loremi
|
Živijo in hvala za tako prisrčno dobrodošlico :). Stara sem 31, moj partner 38, trudiva pa se 9 let. Njegov spermiogram je v redu, jaz pa imam težave s PCO, odstranjena pregrada, za mano sta dva IUI-ja, en IVF (pred enim letom) in en zamrznjenček. Vsi neuspešni. Spomladi sem imela zamrznjenčka in od takrat še nisem uspela priti do mojega (izbranega) ginekologa - prof.dr. Tomaževič. Naročena sem bila septembra, so mi prestavili v oktober in na koncu odpovedali, sedaj sem naročena komaj ob koncu novembra. Upam, da mi še sedaj ne prestavijo. Vmes so me ful boleli jajčniki, ne vem, zakaj, menstruacijo imam zelo neredno in sem jo sedaj dobila po štirih mesecih. Jemljem aglurab, ki naj bi se ga jemalo neprekinjeno, vendar mi ga je seveda zmanjkalo, kar sem omenila sestri ob ponovnem naročanju, pa je rekla, da se nje to ne tiče in da mi ne mora dat nadomestnega zdravnika ... Malo me skrbi, leta drvijo nenormalno hitro, jaz pa niti ne morem do zdravnika (ne vem, kaj je narobe, da mi vedno odpovejo), kaj šele do novega postopka IVF, sploh ne vem, kdaj bom spet na vrsti ... Pri mojem fantu vidim že tisto željo, da sedaj bi pa res že bil čas, pa nama ne gre. Rekla sem mu tudi, da če si želi in če tako čuti, naj si poišče drugo partnerico, ne bom ga zadrževala, če jih sama ne morem imeti, pa mi je rekel, da to ni fer do mene in da sva v tem oba. Vse kolegice okoli mene imajo prvič/drugič/tretjič trebuhe, jaz pa še kar ne. Pa saj same poznate te občutke Tolk se vleče, še en mesec do posveta, pol pa upam na čimkrajše čakanje . Je potrebno pri drugem IVF-u tudi čakat na konzilij? Sem na GK- Lj. Koliko časa se sedaj tu čaka na nove postopke? Hvala še enkrat in lep pozdravček.
|