kaj čmouser posted image .

No, pa še malo bom poročala o Kalini. Je le poklicala dr. in sedaj leži v P  zaradi HS in to na postelji, ki sem jo jaz grela skoraj 2 meseca user posted image . No, verjetno se bo tudi kaj sama oglasila, ker je tam na voljo internet.

(odgovor članu UPČI)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.10.2008 9:40:44   
Kalina
Oj miske siske. Evo sem se presvercala na net. Glihkar so mi dali infuzijo stran, Me cela roka boli. Voda se se vedno nabira v meni, zdaj ze kaksne dobre 3litre, kri se mi je zgostila, tako da se tudi s tem borimo. Sem pa boljse kot vceraj, me pa se vsake tolko zacne dusiti. Drzte pestke, da bo boljse, ker tukaj umiram brez moje miske. Celo noc nisem spala, ker jo tolko pogresam. Ona je pa tudi ponoci v spanju jokcala in klicala mamicouser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.10.2008 12:26:51   
Jančika_
Kalina, držim pesti, da boš kmalu spet doma in da bo vse vreduuser posted image !

Jaz sem danes prišla iz bolnice, včeraj sem imela histeroskopijo. Predvidevali so, da imam zarastline v maternici, ki jih potem niso našli, so pa našli in odstranili pregrado čez pol materniceuser posted image . Kakšno srečo imam, da sem dvakrat normalno donosila! Verjetno v naslednji nosečnosti strah ne bo veliko manjši, ampak vsaj razumsko vem, da je odstranjen velik razlog za moje splave.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.10.2008 16:50:33   
citrončica
Kalina, držim pesti, da boš kmalu spet doma in da bo vse vredu !

Enako,
pa tudi ti Jančika,se pocajtaj,
ja,to je res kar velik razlog težav,super,da so ti odstranili!!user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.10.2008 18:20:24   
tinkamiška
Pozdravljene pupiceuser posted image

Kalina, čestitke še tukaj, pa naj se tvoji jajčniki hitro pomirijo, da boš čimprej pri svoji miškiuser posted image

Jančika, fino, da si doma, pa počivaj zdej, sej so ti naročili tako ne?user posted image

Upči in Loremi dobrodošliuser posted image pestke tudi za vaju

Neni, ti želim, da najdeš eno fajn službo!

Jst čakam na 28.11. ko imam prvi posvet za IVF, potem pa sledi spet čakanje, ampak se trudim bit umirjena in ne veliko razmišljat o tem. Iza zelo dobro skrbi zato, da so moje misli drugjeuser posted image je ena taka velika frčafelca, včasih sem prav presenečena nad najinimi pogovori...tako odrasli so na trenutke...

Vas vse lepo pozdravljem...

Pika in Neni...user posted image

Aja, čestitke še Stunfek!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.10.2008 19:28:44   
koala
lormi zaropotaj, konkretno in po potrebi zamenjaj ginekologa. Ni prav da se to dogaja. Mislim nate.

Upči, ja je že res da je na svetu polno nepravičnosti, tisti ki otrok ne marajo in jih mučijo jih imajo po tekočem traku, spet drugi pa moramo čez trnovo pot do sončka. Vem kako boli vsak poraz, vsako razočaranje in nagrada na koncu je vsega vredna.
Močno stiskam pesti tudi zate, da se vama čimprej uresniči vajina želja.

Nisem vedela

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.10.2008 19:35:23   
Sulfinija
Tinkamiška,lepo te je bilo po dolgem času brati.Jaz pa imam razgovor pri Zornu 20.11. komaj čakam,napotnico za iVF mam že doma takrat le določima termin če bo IVF potreben.Bom prosila kar za januar.Vendar upam vseeno,da smo v tej rundi klomifena kaj pridelali doma.

Jančika rr,vse naj naj ob minulen rojstnem dnevu in seveda za prestano operacijo.Želim ti čimprejšo okrevanje in hvala bogu,da so ugotovili vzrok in ga odstranili.Sedaj pa en velik srečno.

Koala,aleks je pravi korenjak hvala za slikice.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 624
30.10.2008 7:56:53   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: koala
lormi zaropotaj, konkretno in po potrebi zamenjaj ginekologa. Ni prav da se to dogaja. Mislim nate.

Koala, hvala.
En dan po tistem, ko sem dobila pošto, v kateri je bilo zapisano, da je pregled odpovedan, sem šla osebno v Leonišče - na naročanje in se tam razburila že zaradi odnosa tiste ženske notri. Se spomnim, ko sem prišla na kliniko, je bil tam čisto drug odnos, sedaj pa te vse mine. In sem se na vsak način poskušala pogovorit z njo, da moram priti do zdravnika ona pa čist brezsrčno - ja sam tu imamo frej, neposlušna za vsakršne težave. Enostavno ob tem momentu ne vem, na koga bi se še lahko obrnila in kako bi čimprej prišla do zdravnika.
Sem pa do prof.Tomaževiča prišla čisto preko vez, nisem mogla verjet, pa ne vem, očitno to tudi ni neka fajn varianta. Sedaj pa ne vem, kako priti do drugega, pa da se s tem nebi še komu zamerila.
Ah, pol leta čakam samo na zdravnika, kako bo šele s čakanjem na postopek.

Neni, upam, da bi nekje čimprej sprejeli tvojo prošnjo za delo.

Kalina drži se in čimveč prespanih noči ti želim.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.